The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mellesleg EGY mod sincs fent a gépemen, ugyanis mindegyiket csalásnak tekintem, kiváltképpen a random modot.
Ja BUG!
Ebbe a pillanatban jöttem rá -pedig már egy ideje vámpír vagyok- hogy a spell altarnál a vámpír képességekbõl is lehet új varázslatot csinálni.
Pl.: tuti hogy nem vásároltam Fortify skill varázslatot (de még csak nem is találtam pedig kerestem), és semmilyen resist-et sem. Viszont most az oltárnál állok és itt van mind amit a vámpírizmus adott 😊
most csináltam egy Fortify Merkantot, amit kombináltama a charmmal természetesen 100-asat, megyek is és kipróbálom egy kereskedõvel ...
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Why so serious?
Jó függõséget mindenkinek!!!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Majd egy órát bajlódtam vele hogy viszonylag helyes máguslányt csináljak, erre egy vén banya lett nekem is randa fakó bõrrel 😞
És milyen szép dolgokat tud mûvelni a varázsló, és tolvaj skilleken a vámpírizmus 😊
Eddig semmi bajom az éjszakai élettel nappal aludni kell, csak a déli órák a húzósak pl 9 körül alig sebez a nap de délbe...
Ha baj van a kereskedõkkel (fél tõlem), akkor a charm spellel lenyugtatom, így még a Haggle-ét is könnyebben lehet emelni 😊
A mages guildnál Chorrol városában Earna elküld egy helyre(neve nem jut eszembe) miután tanulmányoztam a feljegyzéseit ami nekem kicsi Angol tudásommal nehéz...
Szal mit kell ott csinálni segítenél?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
May the force serve you well!
Ha valaki parasztoskodik ide kell átirányitani....
Ez nagyon LOL...kiváncsi vagyok valaki rátalál-e!4 Bocs hogy ide de nem hgyhattam ki....😊
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Why so serious?
nemsemmi a vége
http://thenamelessphoto.com/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõsorban Tolvajoknak és hasonszõrûeknek:
Keresni kell egy olyan helyet ahol mindíg vannak npc-k, viszont takarásban vagy, el tudsz rejtõni. Lehetõleg egy sarokban, majd stealth ill ALT (magától fut a karakter) néhány percenként lép egy szintet a sneak és ezzel együtt a karakter is.
(Elpislogtam a fényképezést 😊 )
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
klikk a spellek reszre es ott az utolso ful, az mutatja hogy milyen effektek vannak rajtad aktivan.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
akkor asszem ehhez még tápolnom kell kicsit. az alap, tudtam hoyg normál fegyverek nem sebzik, csak a gynegéivel illetve immumitásaival nem voltam tisztában. szereznem kell valahonnan valamilyen tûzzel enchantolt kardot....mert ezzel a fagyos elven sworddel nehéz lesz ezek szerint heh
az esõ probléma pedig az volt, hogy a tweakelt ini-ben amit használok ki votl iktatva. már orvosoltam
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
mivel a wraith nem levelupol veled ez a fix erteke, amint altod 280 hpja van ami eleg szep😊 marmint ha errol a verziorol beszelsz te mivel level 12 vagy gondolom ezaz.
Why so serious?
Why so serious?
Most kezdtem el jáccani, és most találtam meg az elsõ falut. A baj csak az, hogy az emberek nem látszódnak. Visszaolvastam, és valami olyat találtam hogy van egy láthatatlan falu. Ezt találtam volna meg vagy a vid. kártyával lehet baj. A város körül az ellenségek sem látszódnak.
Ezüst, daedric, magic fegyverek... Mint már párszázszor le lett írva...
Errõl jut eszembe, a fogak/karmok minek számítanak? Vámpírként csak röhögök, ahogy a kétkezes csatabárd suhintásait leveszem mellel, viszont egy farkas 4-5 falásra megesz...
ediig csak nyilam volt és én meg csodálkoztam hogy mért nem lõ<#buck>#buck>
kéne egy kis help még eléggé új vagyok a játékban és nemtom hogy hogy kell nyilal lõni!
Eléggé szánalmas kérdés de aki tud segitsen Plz
kösz
Leirás a Zipen belül.....
Why so serious?
kikapcsoltam a füvet meg a vizet levettem mediumra, azonkívül szinte mindent feltúrtam maxra AA-n kívül meg árnyékok is középtájt, és dungeonokban 40 fps körül kint meg 30 körül =)
lenne két kérdásem:
1- kicsit furcsa nekem az idõjárás, rengetegszer beborul villámlik dörög meg minden,de az esõ konkrétan sosem esik, ez másnál is így van vagy nálam valami bug és nem látom az esõt?
2- Wraith-eket mi az istennel lehet hatákonyan gyilkolni egy nem varázsló karakternek? lv 12 vagyok 2 questem is van amiben ezeket a rohadékokat kéne legyilkolnom de egyzserûen nem tudom semmivel hatékonyan sebezniõket, épphoyg csak sebzõdnek, de az semmit sem ér, egy perc alatt legyaknak
köszi