The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Na ennek aztán semmi köze nincs ahhoz, hogy valaki MODokkal vagy anélkül játszik.

PiszkosFred
De ezt a fejlesztõk is elmondták, hogy ha isznak vért, akkor kevésbe sebzõdnek a napon.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

XeeN
Mint ahogyan már írtam, véletlenül fedeztem fel a dolgot... Senkivel sem "baszok ki" mivel ezt úgyis csak azok használják majd ki, akik egyébként is MOD-okkal játsszák a játékot.

Mellesleg EGY mod sincs fent a gépemen, ugyanis mindegyiket csalásnak tekintem, kiváltképpen a random modot.

CS@
Bár én még nem voltam vámpír, de ezen a fórumon már jó néhányszor olvastam, hogy a vámpírok probléma nélkül mászkálhatnak a tûzõ napon is ha elõtte „isznak”.

Rosszul figyelte meg a haverod, agy egy hatalmas bugot talált 😊

Ja BUG!

Ebbe a pillanatban jöttem rá -pedig már egy ideje vámpír vagyok- hogy a spell altarnál a vámpír képességekbõl is lehet új varázslatot csinálni.

Pl.: tuti hogy nem vásároltam Fortify skill varázslatot (de még csak nem is találtam pedig kerestem), és semmilyen resist-et sem. Viszont most az oltárnál állok és itt van mind amit a vámpírizmus adott 😊

most csináltam egy Fortify Merkantot, amit kombináltama a charmmal természetesen 100-asat, megyek is és kipróbálom egy kereskedõvel ...

meg van a ludas. A kormányom õrjítette meg az irányítást. 😊

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

A Magicka-t hogy lehet növelni? Mert haverom mágust indított és minden szinten ad az intelligence-re de azt mondja a magicka-ja még semmit nem nõtt pedig már 10-es szintû. Valami ötlet?

Why so serious?

LegionarR
Francba, kivagyok ezzel a játékkal. Amióta megvan más játékot elõ se vettem, és ilyet még SOHA nem csinátam game-val... Egy ideig még nem is hagyom magára Cyrodiil-t 😊 Tegnap meg majdnem szívbajt kaptam, amikor azt hittem hogy öregedik a karakter, persze utána kiderült hogy én vagyok nemnormális...
Jó függõséget mindenkinek!!!

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Húzz a fejére egy sisakot, amibõl csak a vörös szeme látszik ki, én is azt teszem 😊
Majd egy órát bajlódtam vele hogy viszonylag helyes máguslányt csináljak, erre egy vén banya lett nekem is randa fakó bõrrel 😞
És milyen szép dolgokat tud mûvelni a varázsló, és tolvaj skilleken a vámpírizmus 😊
Eddig semmi bajom az éjszakai élettel nappal aludni kell, csak a déli órák a húzósak pl 9 körül alig sebez a nap de délbe...
Ha baj van a kereskedõkkel (fél tõlem), akkor a charm spellel lenyugtatom, így még a Haggle-ét is könnyebben lehet emelni 😊

PiszkosFred
Nem, párhuzamosan tolható mindegyik.

ZaJanga
Hi

A mages guildnál Chorrol városában Earna elküld egy helyre(neve nem jut eszembe) miután tanulmányoztam a feljegyzéseit ami nekem kicsi Angol tudásommal nehéz...
Szal mit kell ott csinálni segítenél?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

csak egy kérdés: ha már mage és fighter guild tag vagyok és belekezdek a thief guild küldikbe is, akkor kiraknak valamelyikbõl?
huha valami baj van csak a 19. topik volt az oblivion

May the force serve you well!

kill3r22

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

A bmp-t mivel változtatod jpg fájl-á? Mert mentettem pár képet a karakteremrõl de nem tudtam csatolni mert bmp lett belõle.

Why so serious?

es ez miert is jo?😊 ezzel magadddal baszol ki.

uh énis most toltam végig a fõszálat 😊
nemsemmi a vége

http://thenamelessphoto.com/

XeeN
Gyors fejlõdés cheat nélkül?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A következõre teljesen véletlenül jöttem rá:

Elsõsorban Tolvajoknak és hasonszõrûeknek:

Keresni kell egy olyan helyet ahol mindíg vannak npc-k, viszont takarásban vagy, el tudsz rejtõni. Lehetõleg egy sarokban, majd stealth ill ALT (magától fut a karakter) néhány percenként lép egy szintet a sneak és ezzel együtt a karakter is.

dronkZero
Ja, még azt akartam megmutatni (már aki nem szeretné személyesen tapasztalni 😊 ), hogy a vámpirizmus elég csûnya dolgokat tud mûvelni az "emberrel".

(Elpislogtam a fényképezést 😊 )

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

semmi változás mostmár mind1 nem idegesítem rajta tovább magam mára elég volt.
nem a speededet drainelte le valami?
klikk a spellek reszre es ott az utolso ful, az mutatja hogy milyen effektek vannak rajtad aktivan.

Nem sneak módban vagyok. Ha kívülrõl nézem magam, akkor lehet látni, hogy tényleg úgy viselkedik, mintha lassított felvétel lenne. Miközben a körülöttem zajló élet normális. Lehet, hogy használtam valami lassító varázslatot? ha igen, akkor azt hol láthatom?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

PTW
ez szép!

akkor asszem ehhez még tápolnom kell kicsit. az alap, tudtam hoyg normál fegyverek nem sebzik, csak a gynegéivel illetve immumitásaival nem voltam tisztában. szereznem kell valahonnan valamilyen tûzzel enchantolt kardot....mert ezzel a fagyos elven sworddel nehéz lesz ezek szerint heh

az esõ probléma pedig az volt, hogy a tweakelt ini-ben amit használok ki votl iktatva. már orvosoltam

fix, tehat csak alacsony szinteken er valamit utana nudli😊

Looserke
ha gázos a helyzet én mindig idézek a daedroth-ot...az megoldja a problémát... <#eplus2>

dronkZero
Épp ezen gondolkoztam most az elõbb, cigi közben...(Addiktív ez a rohadék, nagyon. Mármint nem a cigi. Ja, de az is 😊 ) A dunmerek ancestor guardian-ja velem együtt erõsödik, vagy az is valamelyik fix wraith fajta?

kill3r22
én meg még villámot nem láttam...😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

MerlinW
lál<#idiota>

[merlinw.org]

mivel a wraith nem levelupol veled ez a fix erteke, amint altod 280 hpja van ami eleg szep😊 marmint ha errol a verziorol beszelsz te mivel level 12 vagy gondolom ezaz.

Looserke
nyomd meg a CTRL-t, mert szerintem SNEAK módban vagy... <#vigyor3>

akkor énis megprobálom hátha...
A linkben amit írtál az elsõ hozzászólás elején van egy olyan hogy new thread, arra menj és onnan szedd le a very low qualityt. Nekem most 800*600-ban, több olyan extrát rátéve ami eddig nem volt rajta jobban fut mint elõtte.

Why so serious?

PiszkosFred
Más lehet a gond, PTW mester azért nem most szállt le a falvédõrõl, õ is tudja hogy szellemeket és egyéb halott jószágot csak "ezüsttõl felfelfe" lehet sebezni. Enchantolt cuccok a legjobban egyébként, azok aprítják õket.

a karakterem beragadt. Olyan mintha lassított felvételbe kapcsolt volna át a játék. Akárhányszor indítom újtra, pár lépés után ezt csinálja folyamatosan. Plíz help mí!!!!

Mi a falu neve?

Why so serious?

Hi!

Most kezdtem el jáccani, és most találtam meg az elsõ falut. A baj csak az, hogy az emberek nem látszódnak. Visszaolvastam, és valami olyat találtam hogy van egy láthatatlan falu. Ezt találtam volna meg vagy a vid. kártyával lehet baj. A város körül az ellenségek sem látszódnak.
Erre a linkre gondoltál?,mert itt van bejegyzés töle ,leszedtem a low quality-s beállitásu ini-jét de plussz két fps növekedés igy 9-el megy én itt nem láttam dikert 5700-esre kihegyezett ini-t.
dronkZero
Mármint csak íjad volt, nem?

dronkZero
Nálad lehet gond, ha _soha_ nem esik. De van ám, amikor beborul, meg villámlik csak veszettül.
Ezüst, daedric, magic fegyverek... Mint már párszázszor le lett írva...

Errõl jut eszembe, a fogak/karmok minek számítanak? Vámpírként csak röhögök, ahogy a kétkezes csatabárd suhintásait leveszem mellel, viszont egy farkas 4-5 falásra megesz...

kössz
ediig csak nyilam volt és én meg csodálkoztam hogy mért nem lõ<#buck>

PTW
kell hozzá egy íj meg nyíl, inventoryban kiválasztod mind a kettõt.
ennyi

Helósztok!
kéne egy kis help még eléggé új vagyok a játékban és nemtom hogy hogy kell nyilal lõni!
Eléggé szánalmas kérdés de aki tud segitsen Plz
kösz

A FAQban is említett oldalon electricshoe barátunk pont FX5700hez csinált egy tweekelt ini, amivel elvileg tökéletesen fut. Csúnyán, de tökéletesen. Az új fórum utolsó hozzászólásai között van, töltsd le, régit mentsd el, csere, játszik. 😄
fentvan a driver és ez egy 2 napja telepitett winfos szal nem ez a gond ,de most rakom ujra a játékot
kill3r22
Ha valaki könnyebben és eccerübben ki akarná magát kurálni a Vámpirságból...
Leirás a Zipen belül.....

Rakj fel drivert, nekem a 84.25 segített valamennyit. Ha meg ez se akkor windows reinstall és utána driver. Egyéb ötletem nincs.

Why so serious?

9600xt-vel tiszta jól megy! :o

kikapcsoltam a füvet meg a vizet levettem mediumra, azonkívül szinte mindent feltúrtam maxra AA-n kívül meg árnyékok is középtájt, és dungeonokban 40 fps körül kint meg 30 körül =)

nekem minden teljesen levan butitva ugyanugy mint neked mégis 7 fps itt valami nagyon nem stimmel lehet ujra rakom
Kandurex
htxvm

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PTW
hi

lenne két kérdásem:

1- kicsit furcsa nekem az idõjárás, rengetegszer beborul villámlik dörög meg minden,de az esõ konkrétan sosem esik, ez másnál is így van vagy nálam valami bug és nem látom az esõt?

2- Wraith-eket mi az istennel lehet hatákonyan gyilkolni egy nem varázsló karakternek? lv 12 vagyok 2 questem is van amiben ezeket a rohadékokat kéne legyilkolnom de egyzserûen nem tudom semmivel hatékonyan sebezniõket, épphoyg csak sebzõdnek, de az semmit sem ér, egy perc alatt legyaknak

köszi