The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
IC -ben van egy fél tucat, pl. Best Defense közvetlenül a piacon.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ERykk
Hi! Nemrég kezdtem a gémét és az lenne a kérdésem, hogy merrefelé találok olyan árusokat, akiknél fegyverzetet is eladhatok?Mindenfelé jár(kál)tam és nemnagyon találkoztam ilyen emberrel.Ja és hogyan lehet sok pénzhez jutni?
Bocs a hülye kérdésekért<#help>

Kandurex
Van olyan kereskedõ egyáltalán a játékba akinek van legalább 5-6k pénze?

Vagy lehet velük bartelba nyomni valahogy, csere alapon esetleg?

Van egy 7k érõ botom, de max 1000 pénzes kereskedõt találtam, ez 700% bukta, 😞

Looserke
#12740???

Na milyen az új body piercingem? <#idiota>

Egyébként valakit harapott már meg farkas úgy, hogy elkapta a Helljointot? Van rá valami mobilis kúra vagy csak a templom? Azért kíváncsi lennék hogy ebbõl mi lenne; nem vámpírrá hanem vérfarkassá változnék egy idõ után? <#vigyor3>

-tRs-Landor

PiszkosFred
Hát egykori mesterem szavai jutnak eszembe, "ne csak akard, csináld is!" 😄 Egyébként mit értesz a nem csinál semmi kifejezés alatt? Kifagy? Vagy megáll és kész? Valami jele csak van...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MrStokes
Amugy ezt mar akakrtam kerdezni, hogy mer jo idezett pancelban rohangalni? Nincs sulya, vagy miert? Ezetleg ez olyan magusoknak valo pancel, ami nem terheli le oket?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hellotok!!Tudnátok segíteni nekem abban hogy miért van az hogy amikor akarok inditani egy new game-t akkom miért nem csinál semmit?
ZsZso
Better Bound Balanced MOD

Megnöveli a varázslat által kreált ruhadarabok/kardok "éltettartamát". Lehet csítnek is nevezni, de igaza van a MOD írójának. Amennyi idõt alapból kapunk az nem jó semmire se.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Srácok ... teszteltétek már ezeket a Randomizáló MODokat? Van vki, aki képes SAJÁT tapasztalatairól beszámolni?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Halfer
Aki már tart ott, hogy azokat a "bizonys könyveket" keresi (<#awink>) az olvassa tovább legyen szíves mert lenne egy kérdésem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amint felvettem azt a küldetést hogy a negyedik deadric könyvet keresem, amiért a csatornákba kéne mennem, fast travellel elmentem egy elég távoli helyre. Baurus nem volt rest és jött utánam oda. Mondta, hogy õ elvezet a csatornákhoz. Nem tudna valaki egy képet vagy vmi infót adni, hogy milyen messze van a csatorna ahol le kell mennünk? Az a baj, hogy Baurus eszméleteln buta és megy ide-oda, képtelenség annyit várni rá. Néha még le is áll nézelõdni. Help me, please.

Looserke
tudtok olyan kersekedõt akinek több aranya van 1000-1500 nél, mert a drága cuccokat nem tudom elpasszolni...

A lila vízhez is van patch. Tegnap este linkelte be valaki.
Hát ilyen nincsen...
Az egyik dungeonba, amihez egy küldetésem tartozik, nem tudok bemenni mert mindig kilép a játék hibaüzenettel amint kinyitom az ajtót.

Looserke
cure disease kell neked, nekem is amiatt volt piros egy két értékem...

cenobite
Lockpick-eket lehet valahol venni?

gamertag: kenobita

Lobsterman
Ja, azt el is felejtettem megemlíteni hogy nálam a víz az egy nagy lila lap. Legalább messzirõl észreveszem és nem esek bele véletlenül <#vigyor2>

Lobsterman
Haha. Az egy kicsit hosszú lenne, mert gyakorlatilag az összes grafikával kapcsolatos beállításba belenyúltam egy kicsit, plusz a lent belinkelt shader pakkot használom, meg annak az inijét, csak átírt változatban. Ha adsz egy e-mail címet elküldöm neked szívesen amit alkottam<#beka3>

Megnéztem és semmi rontás vagy méreg nincs rajtam, de azért a templomot még megprobálom. Érdekes mert levettem magamról az összes cuccot és ugy is piros marad
plz ird le mien beállitásokkal és mit buheráltál rajta
grebber
ekem sajna le kellett huznom a vámpiros küldetésnél mert azok a páncélosak nagyon kreftosak voltak szinte esélyem nem volt még a feléig se levinni õket.

Next PC upgrade: 2022

Felraktam a framework-ot de szabálytalan mûvelettel a modder elszáll 😊

De köszi 😄

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

ensi default nehezsegen jatszom, konnyiteni ezen tuti nem fogok soha.

megolod a mobokat aztan nyilik oda feljaro.

Én azon amit alapba adott a játék. Pont középen.

Why so serious?

arról beszélek. 😛

http://thenamelessphoto.com/

grebber
Nem van ott a gameplayen belüli csúszka nektek az hol áll??

BlackShadow
!!!HELP!!! #12717 köf

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lobsterman
olvass vissza párral...

elvileg ott kell maradnia minden cuccnak.
amúgy easy és medium nehézség között 😛

Lobsterman
Neked is azt tudom mondani: ini file buherálása
nekem bevált. még mindig szaggat néhol(fx5200. ez mindent megmagyaráz<#idiota>), de külsõ helyszíneken, és a legtöbb dungeonban elég jól megyeget. Játszható no.

Figyeljetek már nem azért de hogy lehet hogy ilyen szar a texture ati radeon 9250-em van de nem a fehér képernyõre gondolok hanem arra hogy az ellen felek nem látszodnak a városok sem a lovas katonának is csak a ló páncélja pls. segítsetek már nagyon játszani akarok húsvétkor veszek új videó kártyát.

grebber
Na most megprobálom hogy abban a templomban ahol Martin tanyázik bezuzom a ládába a felesleges cuccokat (könyveket,meg egyéb szarságokat) azt megnézem ottmaradnak-e.
Ha eltünnek max mártin bánja mert nagyon kinyirom.

Na még nem mondta senki ki milyen nehézségi szinten tolja?

hello!
6fps-em volt a játékban az elejént tehát a börtönben,mindent kiakpcsoltam amit lehett 640x480-on futott és még az nvidia ehhez kiadott driveét is leszedtem nem értem mi lehet a probléma de ha az emlékem nem csal itt irtak erre egy megoldást (az arcgenerálásnál is szagat),gépem:p4 2,8,1gb ram,fx5700
BlackShadow
van egy kis problémám! azt a küldetést csinálom mikor bekerülök egy mage rémálmába.. nos már megvan 3 element maradt a 4. ami az arénában zajlik.. ott hogy jutok fel az elementért? sehogy sem sikerült.. végignéztem sehol semmi kapcsoló . ugrálgatok de semmi. HELP! 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lobsterman
Az a baj hogy nem indul gyárilag Geforce FX alatti kártyákon. De ha innen leszeded a shader filet, és az init, és felülírod a tieidet, akkor elvileg menni fog.

Vegyél új videokártyát.

Why so serious?

PiszkosFred
Pontosan. Vhol olvastam egy revjút, és lehúzta benne a srác a harcot mondván még egyszerûbb kattingatás lett az egész. Persze, 2 órányi játék után, 30as skillekkel meg is tudta ám ezt állapítani 😄 Ha megvannak a skillek 2-3perkjei, Journeyman körül már érezhetõ, egészen más világ köszönt be, onnantól kezd érdekes lenni a dolog. Nekem legalábbis nagyon bejött ez a skillszint dolog, és az így képbe kerülõ bonuszok. Harcnál mindenképpen. Más kérdés, hogy az Arénában az igazán jó, ott valami félelmetes ahogy 1v1 vagy 1v2ben harcolsz, és van idõ taktikázni, nem szakad nyakadba az egész rom mert a targeted mondjuk elmenekül ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Segitsetek legyszi. Telepitettem az Obliviont, elkezdenem a jatekot es tokfeher minden, alig latok csak nehany sotetebb targyat,kocsogot ilyesmit. Hiaba allitok a gamman,semmi. Telepitettem a faq-ban megadott linkrol a forcewert is. Nvidia Gef 4 TI 4200-as videokartyam van.
nemtom. most nekem olyan volt ,h 4en harcoltak. ami ugye nembaj de a 10fps annál inkább... :S hihetetlen ,h csatákban mennyire betud lassulni.

Ilyen nem. Egyenlõre. Olyan szokott lenni, hogy íjazzom, jó sokáig tartom kihúzva húrt, hogy legyen erõ a lövésben, aztán mivel ezt sokszor meg kell csinálni, mert az ellenfél igen erõs, idõnként magától elkezdi elõvenni a nyílvesszót a karakter aztán lõ, megint elõveszi és lõ és esetleg mégeszgyer. Kis programhiba. De nem gyakran jön elõ. Na kellemes hétvégét all! És jó játékot! 😊
A könnyû páncél SOKKAL könnyebb mint a heavy.

Én Acrobat-al nyomom és ezért eleve semmi páncélt nem hordok, a sebesség meg a bazi nagy ugrásaim az egyetlen védelmem. Nyílt terepen sima ügy de dungeonokban van néhány izgi szituáció amikor nincs elég helyem kitérni 😊

Kandurex
Olyan szokott nektek lenni, hogy néha harc közben totál értelmetlenül megáll másodpercekre a játék? Nem töltöget vinyóról, csak megmerevedik egy pillanatra, aztán megy tovább... <#zavart2>

Amúgy ha valamelyik pl. STR értéked zöld színû számként szerepel, az pozitív hatás rád nézve. Ezt is onnan tudod megnézni, amit alant írtam. (De ezt meglehet nézni simán az Inventory-ból is, hisz ezeket a bónuszokat mágikus tárgyak is adhatják. Persze tekercs is amit ideigelenesen magadra varázsoltál stb..) Szóval emiatt talán jobb megnézni ahogy írtam elõszõr. Mivel a tekercs az eltünik 😊
Nyomj egy TAB-ot, majd klikkelj a iránytû mellett balra lévõ kis ikonra (ami az aktuális varázslatodat mutatja amit a C gombbal sütsz el) ezzel belépsz a Magic Menube és ennek jobb szélsõ ikonja mutatja az aktív hatásokat ami ér téged. Mutatja a faji bónuszokat, meg ami épp hat rád, és onnan meg tudod nézni, mi az a hatás ami a betegségedet okozza és pontosan mennyi pontot vesz is el a képességedbõl. Ja és igen: Irány a templom, vagy egy olyan lötty (potion) ami ezt visszaállítja.
Zsolo007
Menj templomba.

Hogyha valamelyik attribumom piros akkor ott valami levon az értékbõl, de hogy tudom kideríteni hogy mi vonja le?
..történetesen az str kipirosodott és nem tudom miért
Ne ez nekem is baromi szokatlan volt. MW után ugye 😊

De a lényeg: Elõszõr nyomd le az iránybillenytût (W,A,S,D közül bármelyik) és utána hosszan tarts lenyomva a bal egérgombot. Ha W + balegér hosszan, akkor elõre támad egy hatalmasat, ha A + balegér, akkor balra suhint egy jókorát és így tovább.

Ha csak az egérgombot nyomogatod, akkor csak suhint ide-oda, de a sebzés is kisebb lesz és a Fatigue értéked is pillanatok alatt leszalad.

Persze a Fatigue érték az erõtámadásnál is szépen lemegy. A lényeg, hogy rá kell érezni a harc ritmusára. Az ellenfél támad, te kivéded, majd próbálsz bevinni egy erõütést, aztán kihátrálsz. Nem egyszerû, mert roppant pontosan kell érezni mikor lehet erõütést bevinni eredményesen. Hisz a MW-ben ha tartottad a bal egérgombot hosszan, akkor a fegyver is ütésre emelve maradt. Itt meg egy kis idõ után mindenképpen ütni fog a karakter.

Blokk, ütés, blokk ütés 😊 Idõvel lehet majd elgurulni is, ha az acrobatics skilled Journeyman szinten lesz. (Blokk gomb, ugrás gomb és iránygomb, hogy merre gurulj.)
kell hozzá az Oblivion mod manager.
Idézet a redme-bõl:
"This mod requires Oblivion Mod Manager 'obmm'. You can download it
from the author’s homepage http://www.angelfire.com/games3/ccn/stuff/obmm.html"

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Mayday
Egy kerdes:
Hiaba jatszottam mar 20+ orat, es vagyok 9. szinten, meg nem teljesen vilagos szamomra ez a power tamadas. Pontosan hogyan is tudok masfele tamadasokat, erosebbeket nyomni? Jelenleg, mint a hulye, nyomkodom a left klikket... <#lama>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...