The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bocs a hülye kérdésekért<#help>#help>
Vagy lehet velük bartelba nyomni valahogy, csere alapon esetleg?
Van egy 7k érõ botom, de max 1000 pénzes kereskedõt találtam, ez 700% bukta, 😞
Egyébként valakit harapott már meg farkas úgy, hogy elkapta a Helljointot? Van rá valami mobilis kúra vagy csak a templom? Azért kíváncsi lennék hogy ebbõl mi lenne; nem vámpírrá hanem vérfarkassá változnék egy idõ után? <#vigyor3>#vigyor3>
-tRs-Landor
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Megnöveli a varázslat által kreált ruhadarabok/kardok "éltettartamát". Lehet csítnek is nevezni, de igaza van a MOD írójának. Amennyi idõt alapból kapunk az nem jó semmire se.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyik dungeonba, amihez egy küldetésem tartozik, nem tudok bemenni mert mindig kilép a játék hibaüzenettel amint kinyitom az ajtót.
Next PC upgrade: 2022
De köszi 😄
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Why so serious?
http://thenamelessphoto.com/
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
amúgy easy és medium nehézség között 😛
nekem bevált. még mindig szaggat néhol(fx5200. ez mindent megmagyaráz<#idiota>#idiota>), de külsõ helyszíneken, és a legtöbb dungeonban elég jól megyeget. Játszható no.
Ha eltünnek max mártin bánja mert nagyon kinyirom.
Na még nem mondta senki ki milyen nehézségi szinten tolja?
Next PC upgrade: 2022
6fps-em volt a játékban az elejént tehát a börtönben,mindent kiakpcsoltam amit lehett 640x480-on futott és még az nvidia ehhez kiadott driveét is leszedtem nem értem mi lehet a probléma de ha az emlékem nem csal itt irtak erre egy megoldást (az arcgenerálásnál is szagat),gépem:p4 2,8,1gb ram,fx5700
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Why so serious?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én Acrobat-al nyomom és ezért eleve semmi páncélt nem hordok, a sebesség meg a bazi nagy ugrásaim az egyetlen védelmem. Nyílt terepen sima ügy de dungeonokban van néhány izgi szituáció amikor nincs elég helyem kitérni 😊
..történetesen az str kipirosodott és nem tudom miért
De a lényeg: Elõszõr nyomd le az iránybillenytût (W,A,S,D közül bármelyik) és utána hosszan tarts lenyomva a bal egérgombot. Ha W + balegér hosszan, akkor elõre támad egy hatalmasat, ha A + balegér, akkor balra suhint egy jókorát és így tovább.
Ha csak az egérgombot nyomogatod, akkor csak suhint ide-oda, de a sebzés is kisebb lesz és a Fatigue értéked is pillanatok alatt leszalad.
Persze a Fatigue érték az erõtámadásnál is szépen lemegy. A lényeg, hogy rá kell érezni a harc ritmusára. Az ellenfél támad, te kivéded, majd próbálsz bevinni egy erõütést, aztán kihátrálsz. Nem egyszerû, mert roppant pontosan kell érezni mikor lehet erõütést bevinni eredményesen. Hisz a MW-ben ha tartottad a bal egérgombot hosszan, akkor a fegyver is ütésre emelve maradt. Itt meg egy kis idõ után mindenképpen ütni fog a karakter.
Blokk, ütés, blokk ütés 😊 Idõvel lehet majd elgurulni is, ha az acrobatics skilled Journeyman szinten lesz. (Blokk gomb, ugrás gomb és iránygomb, hogy merre gurulj.)
Idézet a redme-bõl:
"This mod requires Oblivion Mod Manager 'obmm'. You can download it
from the author’s homepage http://www.angelfire.com/games3/ccn/stuff/obmm.html"
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Hiaba jatszottam mar 20+ orat, es vagyok 9. szinten, meg nem teljesen vilagos szamomra ez a power tamadas. Pontosan hogyan is tudok masfele tamadasokat, erosebbeket nyomni? Jelenleg, mint a hulye, nyomkodom a left klikket... <#lama>#lama>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...