The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval Kvatch nál elmentem oblivonba, és a középsõ torony közepérõl elvettem az a kõvet, vagymit. Namost ekkor bekellet volna zárodni a kapunka, de semmi nemtörtént.. Valami 5let? MÁr ujrakezdtem meg ijesmi.. de nem ez egész gamet.. de semmi...áááááááámegörülök..
Tiszteletben tartom a véleményed, ám én a játék lehetõségeit használva csináltam meg, a két módosítás ami fent van az a 1:1-es idõ, és egy szemszinezés mod.
csúszkán sem húzigáltam ide-oda.
Szal én tudom hogy lvl1-en megcsinálni az Arénát végig az nem könnyû (fõleg nem úgy ahogy én csináltam, csak ökölharcal és a kedvezõtlenebb indulóstattal bíró nehézpáncélban, uígy a restoration skill is.)
Szal nagyon nem egyszerû, de nem is különösebben nagy dolog, hisz ahogy olvasom a fõszállat végig lehet vinni nagyon alacsony szinten...kicsit odafigyelõsebb és idõigényesebb, ennyi.
Ha ez csalás akkor az alacsonyszintû íjvesszõs hátbatámadás magas szorzóval, és ezt erõltetni még inkább az, aki nyomta az kell hogy tudja...de többféle széket meg tálcát, meg rakat páncélokat a hátadon cipelni a boltoshoz az méginkábbméginkább az, mert úgy nézel ki mint málhásszekér ennek ellenére többszörös szorzóval hátbatámadsz, meg harcolsz.
...
Szal nem kell ezeket erõltetni, ami a játékot használod az nem cheat, az hogy mi cheat egy játékkal szemben az sztem egy átlagos szerepjátékos is el tudja dönteni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
a riasztoberendezes.
Na mindegy.
Next PC upgrade: 2022
http://thenamelessphoto.com/
A vámpírsággal meg vigyázni kell. Ha nagyon sokáig nem kajol az ember (van valami idõlimit), akkor egyszercsak elveszíti a kontrollt az egyre erõsebbé váló vámpírka felett és az nekiugrik valakinek és kajolni kezd.
Ekkor minden visszamegy alapra (nem éget a nap, viszont nincs semmi bonusz), de azonnal jön egy jókora bounty az ember fejére és kap jó sok infamy pontot. Tehát nem árthat olykor kajolni, még ha ez "hátránnyal" jár is. Még mindig jobb, mintha mindenki a karakterre vadászna.
Persze mindez csak a Guide szerint van így, de hogy valóban bekövetkezik vagy sem, azt nem tudom. :-(
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Megvan a játékban a rendszer, hogy mi alapján leplezõdik le valaki. Namost ha olyan helyre nyit be az ember, ahová nincs meghívva (zárva az ajtó és feltöri), akkor komoly 30 másodperce van hogy eltûnjön onnan, Ha túllépi az idõt, megy a figyelmeztetés az õröknek (riasztószerûség).
De van még jópár szempont és idõkorlát, amin belül maradva nem bukik le az ember.
Tehát nincs elcseszve a játék, csak ha már olyan amgas szintû az ellenõrzés, akkor ez jelenjen is már meg valahol. :-)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
2, Ha jobban szemügyre veszed a megjelent modokat, ritka kivétellel, mind csalás. Ezért vontam párhuzamot.
fighters guild kuldiket nyomom, most epp a Mystery at Harlun's Watch -t. A swampy cave-et kell csekkolni az eltunt emberek utan. Mikor lemegyek, a barlang tele trollal. Lecsapkodom oket, elmegyek a megjelolt terembe. Tele van hullaval de barmelyikre nyomok, nem tortenik semmi. Utanaolvastam neten, azt irjak az NPCStatic mod okozza ezt, toltsek vissza egy kuldi elotti mentest, es kikapcsolt moddal probaljam ujra.. Hat nem nagyon van korabbi mentesem. Ez eleg szivas. Be lehetne rakni a faq-ba ezt az infot, ha mar a static ajanlva van. Van valami cheat amivel at lehet ugrani ezt a kuldetest?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként volt valaki aki nem nyiratta ki? Akkor mi történik?
Azt nem mondtam hogy JÓL is megy, csak azt hogy legalább játszani lehet vele. Sok házban, meg pár dándzsönben elég komolyan leesik 4-5 FPS-re is, de azért lehet boldogulni 😊
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Senki nem lát azt tudják.
Ne lopj azt kész 😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Attól tartok, hogy a Tõled kapott szöveg nagy részét nem tudnád értelmezni. De találtam egy fejezetet, amit a Birodalmi Õrség felügyelõi jegyeztek bele, és az õ feljegyzéseik használhatóak lesznek számodra.
Térj vissza Felhõs Csúcs romjaihoz. Találsz ott egy oszlopot, ami jelentõsen eltér a többi ottani kõfaragványtól. Az oszlopon lévõ véseteket Óelfek készítették, és jelentõs erõvel ruházták fel.
A köny margóin feljegyzések voltak, feltehetõleg azoktól, akik elszállították az oszlopot az eredeti helyérõl. A az írás helyenként elmosódott, de a következõket tudtam kibetûzni belõle. Felhívnám a figyelmed rá, hogy veszélyesnek tûnik, és tegyél meg minden óvintézkedést, amit szükségesnek látsz.
"... úgy tûnik, csak szabad ég alatt mûködik, ahol erõsen reagál a mágiára ... szörnyû erõt, ami képes egy ember halálra sújtani..."
"...elszállítottuk a követ egy biztonságos helyre, hogy alaposabban tanulmányozhassuk..."
"...céhes varázslókat vittek be, hogy fókuszálják a kõ erejét. Sokan közülük súlyosan megsérültek; végül "behangolták" a követ, hogy villámmágiára reagáljon..."
"...Welkynd kõ szükséges, hogy befogjuk a kõ erejét. Siker esetén más módon elérhetetlen mennyiségû villám-energiát nyerhetünk"
Ezekbõl a jegyzetekbõl, és az eredeti Óelf vésetekbõl úgy vélem, hogy a birodalmi barátaink megpróbáltak befogni valamennyit az Óelf varázserõbõl, és közel jártak a sikerhez. Azt javaslom, szerezz be egy Welkynd követ (Óelf romok átkutatása tûnik a leggyorsabb megoldásnak) és térj vissza Felhõs Csúcsra, és varázsolj egy villámvarázslatot az oszlopra.
Hogy akkor mi történik, azt már úgy gondolom Te is biztosan érteni fogod.
-E
...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De a lényreg, hogy legyen nálad egy "Walkynd stone" amit pl.: a romok(ayleid ruins) között lehet találni, de már lehet hogy van is nálad egy pár (ilyen fehér kavics messzirõl látszik a sötét barlandokban)...
majd rányomsz a kõre egy villám varázslatot.
Ments elõtte mert bugos!
Megtetszett, az emberek félnek megijednek, ha valakitõl valamit akarok akkor meg ott a seduktion(charm) spell. Ez így más feeling jobban odakell figyelni, nétni kell az pontos idõt stb. Rengeteg mentális és fizikai bónuszt kapok amiket le is lehet "klónozni" a spellmaking-gel arra az esetre ha kigyógyulnák. 😊
Ezekszerint az izmaimat csak 100 ig növelhetem most 97.
Sõt a skilleket is lehet növelni 100 fölé, pl Destruktionból 109-en állok, szerintem ez mehet följebb is, mert a processbar megengedi, de ebbe mostmár nem vagyok biztos a hsz. ed alapján. Majd utánnanézek ennek is néhány villámcsapás után...

Itt a kigyógyulás nem úgy van mint a Morroban volt?
Tehát ha egyszer kigyógyultál akkor többé nem lehetsz vámpír?
A speedem kezdi elérni a 100at, és ahogy megfigyeltem, a permanent effektek is befolyásolják szintlépésnél a dolgokat. (4napos vampként 99+1-et engedett, loadgame után ittam vért, szintléptem megint, és 94+3at növeltem) Tehát lehet, hogy megérné kigyógyulnom a vámpirizmusból, feltornásznom az érintett statokat 100ra, aztán megint megharaptatnám magam, úgy lehete 120.
A wait opciónak így legalább értelme is van.
Mellesleg a fortify merkant 100-al simán lehet max haggle-éval vásárolni a kereskedõktõl, de ígysem lehet õket átverni mint a morrowindbe a magas merkanttal.
Mizujs?
Hát ne tudjátok meg! 4 napja szenvedek a TES4 és a computerem összeismertetésével (természetesen az én gepem illetve az én baromságom okozza a szenvedést😞( meg a hardware-rõl kiadott szegénységi bizó). Kb. 1 órája már felindult és játsztam egy pöttyet. Vagy a fáradtság teszi vagy hülyébb vagyok mint 4 éve, de most a karim itt áldolgál szegény Uriel holtteste mellett és ugyan kapott vmi kulcsot a gárdistától, mondván ez majd kivezet e gyászos helyrõl, de a helyzet az hogy van itt egy lezárt rácsos gate(asszem innen jöttünk a gárdistákkal), egy nem nyitható ajtó (ami miatt beszorultunk a kis kamrában ahol õfelségét legyakták), meg valami szük gyilokjáró amire képtelen a kari felugrani (ugyanott). Merre tovább?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)