The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ATI tulajdonosoknál jelentkezhet a következõ hiba: A börtönbõl kijutásnál, amikor az elsõ ellenfelekkel találkozunk hirtelen leugrik az FPS 1-2 re. Ilyenkor a játékban kapcsoljuk ki az AA-t és a VGA Driverében kapcsoljuk be az AA-t. Így minõségromlás nélkül oldhatjuk meg ezt a problémát"
Nálam egészen pontosan fordítva van: az ATI saját AA-jával _sokkal_ lassabb a játék (MINDIG!), mint a játék opciókban bekapcsolt AA-val.
(és még mindig nincs ott az Omega driver, amivel szintén 50-60%-os FPS növekedést tapasztaltam!)
DB
A ti kung-futok nem erős!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem akarom eldobni egyik sem mert pénzkidobás lenne csak de ezt a jó talált cumot se tudom felvenni , no mindegy majd találok másikat is.
Next PC upgrade: 2022
mondjatok valami bíztatót😄D
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel alapból mage a karim, ezért fegyverre semmit se pakoltam.. rájöttem kellet volna😞 Nemlehet valahogy visszacsinálni? valami mod addon, v valami?😛
Másik dolog amit kérdezni szeretnék.. Nagy fight közepedte kibaxtak a Mage guildból(pedig arcmage voltam😄) És rominus kér 20 Dragon Toucot, és 20Redvalamicsoda flower.. na ezt merre találok? Venni csak Dragont lehet
de azt is csak kb 2öt😞
help plx

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
"...odahuzod az elsõre, oszt pöckölgeted lassan fel többször. Mikor a leggyorsabban esik vissza a bigyó, utána következõ pöcköléskor rákattintasz és az beakad. Majd jöhet a többi ugyanígy. Minél nehezebb a zár annál hasonlóbbak a leesési sebességek, azaz annál jobban kell figyelni, ill tovább pöckölgetni, hogy levágd melyik a leggyorsabb állapot. Kis gyakorlással rutinná válik..."
[merlinw.org]
a mages guild egyik küldetésében megkapod a helyét
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
1 lockpick-el ki lehet nyitni õket, akár elsõre
[merlinw.org]
Szegény patkány kimúlt ettõl a precíz létfontosságú szervet ért lövéstõl <#idiota>#idiota>

Ha veszel egy lakást és kapsz hozzá mozgatható tárgyakat(kaja, váza, pohár, homokóraST😎 és ezeket elmozdítod, széjjel hajigálod/rugdosodSTB majd elhagyod a házat legalább 4napra akkor jönnek a jó tündérek és szépen visszaraknak mindent a helyére.
Viszont ha az adott tárgyat felveszed az inventorydba(ettõl törlõdik a parentja) majd leteszed akkor már nem fog többet visszakerülni a helyére. A házhoz kapott ingredientek(húsok, gyümölcsök, zöldségekST😎 végleges kiirtására az editorban való letörlésükön kívül egyenlõre nem találtam mûködõ módszert ezek mindenképp „visszaspawnolnak” 4nap után a helyükre, ha felveszed és lerakod akkor is odarak egy másikat.
-tRs-Landor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
4. Onnantól ,hogy a nekromanta megcsinálta neked életed elsõ használható blacksoulgemjét, már te is tudsz készíteni:
Beleteszel egy soulgemet az oltárba, és rányomsz egy SoulTrap-et.
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit