The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
A FAQ-ban találtam:

"ATI tulajdonosoknál jelentkezhet a következõ hiba: A börtönbõl kijutásnál, amikor az elsõ ellenfelekkel találkozunk hirtelen leugrik az FPS 1-2 re. Ilyenkor a játékban kapcsoljuk ki az AA-t és a VGA Driverében kapcsoljuk be az AA-t. Így minõségromlás nélkül oldhatjuk meg ezt a problémát"

Nálam egészen pontosan fordítva van: az ATI saját AA-jával _sokkal_ lassabb a játék (MINDIG!), mint a játék opciókban bekapcsolt AA-val.

(és még mindig nincs ott az Omega driver, amivel szintén 50-60%-os FPS növekedést tapasztaltam!)

DB

A ti kung-futok nem erős!

bazza
#13130 <#help>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

I.C.ram
tolvaj vagyok 😄 Engem nem szeretnek arrafelé 😄 Nekem valami tolvajcéh épület kéne, sõk szobával ,rejtett járatokkal stb 😊
MerlinW
Á kis kárrierista😄

[merlinw.org]

PiszkosFred
Legyél Archmage, és mint a legnagyobb mágus Cyrodiilban, tiéd az Egyetem, a székházak, meg az egyéb ingatlanok. Kell ennél több?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

grebber
😞 mivel nem birotam felvenni több cuccot gondoltam fejlesztem azokat a fegyvereimet sigil stone-al amik vannak erre nem találok egy überbrutálisat.
Nem akarom eldobni egyik sem mert pénzkidobás lenne csak de ezt a jó talált cumot se tudom felvenni , no mindegy majd találok másikat is.

Next PC upgrade: 2022

I.C.ram
Köszi! Nem si tudtam, hogy lehet bútorokat is venni. Majd akkor veszek egy házat. Bár reméltem, hogy ICben több megvehetõ ház is lesz 😞 Nem akarok a nyomornegyedben élni.
PiszkosFred
Délen, a határ mellett.

Solid Snake
A házakról: #13012 hasznos nfo-k.
Lobsterman
minimumközelivel nálam ippen csak játszható, és azt is inibuzerálással sikerült elérni. Sok jót ne várj, csak izzadságot, könnyeket és vért... vagy mi <#circling>

TVelvet
jááááj bocs téleg😄
sorry
CS@
Azon kívül IC –ben nem tudok többrõl.

tigeroo
próbálta már valaki "rosszabb" gépeken a játékot mit tapasztal? a minimum konfig éppenhogy csak megvan..:l mint anno a morrowindnél..

mondjatok valami bíztatót😄D
Me0w
Teis kurva ugyes gyerek vagy, a spoiler tag meg a kanyarba, mi?

Together we'll fly someday...

b-type
gyönyörûek a képek <#eljen> (a link-ként berakottak is)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

I.C.ram
ICben van más megvehetõ ház is a faviskó helyett a nyomornegyedben?
TVelvet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na megcisnáltam a main questet:d megvan az imperial dragon armor😄 kurvajolnézki😊

Mivel alapból mage a karim, ezért fegyverre semmit se pakoltam.. rájöttem kellet volna😞 Nemlehet valahogy visszacsinálni? valami mod addon, v valami?😛
Másik dolog amit kérdezni szeretnék.. Nagy fight közepedte kibaxtak a Mage guildból(pedig arcmage voltam😄) És rominus kér 20 Dragon Toucot, és 20Redvalamicsoda flower.. na ezt merre találok? Venni csak Dragont lehet
de azt is csak kb 2öt😞

help plx
MerlinW
okés😊

[merlinw.org]

Szöveg nélkül.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Solid Snake
A F.A.Q-ban van alternatíva erre is....
David2
ty

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

hi! hol tudom megnézni, h egy bizonyos npc-vel milyen a viszonyom?

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

PiszkosFred
szerepjátszás miatt.

bazza
emberek, ha meg akarom találni gray fox-ot, akkor mindenképp csatlakoznom kell a guildbe?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

MerlinW
konzolba: tm
ezzel ki tudod kapcsolni a menübárt is.
a második szép lett😊

[merlinw.org]

MerlinW
picklock: #12182

"...odahuzod az elsõre, oszt pöckölgeted lassan fel többször. Mikor a leggyorsabban esik vissza a bigyó, utána következõ pöcköléskor rákattintasz és az beakad. Majd jöhet a többi ugyanígy. Minél nehezebb a zár annál hasonlóbbak a leesési sebességek, azaz annál jobban kell figyelni, ill tovább pöckölgetni, hogy levágd melyik a leggyorsabb állapot. Kis gyakorlással rutinná válik..."

[merlinw.org]

David2
de azér szerencsére sikerült néhány kép
egyik
másik
harmadik

várom a kritikát<#worship>

Solid Snake
Thx.😊
Green Ghost
Dark Fissure cave
a mages guild egyik küldetésében megkapod a helyét

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

David2

Solid Snake
Köszi kiproszáljuk <#worship>
Solid Snake
<#nevetes1>
MerlinW
Ööö.. az RPG mivolta miatt nem nyitjátok kézzel a (very) hard zárakat, vagy mert nem tudjátok hogy kell (ami 20x le lett írva)? 😊

1 lockpick-el ki lehet nyitni õket, akár elsõre

[merlinw.org]

Solid Snake
Hol is van ez az oltár? <#idiota>
Lobsterman
A goblinok is jógáznak néha

Szegény patkány kimúlt ettõl a precíz létfontosságú szervet ért lövéstõl <#idiota>

CS@
Leirkálom a lakásberendezéssel kapcsolatos felfedezéseimet:
Ha veszel egy lakást és kapsz hozzá mozgatható tárgyakat(kaja, váza, pohár, homokóraST😎 és ezeket elmozdítod, széjjel hajigálod/rugdosodSTB majd elhagyod a házat legalább 4napra akkor jönnek a jó tündérek és szépen visszaraknak mindent a helyére.
Viszont ha az adott tárgyat felveszed az inventorydba(ettõl törlõdik a parentja) majd leteszed akkor már nem fog többet visszakerülni a helyére. A házhoz kapott ingredientek(húsok, gyümölcsök, zöldségekST😎 végleges kiirtására az editorban való letörlésükön kívül egyenlõre nem találtam mûködõ módszert ezek mindenképp „visszaspawnolnak” 4nap után a helyükre, ha felveszed és lerakod akkor is odarak egy másikat.

I.C.ram
Hiányolom a múzeumot a játékból. Mekkora móka lenne már ellopni egy ékkövet egy jól õrzött múzeumból 😊
hat jo te jartas vagy benne es ugyes vagy en kb 3 oraja jatcom
Fejes021
ez gyors volt

http://www.panoramio.com/user/518310

<#buck>

-tRs-Landor

Fejes021
<#banplz>

http://www.panoramio.com/user/518310

Kandurex
Azért az tök jó, hogy 20 óra játék idõ alatt gyakorlatilag egy zárat sem törtem fel, ugye, mert becsületes a karakterem, .....megláttam ezt a két glass daggert, 1 perc alatt átvedlettem tolvajjá <#vigyor5> olyan szintre, hogy két load után 1 picket se törtem bele <#nyes>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nagyon szepen koszike a segicseget nagyon rendesek vagytok meg 1 szer koszike
Green Ghost
+ még kiegészítés:
4. Onnantól ,hogy a nekromanta megcsinálta neked életed elsõ használható blacksoulgemjét, már te is tudsz készíteni:
Beleteszel egy soulgemet az oltárba, és rányomsz egy SoulTrap-et.

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Kandurex
Na, a fene egye meg, tényleg csak replikák az üvegtõrök:

Ha fejlodik a skill konnyebb lesz. De kis ertekekkel is ki lehet nyitni very hard zarakat. Minden pockot pocogtess meg 4-5szor. Nezd meg mikor zuhan vissza a leggyorsabban a helyere. A leggyorsabb zuhanas utan pockold fel ujra es nyomd meg az egergombot kb amikor a plafont erinti a pocok. Ekkor van a legnagyobb eselyed arra hogy beakad.
rablo beállítottságú vagyok
reaper4
#12182. keresõ alul

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Kandurex
Nem, gyakorolni kell, fejleszteni az adott skillt. Esetleg, ha mágus beállítottságú a karaktered, akkor magas szintû lock varázslattal lehet próbálkozni.

akkor nincs ra semmi fele csel ?!