The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
gamertag: kenobita
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Apropo medve. Skingrad fele setaltam az egyik legiossal, csigatempoban lovon (kisse untam hogy este minden sz*ros allat a kornyeken meg akar enni, igy a jaror volt a guardom;]), erre jott egy fekete medve. Nekiesett a lovamnak, es hajszalon mulott hogy nem olte meg. Pedig szegeny gebem meg el is futott, csak ott volt egy fa es az megalljt parancsolt. De a lenyeg az, hogy a legios gyors eszrevette, levagta, majd a medve tobb szaz meteren keresztul bucskazott lefele az uton. Skingrad fele tudjatok, hogy van egy szep nagy emelkedo. Na medve batyank hullaja ugy bucskazott lefele, hogy az elmehetett volna havok motor prezentacio gyanant is ;]
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Izé. Egyetemen kaptam egy ilyen skingardi vámpíros küldetést. Na, szal, beszéltem
a gróffal, aztán lezúztam a közeli bloodcuster neveztû dungeonba a vámpírokat. Most kellene beszélnem a vámpírvadászokkal, de azok mind a vezérükhöz (Arigon) zavarnak, hogy vele beszéljek, de azzal meg nem tudok mit kezdeni, se lefziteni, csak ugyan azt ismételgeti.. 😞 Mit kell ott tenni?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Next PC upgrade: 2022
Amíg nem csináltam meg az arénát 1500 alatt voltam, hiába küldetéseztem.
DB
A ti kung-futok nem erős!
[merlinw.org]
Van 2 ami minden mágikus fegyvert feltölt de azokat sajnálom felhasználni.
Why so serious?
Elakadtam és kéne egy kis segítség.
Mage guildes küldetés, el kell mennem a University-be ott beszélnem kell valami csávóval (Raminos Plus vagy ki?) azt mondja, hogy szerezzek 20 dragon tongue-t + 20 Redfort flower-t. De nem találok ilyeneket sehol!Ráadásul még egy Ethor nevû csávó jön állandóan velem és ne makar lekopni! <#help>#help>
..::: [Gyaloggalopp] Nogre | Orc Berserker lvl 43 | Gaiahon :::..
Together we'll fly someday...
Why so serious?
Martin-nál tárolom egy ládában még nem tünt el egyenlõre.
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként a fegyverét elvesztettem, mivel beraktam egy plugin házat, amirõl kiderült hogy nem tárol el semmit <#rinya>#rinya>