The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Ha esetleg talalkozol veluk, csinalj mar screent ha lesz ra ido, ahol jol latszanak, es kuldd mar el mailben. A Szorny Kezikonyvhoz kellene illusztracionak ;] En meg a fene tudja mikor futok ossze veluk...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

pedig nemlenne rossz, szakáll rulez =)

mennyi lehet a max skill? nem tudom hogy ez egységes-e engem a lock skill érdekel elsõ sorban!? köszi! na ha így nem megy akkor a kérdés az hogy kinek mekkora a lock skill-je!

Hmuda
Gondolom, hogy késõbb pénzt húzhassanak le tõlünk a modokért. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

cenobite
Van kopasz mod. Bajusz mod-ról még nem tudok.

gamertag: kenobita

cenobite
Hajrá! Én most oroszlánra vadászom. Tulajdonképpen eddig a vadonban csak farkassal (sima wolf, és timberwolf) és kutyával találkoztam. No meg persze patkány, rákocska, stb... De "egzotikus" vaddal még nem. Hehe...

Hmuda
Passz. Én is megakadtam annál, hogy nem hajlandóak elmenni, mert semmit nem tudtam beszélni velük. Hát kinyírtam õket. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

I.C.ram
Valaki tudja, miért maradt ki a játékból a kopasz fej és a rendes szakáll/bajusz?
cenobite
Amúgy ebben a chainmail-ben tényleg olyan gizdán néz ki. Stretch ruci. 😉

PiszkosFred
Ize, farkas, na. Medvet en "lottem" az elobb, egy troll tarsasagaban ;] Ez mar harom a 60bol... 😄

Apropo medve. Skingrad fele setaltam az egyik legiossal, csigatempoban lovon (kisse untam hogy este minden sz*ros allat a kornyeken meg akar enni, igy a jaror volt a guardom;]), erre jott egy fekete medve. Nekiesett a lovamnak, es hajszalon mulott hogy nem olte meg. Pedig szegeny gebem meg el is futott, csak ott volt egy fa es az megalljt parancsolt. De a lenyeg az, hogy a legios gyors eszrevette, levagta, majd a medve tobb szaz meteren keresztul bucskazott lefele az uton. Skingrad fele tudjatok, hogy van egy szep nagy emelkedo. Na medve batyank hullaja ugy bucskazott lefele, hogy az elmehetett volna havok motor prezentacio gyanant is ;]

cenobite
Farkas lesz az a medve. 😊

cenobite
Szép vagyok én.... a magam módján. 😄

PiszkosFred
Huh, koszonom. Gyujtom a lenyek shotjait, kapora jon ez a medve apo, meg ha picit faradt is a lelkem 😄

cenobite de ronda vagy! 😊

PiszkosFred
Az a kuldetes veletlenul nem bocsanatkeres, mert kirugtak a testulettol? 😄

cenobite
A farkasvadász:

"Nem én vótam...!"<#idiota>

mennyi lehet a max skill? nem tudom hogy ez egységes-e engem a lock skill érdekel elsõ sorban!? köszi!

Kandurex
Valami humanistább megoldás? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PiszkosFred
Mournholdban is ;]

ati2002
Nem vagyok vámpír, mert mindig visszatöltöm, ha alvás közben megharapnak.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Hmuda
Én kivégeztem mindet a fogadóban. Megártott a sok DB küldetés. >.<

A Baldurs Gateben volt olyan. 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Kandurex
Minimális spoilerszerûség lehetséges

Izé. Egyetemen kaptam egy ilyen skingardi vámpíros küldetést. Na, szal, beszéltem
a gróffal, aztán lezúztam a közeli bloodcuster neveztû dungeonba a vámpírokat. Most kellene beszélnem a vámpírvadászokkal, de azok mind a vezérükhöz (Arigon) zavarnak, hogy vele beszéljek, de azzal meg nem tudok mit kezdeni, se lefziteni, csak ugyan azt ismételgeti.. 😞 Mit kell ott tenni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Az azért van mert megfertõzõdtél igyál gyorsan Cure Disease potiont attól emulik.

Next PC upgrade: 2022

nekem is csak az aréna miatt van most 12-es szinten 8 ezrem.
Amíg nem csináltam meg az arénát 1500 alatt voltam, hiába küldetéseztem.

DonnieBrasco
Nekem is az van, és nemcsak sokkal lassabb, ha a driverét használom, de egyértelmûen sokkal csúnyább is, mintha a játék opciójában kapcsolnám be!!

DB

A ti kung-futok nem erős!

ati2002
Fent a hegyekben? Próbáltam, de ott is "vámpíros-álmom" volt, szal felejtõs.

MerlinW
Én dungeon-ozom, kalandozom... Végülis, senki sem lesz FBi ügynök csak mert van fegyvertartási engedélye...😄 Köll tréningelni, hogy alkalmasak legyünk a komolyabb bevetésekre😊

[merlinw.org]

grebber
Általában én Martin-nál szoktam aludni.Fegyverimet nem nevezném nyominak csak ha alemerülnek azt feltölteni nemtom õket mert csak üres köveim vannak.
Van 2 ami minden mágikus fegyvert feltölt de azokat sajnálom felhasználni.

ati2002
Akkor kb úgy vagy, mint én, pénzem alig, nyomi fegyvereim vannak, és a lakcímem: Bokor utca 1. 😄

ati2002
😄DD

Ja hát én nem gyûjtök semmit, van egy íjam amit használok, meg úgy 700 nyílvesszõm. Ja meg egy klassz kard és pajzs kombináció bár ezeket még sosem használtam. 😊

Why so serious?

ERykk
ja, engem is érdekelne, mert már unom megverni a gyereket állandóan😊

grebber
Aztakurva nekem kb 2 évnyi game után lesz kb annyi 😞

nogre
Sziasztok!
Elakadtam és kéne egy kis segítség.
Mage guildes küldetés, el kell mennem a University-be ott beszélnem kell valami csávóval (Raminos Plus vagy ki?) azt mondja, hogy szerezzek 20 dragon tongue-t + 20 Redfort flower-t. De nem találok ilyeneket sehol!Ráadásul még egy Ethor nevû csávó jön állandóan velem és ne makar lekopni! <#help>

..::: [Gyaloggalopp] Nogre | Orc Berserker lvl 43 | Gaiahon :::..

;DDDDDDDDDDDDD

Me0w
En 16 vagyok jelenleg, csak a DB kuldeteseket csinalom es van folos 25000 aranyam ugy, hogy mar igy is tartok 1-1 szetet minden erdekesebb pancelbol (imperial, elf, mithril, torpe) + van legalabb 15 varazsfegyverem, nem tudok valasztani neha mit vigyek magammal 😊) De a kedvencem a tor ami dezintegralja az ellenfel fegyveret 😊

Together we'll fly someday...

Hát engem sosem érdekelt, hogy nem adnak jó árat, én a fölös cuccaimat simán eladtam annyiért amennyit kínált. Így is van 110000 aranyam. 😊

Why so serious?

grebber
Amugy miért kéne több aranyamnak lenni?Eladni nem adok el semmit mert nem fogok görcsölni a parasztal hogy normális áron megvegye a cuccaimat.

grebber
6-os szintû de ha alszok már 7-es leszek.

Me0w
Jah, azmas 😉 De szerintem akkor is tobb, mint 1500 aranyadnak kene lennie. Hanyadik szinten vagy?

grebber
Föküldiket csináltam eddig semmi mást.Nem vettem semmi eddig csak két kalapácsot javitani mert a javitás drága.

Me0w
1500 aranyat gyujtottel eddig?! Mar bocs, de azt hogy? Nem csinalsz kuldeteseket?

tigeroo
akkor lehúzom, próba cseresznye

legalább nem fogok többet töprengeni rajta hogy menne-e
grebber
Tárolásra én nem saját hazát használom mert ad ki a tököm tizenakárhányezer aranyat érte amikor igy is alig gyûjtöttem össze egész game során 1500 aranyat.
Martin-nál tárolom egy ládában még nem tünt el egyenlõre.

Nekem jó. Íjász vagyok így semmire sem mennek a menõ kardjaikkal mert elhátrálok-elmozgok és lövöm. 27-es szintû vagyok és még semmi gondom se volt. 😊

Why so serious?

Ilyenkor vedd le a nehézséget,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én múltkor találkoztam egy orc-kal aki 60-as disintegrate weapon karddal jött, kettõt rámzúzott és meghalt a kardom, ráadásul még egy másik csaj is volt mellette. Vagy 10szer próbáltam meg, aztán lejebbvettem a nehézséget és megöltem 2 csapással <#alien>
Egyébként a fegyverét elvesztettem, mivel beraktam egy plugin házat, amirõl kiderült hogy nem tárol el semmit <#rinya>
grebber
Bazzeg de elkurtam. Miscarcand küldetés nagyba elveszem a cuccot ami kell jön is rám egybõl az az erõs csoka meglepõ modon hamar leirtottam.Erre van egy 5-ös szintû zár beletörtem össze stolvajkulcsom vissztöltöm állás hogy ne vesszem má kárba az a sok kulcs erre mostmeg nem tom lezuzni itet <#idiota>

Me0w
5.8-as Catalystra epulo Omegaval 4xaa-val sincs fps csokkenes.

bazza
milyen omega driver? kipróbálnám!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"