The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Odiil farmjára jártam tesztelni mert ha ott megpróbáltam leszüretelni a termést az az állandó fagyásnak köszönhetõen lehetetlennek bizonyult. Hasonlóan „jó” teszt helynek bizonyult még az Anvili kikötõ nyugati lépcsõje, amire ha megpróbáltam felmenni az 10 –bõl 9 –szer krest eredményezett.
A neten olvasottakból mindent kipróbáltams
Teljesen új Windóz semmilyen codec nincs rajta, nincs nyomtatóm.
Nincs se mpeg2dmx.ax se FFdshow a gépemen.
A neten olvasott dolgokból szinte mindent kipróbáltam:
Brutális szobaventillátor extra hûtésként felhasználva.
Táp és Ram csere. Memtest nem talált hibát.
Bloom, AA, HDR kikapcsolása
Tesztelt Videó driverek: 71.24, 84.21, :81.95, 81.98
Dxdiagban Sound Acceleration Standardra állítása
Hangkártya letiltása és a driver uninstallja
IDE driver uninstallálása
Ezek közül semmi sem segített.
Aztán levettem a GPU sebességét 500 –ról 400 –ra. és azóta frankón megy(lekopog).
Az érdekes, hogy szerintem nem melegedett túl eddig sem max64 fok volt extra hûtéssel meg lényegesen kevesebb.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
-tRs-Landor
http://rapidshare.de/files/17019830/The.Elder.Scrolls.IV-Oblivion-Manual.hun.pdf.html
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nálam is MINDEN játék tökéletesen ment mindig mégis az Oblivion csak 4-5 fps-el volt hajlandó futni és 10 perc után még így is kifagyott.
Format C:, Xp újrarak és most teljesen problémamentesen fut szuper fps-el, fagyás egyáltalán nincs.
(Mondjuk a memoriakezelése tényleg szar, egyszer volt hogy 3 órát játszottam egyhuzamban és érezhetõen belassult, reboot után újra tökéletesen ment.)
Tippre max annyit tudok hogy nekem sp1 Xp-m volt amivel szarozott, az új Xp már sp2 és azzal jól megy, persze lehet hogy ennek semmi köze az egészhez de én ennek tudtam be a változást 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
MINIMUM 15%-KAL GYORSABB lett a játék =)
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nah hátha a játék jobb lesz vele :d
Annál a küldinél amikor nyilnak ki kapuk és 4. nek egy hatalmas nyilik bemegyek és 15 percem van hogy bezárjam.
Valaki elmondaná mi a helyes utvonal mert már vagy fél napja ezzel szivok nemtudom átjutni a tuloldalra ahol be tudnám zárni a kaput?
Next PC upgrade: 2022
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
fogalmam sincs, hogy mûködik, és szeretném kitanulni, mert x szörnyeknek már túl nagy a lelke, hogy elkapjam, abban meg nem vagyok biztos, hogy patkányokkal fel tudom e tölteni a köveimet.
๏̯͡๏﴿
Why so serious?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Régebben láttam egy linket ide beszurva, ami egy olyan oldal volt, ami megmutatta, h hogyan megy az adott gépen az Oblivion. Nem tudná vki leirni nekem azt plz?
A poén hogy ilyesmi hibákra nemnagyon emléxem semmilyen játékban legalább 1,5 évre visszamenõleg... Asszem ezt a gémet is szüneteltetem egy patch-ig 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szvsz nem spoiler 😊
Szóval csapatok Skinradban egy küldi után éjjel vissza a Mage Guildbe, mert beszélnem kell valamelyikükkel ... mindenki alszik ... benyitok a szobába erre 2 faszi összebújva ott horpaszt ... ÁÁÁÁ mondom milyen "aranyos" bug 😊 Felébresztem õket, megdumálom ami kell, kimennek ... gondoltam keresek mégvalamit utánna alvás, mert szintet léptem ... bemegyek egy másik szobába, erre a két kolléga egy másik ágyban ugyanúgy összebújva ...
Mentem is át a Fighters Guild-be aludni, mert mondom ezek ketten ha nekiesnek álmomban a hab testemnek, az rosszabb lenne mint a vámpírharapás 😊😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
senki sem vágja zsigerbõl az ilyen "titkokat", max. a játékfejlesztõk
Egyébként magasabb szinten a shock-ra érdemes leginkább gyúrni, a legtöbb komolyabb ellenfél nehezen viseli, míg a tûz és a jég nem zavarja õket.
Egyébként nekem az elsõ Raminus Pollus-féle küldetés eredménye egy lövésenként 80-at sebzõ brutális sokkoló staff lett, és még mindig ezt használom, messze a legjobb fegyverem.
Ráadásul teljesen felesleges így megoldani, mivel eddig kb. 50-szer hallottam az NPC-ket arról beszélni, hogy ha megölök valakit, akkor álmomban jön a DB, szóval semmi szükség nem volt erre a mondvacsinált gyilkosságra.