The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnum PI
Úgy kellett volna megcsinálni hogy kiválasztod mit veszel, mit adsz el, és a különbözetet fizeted, bár akkor lehet hamar milliomos lennél

Magnum PI
Igazábol anyagi gonjaim nekem sincsenek csak rohadt idegesítõ hogy van egy ilyen botom de sose használom, viszont eladni nem akarom mert nagyon sokat bukok rajta

MrStokes
Kellene nekem 1 kis segitseg. Vmi regi hos lovag megfagyott konnycseppeit szeretnem osszeszedni. Eljutottam a Frostfire Glade-be (asszem ez a neve), de a Guardian enyhen szolva lealaz. Tippek kellenenek, hogy miket, milyen spelleket hasznaljak, esetleg milyen enchatokat tegyek fel(nem csak kimondottan ehhez az ellenfelhez, hanem ugy altalaban) Jelenleg lvl 14-es Spellsword vagyok. HP olyan 200 korul, magicka 110 korul, dwarven shield es glass long sword, 1enlore semmin semmi enchant.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nincs. 1200 a max alapból. Ha magas lesz a Mercantile skilled (expert fölött), akkor egyrészt megnõ 1700-ra, másrészt 500 arany befektetésével tovább növelhetõ 2200-ra, de ez tényleg a maximum.

Egyébként ezt elég hülyén oldották meg. Mert pl nekem ugyan nincsenek anyagi gondjaim az Alkímia miatt, de egy harcos könnyen csõdbe mehet, pláne, ha enchantos fegyvereket is használ.

Magnum PI
Hi! Van egy 8000-s varánybotom, de a leggazdagabb kereskedõ akit találtam csak 1200 arannyal rendelkezik. Hol tudom ezt jó áron eladni? A Morrowindban volt egy kereskedõ akinél 5000 arany volt. Itt nincs ilyen?

Green Ghost
Ha a tolvajcéh tagja vagy, akkor el tudod adni a fence-eknek (akik valójában árusok) 😊

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

HI

Lehet hogy volt már, de nem találtam.
Hol lehet eladni a lopott cuccokat?

Elõre is löszi.
ZsZso
<#taps> szuper

bátorkodtam a FAQba is kitenni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

De pont ez a problémám: nyomom a space-t, mint süket a csengõt, és semmi. A nyanyánál sem.
28. szinten végül elkezdtem a fõküldetést, hát mit mondjak, istenes feladat lett így. Különösen az volt aranyos, amikor egyszerre 3 Xivilai, 3 Clannfear és egy Dremora íjász próbált zaklatni, kb. 7-8 percig gyûrtük egymást, mire sikerült õket kiiktatni.

A Kvatch-i harcosnak sikerült kerek 5 másodpercig tartania magát, szóval komoly segítség volt...

Ráadásul amilyen hülye vagyok, elfelejtettem elegendõ feather potiont vinni, így feltápolni sem tudtam, az a rengeteg Daedric cucc mind veszendõbe ment.

Megint ki kell emelnem az Alchemy hasznosságát. Mivel Master vagyok, így minden halott Xivilai újabb restore health potiont jelent, hiszen a Daedra Heart-ból Master szinten egy az egyben lehet gyógyító löttyöt gyártani. Ezzel együtt azért kicsit durva, hogy összesen mintegy 40 ilyen potiont használtam el, mire eljutottam a Sigil kõig.

Ami a lényeg, hogy aki ilyen magas szinten vág neki a fõküldinek, az szedje össze magát, mert nagyon durva cstákra számíthat.

a gróffal kell beszélned aki az ágy mellett ül és majd elveszi az italt
bakker lenyomták az oblivion-t ráadásul a tomb raider
Kandurex
Na, valami ilyesmire gondoltam. Mester trainerek listája, pár szóval az elhelyezkedésükkel és nem utolsó sorban, hogy recommend cucc kell az adott tovább tanuláshoz.

Fred, sztem egészítsd ki vele a HQ -n lévõ anyagot, hasznos ám! 😊

(pl, asszem én most fogok hülyét kapni, ha valóban 20 medvebõrt kell vinni a destruk mesternek...kész! Mondjuk a conjurer -el szerencsém van, ismerem azt a summont, Arch - Mágusként lehetõség nyílik megtanulni 😊 )

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Solid Snake
<#eljen>
Kandurex
Köszi Snake, csak ez meg van a HQ -n is. Ami nekem kell az a pontos hely. jah, ha már itt, master conjurerket hol találom? (valami térkép jelölésért hálás lennék, beleértve az elõzõ destrukot)

Kandurex
Sárinak annyi, megette egy farkas míg én az utolsó küldetésemen voltam 😞 Arch - Mage lettem, de egyben mély gyász is borul az egyetemre, mindenhol fekete zászlók...Sárit síratja mindenki <#idiota>

Nem tudjátok véletlenül merre van a két destruction master teacher?

Név szerint: Bralsa Andaren és Kynareth Shrine

71 -es szinten van a destruk, aztán bûn lassan lép már szintet, jól jönne egy kis tanítás 😊

Green Ghost
Van "humánusabb" megoldás, én is csak másodszorra vettem észre 😊 , de mentettem elõtte.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mielõtt elmész a barlangba, beszélj a vámpirvadászok vezetõjével és emlitsd meg neki, hogy a vámpirok a barlangban vannak. Várj 24 órát, mind eltûnik. A bloodcuster-be érve már meghaltak/harcolnak, könnyû dolgod lesz. Kinyirbálsz mindenkit aki mozog és kész <#vigyor1>

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Na, ha erre tud valaki válaszolni, akkor egy nagy respect-et kap tõlem. 😄

A Vampire Cure nevû quest-el lenne egy nagy problémám..
A quest végén el kell mennem Skingradba elvinni a másik potiont a Grófnõnek.
De amikor belépek abba a titkos szobába nem történik semmi, a Vampire Cure nevû potion-t se tudom ledobni a földre, mert quest item.
A kézikönyvben azt olvastam, hogy nem kell semmit sem csinálnom, mert minden történik magától.
De sajnos nem. A csaj fekszik az ágyon, a banya meg a Gróf meg nézi, hozzám nem szól egyik sem.

Na de eddig ez nem is olyan nagy probléma, de megkaptam a fõszál azon küldetését, amikor beszélni kell az összes város Urával, hogy segítsenek Brumának. Mindegyikkel beszéltem már ,de ezzel az eggyel a fentiek miatt nem tudok.
PiszkosFred
Ha megtudod, szólj ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

CalebJoe
Valami külföldi fórumon olvastam hogy ezzel a FaceGen Modeller programmal gyártott arcokat be lehet rakni a játékba, csak az a kérdés hogyan?
Kandurex
Vaskereskedést nyitsz? 😊

Kandurex
Nah, kezdek helyrerázódni anyagilag, Master-Wizard küldetés sorozat hozott némi pénzt a konyhára 😊 5 - 6k körül. Visszaolvasgatva látom, hogy a lovak hõsi halált halnak rendesen, az enyimé, a Sári, a puszták gyöngye, az elsõ kis tarka - foltos még az elejérõl, becsülettel szolgál 😊

Élmény szempontjából egy jelenet volt amitõl kicsit megdöbbentem: szal, duhajkodtam a helyi kocsmába, Skingardban, minek eredményeképpen pár helybéli elhalálozott, míg kifújtam magam a szobába, bejöttek a város õrök, az egyik gyanakodva pislogott, a másik meg folyamatosan minden holtesthez oda lépett, lezárta a szemhéjakat és közben pár szót motyogott, "rest in peace" stb. na ott elgondolkodtam, hogy visszatöltöm az állást és életben hagyom õket 😞

egy bandita cavebol a zsakmany😊 ( dejo lesz beszallitani ezt mind kereskedohoz😊 <3 feather+fortify strength😊 )

I.C.ram
Nálam ilyenkor az is mûködik, ha a szeme láttára gyorsan kirohanok a házból 😄 Mondd egy olyat, hogy takarodjak a házából, oszt ennyi. Se bounty se városi õr, se semmi. 😄
Nekem meg egy argoniant kellett kihoznom a börtönbõl. Nagyban lopakodunk kifelé /nehogy kiszúrjanak az õrök/, amikor megnéztem hogy követ-e. Ott lopakodott kartávolságban én meg véletlenül megnyomtam az enter-t ami ugyebár lopakodó üzemmódban a pickpocket-et jelenti. Szóval benyúlok véletlenül a zsebébe erre az állatja nekiáll visítozni a skingardi kastély kellõs közepén, hogy thief. Szerencsére senki nem hallotta de egy pillanatra szívbajt kaptam. 😊

Why so serious?

Lobsterman
Mekkora élményem volt ma...Lehet hogy csak nekem tetszett annyira, de azért megosztom hátha😄

Cheydinhalban törtem fel házakat a szokásos módszeremmel(lopakodós, detect lifeos, chameleonos ruciban, szigorúan betartva a thiefs guild szabályait). Éppen a 3. háznál tartottam, amikor betörtem senki nem volt otthon, úgyhogy szusszantam egyet, elkezdtem kutakodni. Épp az emeletet rámoltam ki, találtam egy very hard ládát, elkezdtem vele ökörködni. Hozzáteszem hogy most sikerült elõször kézzel kinyitni egy ilyen ládát, ami szégyen a mestertolvaj karimat figyelembe véve. Annyira örültem magamnak, meg is feledkeztem a biztonsági intézkedésekrõl. Épp le akartam lépni, a lépcsõn jártam már, erre megjelenik a képernyõn valami lila paca. Mondom mi a fene ez? Akkor jöttem rá hogy a detect life még mindig él, és valószínûleg hazaért a tulaj. Gyors ijedtséget enyhe pánik váltotta fel, hisz nem akartam hogy vérdíj kerüljön a fejemre, mert 4. szint óta sikerült ezt elkerülnöm. Óvatos ólálkodás vette kezdetét vissza az emeletre, miközben a tulajt jelzõ lila paca egyre közeledett. Nagy nehezen felvergõdtem magam a lépcsõn és mivel csak egy elég árnyékos sarkot találtam, behúzódtam oda, és vártam. Gondoltam a tulaj majd szépen lefekszik aludni, és én kiosonok csendben. A tag felér a lépcsõn, és mit csinál, a szoba másik végében leül egy székre, és nézelõdik. Gondoltam rá hogy ha sokáig tartja ezt az állaptot fejbelövöm, és akkor ücsöröghet élete végéig, de aztán elvetettem az ötletet, arra hivatkozva hogy én csak szerzõdésre ölök civileket, de akkor nagyon. De a fickó csak üldögélt a székben, és gondolkodott. Negyed órát gugoltam abban a rohadt sarokban 350es szívritmussal, mire az ipse elálmosodott, és lefeküdt. Bosszúból mielõtt meglógtam volna gyorsan, egy pár másoktól lopott tárgyat elhelyeztem nála, hátha lelövi érte a városi õrség, majd komótosan kisétáltam.

Na az ilyen feelinges jelenetekért imádok szerepjátékokat játszani gépen. Ha csak pazaroltam volna a betûket, meg az ujjbegyemen levõ bõrt, akkor elnézést.

Hmuda
Bebugzott és mikor kijött a vízbõl "elfelejtett" sétára váltani és még mindig úszkál, csak épp víz nélkül. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

LegionarR
<#hehe> Ezt meg hogy... ?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Hmuda
Mi az ott az égen?! Egy madár?! Egy eltévedt nyílvesszõ?! Egy Cliff Racer?! NEM! Ez Adamus Phillida! Tamriel hõse, a gyengék védelmezõje!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MrStokes
Huu vazze, meggyult a bajom 1 Will-o-wisp-pel, a magiaim meg gyengek, es kozelrol meg hiba utom, mert visszaszivja az energiat, HP-t is mintha siman elszivna.
Vmi tipp, hogy hogyan oljem meg?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Zsolo007
Egyébként nekem tudjátok mi tetszett eddig a legjobban RAIban? Voltam egy Aeliyd(vagy hogy a francba kell írni) ruinban, ahol csontik és goblinok voltak. És harcoltak egymással keményen 😄. Nagyon jó volt nézni. Egy másik dungeonban meg találkoztam egy full dwarf armoros adventurerrel, aki azt mondta, hogy valami mesternek gyûjetenek dungeonokból cuccost. Le is vágták a szerencsétlent.😄..Kíváncsi vagyok milyen mesterrõl beszélt, de sajnos nem kaptam semmilyen küldit, szal asszem ez nem fog kiderülni.

LegionarR
Az OBlivion HQ-n a szörny-mini-guideban van leírva egyébként...

LegionarR
Olvastam hogy a goblinok valami totemekhez imátkoznak és az követik. Ez mi is pontosan?

Ezt a helyet ismerem, alig pár órája itt hullott az én drága paripám, hüpp, hüpp.(Bár lehet, hogy több ilyen fickó is lóg a falakon Tamriel földjén, és akkor ez mégsem az a hely.)

Nem volt egy bátor állat, hisz elfutott a veszély elõl, és sajnos nem volt valami gyors sem, ergo csak szeretett volna elfutni a veszély elõl. Egy barnamedve képében érte utol a végzet, de egy Troll is besegített. Nekem viszont nagyon kellett az, hogy így lekösse õket, mert bizony a banda harmadik tagja, egy Spriggan alaposan megizzasztott. Miután levertem, rohantam a lovam után (sajnos nálam azért gyorsabban fut), és még el tudtam kapni a trollt, de ahogy fordultam a medve felé, már csak azt láttam, hogy hû társam összerogy.

Persze bosszút álltam, de a fájdalmamat alig enyhítette. Derék ló volt.

(Azóta vettem egy másik lovat 5000-ért, megy mint a szél. Remélem ez nem fog elfutni támadás esetén, mert tutira sosem érem utol.)

PiszkosFred
Totál kiment a fejembõl a mai nap, még épp belecsúsztunk vele ;]

lál 😄DDDDDDDD

PiszkosFred <#taps>!
Még idõben, 9 perc múlva már nem lenne elseje 😄
Aki nem vágná mirõl van szó kattintson a bannerre...
LegionarR
Amennyi bounty-d van, annyi érmét kell odaadj egy õrnek, hogy leszáljanak rólad. De mehetsz 1 napra börtönbe, és így vesztesz a tulajdonságaidból.
Vagy persze ellenálhatsz 😊

Köszi a helpet!

Sanyix: ha belépsz a Thief Guildbe asszem féláron kifizetheted a vérdíjt, de ha letartóztatnak akkor a töltõképernyõk szerint "evidence crates"-ekben megtalálod a cuccaid. Persze ehhez az kell, hogy kiszabadulj egy lockpick-el, sok sikert! 😊
grebber
Van a szobájában egy láda abban tárolom!

Next PC upgrade: 2022

Sanyix
Most játszottam egy kicsit, lementem ebbe a Cursed Mine nevezetû bányába, kinyírtam az összes banditát, aztán a bánya legalsó szintjén volt egy ágy féleség, ott gondoltam megpihentetem a karimat 1-2 órára. Mikor letelt az idõ a frászt kaptam, mer ott állt elõttem egy emberke, valami Dark Brotherhood-tól, és szépen elmondta, hogy én egy gyilkos vagyok, stb. Aztán adott nekem egy küldetést hogy öljek meg valakit és akkor befogadnak ebbe a dark brotherhood nevû szervezetbe. Na mindegy kimentem a bányából, és a városba érve az elsõ õr egybõl börtönbe akar vinni, persze ellenálltam, és kiírta hogy 3000 bounty-m van (gondolom az üldözöttségi szint), és sündisznót csináltam az õrbõl 😊
Már elõbb is megtámadott 2 õr, de azelõtt még nem is gyilkoltam, szóval nemtom miért növekedett a bounty. Ezt le lehet csökkenteni valahogy? Mer elég gáz hogy ha egy városba megyek mindíg az õröket kell kaszálnom. Amúgy mi történik amikor börtönbe kerülök? Valamit elvesztek?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Egy rövid kérdés, ma úgyis jótékonyak vagytok 😊
Szóval mondtátok hogy ti Martinnál tároljátok a cuccokat (márakinek nincs háza, ugye), hova teszitek? Csak ledobjátok és kész? Egyébként úgy vettem észre hogy a program tárol mindent, amit eldobtunk, szóval már válaszoltam is a kérdésemre, csak nem akarok mégegyszer pofára esni, mint a plugin-háznál.
Most éppen az Arenaban harcolok 15-ösként és elég poén, hogy Hero szintig kb úgy jutottam el hogy egykét ellenfél kivételével senki sem tudta a hp-met 3/4 szint alá vinni <#rolleyes>. Innen milyen messze van a vége btw? 😊
PiszkosFred
Köszönöm, be is raktam a helyükre ;]

Uraim!

Az anvili mage ajánláshoz mi a bánatot kell csinálni? Elmentem aludni a kocsmába, beszéltem a spinkóval, elmentem Kwatch felé meg a gold roadon, de semmi.
Kérem szépen, homályosítson fel valaki. Köszönöm.
Kandurex
hm, asszem én is agresszív megoldást választom 😞 eleget kuncsorogtam

"Egzotikus" vadak:

http://thenamelessphoto.com/

kösz, nektek!

PiszkosFred
100 max, utana mar csak varazslattal vagy enchantolt itemmel tudod feljebb vinni, gyakorlassal es sima fejlodessel nem.

Ezért kell nõi karaktert indítani, ott például a bajusz hiánya egyáltalán nem zavaró. 😊

Why so serious?

asszem 100-as a max mindenbõl.