The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Egyébként ezt elég hülyén oldották meg. Mert pl nekem ugyan nincsenek anyagi gondjaim az Alkímia miatt, de egy harcos könnyen csõdbe mehet, pláne, ha enchantos fegyvereket is használ.
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
Lehet hogy volt már, de nem találtam.
Hol lehet eladni a lopott cuccokat?
Elõre is löszi.
bátorkodtam a FAQba is kitenni.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A Kvatch-i harcosnak sikerült kerek 5 másodpercig tartania magát, szóval komoly segítség volt...
Ráadásul amilyen hülye vagyok, elfelejtettem elegendõ feather potiont vinni, így feltápolni sem tudtam, az a rengeteg Daedric cucc mind veszendõbe ment.
Megint ki kell emelnem az Alchemy hasznosságát. Mivel Master vagyok, így minden halott Xivilai újabb restore health potiont jelent, hiszen a Daedra Heart-ból Master szinten egy az egyben lehet gyógyító löttyöt gyártani. Ezzel együtt azért kicsit durva, hogy összesen mintegy 40 ilyen potiont használtam el, mire eljutottam a Sigil kõig.
Ami a lényeg, hogy aki ilyen magas szinten vág neki a fõküldinek, az szedje össze magát, mert nagyon durva cstákra számíthat.
Fred, sztem egészítsd ki vele a HQ -n lévõ anyagot, hasznos ám! 😊
(pl, asszem én most fogok hülyét kapni, ha valóban 20 medvebõrt kell vinni a destruk mesternek...kész! Mondjuk a conjurer -el szerencsém van, ismerem azt a summont, Arch - Mágusként lehetõség nyílik megtanulni 😊 )
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem tudjátok véletlenül merre van a két destruction master teacher?
Név szerint: Bralsa Andaren és Kynareth Shrine
71 -es szinten van a destruk, aztán bûn lassan lép már szintet, jól jönne egy kis tanítás 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
A Vampire Cure nevû quest-el lenne egy nagy problémám..
A quest végén el kell mennem Skingradba elvinni a másik potiont a Grófnõnek.
De amikor belépek abba a titkos szobába nem történik semmi, a Vampire Cure nevû potion-t se tudom ledobni a földre, mert quest item.
A kézikönyvben azt olvastam, hogy nem kell semmit sem csinálnom, mert minden történik magától.
De sajnos nem. A csaj fekszik az ágyon, a banya meg a Gróf meg nézi, hozzám nem szól egyik sem.
Na de eddig ez nem is olyan nagy probléma, de megkaptam a fõszál azon küldetését, amikor beszélni kell az összes város Urával, hogy segítsenek Brumának. Mindegyikkel beszéltem már ,de ezzel az eggyel a fentiek miatt nem tudok.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Élmény szempontjából egy jelenet volt amitõl kicsit megdöbbentem: szal, duhajkodtam a helyi kocsmába, Skingardban, minek eredményeképpen pár helybéli elhalálozott, míg kifújtam magam a szobába, bejöttek a város õrök, az egyik gyanakodva pislogott, a másik meg folyamatosan minden holtesthez oda lépett, lezárta a szemhéjakat és közben pár szót motyogott, "rest in peace" stb. na ott elgondolkodtam, hogy visszatöltöm az állást és életben hagyom õket 😞

Why so serious?
Cheydinhalban törtem fel házakat a szokásos módszeremmel(lopakodós, detect lifeos, chameleonos ruciban, szigorúan betartva a thiefs guild szabályait). Éppen a 3. háznál tartottam, amikor betörtem senki nem volt otthon, úgyhogy szusszantam egyet, elkezdtem kutakodni. Épp az emeletet rámoltam ki, találtam egy very hard ládát, elkezdtem vele ökörködni. Hozzáteszem hogy most sikerült elõször kézzel kinyitni egy ilyen ládát, ami szégyen a mestertolvaj karimat figyelembe véve. Annyira örültem magamnak, meg is feledkeztem a biztonsági intézkedésekrõl. Épp le akartam lépni, a lépcsõn jártam már, erre megjelenik a képernyõn valami lila paca. Mondom mi a fene ez? Akkor jöttem rá hogy a detect life még mindig él, és valószínûleg hazaért a tulaj. Gyors ijedtséget enyhe pánik váltotta fel, hisz nem akartam hogy vérdíj kerüljön a fejemre, mert 4. szint óta sikerült ezt elkerülnöm. Óvatos ólálkodás vette kezdetét vissza az emeletre, miközben a tulajt jelzõ lila paca egyre közeledett. Nagy nehezen felvergõdtem magam a lépcsõn és mivel csak egy elég árnyékos sarkot találtam, behúzódtam oda, és vártam. Gondoltam a tulaj majd szépen lefekszik aludni, és én kiosonok csendben. A tag felér a lépcsõn, és mit csinál, a szoba másik végében leül egy székre, és nézelõdik. Gondoltam rá hogy ha sokáig tartja ezt az állaptot fejbelövöm, és akkor ücsöröghet élete végéig, de aztán elvetettem az ötletet, arra hivatkozva hogy én csak szerzõdésre ölök civileket, de akkor nagyon. De a fickó csak üldögélt a székben, és gondolkodott. Negyed órát gugoltam abban a rohadt sarokban 350es szívritmussal, mire az ipse elálmosodott, és lefeküdt. Bosszúból mielõtt meglógtam volna gyorsan, egy pár másoktól lopott tárgyat elhelyeztem nála, hátha lelövi érte a városi õrség, majd komótosan kisétáltam.
Na az ilyen feelinges jelenetekért imádok szerepjátékokat játszani gépen. Ha csak pazaroltam volna a betûket, meg az ujjbegyemen levõ bõrt, akkor elnézést.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Vmi tipp, hogy hogyan oljem meg?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Nem volt egy bátor állat, hisz elfutott a veszély elõl, és sajnos nem volt valami gyors sem, ergo csak szeretett volna elfutni a veszély elõl. Egy barnamedve képében érte utol a végzet, de egy Troll is besegített. Nekem viszont nagyon kellett az, hogy így lekösse õket, mert bizony a banda harmadik tagja, egy Spriggan alaposan megizzasztott. Miután levertem, rohantam a lovam után (sajnos nálam azért gyorsabban fut), és még el tudtam kapni a trollt, de ahogy fordultam a medve felé, már csak azt láttam, hogy hû társam összerogy.
Persze bosszút álltam, de a fájdalmamat alig enyhítette. Derék ló volt.
(Azóta vettem egy másik lovat 5000-ért, megy mint a szél. Remélem ez nem fog elfutni támadás esetén, mert tutira sosem érem utol.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki nem vágná mirõl van szó kattintson a bannerre...
Vagy persze ellenálhatsz 😊
Sanyix: ha belépsz a Thief Guildbe asszem féláron kifizetheted a vérdíjt, de ha letartóztatnak akkor a töltõképernyõk szerint "evidence crates"-ekben megtalálod a cuccaid. Persze ehhez az kell, hogy kiszabadulj egy lockpick-el, sok sikert! 😊
Már elõbb is megtámadott 2 õr, de azelõtt még nem is gyilkoltam, szóval nemtom miért növekedett a bounty. Ezt le lehet csökkenteni valahogy? Mer elég gáz hogy ha egy városba megyek mindíg az õröket kell kaszálnom. Amúgy mi történik amikor börtönbe kerülök? Valamit elvesztek?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szóval mondtátok hogy ti Martinnál tároljátok a cuccokat (márakinek nincs háza, ugye), hova teszitek? Csak ledobjátok és kész? Egyébként úgy vettem észre hogy a program tárol mindent, amit eldobtunk, szóval már válaszoltam is a kérdésemre, csak nem akarok mégegyszer pofára esni, mint a plugin-háznál.
Most éppen az Arenaban harcolok 15-ösként és elég poén, hogy Hero szintig kb úgy jutottam el hogy egykét ellenfél kivételével senki sem tudta a hp-met 3/4 szint alá vinni <#rolleyes>#rolleyes>. Innen milyen messze van a vége btw? 😊
Az anvili mage ajánláshoz mi a bánatot kell csinálni? Elmentem aludni a kocsmába, beszéltem a spinkóval, elmentem Kwatch felé meg a gold roadon, de semmi.
Kérem szépen, homályosítson fel valaki. Köszönöm.
Why so serious?