The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom olvastam már róla.. Azon filózok hogy kivárok a patchig.. Bár lehet hogy ezt nem fogják módosítani.. <#confused>
Viszont az NPC level modot lehet alkalmazni a meglévõre vagy újra kell kezdeni az egész játékot?

-tRs-Landor

deep
Nekem pont feleannyiba került a gépem kb, mégis jobban megy, mint neki. Most akkor LOL?😄
Kandurex
A Hardwired -es kritikát én így kommenteltem:

"Tényleg rengeteg bug, hiba, inrealitás, túlzott és nem indokolt gépigény stb. bújik meg, de alapjáva véve, 3 év után az elsõ program ami túllépte nálam a maximális 2 - 3 játék idõt mielõtt unalomba fulladt volna. Szóval ez azért elmond valamit.

A Morrowinded azért nem játszottam mert egyszerûen vérpista vagyok angol szinten, de most, hogy közelben a komplett fordítás, bizony neki fogok eseni. 😊 Remélem az még nagyobb varázslattal ajándékoz meg, a játékélménnyel.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

😄 alig szidta
ui.: jó gépe van a gyereknek 😉

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hat ez a hw kritika foldhoz baszott.

ERykk
Elakadtam a spies nevû küldiben: jártam már a romoknál, ott kinyirtam a csávót, a kulccsal bementem a kunyhóba, aki ottvolt, azt is kinyirtam.Utána mit tegyek?<#help>

DonnieBrasco
Ezt magyarázom hetek óta, és hogy a FAQ-ban is jó lenne ezt jelezni!!

DB

A ti kung-futok nem erős!

Tinman
Ja ez nálam is elõjött... de akkor ez nem egy nõi agy? <#vigyor1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dr4gonlord
Ismét egy érdekes szitu, igy néz ki egy õr feje belülrõl <#idiota>.
Agy.

dzsonesz
na wil-o-whisp re valaki valami 5let?

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
ja mar latom csak nem tok olvasni😊

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
hu telleg fini az a pajzs😊 gz hozza hol is kell ezt a kuldit felvenni?😊

icewolf
Idióta Hardwiredes 80%-ra értékelte az Oblivion-t... Balf*sz.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Milyen gombot nyomjak vagy valami plíííííííííííííz
Hello mindenki!
Csak mégegyzer az lenne a kérdésem, hogy amikor Daedra Lord artifact kell megszerezni, hogy, kell felajánlani a szobornak azt a port, mert sehogy se sikerül pedig reggel hat van?
dzsonesz
hali!
sracok tudtok valami tuti modszert a wil-o-wisp nevu monstra kinyirasara? en keptelen vagyok legyakni alandoan feltolti magat rolam....

deep
Sins of the father nevû küldi reward-ja, chorrolban lehet felvenni asszem a kocsmában.
Looserke
hol találtad?

Tatyla
hát bazz odadom a büdös banyájának a nehezen megszerzett alapanyagokat erre eltünik,hol keressem?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mit kell csinálni annál a küldetésnál amikor valami Malkantish vagy ilyesmi nevû shrine-nál vagyok. Odaraktam neki a troll hájat, elmentem a birtokra a lordhoz. Ott megcsapkodtam õket, de nem hullanak el. Vissza a szoborhoz, ott mondta az ork csapat hogy bebizonyítottam hogy elég kemény legény vagyok és ennyi. Hogyan tovább? A nem jeelnik meg semmi a küldetés folytatásával kapcsolban. (azt olvastam, hogy valami jó cuccost kapok majd). Ja és 10es szintû vagyok.
deep
Na srácok ez egy kellemes pajzs😄
Tatyla
akkor please valaki mi az uccso része a banyánál...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Amikor azt a fényes izét kell megölni és a belõle képzõdött port fel, kell ajánlani a Shrine of Azura-nál!
Me0w
Nem tudom sajnos, csak leforditottam neked a dolgot, nem csinaltam meg meg a devampirizalo kuldetest 😊

Together we'll fly someday...

Tatyla
és az hol is van?

Hello mindenki!

Az lenne a kérdésem, hogy amikor Daedra Lord artifact kell megszerezni, hogy, kell felajánlani a szobornak azt a port, mert sehogy se sikerül pedig reggel hat van?
Me0w
Osszegyujtottem Hindaril hamvait Melisandenak. Azonnal oda kene vinnem hozza.

Together we'll fly someday...

Tatyla
na az uccso feladat hogy odaadtam mindent a banyának:
I have collected the ashes of Hindaril for Melisande. I sould bring them to her at once....forditás kéne...
Kimentem a házbol és a banya eltünt mikor visszamentem,van ott egy lejárat csak valami kulcs kéne hozzá...

LegionarR
Ha halvány a jel az elején, akkor azt valóban nem fogja észrevenni hogy túrkálsz a zsebében (vagyis csak nézelõdsz), de amint kiveszel valamit, az már nem attól függ hogy halvány-e a jel, hanem a kivett tárgy súlyától...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Tinman
OFF:
Akit komolyan érdekelne egy VIVO-s, Dual DVI-s, dobozos, 3 hónapos MSI ATI X850XT (540/1180) Platinum Editon (70.000-ért!) 2 év garival, hozzáadott játékokkal, az írjon egy mailt az nfo-ban található címemre.
A nyílvánvaló kérdésre a válasz: Szeretnék még durvábbat venni, és nem, nem apuka pénzén; és nem, semmilyen baja nincs.
ON:

Hogyan tudom feltölteni a lélek kristályokat?
Néha találok olyanokat amivel feltudom töltnei a lemerült mágikus fegyvereket, de aztán a vége csak az lesz, hogy üres a fegyver, és üres kristályaim meg bõven vannak és már megint fakarddal suhogtatok :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sanyix
Na ezaz, a memóriakezelés. Most játszottam pár órát, de úgy hogy nem mentem nagy távolságokat, csak úgy hogy térkép klikk egy helyre, és travel. Így nem volt semmi gond, pedig jártam pár helyen. Ha sokat megyek terepen és nincs ilyen hosszabb töltés (amikor megjelenik a csík is, és eltûnik a játékképernyõ), akkor szép lassan fullra tölti a memóriát, és gondolom ettõl hülyül meg. Csak az a baj, hogy amit még nem találtam meg oda még nem travelezhetek :\

Amúgy volt most egy érdekes: egy kis utcában ment egy emberke, gondoltam lopok tõle valamit 😊 beraktam a karimat sunyi módban, és a jel is elhalványult(szóval elvileg nem vett észre) elloptam tõle egy kis pénzt, és utána egybõl hátrafordult, és persze jött a köcsög õr...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

CarajoEsp
Hmmm...nekem 24óra játék után 5-ös szintû a karim, és idáig csak két várost láttam, igaz órákon át csak a növényeket szedegetem😄

Multkor bementem Brumában a Kastély személyzeti szobájába, ahol a sok-sok õr tengeti éjszakáit. Miután megbeszéltem az egyikkel valamit, és kiléptem a Speak képernyõbõl, azt veszem észre, hogy az összes õr nekiesik a Fõkapitánynak, majd mivel egymást is megütötték, mindenki, mindenkivel harcolt😄 A végén egy nagy vértócsa maradt csak, meg én, aki gonosz módra lenyúltam az összes cuccukat és megléptem😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

edios
Igen, a lopottcucc árusokra gondoltam, én csak a Brumait ismerem, a többi nemtom hol van,pedig master thief vok.
Csak jó lenne tudni pl h ICben hol van mer fárasztó mindig rákattintani a fast travelre<#idiota>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Kandurex
Hm, érdekes, hogy az ederscroll fórumain ilyen post limit megoldások vannak. Limit miatt becsukták az NPC topikot, valaki nem tudja, hogy hol nyitatták ismét?

Dr4gonlord
Nem csodálkozom amúgy, hogy azt mondta, kicsit megijedt, amikor hozzászóltam, mert olyan rossz egyedül élni, nos én is paráznék, ha a házam mellett egy Oblivion kapu lenne <#idiota>.

Dr4gonlord
Több gerezd hagymát jelent, elég sok helyen lehet találni.

Kandurex

Dr4gonlord
Arra gondolsz, aki megveszi a lopott cuccokat? Én mindig ugyanoda járok, most nem jut eszembe a neve, de ahhoz, akihez elõször kellett menni.

Dr4gonlord
Konkrét pozició: Poz.

Heh 😄.

Kandurex
Cassell, Landor tegyétek fel az NPC módot. (FAQ)

Szerintem bármikor átmehetsz akárhova, legalábbis én már többször megtettem. Egyébként volt olyan, hogy amikor átmentem rögtön két õr várt, akiknél kb 10000 arany értékû cuccok voltak.
A kapukat, amik nyílnak és találok, bármikor meglátogathatóak vagy küldikhez kötödnek?
Nekem meg a hanggal van problémám, nem tudom hogy másvalaki tapasztalt e ilyet, de amióta újraraktam a windowst összevissza mûködnek a zenék és beszédek. Ha pl valaki beszél és én közben nyomok egy tabot vagy escapet és visszalépek akkor a beszéd hangereje kb 3szorosára nõ. Ha meg ellenféllel találkozok, akkor nem szép halkan átvált a zene harciasra, hanem egy hangos váltás jön. Elég idegesítõ, valaki ötlet?
Danecay
Most próbálnám ki a gamet de olyan gondom van, hogy a már a karakterem megformálása közben is eltûnt a hatterem, pontosabban feketévé vált és csak a szerkesttõfelület volt látható. A játékot betöltve a célkereszten és a HUD-on kívül semmit nem látok, csak feketeséget, bár egy betöltés után 1-2 másodpercig láttam valami szûk folysó falait, gondolom ez a börtön lenne. A VGA-m 6800GT + 84.21-es forceware.

edios
Hali!
Honnan tudhatom meg, hogy melyik városban hol van a fencém?
Nem jegyeztem meg, aztán a játék meg nem írja ki..<#szomoru1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

PiszkosFred
Igen, már azóta én is látom, leszedtem. Remélem a játéktechnikai kérdések ezzel már nagyon lecsökkennek ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Laky
igen

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ja én is félek, mert 29-es vagyok és még én se passzoltam le az amuletet. Lesz itt még móka.

Why so serious?

Hogy gyógyítom a vámpírizmust?!?! Aszonta a pap bácsi hogy menjek a fõvárosba és ar arcane unviverytiben beszéljek vmi mage guild beli arcal. De nemtok bemenni oda mert be van zárva a kau! Hogy kell megcsinálni tehát a vampire cure küldit? Elõre is thx!
CS@
Az itt olvasottakból lehet, hogy nem lesz egyszerû dolgom nekem sem a fõszállal.
24. –ik szintû vagyok és még nem adtam oda Jauffre –nek a császár nyakláncát.

Az elõzõ hozzászólásom kicsit kusza lett bocsy, de most keltem fel.