The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan, megcsinálom a küldit aztán kiírtom az egész kurva családot!
Egy nyomorult alkesz meg két buzi aki páncél nélkül megy csatába <#wow3>#wow3><#mf3>#mf3>
Na abbahagytam a hõzöngést de ez rohattul felbaszott...
Kell az alkímiás pasi, mert attronach-os mágusként nem túl könnyû az eleje. Csak érdeklõdve hallgatom, hogy milyen nehezek az AI-k a megasabb szinteken, de én meg már alig várom, hogy találkozzak eggyel, aki varázsol is rám. Mer így qrvára hiány van spellpontokból! :-)
Why so serious?
Ez elvi kérdés!
Én vagyok Tamriel hõse, számomra nincs lehetetlen!
<#idegbeteg szmájli>#idegbeteg szmájli>
vagy csak én nem látom át a helyzet fontosságát? <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A karakterem nem harcolni tud hanem ölni, arra gondoltam hogy hanyagolom a küldetést amíg erõsebb nem leszek aztán betápolom a balekokat über-shield spellekkel vagy mittudomén de ez így katasztrófa, most egyszerûen képtelen vagyok olyan gyorsan megölni a goblinokat hogy a 2 hülye is megússza! <#duma>#duma>
szóval azt akartam írni az elõbb, hogy nekem az egyikük életben maradt, úgyhogy biztos meg lehet csinálni két túlélõvel is.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
az mas kerdes hogy ezt joval feljebb tudom tornaszni fortify magicka+fortify intellect spellekkel😊
meg ha felveszem a két fority magicka táp gyûrûmet nálam is 250 felé emelkedik a téma 😊 (nem is beszélve a necromanta amuletrõl, bár azzal is mi lett? 😞((
Az utolsó hullám bedarálja õket, hiába nyomulok elõre a goblinok észre se vesznek hanem rögtön a két balekot verik le 😞
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Amúgy most kezdtek megjelenni a spider deadrak már várom a licheket is 😊
Kezd elég combos lenni a játék így level 19 körül 17 es szintig semmi gondom nem volt, mostmár elég nehéz ha nincsenek feltöltve a fegyverek (hiába vannak combos destruction spellek).
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Már level 19 vagyok megvan teljesen az arena, dark brotherhoot, mage guild de a thief guildnél az egyik küldetésnél elakadtam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nálam be van tárazva ilyen célra egy 150pt adó feather varázslat 240 sec -re +2 gyûrû 2X40 pt -re, sztem olyan vagyok mint egy billenõs zill amikor beérek IC -be <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha a kereskedõ által fizetendõ összeg elviekben több lenne mint a tényleges vagyona akkor automatikusan az általa kifizethetõ maximum összeget adja érte. Így tök mindegy, hogy egy tárgy 4000 vagy 8000 ér ha a kereskedõnek 1000aranya van akkor mindkettõért 1000ret ad haggletól meg minden egyébtõl függetlenül.
ez a mod nem azert szuletett hogy konnyebb legyen a jatek hanem hogy realisabb legyen. (mondjuk magaval vonja hogy bizonyos ertelemben veve a banditak meg ezek a fajta mobok konnyebbek lesznek a felszerelesuk gyengebbsege miatt, de nem ez volt az elsodleges cel)