The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A über-shield spell verzió ejtve mert a mûködéséhez az kéne hogy legalább vmi szaros páncélt felvegyenek!
Komolyan, megcsinálom a küldit aztán kiírtom az egész kurva családot!
Egy nyomorult alkesz meg két buzi aki páncél nélkül megy csatába <#wow3><#mf3>

Na abbahagytam a hõzöngést de ez rohattul felbaszott...

És Haxoror: köszönöm!

Kell az alkímiás pasi, mert attronach-os mágusként nem túl könnyû az eleje. Csak érdeklõdve hallgatom, hogy milyen nehezek az AI-k a megasabb szinteken, de én meg már alig várom, hogy találkozzak eggyel, aki varázsol is rám. Mer így qrvára hiány van spellpontokból! :-)
Na ja. Akkor is jobban jársz ha kirámolod a kölykök hulláját. 😊

Why so serious?

Nõ a fame ha túlélik!
Ez elvi kérdés!
Én vagyok Tamriel hõse, számomra nincs lehetetlen!

<#idegbeteg szmájli>

Kandurex
bazz, az a küldetés ad vagy 150 gold jutalmat a végére, ennyit erõlködni vele <#zavart2>

vagy csak én nem látom át a helyzet fontosságát? <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Vagy csak beállok a buzik mögé és folyamatosan gyógyítom õket? Igen! Ez mûködni fog! <#hehe>

Vagy a fél obliviont megidézem hogy a sok summontól ne férjenek hozzájuk, arra is gondoltam hogy leparalizálom a goblinokat... <#fejvakaras>

És mi a jutalom?

A karakterem nem harcolni tud hanem ölni, arra gondoltam hogy hanyagolom a küldetést amíg erõsebb nem leszek aztán betápolom a balekokat über-shield spellekkel vagy mittudomén de ez így katasztrófa, most egyszerûen képtelen vagyok olyan gyorsan megölni a goblinokat hogy a 2 hülye is megússza! <#duma>

PTW
összesen kell neki 30!!

vízpartokat kell végigjárni

Fõleg vízparton nõnek (máshol nem is láttam) IC körül simán összeszeded, nézz be a hidak alá is, szinte mindegyiknél van

Lacee
vááá, kilökött a rendszer 😄

szóval azt akartam írni az elõbb, hogy nekem az egyikük életben maradt, úgyhogy biztos meg lehet csinálni két túlélõvel is.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kandurex
Eszencia mindenbe van, fákba, bogarakba, állatokba, emberekbe, elfekbe...lovakba...mindenbe, más kérdés, hogy ki tudja ezt kihasználni.

meglehet bar mminnel magasabb szinten vagsz neki annal nehezebb, mert a 2 hulyegyerek nem fejlodik mig a goblinokbol erosebb fajtak jonnek😄

Nem tudja valaki, hogy honnan szerezzek annak a gyökérnak nirnrootot? Ahova elküld ott csak három van, neki meg 10 kéne.....
Kandurex
szerintem nem, történet kötelezõ azt kész :/

miert lenne durva? igazabol ami jelentosen noveli a magickat az a faj es a csillagkep, alapbol magicka eleg lightosan jon. nekem level 22n van valami 320 manam breton faj es the mage csillagkeppel, class az mage de az nem befolyasolja ezt igazabol.

az mas kerdes hogy ezt joval feljebb tudom tornaszni fortify magicka+fortify intellect spellekkel😊

mire kell egy lónak a magicka? 😄

Kandurex
Na jó vazz, de te nálad minden a mágiára utal, class, csillag, faj stb. 😊

meg ha felveszem a két fority magicka táp gyûrûmet nálam is 250 felé emelkedik a téma 😊 (nem is beszélve a necromanta amuletrõl, bár azzal is mi lett? 😞((

valus odiil-nak a killing fields küldetését ahol a két hülyegyerekkel kell a goblinoktól megvédeni a farmot meg lehet úgy csinálni hogy túléljék?
Az utolsó hullám bedarálja õket, hiába nyomulok elõre a goblinok észre se vesznek hanem rögtön a két balekot verik le 😞

PiszkosFred
Egyébként érdekes. AA vagy AA+Bloom-al nem mûködött a "gyári" screenshot. Ma adtam egy napot a HDRnek, és vele (persze AA nélkül) mûködik ;] Úgyhogy jelen esetben nálam úgy néz ki a dolog, hogy ha AA be van kapcsolva, marad a Fraps mint egyetlen lehetõség. Bug? Vagy valami tehchnikai oka van? (nem értek hozzá, azért kérdem)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Se a faj se a csillagjegy nem ad magicka bónuszt, maradj a kardoknál... <#rolleyes>

PiszkosFred
Level 6, sorci, 226 ;]

PiszkosFred
Köszi, addolva ez is ;]

13-as szinten a 106-os endurance jónak mondható? 😄

Thieves Guild, Dark Brotherhood, Fighters Guild, Arena megvan végig, plusz rengeteg egyéb küldetés. És még csak kb. 100 dungeon-t találtam meg, a daedric shrine-okat plusz a fõküldetést el se kezdtem. Szóval van még teendõm.

Why so serious?

Kandurex
Jah hát warrior class, ne csodálkozz, hogy nem értesz a mágiához. Bár ebbe a játékba ez nem gond, sok - sok gyakorlással végül is lehet belõle varázslót nevelni :/

Hvaerom bléefutott egy olyan bug-ba hogy hiába adott az intelligence-re nem nõtt a magicka. Ki kelett dobnia egy 15-ös karaktert emiatt és kezdenie egy újat. Azóta nincs ilyen gondja. Nálad is gyanús, hogy 19-es szinten csak ennyi.

Why so serious?

Pff level 32...durva pedig én próbálok minden questet megcsinálni. 25-30 ra saccolom a végére maximum(összes guild, arena,+szentélyek)
Kandurex
Milyen kaszt vagy? Én battle mágusként 12 szinten 210 magic pontal rendelkezem! Valamit elkufircolhattál, ha 19- ként 160 pontod van.

CS@
Találtam egy nekrmanta köpenyt, poénból felvettem és bementem a MageGuildba, ahol mondták, hogy ezt biza sürgõsen vegyem le. Tetszett 😊

Hát szerintem a DB volt a leghosszabb /és a leghangulatosabb/, bár a thieves guild sem volt éppen rövid. Amúgy 32-es szintû vagyok és még nem kezdtem el a fõküldetést. Asszem kicsit durva lesz.

Why so serious?

160a magickám pedig minden szinten adok a 2. tulajdonságra ami a magickát növeli. Namost egy jobb conjurer varázslat 300 feletti magickát igényel.
use the power of conjuration😊 ha mar necromancer a neved is 😄

Egyébként a mage guild vonalat nagyon rövidnek éreztem a dark brotherhoodhoz képest 😞 Remélem a thief meg a warrior kb akkora lesz.
Köszönöm az infót jóarcok vagytok.

Amúgy most kezdtek megjelenni a spider deadrak már várom a licheket is 😊
Kezd elég combos lenni a játék így level 19 körül 17 es szintig semmi gondom nem volt, mostmár elég nehéz ha nincsenek feltöltve a fegyverek (hiába vannak combos destruction spellek).
Térkép. Éppen ilyen kérdések megválaszolására való. 😊

Why so serious?

waterfront az az imperial city egyik "kerulete"

Lehet nagyon hülyeséget kérdezek, a waterfront az nem az imperial cityn belül van ugye?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a mage guildben kéne figyelned hanem a waterfronton a légiósok parancsnokát. Ott álldogál valahol és ha elég közel mész akkor hallod ahogy parancsot kap a távozásra.

Why so serious?

Sziasztok

Már level 19 vagyok megvan teljesen az arena, dark brotherhoot, mage guild de a thief guildnél az egyik küldetésnél elakadtam

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kép alapján elvileg a mage guildben kéne figyelnem a vezért ha jól tippelek(?) de ö ugye a mage guild küldetései alatt meghal(hozzá tartozik a mage guildhez) most akkor ugrott a thief guild? Azért gondolom hogy a Mage vezér az mert se zöld se piros mutató nincs alul és a staffot is az arcane sanctuaryból kellett ellopni...pls help

Kandurex
bahh... semmi:

Nálam be van tárazva ilyen célra egy 150pt adó feather varázslat 240 sec -re +2 gyûrû 2X40 pt -re, sztem olyan vagyok mint egy billenõs zill amikor beérek IC -be <#idiota>

BEAST
nekem van egy harci szerelésem , meg egy amin csak feather meg +str van xD ... amikor kezd elfogyni a költõpénz elmegyek vadászni és teli zsákkal megyek megajándékozni a boltokat 😊)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
Törödj bele, én már szemrebbenés nélkül adom el a 7 - 8k cuccokat, 800 - 1200 pénzekért. Kis szerencsével talán van itt is egy karakter, mint a MW -be akinek van 5k pénze kb. és nem kérdez semmit 😊)

CS@
A kereskedõk maximum annyit fizetnek egy tárgyért mint amennyi a pénzük.
Ha a kereskedõ által fizetendõ összeg elviekben több lenne mint a tényleges vagyona akkor automatikusan az általa kifizethetõ maximum összeget adja érte. Így tök mindegy, hogy egy tárgy 4000 vagy 8000 ér ha a kereskedõnek 1000aranya van akkor mindkettõért 1000ret ad haggletól meg minden egyébtõl függetlenül.

deep
láál😄D
Tényleg béna az alapjátékban hogy egy szaros útonáló vagyont érõ armorban 100 aranyakért baszogatja az utazókat ahelyett hogy eladná a sisakját és venne az árából egy falut <#rolleyes>

deep
Fathis Ules a neve!
tehat a lenyeg hogy PlasticFoamMan verzioja realisabb alapokon nyugszik, level 1 en nicis eselyed talalni deadric meg glass meg ilyen uber cuccokat. ugy csinalta hogy az itemeknek ugye van alap szint kovetelmenye hogy bekeruljon a vilagba(ahogy ez alapbol is van) es ezt a szintet o megemelte tehat mig alapbol mondjuk teszem azt level 12tol lattal glass weapont addig itt level 28 tol kerul a kepbe. Ezenkivul meg a kulon szintekre kulon loot esely tablazatot csinalt, arra koncentralva hogy legjobban elterjedt tipusu a leather es iron cuccok legyenek, mivel realisan ezek a legkommerszebb cuccok. megtalalhato a forumon hogy adott szinten milyen esely van mire. tehat nem lesz olyan hogy bandita full glass cuccban esik neked hanem mondjuk csak glass sisakban (bizonyos szint utan) de a tobbi cucca mondjuk leather vagy elven vagy mithril lesz.

ez a mod nem azert szuletett hogy konnyebb legyen a jatek hanem hogy realisabb legyen. (mondjuk magaval vonja hogy bizonyos ertelemben veve a banditak meg ezek a fajta mobok konnyebbek lesznek a felszerelesuk gyengebbsege miatt, de nem ez volt az elsodleges cel)

Jaja pakoljatok mindent a FAQ-ba hogy majd ne kelljen a fórumban keresgélni, az ilyen linkek nagyon hamar elvesznek a sok komment között! <#eljen>