The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy az iniben be lehet állítani hgoy mutassa a lények életerejét amin a célkereszt van. mikor megtámadott egy ogre, a lovas(lóról szállt)imperial guaddal megküzde majdnem megölte a guadrot, bár én is aprítottam hátulról az ogrét. kérdés van olyan hogy egy mezei lény kinyír egy guardot és akkor mi történik_? ki lehet fosztani a hulláját?
ezenkivul azt kell meg tudni hogy fegyverbe(melee es bow) ba van chargos enchant, minden masba (pancel,nyaklanc,gyuru,shield,stb) az "on equip" tipusu enchant van , tehat ha felveszed akkro aktiv az enchant, az "on use" fajta enchantot nem hoztak at a korabbi reszekbol.
feltolteni mindne mage guildben fellehet penzert egy erre kirendelt embernel, vagy hasznalhatsz soulgemet erre a celre esetleg welkyn stonet vagy mi a neve(soha nem tudom megjegyezni😄 ) az a kek ize amit ayleid ruinbol ninjazol.
Valaki elmondaná, hogy hol lehet enchantoln ia fegyvereket, és újratölteni az enchantokat. Csak chargeos enchant van? Constantos nincs?
tudna vki adni linket a camera módosító modhoz? mert külsõ nézetbõl tényleg kicsit bénán mozog a kamera
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Tette az eszét, kapálozott összevissza, majd rámküldõtt 2 tûzgolyót ami 50-50 arányban párologtatta el kisleányom életerejét, jól😊
Látványosan zuhantam bele a mélybe.
Sarokból felállva, másofik gong után Frozen spellel, tûzálló ruhában jól felkészülve mint kötelességtudó tûzoltó eloltottam a lelkem😊
Volt már olyan is az elõzõ kapunál, hogy tudtam fent mindenféle finomsággal várnak, szal mitsem törõdve a veszélyekkel, mint bátor harcos odasprinteltem a kõért és kirántottam a helyérõl, az õrízet vesztére😊 Az ész gyõzedelmeskedett😊
[merlinw.org]
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
na most kérdés az, hgoy van e már olyan mod, ami intelligensebbekké teszi az npc-ket, hogy legalább ha olyan helyrõl támadják õket sokáig ahová nem tudnak feljutni, akkor fogják menekülõre a dolgot.mert egy íjász ugrós karaktert így nem tudnak elkapni karddal
viszont ami tetszett hogy a zombi ami kiüldözött egy romból az a vízbe is akart követni többször, de az égette, mire egy sikoltással meghátrált. ez többször, aztán meszsire elszaladt és ott bóklászott tovább (ezüst fegyver is sebzi vagy csak mágikus, mert normál nem ahogy észrevettem)
Megcsináltam a Tweaket amit a külföldi forumon irtak!
Gépem
2800+ 1,5GB 400Mhz DDR Ram,Geforce 6600GT (84,21)
Játébeállitás
HDR On Bloom Off
1088x612 Widesreen
Külföldi Ini fileben ezt a két dolgot változtattam meg:
Bloom Off
meg a felbontást 1024x768 ról 1088x612 re tettem...
Eredmények:
(minden benchmarkot a Frapsal csináltam és mindig ugyaazt az utat jártam a sürü erdöben)
Tweak elött:
Distand Land Off:
Time (ms), Min, Max, Avg
94029, 16, 36, 27.821
Distand Land On:
Time (ms), Min, Max, Avg
99527, 11, 29, 20.728
Tweak után:
Distand Land Off:
Time (ms), Min, Max, Avg
96029, 20, 48, 32.771
Distand Land On:
Time (ms), Min, Max, Avg
97527, 15, 31, 24.328
Mindezt minden garafikai romlás nélkül (Talán még szebb is...a viz mindenképp),sztem ennyit megér a bibelödés....jah és szélesvászonba nagyon zorall a game mindha dvd filmet néznék...😊
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Én angolt kaptam a CEhez ;] Tökéletesen elég is. Ha rajtam múlna, a Morrowind és az Oblivion fordítás úgy nézne ki, hogy a dialógusok magyarok, de minden helység, ruha, itóka, és egyéb kifejezés angol. Nekem a Longsword az longsword, és nem hosszúkard, ahogy a Power attack is power attack, nem erõsebzés, vagymittomén mi lesz belõle. Szeretem az angol kifejezéseket, azok állandóak és megértem, ellentétben a magyar fantasyk és fordítások egykét kifejezésével 😄
ON
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Why so serious?
Bár ez a másolt játék téma kissé más megvilágításba helyezi a dolgokat... Gondolom, ha mostantól mindenki minden játékot megvenne, amivel játszik, akkor 10-15év múlva el is jutnánk addig, hogy a játékok kézikönyvei irodalmi szintû fordítással kerülnénék a játék mellé...
Why so serious?
Ez valami olyasmi, mint a GTAban a secret csomagok. Mondjuk nem értem, miért mániájuk a konzolos játékoknak ez a secretgyûjtögetés...
Ráadásul a nirnrootok gyakorlatilag egyedi cuccok, nem nõnek vissza. Az elsõ 10bõl egy 300seces fotify health-et fõz a csóka, amit kicsit gyengének találok unique cuccért... (Lehet, hogy az utsó már valami permanent effektes cuccli lesz?)
Why so serious?
Pl harci képességek: Tompa. Anyád. Talán zúzófegyverek? Meg "hátra erõ támadás"... Ezért valaki pénzt kapott? Pfff... Hihetetlen számomra, hogy ezeket a kézikönyveket úgy adják ki, hogy elõtte nem olvassa el magyar ember... Vagy hogy olyannal fordíttatják le, aki nem tud magyarul...
Na, befejeztem. Csak ez kissé felqrt.
Elõször 10, aztán 20, majd 30 és ki tudja még lehet, hogy a 30 után benyögi még a 40 –et is.
tiber septimhez ,a szellembarlangban vagy miben hogy tok bemenni?? vmi kék ellenszél nemenged be 😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Why so serious?
1. Fraps
2. Faq
Repatarurgyán
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
๏̯͡๏﴿
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Why so serious?
Csak a fejlesztõk elfelejtették azt az "apró" nehézséget hogy low levelen nem olyan könnyû feltörni egy ötvenes trappos zárat miközben az egész guild ott áll és téged bámul, bazzeg még egy 15-ös tolvajjal se tudtam megcsinálni :/