The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Together we'll fly someday...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Itt nem azért sír a nép mert "nehéz" hanem mert irreális hogy az útonállókon glass cuccok vannak, ha annyi pénze van hogy glass armort tud venni magának akkor minek útonállóskodik? Miért nem adja el a páncélját és veri el az érte kapott töménytelen aranyat valami kuplerájban, élete végéig kitartana.
Jobban bejön az a rendszer ahol a baniták azért banditák mert szükségük van az útonállásból bejövõ pénzre tehát max steel cucc van rajtuk esetleg egy tápos fegyverrel ami a féltett kincsük és ezért nem adják el.
Morroban egy full daedric összeszedéséért vért kellett izzadni itt meg minden második paraszt mítikus cuccokban mászkál na EZ a baj.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mozgás közben meg azért sebez kevesebbet mert gondolom ugrálsz is és kevesebb staminával a fegyverek kevesebbet sebeznek.
ha 100x írjátok le ezt akkor sem igaz ... a balance nagyon is jó , semmi sem lesz erõsebb mint te , ha igen akkor benned van a hiba , az meg hogy tápos cuccokban vannak a banditák , ugyanolyan gyengék csak több pénzed lesz.
Vilena Donton, a harcos klán vezetõje Chorrolban bújkál elõlem. Nem tudjátok, hol található? Lehet, hogy kihagytam valamit, de hiába keresem fel, s alá. Nincs meg. 😞
20 - 22 -ként könnyû préda lesz 😊 bár akkora meg más lények fognak gondot okozni 😊 Természetes, hogy vannak nehezebb lények. A mod csak kijavítja az alapjáték unbalance rendszerét, de nem is könnyíti meg az életed 😊
Egyébként a kedvenc summon lényem 😄 2db trollt fél perc a földbe aprít 😊 (csak kicsit manna költséges, de "i like it")
nem hiába püföli a gray prince a bábut és a mágusok a céltáblát tûzlabdákkal... <#nezze>#nezze>
én eddig nem ütköztem legyõzhetetlen akadályokba pedig 18-ik szintú spellsword vagyok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DB
A ti kung-futok nem erős!
Mondani se kell, egy is lever belõle, mint vak a poharat (Silence-re resist, amúgy se vagyok egy nagy mágus), elven longswordot, nyilakat kiröhögi (no effect), ellenben fossa a varázslatokat és akkorát üt mint a toronyóra... szóval ide majd visszanézek úgy 22-24-es szinten 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
(egész pontosan si tudnám a helyet, csak fejbõl erre emlékszem, ha kell késõbb megnézem otthon)
Amúgy meg: Barna-medve-powwa 😄
...pedig már ezerszer leírtuk, hogy rakjátok fel az NPC módot, a hozzátartozó item és phy móddal, mert csak a saját játékélményetekkel basztok ki!
Ezen kivul minden masodik bokorbol olyan banditak ugralnak ki, akiknel full glass set van, egyet megolok es 4000 arany lenne, ha erdekelne... a jatek elment pihenni mig ezt az npcs dolgot nem peccseleik le ugy, hogy ne kelljen uj karaktert inditani, mert ez igy...
Nem a hehezseg a baj, hanem peldaul Oblivionban minden masodik Dremora olyan magikus karddal jon, ami majdnem jobb, mint a legjobb fegyverem. Egyszeruen bedobalom oket egy sarokba, es ha az egyikbol kifogy a toltes, jon a masik, remek 😞( Kint meg... Ogre + medve egy 10 perces kergetozes, meg a legtapabb magikus fegyverrel is. A legviccesebb: Nyilt egy Oblivion kapu, kijott rajta 2 Clannfear + Fire Atronach. Kint allt 2 brown bear es lenyomtak oket 30 mp alatt. Ezek utan fogtam es kileptem, minek zarogatom en be az oblivion kapukat, eleg lenne mindegyik ele kirakni ket medvet, es bevedenek a vilagot 😞
Together we'll fly someday...
u.i.: sorry hogy itt telespammolom a forumot linkekkel, de egesz hajnalban modokat nezegetem es gondoltam megosztok itt parat a lustabbak kedveert akik nem nezik at a teljes listat😄 bar van par amit nem linkeltem ide be kulon es megis szuper.
ergo uj karakter inditasnal nem kapod meg az alap 2 spellt \o/
2. Soulgemeket a SoulTrap varázslattal "befogott" lényekkel tudod(miután rávarázsoltad és megölted). Attól függõen, hogy milyen a lény kerül bele a különbözõ méretû soulgemekbe(legjobb ha mindbõl tartasz magadnál) Humán lényekkel nem nagyon mûködik a dolog.
3. Bármelyiket lehet
magadhoz hivhatod a lovad illetve summonolhatod + egy mod amivel a lovad kepes terhet cipelni (eleterejenek a duplaja) de lelassitja a mozgasat ha a kapacitasa felenel tobbet pakolsz bele. akinek csak az oldalbag mod kell az megtalalja ezen a linken csak annak a linkjet.
1. Lehetek egyszerre több különbözõ guild tagja, vagy egyszerre csak egy helyre tartozhatok (Blades, Fighters, Mages, Dark Bros stb.)
2. Rájöttem h, az enchantolt fegyvereket a soulgemekkel lehet feltölteni. De a soulgemeket hogyan? Lehet egyáltalán? (láttam hogy vannak kül. töltöttségûek, de ezeket így találtam...)
3. Lehet e bármely ability-t 100-as szintûre fejleszteni, v. csak az 7 fõ képességet?
Hirtelen ennyi, ha tudtok segíteni elõer is köszi - JW
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.