The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Nem azert sirok, mert elkepzelhetetlenul nehez, hanem mer nehol elkepesztoen konnyu -> Oblivion egy nulla, sneakbol barmit lelovok 3 lovesbol ezen kivul minden Daedra magikus kardokat dobal + a szivukbol megvan a heal potion, nehol meg elkepesztoen nehez -> 2 barnamedve kinyir semmi perc alatt expert light armor + expert blade melett level 19-en. Nem felisten akarok lenni, de megis ha ilyen szornyek rohangalnak az erdoben, amik seperc alatt kinyirnak az oblivionbol jovo lenyeket, akkor minek zarogatok en be kapukat, meg mentem meg a vilagot, mikor 2 medve megtenne ugyanezt...

Together we'll fly someday...

Kandurex
A szörny szintezéssel is vannak ám gondok. Visszatérve az über-power barna macikra ... kell az NPC mod is. Félreértések végett, az NPC mod nem csinál daedric ellenségekbõl goblin szintû harcosokat, viszont keményen belimitálja az alcsony szintû karakterek fejlõdését, azaz tényleg nem következik be az a nonsense helyzet, hogy az oblivion kapukat csak be kell védeni pár mackó pajtással és csókolom világ megmentés.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

igazabol szerintem a patkany mar csak tulzaskent szerepel es nem valojoban a rat nevu mob lenne tapos😄

BEAST
nem is errõl volt szó , de legyen 😊 ... senki sem mondta hogy jó az item balance , még énsem , csak nem érdekel , picit illúzióromboló ... a pénz , igaz semmi értéke , de egy idõ után morrowban sem volt anyagi gondja a népnek ... itt arról volt szó egyébként hogy egyeseknek komoly gondot okoznak a patkányok

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NEM jó a balance mert a pénz teljesen értékét veszti a játék késõbbi felében hiszen minden bohóc vagyonokat érõ cuccokat dobál el.

Itt nem azért sír a nép mert "nehéz" hanem mert irreális hogy az útonállókon glass cuccok vannak, ha annyi pénze van hogy glass armort tud venni magának akkor minek útonállóskodik? Miért nem adja el a páncélját és veri el az érte kapott töménytelen aranyat valami kuplerájban, élete végéig kitartana.

Jobban bejön az a rendszer ahol a baniták azért banditák mert szükségük van az útonállásból bejövõ pénzre tehát max steel cucc van rajtuk esetleg egy tápos fegyverrel ami a féltett kincsük és ezért nem adják el.

Morroban egy full daedric összeszedéséért vért kellett izzadni itt meg minden második paraszt mítikus cuccokban mászkál na EZ a baj.

jah es ebol a fajtabol (wraith) lesz meg ket erosebb fajta is😄DDD

BEAST
igen , item balance , az hogy rare itemekben rohangálnak a humanoid npc-k ... az meg engem különösebben nem hat meg hogy másoknak gondot okoz a közelharc , íjász karakterrel nevetségesen egyszerû a legtöbb harc egyedül a nagyobb állatok elleni harc nehéz ... így van , szerintem minden ok , 2 20 feletti karaktert is csináltam és közepes alatt egyszer sem játszottam és nincsenek emberfeletti képességeim ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

enis panaszkodtam anno amig agent karimmal jatszottam😊 most magel barmit legyozok modok nelkul😄

Nincs fejlövés a játékban.

Mozgás közben meg azért sebez kevesebbet mert gondolom ugrálsz is és kevesebb staminával a fegyverek kevesebbet sebeznek.

patkany nem fejlodik😊 1 hit.

ezeket en megoltem magemmel is meg agentemme is anno level 15 korul😊 agenttel dodgeoltam orrbaszajba es lodoztem bele a silver arrowt+fire enchantos ij, magel meg laza volt, summon flame astronach elintezte oket, mondjuk kelett rohangalni ide oda😄 mondjuk eltelt jo idobe mig meglett a quest. de teny hogy kb 2-3 loves vagy nekik es kesz.

Kandurex
Mit vársz mit mondjak? A hivatalos és nem hivatalos fórumokon ezrével panaszkodnak az item / npc balance miatt, továbbiakban itt is elég sokan. De szerinted minden ok. Mondom, más példánnyal játszol.

BEAST
igen , valószínû ...

Kandurex
Akkor te biztos más példánnyal játszol 😊

BEAST
köszönöm , én és a 31es karakterem nagyon jól megbírkozunk a világgal ... a patkány 1 ütés/lövés/akármi , igen 30 felett is ... a tápos banditák sem többek mint 2 sneak attack ... 6 normál ... azért lol hogy nekem mondod hogy játszak is 😄DDD

deep
Nemértem én se, 12. szintû vagyok és a patkányok egy ökölcsapásomtól elhullanak, pedig egyálatalán nem gyûrtam kéziharcra. Megsebezni meg nemigen tudnak😊
Kandurex
#13576 vicces, csak te nem látod az erdõtõl a fát, vagy a fától az erdõt? Esetleg játsz is...

BEAST
"hirhedt harcosodat lábon harpja egy patkány és helyben döglik meg..."

ha 100x írjátok le ezt akkor sem igaz ... a balance nagyon is jó , semmi sem lesz erõsebb mint te , ha igen akkor benned van a hiba , az meg hogy tápos cuccokban vannak a banditák , ugyanolyan gyengék csak több pénzed lesz.

Kandurex
óóóó....fogsz te még itt bömbölni a balance miatt, vagy, hogy híres - hirhedt harcosodat lábon harpja egy patkány és helyben döglik meg...

hiftu
Sziasztok!

Vilena Donton, a harcos klán vezetõje Chorrolban bújkál elõlem. Nem tudjátok, hol található? Lehet, hogy kihagytam valamit, de hiába keresem fel, s alá. Nincs meg. 😞

Kandurex
A mod nem tehet róla, hogy csirke vagy <#nyes><#vigyor>

20 - 22 -ként könnyû préda lesz 😊 bár akkora meg más lények fognak gondot okozni 😊 Természetes, hogy vannak nehezebb lények. A mod csak kijavítja az alapjáték unbalance rendszerét, de nem is könnyíti meg az életed 😊

Egyébként a kedvenc summon lényem 😄 2db trollt fél perc a földbe aprít 😊 (csak kicsit manna költséges, de "i like it")

Looserke
a lényeg gyakorolni...gyakorolni...gyakorolni....

nem hiába püföli a gray prince a bábut és a mágusok a céltáblát tûzlabdákkal... <#nezze>

Looserke
Én nem tudom mit szenvedtek itt a modokkal...szerintem csak normálisan kell fejleszteni a karaktereket...gyakorolni a varázslatokat, hogy növekedjenek a képzettségek és hogy minden szintlépésnél meglegyenek a +4 és +5ös szorzók...
én eddig nem ütköztem legyõzhetetlen akadályokba pedig 18-ik szintú spellsword vagyok...

DonnieBrasco
Jah, boros küldis szpojler!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdemes nagyon a 6 darab shadowbanish wine-t összeszedni, 1000 arany a jutalom!! Ja és nem is nehéz, mert kettesével vannak az erõdökben, szóval csak 3 helyen kell rálelni.

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Jah, nekem fent van a mod, de mégis volt egy küldi a minap, ahol annyi esélyem se volt, mint hópihének a pokolban....14-es szinten benéztem egy hajóroncsba, ahol a nemrég belinkelt, legdurvább (fekete cuccos) szellem várt (Astral wraith vagy valami hasonló), de nem is egy, hanem egybõl 3!!!
Mondani se kell, egy is lever belõle, mint vak a poharat (Silence-re resist, amúgy se vagyok egy nagy mágus), elven longswordot, nyilakat kiröhögi (no effect), ellenben fossa a varázslatokat és akkorát üt mint a toronyóra... szóval ide majd visszanézek úgy 22-24-es szinten 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Köszi! Ez bõven elegendõ segítség.

Kandurex
Nem lehet vásorolni. Normál Grand Soul gemet kell átalakítatni egy nekromantával valahol a Vaermina's shrine mellett.

(egész pontosan si tudnám a helyet, csak fejbõl erre emlékszem, ha kell késõbb megnézem otthon)

Kandurex
Amúgy meg: Barna-medve-powwa 😄

...pedig már ezerszer leírtuk, hogy rakjátok fel az NPC módot, a hozzátartozó item és phy móddal, mert csak a saját játékélményetekkel basztok ki!

Hát ja, kemények azok a barnamedvék. 😊 Patkányok meg bemásznak a páncél alá. Még nem tartok ott, sõt... De nem tudom volt e egyáltalán olyan játék ami 1.0-val teljes megelégedést váltott ki mindenkibõl. Majd peccselnek modolnak, azt örülünk.

Me0w
Kezd kurvara idegesiteni, hogy az erdoben mar csak brown bear van, azok is kettesevel meg land dreugh. Azon kivul barmelyik rohadt patkany meghrap, mar kapom is a -9/-9/-9 fertozest, elso harapastol, ha blokkolok, ha nem... tudnam hogy harapja at a mithril pancelt?! Vagy azonal szemre tamad, vagymi?

Ezen kivul minden masodik bokorbol olyan banditak ugralnak ki, akiknel full glass set van, egyet megolok es 4000 arany lenne, ha erdekelne... a jatek elment pihenni mig ezt az npcs dolgot nem peccseleik le ugy, hogy ne kelljen uj karaktert inditani, mert ez igy...

Nem a hehezseg a baj, hanem peldaul Oblivionban minden masodik Dremora olyan magikus karddal jon, ami majdnem jobb, mint a legjobb fegyverem. Egyszeruen bedobalom oket egy sarokba, es ha az egyikbol kifogy a toltes, jon a masik, remek 😞( Kint meg... Ogre + medve egy 10 perces kergetozes, meg a legtapabb magikus fegyverrel is. A legviccesebb: Nyilt egy Oblivion kapu, kijott rajta 2 Clannfear + Fire Atronach. Kint allt 2 brown bear es lenyomtak oket 30 mp alatt. Ezek utan fogtam es kileptem, minek zarogatom en be az oblivion kapukat, eleg lenne mindegyik ele kirakni ket medvet, es bevedenek a vilagot 😞

Together we'll fly someday...

Aztat hol lehet vásálni?

3rd person view javito

u.i.: sorry hogy itt telespammolom a forumot linkekkel, de egesz hajnalban modokat nezegetem es gondoltam megosztok itt parat a lustabbak kedveert akik nem nezik at a teljes listat😄 bar van par amit nem linkeltem ide be kulon es megis szuper.

Kandurex
Bazze, most vettem észre, h az arch-wizard lakosztályba bent van 2 altar, az egyik enchant, a másik spell maker, hasznos!

Nekem meg egy Avarge ládában 760 aranyat érõ fire shiled gyûrû 3-as szinten. Azt ajánlom ne hagyjátok hátra a ládákat vagy ha nem sikerül kinyitni jegyezzétek meg hol van.

Kandurex
(kiegészít: Humán lényeket black soul gemmel lehet befogni)

1. Akár az összes tagja is lehetsz és az összest végig tudod tolni.
2. Soulgemeket a SoulTrap varázslattal "befogott" lényekkel tudod(miután rávarázsoltad és megölted). Attól függõen, hogy milyen a lény kerül bele a különbözõ méretû soulgemekbe(legjobb ha mindbõl tartasz magadnál) Humán lényekkel nem nagyon mûködik a dolog.
3. Bármelyiket lehet
Ahh lehet, hogy amit te keresel az egy másik festõs küldi. Ha másik akkor sory de volt egy ilyen is de az ha jól emlékszem chapel nem Chorrol. Biztos, hogy Chorrol vagy nem irányítanak egy másik városba?

Kandurex
Kattints a bannera. (arra a manuszra ott fent a böszme kardjával, rá - rá!) (enchant részt nézegesd)

Várj reggelig és akkor beszélhetsz a csajjal, aki oda fogja adni a "studio" kulcsát. Gondolom sneakolsz a lakásban mint az õrült. 😊

horse mod

magadhoz hivhatod a lovad illetve summonolhatod + egy mod amivel a lovad kepes terhet cipelni (eleterejenek a duplaja) de lelassitja a mozgasat ha a kapacitasa felenel tobbet pakolsz bele. akinek csak az oldalbag mod kell az megtalalja ezen a linken csak annak a linkjet.

Nekem is NAGYON tettszik, de azért ennyire nem kéne elszállni. <#vigyor>

Sziasztok! 1-2 kérdésem lenne, ami így hirtelen eszembe jut, ha tudtok segítsetek pls.
1. Lehetek egyszerre több különbözõ guild tagja, vagy egyszerre csak egy helyre tartozhatok (Blades, Fighters, Mages, Dark Bros stb.)

2. Rájöttem h, az enchantolt fegyvereket a soulgemekkel lehet feltölteni. De a soulgemeket hogyan? Lehet egyáltalán? (láttam hogy vannak kül. töltöttségûek, de ezeket így találtam...)

3. Lehet e bármely ability-t 100-as szintûre fejleszteni, v. csak az 7 fõ képességet?

Hirtelen ennyi, ha tudtok segíteni elõer is köszi - JW
Mersant
meg tudja valaki mondani, hogy német nyelv van e benne vagy csak angolul jött ki? thx.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Kandurex
Ne migazán a kaméleon páncél volt a ludas, hanem inkább a szülei miatt olyan elkeseredett lett, hogy nem harcol veled, inkább meghal... figyelj a történetre 😊

Kandurex
Talán a free szerverekre kellett volna kattintani az elõzõ képernyõn. (nem az elsõ 5 -6 -ra, hanem az alsó kettõre)

az improved ui mods wiht no markers mit csinál? mert nem egészen értem

lehet benne kaját készíteni különféle összetevõkbõl?