The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most johetnek azzal, hogy mert neki mast jelent az a szo hogy assasin mint neked a te verziod talan valami custom classkent szerepelhetne ha o inditott volna egy olyat. neked meg az acrobat lenne mas fajta mint ahogy o jatszana. de ezert is mondom hogy nem a class neve szamit hanem az hogy te mit akarsz kijatszani es ahoz valasztod az altalad erre leginkabb megfelelo classt(elkerulhetetlen hogy mindenkinek mas legyen pl egy assasin). amikor arra utalt hogy besunyogsz es a bosst megolod, gondolom nem arra ertette hogy random dungeonban csak a bandit ringleadert olod le😊 hanem ha van questje hogy old meg xy az z caveben akkor elkerulod a felesleges verontast es a feltunest, legalabbis a celpont kiiktatasa elott😊(a`la hitman) de a lenyeg hogy mindenki jatszon ahogy akar, en nem is irtam sehol hogy ne ugyjatszd a karakteredet ahogy te akarod, en csak azt irtam hogy en mi alapjan valasztom meg a classt😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"ha valakinek ez nem tetszik akkor , ez van , nem azért játszok hogy xy azt mondja hogy "ez igen ez az rp" ..."
szal azert erzed 😊
Van egy olyan gondom, hogy karakterkreálásnál a karakterem szeme szivárványszínu, és azon kívül szinte semmije nem látszik, nagy fehérség minden. Ez még annyira nem is zavart, de amikor továbbmentem, a játék is úgy kezdõdött, hogy látok ilyen széket, meg csontvázat a földön, de azokon kívül az egész képernyõm fehér. Találkozott már valaki ilyen problémával?
csak ezzel az a baj hogy te kotottel bele a sracba hogy miert ugyjatsza az acrobatjat ahogy jatsza !
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Emiatt fordulhat elõ az, hogy valaki könnyebbnek érzi a játékot miután lehúzta majd visszaállította(valójában nem is vissza), egy -0.1000 es érték is érezhetõ változást eredményez a 0hoz képest.
Ez meg, hogy ki rpg-s ki nem ki vérpistike ki nem stb.. Holt gyenge téma...
És érdemes valami erõsebbet összeszedni/megvárni?! Ezeknél mennyivel erõsebb idézhetõ lények vannak pl. (és hol/kinél, hamár)?!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az reális, hogy mikor level 5 mage-ként beestem az elsõ Oblivion Gate-en és odaát bezártam, akkor utána Kvatch vsszavételénél nyüzsögtek a Fire atronach-ok és akkor még keveset mondtam?! Bazi nehéz volt így...
Még egy kérdés, most már level 6 vagyok, szerintetek mit vegyek summoningnak, egy Daedra spider-t, vagy inkább maradjak valami wraith-nél ?! (ugyanis megvan lassan a 75-ös skillem és rakás manám is hozzá és pénzem is akada rá, nomeg eladó is van)
Egyáltalán milyen summoningo(ka)t ajánlotok milyen szintekre etc. ???!

tábortûz..megy a nagy vetítés a helyi pórlurkóknak..
- hát szalja..jöt a sárkány..odalõttem csak úgy zúgott, aztán darabonkín szaggattam le a pikkelyeit, nem szöröztem már ha értitek mit akarok mondani.
- és a és a ÓriásDémonnal hogy volt?
- hátszalja..volt az ÓriásDémon...odalõtem csak úgy zúgott, osz szétzavartam a minden irányba.
- és a és a Világot sötétségbe borító Óriásfekete Borzasztó tekintetû százkezû százlábú kaszabnyaszab Fõgonosz...az hogy volt?
-..ja, szal ja, odalõttem kettõt csak úgy zúgott, osz a vérét megittam.
- ni ott egy vaddisznó.
háááááááááá
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Pl az acrobat azért nem hord páncélt mert eleve bazi ritkán harcol és ha gáz van akkor inkább menekül mert NEM fogja a bõrét kockáztatni ergo nincs szüksége se páncélra se varázslatre SE potionra.
Az assassin meg legorvgyilkolja a célpontját aztán felszívódik nem pedig Rambo módjára kiírtja a fél Észak Vietnami hadtestet meg mindent amivel csak találkozik. Besunnyog a dungeonba, ellopakodik a bosshoz, kinyírja aztán kisunnyog. Ez az amikor kijátszod a karaktert szvsz.
Kerdes: pontosan ez mit jelent, hogy tanulas? Skillt novelnek valahogy elolvasassal, vagy mint pl egy altalam olvasott konyv al alkimiarol, ami tippeket adott, meg hogy mit-hogy az alkimiaban (tehat a JATEKOSNAK segitett tanulni, nem a karakter lett jobb, vagy hogy fogalmazzak).
Tehat tudnak valamit ezek a konyvek?