The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek nem is lepnek veled egyutt ha talalkozol egy mondjuk timber wolf nevu lennyel annak ugyanannyi hpja van akkor is ha level 5 on talalkozol vele es akkro is ha level 40 en. amik veled lepnek szintet azok csakis kizarolag a kovetkezok : Bandits, Marauders, Necromancers, Conjurers, Vampires + a creature fajtak (undead,mythic,beast,daedra) fajtakbol a legnagyobb ranguak (lich, minotaur lord, stb ) tartjak majd veled a szintet.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem arról van szó, hogy egy deadra, vagy ogre, anyámkínja magasszintû lény ne legyen übertáp, hanem arról, hogy az alacsony beállítottságú mobok, úgy mint farkas, vaddisznó, különbözõ csontvázak, zombik, ne léphessenek egy bizonyos szint után veled együtt. A lényeg, hogy 20lvl karakterként még okozhassank problémát viszont felette már, a táp-a-lelke-mindenek alap szintézis miatt, mint a vak a poharat egyszerûséggel lehessen õket elpáholni. Beleértve a mára már klasszikusként emlegetett medvéket is. Más tészta, viszont a daedric, faded stb. típusú lények szintezése, mert ugye õk még lvl30 is ugarhatnak veled együtt szintet, de már nem léphetik át a lvl40 -et, viszont itt jön a képbe a xivlin és más hatalmas powwer - full mobok ami még itt ugorhatnak szintet.
nah, reméálem így már világos, hogy mit akarok kihozni..
a lényeg, hogy ne könnyû, hanem, hogy a maga módján reális kereteken belül mozogjon a fantasy világ, beleértve az item mod -ot is 😊 (rakd csak fel azt a mod -ot, megfogsz lepõdni, hogy alapjába véve nem sokat változik a világ, csak az a nyüves medve lesz kicsit könnyebb ellenfél 😊)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
jaj ez nagyon jó 😊)), már majd öt perce ezen röhögök<#taps>#taps>
<#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Aztán fogtam és a nehézséget állító csúszkát egy nagyon picit lejebb vittem és azóta már élvezem a játékot 😊 30 óra után kicsit fáj, hogy ez nem jutott eszembe, de legalább eddig megvolt a kihívás rendesen. Igaz így is megvan, de sokkal élvezetesebb is.
Szóval a csúszka lejebb vitele óta, már baromi jók a kardpárbajok is és az egész sokkal élvezetesebb lett. Azért nem gondoltam volna, hogy ez lehet az ok, mert a csúszka gomb pont a felénél volt a beállításnak. Azaz ennél feljebb állítva már igazi mazohista szinteket lehet elérni. Az tuti, hogy karakternek megfelelõen fogom ezt belõni. Harcosnál emelem is, tolvajnál az a nagyon kicsike levitel pont belõtte a dolgot, mágusnál meg mondjuk hagyom.
Az lenne a kérdésem, hogy Night Eye varázslatot hol tudok venni (nem tekercset!)? Mindegyik Mage Guildbe voltam már (csak Chorrolba nem), de egyik helyen sem árultak ilyet. Ez szintfüggõ lenne? Egyenlõre csak növényekbõl állítom elõ alkímiával, de jobb lenne mágikusan. Meg tekercsben is vettem egyszer.
Na itt beszéltünk el egymás mellett, én beleélem magam a játékba pl acrobat-tal egyáltalán nem hordok páncélt és nem is varázsolgatok, ha úgy látom hogy egy harcban túl sokat sérülnék akkor inkább továbbsunnyogok. Legalább is ez az amit elvárnék az Obliviontól és ezt csak a modokkal kapom meg.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha azonban beallok a "ceghez", mashonnan nem fognak kitiltani, nem felvenni? Mondjuk pl. fighters guildbe van eselyem utana, ha mar "DB"-s vagyok?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Tanulj meg lopakodni és akkor mind az 5 megvan sneakbõl!
(ezt nem lehetett kihagyni sry <#hehe>#hehe>)
Szerintem ez így már nem annyira rpg-s, egy sunnyogós karakternek nem kell mindenáron lövöldöznie. Ha tényleg te lennél ott egy íjjal a kezedben és 5 páncélos faszit látnál mit csinálnál? Én elsunnyognék melletük.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Together we'll fly someday...
Másik: Az enchant állványnál hiába rakok grand soulgemet (grand töltéssel) a kardom mellé és hiába van 40000 aranyam azt írja az enchant szobor, hogy a grand soulgem nem képes ekkora enchantra(pedig 50,50,50 damage kardot akartam csinálni kb 30000 aranyért). Kérdem én: Ha a grand soul gem grand töltéssel nem képes ilyen enchantra akkor mi? (Ilyen erõvel kérdezhetném, hogy akkor hogyan lehet 100,100,100 fire,shock,frost attackos fegyvert enchantolni?)
Eddig meg az alap bolti borcuccot hasznaltam, plusz mostmar megvan az Arenas reward, de ebben olyan "hulyen erzem magam", nem egy utcai viselet... 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
peace
Sneakbõl úgy lehet kinyirni az állatok kivételével szinte bármit hogy tényleges harcra nem is kerül sor.
Engem az über-loot zavar de nagyon, az elsõ játékomat mod nélkül akartam de asszem mégis felrakom már most a modot ami tényleg ritkasággá teszi a ritka fegyvereket és páncélokat.
Az hogy neked íjásszal nem okoz gondot semmilyen csata nem igazán meglepõ mivel az íjászt nem ütik miközben harcol, csak hátrálsz és lõsz a varázslatokat meg a nyílvesszõket közben simán dodgeolod.
Meele karakterrel már kellemetlenebb mert ott sokszor megütnek és gyakran kapod a fertõzést meg minden szart benyalsz ami a másik fegyverén van.