The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy mondjatok vmi helyet ahol tudnak segiteni nekem! vagy vmi végigjátszást
BEAST
defogszdefogsz!!!4! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor szól vágd meg a tõrrel , a tõr eleve mérgezett , majd fuss ki a városból a gyíkkal ne foglalkozz , ha leszállt rólad menj a templomba és a "pincében" keresd meg a hullát , majd add oda neki az ellenszert , kb ennyi

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szerintem is ez az egyik igazi mágus csillagjegy. Mármint az attronach. Nem kell azt leszólni. <#boxer> Én is az vagyok. Morro-ban is ez voltam, sosem kellett potionokkal vackolnom. Igaz itt ez nem így van, az eleje kicsit húzósabb. De azért mert alacsony szintû vagyok (jelenleg 4), és nincs olyan ellenfelem, aki varázsolna rám. Mondjuk itt az alchemy elengedhetetlen hozzá. És olyan még nem volt, hogy elfogyott az alapanyogom. Mindenhol lehet hozzá találni vmit. Így nehezebb ugyan, de eddig nem volt gond, és szerintem a medvék miatt sem fogok sírni! <#nyes>
icewolf
SEGÍTSÉGET VÁROK:
A dark brotherhoodos küldetésnél mit kell csinálni amikor egy Mathiasz (vagy mi a neve) címû ürgét kellene megvédenem egy Argoniantól. Kapok egy tört, és hozzá valami Piát. De a küldi szerint használnom kellene a piát a tõrön. Ezt mikor tegyem meg... egyátalán: Kit támadjak?

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

100 alkímiával MINDEN ellensúlyozható szvsz

Az apprentice tényleg elég kétélû de enchantokkal a 100 weakness is kivédhetõ de a stunted magicka ellen semmit sem lehet tenni, ha elfogy a potion akkor hátraarc és irány a susnyás szüretelni aztán kavarni a mozsárral és mehet tovább minden vagy mégsem és egésszen a boltig kell visszagyalogolni ha nincs elég összetevõ a környéken míg egy normál mágus mire összeszedi a lootot már fel is töltötte magát és mehet is tovább, nem húzza le a hátizsákját a csomó összetevõ meg a rekeszni pia.

Az alkímiát amúgy is a "szegényember mágiájának" tartom, tolvajnak harcosnak kiválló kiegészítõ de egy mágus sztem az elme hatalmát képviseli.

Szigorúan szerintem 😊

naaa segíííítsééég!! 😄 paradicsom,az út vége a fõbossz camora,ruma camora ,meg a nyomorék kéék akinek a neve nem jut már eszembe dde nagyon váárt😄 hogy kell kigyilkolni a fatttyúút??
kill3r22
Nagyon Jól néz ki a játék széles vászonba.....
Ezt kittenni egy fasza TVRE ....Brutális lehet.....
😊

http://uploader.cjb.hu/file/169.JPG

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Lynx_TWL
kösz a tippet 😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

LOL ki hogy látja, sztem az egyetlen jegy ami ténylegesen lehetetlenné teszi a fõállású máguskodást, ha az embernek egy komplett bárpultot kell hogy mindenhova cipeljen az már szerintem inkább hátrány, pont a gyengébb szörnyik elõl kell futnia hiszen azok nem fognak rá semmi varázslatot lõni <#nezze>

Az õsmágus lenyomja a genya szektát aztán gyorsan menekül a dungeonból mert kiszáradva a patkányok ellen már semmit se tud tenni <#hehe>

PiszkosFred
Miért? Magas alkímiával, meg constant reflecttel és újabb % absorbbal? Master alchemyvel annyi potit csinál, hogy a fülén folyik ki.

Mage: +50 mana, nincs negatívum.

Apprentice: mana +100 pont, de Weakness 100% magiara, ami miatt agyaggalambloveszet lesz, ha egy-egy caster ratamad.

Atronach: +150 mana, és 50% absorb. Negativum hogy nincs manaregen, de semmi más.

Én elhiszem hogy kezdetben kutyakemény lesz, de a végén olyan usermade spelleket is csinálhat a +150 pont miatt, amely falvakat gyújt fel. Nincs manareg? 100as alkímiával ez bõven ellesúlyozható. Vagyis kezdetben vért fog izzadni, de a végére õ lesz a "legerõsebb".

#szerintem

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jó az a válasz, a vízben van az alagút, nem is túl mélyen. Rohadt nehéz észrevenni az biztos de ott van az. Javaslom, hogy a térkép alapján állj abba az irányba amerre jelzi és merülj amíg meg nem látod. Nem is kell túl mélyre menni.

Why so serious?

na plííz help,sztem már nagyon a végén vagyok!! 😄
BlackShadow
#14016 vki ebben tudna segíteni? ami választ kaptam sajnos nem jött be😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Úgy tûnik itt is megy a morrowindes bénaság hogy 100 nyílvesszõt ha egyenként eladsz akkor mindegyiknél külön nõ a mercantil, ha meg egyben adod el akkor csak egyszer nõ 😞

Hát gratulálok megtaláltad a legbénább csillagjegyet ami csak létezik :S

150 fortify magicka meg 50 absorb, ezeket simán összehozod enchantal vagy spellekkel de akármi történjen SOHA nem fogsz regenerálódni :/

Legfeljebb arra jó hogy rápakolsz még 50 absorbot enchantos páncélból és kvázi immunis leszel varázslatok ellen, varázslóvadász harcosnak így kiváló de a mágusszakma közelébe se menj mert csak körbe fognak röhögni <#hehe>

lol a ruma camora mindig feltámad,nemtom megölni a kék bosst!! 😄 mittegyek?😄
Hmuda
Azt csak akkor nyögi, ha az adott cuccból többet akarsz eladni mint egy, mert akkor nem igazíja a maximumhoz a vételárat. Ha csak egyet akarsz akkor bizony még a legdurvább cuccot is képes átvenni, csúnyán átverve a játékost.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lynx_TWL
Hát én nálam pedig volt olyan, hogy nem vette meg mondván nincs annyi pénze. És nem az volt a baj, hogy hagglenél esetleg sok%ra húztam a mércét.

CS@
Csak azt nem írtad le, hogy mennyiért veszi meg az 50arannyal rendelkezõ kereskedõ a több ezret érõ hiperfasza, atombrutál cuccaidat? Mert ugye nem hülye a kereskedõ és valóban megveszi, de csak 50aranyat ad érte ha egyszer csak annyi pénze van. Ha nálad brutális összegeket is fizet érte az biza bug.

Elárulom hogy az a szám a jobb alsó sarokban nálam nem azt jelzi hogy mennyi pénze van hanem hogy mennyit hajlandó maximum fizetni valamiért. Tehát egy árus akinek 1200 van ott az egy 15000-es kardért is 1200-at fog fizetni hiába van a haggle akár 90 százalékon.

Why so serious?

Afe
köszi szépen!
tényleg az AA-val van a gond. kénytelen voltam visszarakni HDR pedig bloom meg 4xAA-val jobban futott.

PiszkosFred
Valami bogár szállt be a nyitott ablakodon, mert ennek nem így kellene lennie természetesen ;] Megesik, a játékosra van bízva, hogy kihasználja e vagy sem. Nálam még nem fordult elõ, igaz olyan nagy értékeket nem is adtam még el. Megvárom vele a master szintû kofaságot ;]

Hy mindenkinek! Nálatok is végtelen a boltosok pénze? Mert nálam hiába írja ki, hogy csóró kocsmárosnak alig van pénze egy pár alsógatyára (van kb 50 aranya), akkor is vígan megveszi a több ezret érõ hiperfasza, atombrutál cuccaimat. Meg így mi értelme van a Mercantile skill magasabb fokozatain elérhetõ lehetõségnek, hogy befektethetek pénzt a boltokba, hogy azután mindig több pénzük legyen, ha így is végtelen van nekik? Ha ez nem csak nálam jelentkezik, akkor azért igen komoly lehetett a játék tesztelése.<#smile>
BlackShadow
arra mentem, ott volt is egy warlock és a továbbvezetõ utat egy ajtó zárja amit nem lehet lockpickelni csak a megfelelõ kulcsal lehet kinyitni 😞

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

joo megoldottam😄 lol
PiszkosFred
Még a császár halála elõtt megkérdezi hogy milyen jegyben születtél, talán a 2-3 támadás körül. Atronach kiváló jegy egyébként, legerõsebb mágusoknak kötelezõ, ám sajnos manaregen teljes hiánya miatt muszáj piálni. Vagy, úgy harcolni, hogy legalább egy caster téged lövöldözzön, és akkor az így bekapott sebzés folyamatosan tölti a manádat. Persze ha melee ellenfeleiddel szemben fogy el a mana és a potion, nos, hát az pech 😄 Szóval kiváló jegy, de életveszélyes is egyúttal.

hogy kell kinyitni a doort a forbideden grotto-hoz??
MerlinW
http://en.wikipedia.org/wiki/Shader
http://en.wikipedia.org/wiki/HDR
http://en.wikipedia.org/wiki/FSAA

[merlinw.org]

Lacee
az oké, de 15-20 fps nem lehet nem akadásos, tekintve hogy 24 fps a folyamatos kép 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PiszkosFred
Thx ;]

Lacee
egyébként mire jó a HDR? <#idiota>
a bloomról van némi fogalmam, de azt is elmagyarázhatná valaki.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sanyix
LOL baszus atronach vagyok, wtf miko kellett választani? Arra sem emléxem mikor választottam ezt ki :\ Akkor potionolok 😞

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Fred:

http://thenamelessphoto.com/

PiszkosFred
Én is csak ámulok bámulok tegnap óta. Ez a hátránya a magamfajta, technikához hülye embereknek, hogy nemtudom mi mire szolgál ;] Amióta láttam a HDR hatásait, azóta csak ezzel játszok.

Egyébként én is beizzítottam a HDR-t (6600GT) minimálisan esett vissza az fps de fényévekkel szebb lett a játék 😊

mi a csillagjegyed?

Lynx_TWL
A vizben van egy alagut bal oldalt, arra kéne menned. Én nem emlékszem semmilyen kulcsra😊 és nem is takarítottam ki teljesen a titkos átjárót.

Sanyix
Itt ez a kép, ilyet mostanában gyakran csinálok, brutális-e vagyok? 😄 Szájba/arcba nyilazás rulz 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Wait-el sem jön vissza 😞

BlackShadow
segítsetek legyetek szívesek!! gondom akadt annál a THIEF küldetésnél, mikor egy különleges nyílvesszõt kell ellopnom gray foxnak.. bementem a varázsló szobájába - semmi - megtaláltam a titkos átjárót.. bementem az alagútba és egy oyan ajtóba botlottam amihez kell egy kulcs.. na azt a kulcsot sehol nem találom. van egy mély víz-üreg ahol egy gigantikus halacska van. eleinte arra gondoltam biztos lenyelte v vmi 😄 de túl erõs szal nemhiszem 😊 HELP!

Az archer az osztály(class) és azon belül lehet finomítani, az a birthSign.
Ha az elején tényleg ment, akkor nem az lesz a baj.

Ha pihensz, vagy csak a wait-el vársz akkor sem jön vissza?

PiszkosFred
Kapcsold ki az AA-t, azzal szokott "összeveszni". Én is vmelyik nap tapasztaltam, aztán szóltak mások is, hogy hasonló a dolog. Valami bug vagy nemtudom, de AAval csak a fraps ami mûxik. Illetve általában. Lehet van akinél megy AAval az ingame screen, ez esetben akkor passzolok.

ati2002
Tudom, csak az az érdekes, hogy a 15-20 fps-el akadásmentesen fut. Mindegy.

off vége.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Hm... Közben egy kis szerencse a szerencsétlenségben. Felfedeztem, hogy ugyan bizonyos mentéseket az elején nem tudok betölteni, DE ha már betöltöttem egy jó mentést, és újra benn vagyok a játékban, akkor már be tudtam tölteni azt, amit az elején képtelen voltam!!! <#wow1> Megoldást ne kérdezzetek, fogalmam sincs a miértekrõl. De valamiért ismét erõsödött a számítástechnikával kapcsolatos egészséges bizalmatlanságom! <#mf2>
Afe
megtudnátok mondani mi lehet a probléma?

átállítottam az "Dokumentumok/My games/Oblivion/Oblivion.ini"-ben a "bAllowScreenShot=0"-t "bAllowScreenShot=1"-re és egy darabig ment is a PrtScr, de egy idõ után már nem mûködött.

van a telepítési mappában egy "Oblivion_default.ini" abban szintén van "bAllowScreenShot" annak 0 v 1 az alap értéke, mert lehet azt is elállitottam??

Sanyix
Archer a birthsign-om. 😊

PiszkosFred: köszi, majd kipróbálom.

icewolf
Jártam ma a Média Markt-ban. És láttam még EGY gyújtõit. Csak azért mondom mert még hátha érdekel valakit. /holnapi újság fõcím: Fiatalkorúak közt tört ki dulakodás a népszerû elektronikai árúházban!/ Hajrá.<#eljen><#wink>

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

PiszkosFred
Hát azt írta, hogy az elején töltõdött, akkor nem lehet atronach. Max harc közben, de azért eleinte nem sok ranged spellel variáló monszta van.

Gyorsabb voltál 😊