The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Why so serious?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nincs!? Soha nem használtátok még a haggle gombot, mi? 😛
A haveri viszony, a saját mercantile skilled és az árusé alapján számolja, hogy a boltos elfogadja-e a kínált árat.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
2. Ok, akkor ez így van és nem máshogy.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
2. Nincs befolyással az árakra csak az információra amit ad neked. Sokszor csak magas viszonyszámmal tudsz megcsinálni 1-1 questet.
3. Passz
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- Fogadóban csak egyszer kell fizetni a szállásért? Mert Bruma egyik fogadójában kifizettem a díjat, és azóta akárhányszor megyek vissza már nem kell.
- A szám ami jelzi, hogy milyen viszonyban vagyok egy NPC-vel, befolyással van az árra ha veszek tõle árut? Olcsóbban fogja adni vagy sem? Mert korábban jómagam írtam, hogy ez csak több infórmációadást eredményez az adott NPC-tõl, de árak változását nem. De szeretném tudni, hogy másnak mi ezzel a tapasztalata.
- Haxoror írtad, hogy IC és Magic Emporium vagy ilyesmiben láttál Night Eye-t. Merre van a ME? 😊
Olvasd el a manualt, egy csomó kérdésedre benne van a válasz 😊
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Ellenben a másik a híres Mundane Ring! 21600 septimet kóstál (eddig messze a legdrágább cucc, amit a játékban láttam), de majd hülye lennék eladni... 50% resist magic, 35% reflect spell!!! Ha ehhez még hozzávesszük a 23 spell absorption-ös amulettemet, hát össze kell szednie magát minden mágusnak, ha engem akar buzerálni. 😊)
Leteszteltem a cuccot egy sima Ghost-on, hát mit mondjak, röhejes volt. 90 másodpercre idéztem meg, és elkezdtem lõni egy házilag gyártott, gyakorlási célokat szolgáló, 3-at sebzõ fireball spellel. Kb. 35-40 másodperc alatt kinyírtam, csak ezt a spellt használva, és közben vesztettem összesen 30 HP-t!
Igazából az a legnagyobb poén, hogy teljesen random loot volt, rendesen meglepõdtem, amikor megláttam. Plána azok után, hogy az egyik rare item mod miatt már jó régóta nem találtam semmi használhatót, mindenkinél alapfegyverek, páncélok vannak.
Egyébként lassan teljes lesz a kollekció, már csak Lich-et és Gloom Wraith-et nem öltem, de valami azt súgja, hogy pont ez a kettõ lesz a legkeményebb. 😊
A Goblin Warlord sztem csak akkor kemény, ha szûk a hely, ugyanis nekem marha lassúnak tûnt, hatszor körbefutom mire egyszer eltalál. Ellenben a Goblin Shaman (ami elvileg a gyengébb) - valószínûleg a Mundane Ring miatt is - valami iszonyat kemény volt. Egyszerûen nem lehetett kinyírni, amikor már a végsõ csapásra készültem, mindig felgyógyult valahogy. Mindegy, a lényeg, hogy végül csak sikerült leverni, és most már enyém a gyûrû (az én drágaságom). 😊
a color map mod.omod - ot hová kell másolni hogy mûködjön, nincs hozzá txt fájl
ez mit csinál, már nem tudom honnan töltöttem, nincs hozzá .txt és nem emléxem mit csinál
ja köszi, tényleg tömörített volt. az életben nem jöttem volna rá hogy egy ilyen kis szar fájl tömörítve van, meg fõleg hogy minek
ezt a arany textúrajavító modot próbálta már vki? namármost a kérdés az hogy hová kell bemásolni a *.7z kiterjesztésû fájlt?
MágiaTípus –Hely (személy) :
Alteration - Cheydinhal Mages Guild (Jamendithas)
Conjuration - Chorrol Mages Guild (Janella)
Destruction - Imperial City Mystic Emporium (Panaver)
Illusion - Bravil Mages Guild (Graceatis)
Mysticism - Bruma Mages Guild (Ianice)
Restoration - Anvil Mages Guild (Cardove)
Forrás a hivatalos fórum.
Why so serious?
Azért bírnám ha itt is össze lehetne hozni és a játék „legjobb” fegyverét egy apró csecsebecsében hordozhatnám magammal.
Így látatlanba két ötletem van:
1. Elmész IC –be a MysticEmporiumba és Calindiltõl megveszed a Dispel Other Scrollt, mivel ez targetes és én úgy tudom, hogy az oltárra kell varázsolni elvileg jó lesz(LVL30vagyok és árulja úgyhogy gondolom neked is lesz).
2. Megveszed Calindiltõl a „Minor Life Detection” spellt és addig sütögeted amíg annyi nem lesz Mysticismed amennyit szeretnél.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Why so serious?
Azt hiszem, hogy akkor kaptam el, amikor egy zombival harcoltam.
Segítsetek légyszi, mert marha zavaró!
Köszi