The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jelold kki a cure vampirism reszt ha esetleg nem jottel volna ra, meg mindenki mas aki bena.
Elakadtam a Mage Guild kuldetesekben. Egy Dagail nevezetu holgyemenynek emlekezetkiesese van es hangokat hall, sajnos pont o kene ajanlolevelet irjon a arcane universitybe. Ezen segitene ha megkapnam es odaadnam neki a Maduin's amulettet. Az amulettet meg is szeresztem veres harcok utan es odavittem neki de o ezt nem erzekeli tovabra is ugy csinal mintha nem lenne nalam az amulett.
Valaki tudja mi erre a megoldas?
Kosz.
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
1 napja vagyok vámpir bemegyek a templomba ott van sok kis altar meg van egy nagy piros kör altar of the nine rákattintok de nem gyógyit meg.Mit csináljak???
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Mizujs?
A vértviseletbõl adódó mágiakorlátozás a skill fejlõdésével párhuzamosan folyamatosan csökken vagy az expert szint elérésével egyszeriben szünik meg?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
1) Elder Scrolls 4: Oblivion - 2K Games
2) Elder Scrolls 4: Oblivion Collector's Edition- 2K Games
3) The Sims 2 Open For Business - Electronic Arts
4) Star Wars: Empire at War - LucasArts
5) World Of Warcraft - VU Games
6) The Godfather - Electronic Arts
7) The Sims 2 - Electronic Arts
8) Age of Empires III - Microsoft
9) Disney Princess 2Pack - Cokem
10) Lord of the Rings: Battle For Middle Earth II - Electronic Arts
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Hogy mi értelme van egy 4mb-s mod fizetõssé tételének, amikor ezt még egy modemes warezgroup is szétteríti, hát passzolom ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ötlet hogy mi ez, és mit lehetne vele csinálni?
Az lehetsz ami akarsz, feltéve, ha van hozzá legalább egy 3GHZ proci giga ram és egy 9600XT feletti videókártyád.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Én rendesen kérdeztem..
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gondoltam végigolvasos megint az elmúlt 1-2 nap 1xxx hozzászólását, de nem jutottam sokáig, mert megint elõjött a "Kijátszás", a "szerepjátszás" és hasonló szakszavak ...
Öreg rutinként:
1: Ha annyira szerepjátékozunk akkor elsõ lépés: kapcsold ki a gépet ... menj el a haverokhoz és játszatok ... 2: keress egy jó helyet és menj el mondjuk Live Vampire-t és hasonlókat játszani ... AZ szerepjáték ...
Kicsit túllihegitek ezt az ilyen szerepjáték - olyan szerepjáték dolgot ...
Assasin karaktert kijátszani???? Honnan tudja A , hogy B-nek ez mit jelent és fordítva ... Lehet egy Assasin mészáros, lehet mimózalelkû is ("Élõ" példa: Leon a profi ...)
Szóval a lényeg az hogy mindenki úgy játszik ahogy szeretne, nem kellene állandóan azon leállni hogy mit meg hogyan kell egy szerepjátékban ...
Ha annyira komolyan RPG-zni akarna valaki, akkor nem gépen játszaná ...
Szóval ne ezzel legyen már tele a fórum 😞
Mellesleg a maga mûfajában isten ez a játék, én is sokat játszottam (fogok is majd ...) vele 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
pl. fire damage SELF 3+healing 6 self. Ez sebzi a karimat, de egyben fel is gyógyítja és kevés mana! Remélhetõleg így könnyû(ebb) a restoration fejlesztése.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nyomjatok egy 100-as Charm-ot 8-as idõzítéssel touch-ra, az kevés mana, aránylag alacsony skill-el is ellõhetõ ÉS utána minden árus, meg NPC imádni fog titeket, igaz csak 8 másodpercig, de az maga az örökkévalóság!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
Mit kell csinálni benne?
És jó? 😊
KÖszi
x1600xt
6.3 Catalyst
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
a cimmezobe kiferne.
Eddig ez a kettõt láttam a játékban, Steel és Elven (lehet nincs is több, de ha igen, lehet hogy csak 10es szintem miatt nem adott többet - kiderül majd). Ingyen adja az ork nõ, az elsõt, a következõt is, csak vinni kell neki 500 arany értékben steel vagy elven cuccokat, annak függvényében, hogy a többi lovadra melyiket szeretnéd. IC melletti istállóban van a "bolt"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ötlet hogy mi ez, és mit lehetne vele csinálni?
9800pro 6.3Cata.