The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
néha megmosolygom az alchemyt is 😊 amikor hagymás epres pirított daedra szívet készítek aloe vera-val <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mike
ez a felmászok valahová a Gothicban is prímán mûködött
én inkább örültem neki

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

CS@
1. Nem tudom mert nem érdekel.
2. egy NPC hozzád való viszonya, ha magas akkor kedvel, ha alacsony akkor nem.
3. Passz nincs nõci karakterem.
4. Kajákból és különféle összetevõkbõl potiont lehet készíteni.
5. Mivel számomra fontos dolgokat(potion készítés) most sem lehet , így nem tom mert ez sem érdekel.

Kikérem magamnak, hogy csak ronda karakterek vannak. 😊

Sztem pl az én karakterem is teljesen korrektül néz ki (Oblivion Karakterek topic #466), és egyébként is, jól kinézõ férfi karaktert szerintem könnyebb csinálni, mint nõt.

"sötét elf nõcivel vagyok, és férfihangja van"

Hormonzavaros elf power ,lehet farka is van? <#wilting>
de volt hogy csak 4xes sneak szorzóval sebzett mikor nem fejre lõttem. csak abból gondoltam hogy számít

panther112
Értem köszi. Annak örülök, hogy lehet szép nõket, de valami normális, jóképû pasas sem ártana, nem biztos, hogy nõvel akarok lenni, sõt 100 h nem😊

Visszaállítottam mindent defaultra, így jónak tûnik😊

Lehet szép karaktereket is csinálni.
Ha visszanézegetsz láthatod, hogy egész szép nõk is vannak.

6600Gt n ne akard bekapcsolgatni az árnyékokat. Amit ajánl azt fogadd el de nagyobb csatában sajnos még azzal is lehetnek gondok 😞 Az 512 Ram sem éppen Oblivionnak tetszõ(már a battlefield2höz is karcsú volt).
Kandurex
"sötét elf nõcivel vagyok, és férfihangja van"

<#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

itt vagytok leragadva hogy vajon önálló életet élnek e az npc vagy csak scriptelve vannak. én nem ellenõrizgetem a dolgot mivel nem is érdekel, nekem elég ha CSAK ÚGY LÁTSZIK mintha élnék a maguk életét. és a gépigény csökkentése szempontjából ez a célszerûbb, a játékélmény szempontjából meg tökmindegy, nem az az átlag npc mindennapjait kell vizsgálgatni, hanem játszani és csinálni a questeket, ez csak ráadás, hogy úgy tûnjön valódi életet élnek.

engem sokkal jobban aggaszt hogy az ellenfelek nem kezdenek menekülni mikor olyan helyre ugrasz fel ahol el már nem érhetnek, viszont nyillal (akár erõsebb lényenként 50-100)nyilvesszõve el lehet õket intézni. nagyon zavaró hiba. és ne mondja azt nekem senki hgoy akkor ne csináld, mert ha lehet csinálni akkor az ember csinálja. a jó az lenne ha vki írna egy scriptet rá hogy ilyen esetekben elmenekül lõtávolon kívül az ellenfél

meg lenne pár eddig megválaszolatlan kérdésem

1-color map.omod hogyan kell telepíteni, nem találok ilyen kiterjesztésû fájlokat egyetlen mappában sem. info nincs hozzá
2-disopsion mi ez ?
3-sötét elf nõcivel vagyok, és férfihangja van. a többi nõ is férfihangú?
4-lehet benne kaját készíteni külünféle összetevõkbõl?
5-van már hozzá olyan mod ami megakadályozza a harc közbeni "fogpiszkálást" és egyebeket?

hiftu
Tudom, hogy eltünnek a dolgok, de azért más, ha a gép random gondol egyet és kiszed valamit a konténerekbõl, vagy ha odamegy egy éhes koldus és kizabálja.

panther112
Két dolgot szeretnék kérdezni:

Az egyik, hogy a megadott konfigomon hagyom, hogy auto módon lõje be a graf szintet (mediumot kapok), majd utána manuálisan bekapcsolod minden árnyékot, de nem nyúlok a görgetõsökhöz, ill. nem állítom 2x-esre vagy 4x-esre, akkor is nagyon lagol, ez normális?

A másik, hogy valakinek sikerült már nem ronda karaktert kerálnia. Eddig vagy ronda, vagy amorf karaktereket tudtam csak összehozni, többnyire kövér cigányokat. Ami szintén meglepett, hogy eleve bûnronda emberek közül választhatunk, és screenshotokon is csak rondákat láttam. Itt direkt ronda mindenki, vagy csak én vok béna. Akinek sikerült valami emberi karaktert csinálnia légyszi másolja már be a fórumba.

köszi

A koldusos dologgal kapcs. amit írtál, eszembe jutott, hogy a kézikönyv felkáltójelezve írja is az egyik oldal alján vastag betûvel, hogy ne tegyünk bele tárolókba (ládák, szekrények, dobozok stb..) saját cuccokat, mert az bizony onnan eltûnhet, ha késõbb felkeressük és szükségünk lenne rá.

Nyilván saját házunkból nem viszik el, meg olyan helyrõl ahol már kiírtottunk mindenkit és csak mi járunk vissza. Egyre bizonyosabb a RAI 😊
Jagi
köveket nem találtatok még a vadonban, mint a Morróban volt? (blessed Stone, vagy mi)

Sanyix
15 évesen az ember már középiskolába jár, ha csak nem jön közbe egy bukta 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Crokin
Cure disase potion, scroll, vagy templomba menj imádkozni.

Repatarurgyán

"megfertõzõdtem vmi betegségtõl"

Ha leírnád konkrétan, hogy mivel esetleg nem gondolod, hogy jobban tudnánk segíteni ?
Jagi
Mondjuk ha beleolvasol néhány oldalba akár a topik oldalain, akár a zinterneten, vagy beírod a Googlebe(hiszen a barátod 😊)
Hogy The elder scrolls IV - Oblivion, akkor egybõl nem is kérdeznél...

asszem Kvatch-ban belementem egy olyan küldetésben, ahol segitenem kell a katonáknak a szörnyek ellen, szal be kellett zárnom a nagy kaput stb... na és most egy count-ot kell megtalalnunk és csomo kis szar szörnyecske van... hát mind legyözni nem vagyok képes sajna.. van valami ötlet, hogy tudnám megszerezni a cuccot? (már sikerült elugralnom a hulláig, aztán vissza már nem..)
ötlet, komment..?! (attól félek tul hamar mentem bele a feladatba😞 )

reménytelen
Asszem templomokban az oltárok meggyógyítanak.
Scott21
hm kis pisisek vagytok
15 évesek akik még általános iskolába járnak
tudlak sajnálni titeket...

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

tibor16
Mivel nekem konkrétan nem válaszoltatok, kérdezem? - tehát
Valami patkány megharapott, késõn csaptam le, megfertõzõdtem vmi betegségtõl, ilyenkor hogy tudom visszaállítani az egészségemet az eredetire? - erre a templomban keressem a megoldást???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Crokin
Nem kell megijedni, elég ha elhúzol innen a vérbe.

Repatarurgyán

Nagyon klassz! Alig várom, hogy magam is felfigyeljek ilyenekre. Thx!
Me0w
Teged az iskolaban minden nap leszopatnak, vagy mitol vagy ilyen zavart? 😄

Together we'll fly someday...

Scott21
Igen? Szerintem meg neked meg annak aki bunkózott..
Én kérdeztem valamit rendesen erre pedig bunkóznak velem..
nem értem miért nem lehetett rendesen válaszolni..

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Már alig várom a Morrowind magyarítást, jelenleg 87% on áll. Alapvetõen angolpárti vagyok de egy új élmény reményében a Morrowindet majd magyarítással kezdem el(remélem). Remélhetõleg mire végigtolom Obliviont kész lesz <#eljen>
Lynx_TWL
A 21 sem az életkorod, hanem az IQ-d😊

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Jagi
reménytelen...

Scott21
hú de megijjedtem büntetõpont
hehehheheehee 😄
<#mf2><#mf2><#mf2>

Me0w
Attol ekkora az arcom hogy az iskolaban megtanultam olvasni.

Together we'll fly someday...

Jagi
😄DDDD

Scott21
Köszi! Legalább te rendes vagy...

ati2002
Ja így már világos. Köszöntem!<#wave>
<#worship>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

hiftu
Árny:
Én két dolgot tudok mondani. Nem követtem az elõzmények, ezért lehet, hogy script.
1, Megnéztem egy hordót és volt benne valamilyen kaja. Gondoltam majd késõbb jó lesz potion-nek. Ellépek 2-t, odamegy egy koldus, kiveszi a kaját és megeszi. Hoppá.
2, Szarvasra vadásztam és bekergettem a városkapu elé, majd sikerült a városõr elõtt lelõnöm. Egyszerre csak azt veszem észre, hogy az õr ijat ragad és az ottani másik NPC-t el kezdi üldözni, az meg fut, mint a nyúl. Az õr utána...
Másnap láttam az NPC-t, még élt. Szerintem megbeszélték. 😊

Hát õzhusit nem találtam nála(mindig lecsekkolom a cuccot), de lehet azért nem mert nem volt ideje elrakni 😊
BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"semmi" két külön szál de mindkettõ kell hogy a végére érj , minden város közelében találsz egy kaput , néha többet is , beszélj a helyi líderrel aki megkér hogy takarítsd el a kapukat , a másikban egy szent sírt kell "kirámolni" egy páncélért ami Martinnak kell hogy megnyithassa a kaput a paradicsomba

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Francba erre nem is gondoltam, velük se akarom most felvenni a kapcsolatot szal mégis megússzák a koldusok <#nevetes1>

A thiefes küldiket most úgy sem akarom megcsinálni szal így jártak hehhehe <#hehe>

ati2002
Oké 😊 de mi azh összekötõ a "Brumai kapu" és az "Istenek vére" küldi között?

Crokin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Beszélj még Glarthirral, és ha kér tõled valami furcsát akkor dumálj megint az õrkapitánnyal.

Repatarurgyán

grebber
#14545 valaki?

Next PC upgrade: 2022

Sanyix
Sajnos a memóriakezelése egy fos a játéknak(olyan mintha csak írni meg olvasni tudna a memóriában, törölni nem), általában azért fagy/lép ki, mert fullra megtölti a ramot, és a swap-ot is. Ezt úgy kerülhetet el, hogy vagy beállítasz egy kva nagy több gigás swapfájlt, vagy a textúrafelbontást lejjebb veszed (ugyanis ez tölti nagyon a memóriát), vagy idõnként újraindítod a játékot/gépet. Vagy nem mész túl sokat vidéken 😊 ugyanis ahogy mész töltögeti az újabb területeket, de az elhagyott területeket viszont nem törli a memóriából. Lehet hogy egy peccsel normálisan megcsinálják a memóriakezelést, de addig ez van.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ERykk
nem hibáztatom, megértetem a dolgot.Attolmég h hülye vagyok nem kell igy beszélni, mind1 már megszoktam,nem akarok flamelni bye<#kuss>

Felkeres a DB és új távlatok nyílnak 😊
BEAST
menj segíteni a többi városnak is 😄

Crokin
Ne mást hibáztass azért, mert nem tudod értelmezni a faq-ban leírtakat.

Repatarurgyán

ati2002
A Bruma megvédése után mi a fõszál, mert visszamentem jelenteni Dzsoffrinak, erre õ azt mondja, hogy segítsek be a többi városnak is, és ad vagy 10 pontot, ahová menni kellene. Martin meg nem foglalkozik velem, csak olvas.

ERykk
ÉRTEM, csak azt nem, mire föl EKKORA az arcod

Sipocz
Lehet, hogy csak nálam nem teher az "alkímiás tökölõdés", de a karim a kiszabadulása elsõ napján az összes "menekülõúton" szerzett pénzét helybõl az alkimiás szerkó kiegészítésére költötte és elsõ spell vásárlásait a lopott élelmiszerekbõl párolt fõzetek értékesítése után szerzett bevételbõl finanszírozta. Minorban lóg az alkemi és naccerû az int.stat. felnyomásához, nem attronach a szentem, de ezzel együtt jó dolognak tartom az alkímiát (ha meg az lenne akkor kötelezõnek😊).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)