The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
én inkább örültem neki
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
2. egy NPC hozzád való viszonya, ha magas akkor kedvel, ha alacsony akkor nem.
3. Passz nincs nõci karakterem.
4. Kajákból és különféle összetevõkbõl potiont lehet készíteni.
5. Mivel számomra fontos dolgokat(potion készítés) most sem lehet , így nem tom mert ez sem érdekel.
Sztem pl az én karakterem is teljesen korrektül néz ki (Oblivion Karakterek topic #466), és egyébként is, jól kinézõ férfi karaktert szerintem könnyebb csinálni, mint nõt.
Hormonzavaros elf power ,lehet farka is van? <#wilting>#wilting>
Visszaállítottam mindent defaultra, így jónak tûnik😊
Ha visszanézegetsz láthatod, hogy egész szép nõk is vannak.
6600Gt n ne akard bekapcsolgatni az árnyékokat. Amit ajánl azt fogadd el de nagyobb csatában sajnos még azzal is lehetnek gondok 😞 Az 512 Ram sem éppen Oblivionnak tetszõ(már a battlefield2höz is karcsú volt).
<#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
engem sokkal jobban aggaszt hogy az ellenfelek nem kezdenek menekülni mikor olyan helyre ugrasz fel ahol el már nem érhetnek, viszont nyillal (akár erõsebb lényenként 50-100)nyilvesszõve el lehet õket intézni. nagyon zavaró hiba. és ne mondja azt nekem senki hgoy akkor ne csináld, mert ha lehet csinálni akkor az ember csinálja. a jó az lenne ha vki írna egy scriptet rá hogy ilyen esetekben elmenekül lõtávolon kívül az ellenfél
meg lenne pár eddig megválaszolatlan kérdésem
1-color map.omod hogyan kell telepíteni, nem találok ilyen kiterjesztésû fájlokat egyetlen mappában sem. info nincs hozzá
2-disopsion mi ez ?
3-sötét elf nõcivel vagyok, és férfihangja van. a többi nõ is férfihangú?
4-lehet benne kaját készíteni külünféle összetevõkbõl?
5-van már hozzá olyan mod ami megakadályozza a harc közbeni "fogpiszkálást" és egyebeket?
Az egyik, hogy a megadott konfigomon hagyom, hogy auto módon lõje be a graf szintet (mediumot kapok), majd utána manuálisan bekapcsolod minden árnyékot, de nem nyúlok a görgetõsökhöz, ill. nem állítom 2x-esre vagy 4x-esre, akkor is nagyon lagol, ez normális?
A másik, hogy valakinek sikerült már nem ronda karaktert kerálnia. Eddig vagy ronda, vagy amorf karaktereket tudtam csak összehozni, többnyire kövér cigányokat. Ami szintén meglepett, hogy eleve bûnronda emberek közül választhatunk, és screenshotokon is csak rondákat láttam. Itt direkt ronda mindenki, vagy csak én vok béna. Akinek sikerült valami emberi karaktert csinálnia légyszi másolja már be a fórumba.
köszi
Nyilván saját házunkból nem viszik el, meg olyan helyrõl ahol már kiírtottunk mindenkit és csak mi járunk vissza. Egyre bizonyosabb a RAI 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha leírnád konkrétan, hogy mivel esetleg nem gondolod, hogy jobban tudnánk segíteni ?
Hogy The elder scrolls IV - Oblivion, akkor egybõl nem is kérdeznél...
ötlet, komment..?! (attól félek tul hamar mentem bele a feladatba😞 )
15 évesek akik még általános iskolába járnak
tudlak sajnálni titeket...
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
Valami patkány megharapott, késõn csaptam le, megfertõzõdtem vmi betegségtõl, ilyenkor hogy tudom visszaállítani az egészségemet az eredetire? - erre a templomban keressem a megoldást???
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Together we'll fly someday...
Én kérdeztem valamit rendesen erre pedig bunkóznak velem..
nem értem miért nem lehetett rendesen válaszolni..
P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!
hehehheheehee 😄
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
<#worship>#worship>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Én két dolgot tudok mondani. Nem követtem az elõzmények, ezért lehet, hogy script.
1, Megnéztem egy hordót és volt benne valamilyen kaja. Gondoltam majd késõbb jó lesz potion-nek. Ellépek 2-t, odamegy egy koldus, kiveszi a kaját és megeszi. Hoppá.
2, Szarvasra vadásztam és bekergettem a városkapu elé, majd sikerült a városõr elõtt lelõnöm. Egyszerre csak azt veszem észre, hogy az õr ijat ragad és az ottani másik NPC-t el kezdi üldözni, az meg fut, mint a nyúl. Az õr utána...
Másnap láttam az NPC-t, még élt. Szerintem megbeszélték. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Repatarurgyán
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)