The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lopott cuccokat akkor adhatod el ha belépsz a thieves guild-be.
Why so serious?
Amúgy tényleg bekevertem az Akela –val bocsy.
A játékról vegyes a véleményem, és ennek is adtam hangot, amúgy szerintem nem mindegy, hogy ha feljön ide valaki objektív, és sokoldalú tájákoztatást kap, egyoldalú ömlengést.
A wow a legismertebb rpg, ezt a helyzetet lehet szeretni, lehet utálni, attól még így van. Nagyon sokáig fognak még mindent a wow-hoz mérni, mivel az egy etalon. Amúgy a világ mérete szerintem nem egyértelmûen erény egy rpg-nek. Lehet baromi unalmas rpg-t írni Kazahsztán méretû mapre, meg lehet jót is egy falunyira. Ha minden megjegyzésemet kritikának érzed, akkor Neked vannak gondjaid a játékkal legbelül, csak nem akarod kimondani, mert tudod, hogy most úgyse juthatsz ennél jobb rpg-hez😊
Hogy ez a legszebb grafikájú játék az viszont baromság, simán láttunk már ennél szebbeket, de a grafika messze nem minden, és kül. panasz nem lehet rá, inkább bosszantó dolgok annak benne, semmint, hogy rossz.
Még egy párhuzam jutott eszembe wowwal, ott minden spell saját ikont kapott, és folyton kinnt volt baron, itt nem így van, nekem wow jobban bejött, szép ikonokat írtak, fantasy hangulathoz nekem hozzástartozik a sok színes ikon a kezelõfelületen, persze ízlések és pofonok.
Amúgy üldöz a reguláris hadsereg, mert megöltem (éjjel, senki nem látta...) 3 õrt, meg egy orc nõt, akiket kiraboltam, csak nem tudom eladni, ha bemegyek egy városba rögtön balhéznak, biztos kaptak email-t az arcom fotójával együtt.... Érdemes bevállalni a sittet, vagy meneküljek mindig, és keressek valami olyan árust, aki erdõben van és beveszi az õrruhát?
#szerk:
Bethesda Softworks LLC
a ZeniMax Media company
1370 Piccard Drive, Suite 120
Rockville, MD 20850
Phone: (301) 926-8300
Fax: (301) 926-8010
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
๏̯͡๏﴿
Ha ez nekem szólt akkor meg vagyok lepve. Hol láttál te kötekedést? És hol említettem én, hogy a wow-al vetetted össze a grafot? Nem csak nekem kéne megtanulni olvasni. 😊
Hát én simán fosztogatok éjjelente és senki nem tud róla. Csak magas szintû sneak kell és ott és azt ölöd meg akit akarsz. Kivéve az õröket de azokat nem kell bántani. 😊
Why so serious?
A kétutas szó jelentésével hangfalaknál tisztában vagyok, de itt kevésbé.
Talán arra gondoltál, hogy nem lehet bebûnözni meg megmenteni a világot egyszerre?
Mert akkor bármennyiutas karaktert lehet csinálni.
Vilagmeretet sztem ne hasonlits ossze egy online es egy offline jatekban! Mint ahogy sok mast sem kellene!
Es en nekem semmi bajom a wowwal, en is megvettem, jatszottam vele, es tenyleg tetszett, de megsem hasonlitok mindent ahhoz!
Es ha nem tetszik, tenyleg senki nem kotelez Teged, hogy ezzel jatssz, de a hozzaszolasaidbol kifejezetten az jon at szamunkra (sztem mas is igy erzi), hogy konkretan a hibakat keresed, nem is ugy ultel neki, hogy de jo lesz, vagy hogy eselyt adsz neki.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Amúgy ha a varázslatod sikeres volt és „eltaláltad” vele akkor lilás aurában fénylik a kricsör amíg rajta van.
Questeket már megértettem, meg is csináltam egyet. Wowwal azért hasonlítottam össze, mert azt ismerem, és elsõsorban a világok méretének a nagy eltérését említettem, meg az arcok szépségét, a grafot a BiA-val hasonlítottam össze. Tanulj meg olvasni, mielõtt kötekedsz, nem fog megáratani. Ez persze már másnak szólt.
Amúgy most éppen börtönben vagyok, ez nagyon nem tetszik, hogy én éjjel, direkt lesbenállva megölök egy õrt, és egybõl vágják a városban, hogy én voltam... egyszerûen hangulatromboló, de hát amerikai a játék, nem lehet kétutas karaktert játszani, megmenti a világot, de közben simán fosztogat éjjelente, játékélménynek nagyn betesz...
A csúszkát állítottam, jobb a helyzet, de így is nagyon gyenge egy fps-ekhez szokott embernek.
Aki ismerte a Hexen címû játékot, az szerintem egyet fog velem érteni abban, hogy a harc, stb. egy az egyben onnan lett véve.
Egyébként a játék tetszik, bár vannak fenntartásaim. Kivettem a célkeresztet, mert nagyon hangulatromboló, kár hogy harcolni így nehezebb😊
Mert nekem van ilyen hogy : Minor Soul Trap 5 secs for Touch de ha rávarázsolom ellenre és gyorsan szétcsapon nem történik semmi sem 😞
Next PC upgrade: 2022
A mostani karakterem úgysem lop soha semmit, de a következõ egy tolvaj beállítottságú lesz és most már azt is tudom, hogy khajit.

Ezek tényleg kurvajók! <#wow1>#wow1>

... ;]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Volt korábban egy link, EZ, érdemes megnézni pár karaktert, egynémelyik kiváló. Nem mondanád meg róluk, hogy nem egy fotó, hanem a játékból van.
Egy ilyet létrehozni...Hát az kemény meló lehet ;]
Why so serious?
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Why so serious?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
eleve nemtom hogy lehet ezt a játékot összehasonlítani wow-al, wow-ba annyi rpg feeling van mint egy csigában....(mellesleg megjegyzem US-be már wow-ztam, csak hogy félreértéseket elkerüljük...)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ha 3 szarvast levadászik a bandita lelkem, és benne van az õzhús, akkor csípném ha kés is lenne nála 😊)))
..bár mondjuk nyílheggyel is lehet húst darabolni. <#idiota>#idiota>
Sztem van rai, egyrészt mert mondták hogy lesz, és eddig azt kaptam amit mondtak, másrészt meg olyanokat olvastam itt a fórumban amik szerint van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Elakadtam az utolsó thief küldinél, biztos vmi egyszerû dolog a megoldás, de nem jövök rá.. Ha valaki tud segíteni, akkor azt megköszönném!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A barlangból(The Old Way ha jól emléxem) kiértem egy nagy terembe, van két nyomógomb a terem felsõ szintjén elég távol egymástól. Egyiket lenyomom, pár másodperc múlva újra kijön a falból, gondolom addig kéne a másikat használni, de hát ennyi idõ alatt lehetetlen odaérni.. Azt írja, hogy használni kéne Jak cipellõit, hát azok rajtam vannak végig..
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
2. lehetetlen az arc és a bõrszínt ugyanolyan tónusra hozni 😞
Mellesleg a WoW-hoz hasonlítani igen érdekes ötlet. Nem vetted észre hogy bárki is akarna questet adni? Hogy az istenbe? Én emlékszem hogy két óra játék után már összeszedtem 20-at. Mostanra meg megcsináltam 98-at, úgy hogy a fõküldetéshez még nem is nyúltam.
Why so serious?
Amúgy jól látom, hogy a világ alig nagyobb mondjuk, mint a wowban 2-3 hely, mondjuk Darkshore, Ashenvale, meg Darnassus együttvéve? Nem vettem észre, hogy bárki is akarna questet adni, és nem tudom, hogy fejlõdnek-e a karakterek. Pénzem az gyûlik, elég könnyû éjjel lopni, az õrt meg simán meg lehet ölni, kipakolni, eladni cuccait...
És van egy nagyon idegesítõ dolog, csak nagyon közelrõl tölti be az épületeket, fákat, füvet... ráadásul a távolban lévõ táj valami ótvar módon néz ki, a közeli rész meg simán hozza a cod2 szintjét... Összességében a grafika nagyon 'érdekes', sajnos igazam lett azokkal szemben, akik agyondícsérték az elõzetes képek alapján. Még a BiA 1 szintjét se hozza.
Tény, hogy nem egy Catherine Zeta-Jones, de azért nem rossz.
Why so serious?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sajnos a frizurával nem nagyon lehet variálni, viszont egy csuklyában biztos marha jól mutatna a pasas. 😊