The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így csinálom én is, van már néhány quest itemem amirõl fogalmam sincs melyik küldetéshez tartozik 0 a súlyuk, se eladni se lerakni nem õket, majd ha egyszer kéri valaki odaadom.
Egyébként jó hosszú küldi volt, pont most fejeztem be!
Utánamsprintelt még a sewersbõl pár csonti meg egy vámpír, kicsit furán néztek ki az imperial city közepén, de az õrök szerencsére megvédtek<#email>#email>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

http://thenamelessphoto.com/
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
De egy biztos, mióta nyomok agilityre egyre kevesebbet szédítenek.
๏̯͡๏﴿
Why so serious?
๏̯͡๏﴿
nyomd le õket <#gun>#gun>
๏̯͡๏﴿
Fort Empire-ben vagyok, 18as Thief/Mage és a bejárat utána ajtóban van Land Dreugh+Ogre 😞
Ez a barlang kiesett? 😞
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- lehet hogy úgy gondoltad hogy elraktad, de valójában egy páncélt nehezen tudsz úgy elrejteni hogy nem látszik..még egy sisakot sem. (itt van egy kis kötelezõ zûrzavar mert kevés számgépes játékban veszik ezt figyelembe a játszatóság miatt..de attól még együtt kell élni azzal hogy azzal hogy elraktad még kilátszódhat)
- az õrjáratokat figyeli egy mágus, elvégre nehezen tudnák meg ha támadás érné a járatot és elsõ lépésben jól legyaknák szerencsétlen flótást..azzal a tempóval ahogy lovagol sokára vennék biztosra hogy még mindig nem érkezett meg=baja történt.
- rajtad van kémvarázs, vagy az ékszeren..mivel megkaptad a láncot ez még koránt sem jelenti azt hogy mindenki megbízik benned..figyelhetnek, és ha nagyon elveted a súlykot akkor úgy is találhatják hogy mégsem vagy érdemes a feladatra...azaz nincs börtön,...egybõl halál.
ezen kivûl is lehet bõven találni magyarázatot...ha akarsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
๏̯͡๏﴿
ha ez az a helyszín, akkor most mi van? -mármint nem is tudom milyen küldi van hozzá - és ha totálisan elrontom a dolgokat? -mer szabadon kalandozok (már több barlangot és kegyhelyet kitakarítottam)
-szóval - nem lehet, hogy elrontottam a dolgokat?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Egyébként szerintem próbáld meg attól visszavásárolni akinek eladtad mert nemhiszem h kapsz másikat.Elvileg megtartják az árusok a cuccot amit nekik adsz el.Ha nem sikerül akkor passz.Esetleg egy régebbi mentés.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
a lényeg hogy F1 😄
Van már olyan patch vagy mod amivel meg lehet javítani a játék ezen nehézségi hibáit új karakter kezdés nélkül?
Én Mágus/Tolvaj vagyok, már tettem be nyíl és sneaking erõsítõ modokat, de ha 1nél több dög van, akkor végem így is 😞
ha nem tudnál elég nagyot ugrani, a speckó cipõkkel menni fog. a lényeg hogy ugorj be a középsõ lapra, és onnan lõj a szoborra, kb a kardot tartó kéz magasságában.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Igazán nem akarlak megbántani 😊, de ez ordít a véleményedrõl számomra.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ehh nagyon meggyûlt a bajom ezzel az utolsó thief-es küldivel! Vagy rossz napom van, vagy Bethesdásoknak volt rossz napjuk a switchek programozásánál..
Aki megcsinálta már eme csodás missziót, pls segítsen 1picit!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nagy terembõl nyílik egy ajtó egy kis terembe, onnan egy gomb segítségével megnyílik egy újabb minilabirintus,aminek a végén van egy gomb. Megnyomtam, visszamentem,annyi változást észleltem, hogy kiérve a nagyterembe két zombi fogadott.http://aisoft.fpn.hu/egyebZ/screenshot50.jpg
Elvileg a képen látható pirossal bekeretezett kapuknak kéne kinyílnia nem, és a zöld helyrõl kéne kilõni a nyilat?
Vagy valamit kihagytam?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
esetleg egy benga nagy félork-félredguard hapsi taréjjal, õ lehetne Mr T 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
btw van ilyen hiba a játékban, hogy lehet bármekkora a sneaked, bizonyos értéknél észrevesznek.
๏̯͡๏﴿
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Üvöltés nekem is feltûnt, és dirakt úgy öltem meg, hogy ne jöhessen ki rá, elhagyatott helyen az éjjel közepén, nem is jött senki oda, el kellett emnnem jó fél órára, ott állt a karakter, utána bemegyek egy városba, nem hordtama ruhát, direkt nehogy felismerjék, hogy honnan is van rajtam ahaverja sisakja😊, erre nekemjönnek mint az állatok😊
FAQban megadott módon átírtam a scrennshot dolgot, de nem csinálja most se, pedig szívesen megmutatnám, nagyon helyes lett😊
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
1. Elder Scrolls 4: Oblivion - 2K Games
2. Elder Scrolls 4: Oblivion Collector's Edition- 2K Games
Next PC upgrade: 2022
2. Oblivion, offline, single, gepi AIval.
Osszahasonlitani botorsag.
Az ES jatekoknak hagyomanya van, a kezelofelulet nagyjabol hasonlo mar evtizedek ota. Most a konzol miatt valtozott a MW skalazhato inventoryjahoz kepest, de a koncepcio ugyanaz.
Grafika? Ez no comment. Nezd meg konzolon. Eloben ;] Aztan mondd hogy van szebb. Egyebkent igen, biztos van szebb. De szerepjatekban? Nem hiszem. Jelenleg ez a legszebb szerepjatek. Majd jon az nwn2, gothic3, es egyeb projekt, aztan lehet hasonlitani.
Minden jatek annyira unalmas, mint amennyire a jatekos jatsza. Ha mar wowot emlited. Lemegy 40 ember, egy delutan alatt kitakaritja MCt. Minden masodpercnek megvan a forgatokonyve, a CTRA jelzi mit kell, mikor es hogy, a leader adja a parancsokat (eleinte, sokadik runnal mar nem kell). Izgalom? Levinni ket kek papot ;] Vagy egy kek tankot. Akkor lesz. Addig semmi.
Izlesek es pofonok.
Lopas: Az NPCk sikoltoznak. Ezt az orok meghalljak, 3000yardrol. Ketsegtelen, el van cseszve, tul sok. Ez teny, de van ra mod. Es akkor meg ott van a "hang", mint uj szin a lopasnal. Jelenleg rossz skillekkel bizony csorompolsz, amit szinten hallhatnak.
Szajre: ahogy eddig is, a lopott cuccok eladasanak szinten hagyomanya van, vagyis vagy Tolvaj Ceh orgazdajanak adod el, vagy eldobalod. Vagy elhasznalod. Ennyi. Hagyomany.
Aprosag, de ez a jatek sajnos megkoveteli, hogy elobb tajekozodjon az ember. Legyen tisztaban az alapveto dolgokkal, mert akkor tenyleg furcsanak tunhet par dolog.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
๏̯͡๏﴿
Lenne egy kérdésem: Hogyan lehet feltölteni a mágikus fegyvereket pl ?