The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
elvileg Weatherleah Chorrol és Skingrad között van kb félúton, tehát Chorrol lesz az 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BEAST
hát , ha az elõzõ driverrel nem csinálta és még csak nem is lett látványosan gyorsabb akkor tedd fel a régit , de nemtom 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

I.C.ram
Erre tud valaki orvosságot?
BEAST
60-70%on játszok és humanoidokkal semmi gondom , szerintem nem elég erõs a fegyvere vagy gagyi nyílakat használ , vagy alacsony az agility / marksmanship

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát én egész addig íjászkodtam amíg a marksman skillem el nem érte a 100-at, és nekem nagyon bejött.

Why so serious?

BEAST
én íjász vagyok és a legdurvább ellenfelek is 6-7 normál lövésbe belehalnak vagy 2 seak lövésbe

Kandurex
Elméletileg van valami nyíl mod ami megerõsíti, de fogalamam nincs, hogy melyik. Körbenézek, várj csak.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

BlackShadow
én nem azt akarom, hogy könnyebb legyen a játék, hanem, h érjen valamit a marksmanship 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

reménytelen
Mivel nincs hitbox, ezért ha azt akarod, hogy néhány nyíltól meghaljon, vedd lejjebb a nehézséget!
Kandurex
hmm, köszi, na akkor mindkét városba körbenézek!

I.C.ram
Másnak is fagy a játék, ha brightnesst állít? 😞 Azóta van, mióta felraktma a híres neves omega drivert 😞 ATI x850prom van.
BlackShadow
amúgy lehet vmit tenni, hogy az íjászatnak legyen is értelme? pl elég nehezen hiszem el, hogy egy emberbe ki kell lõnöm 50 nyilat h megdögöljön :\

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

reménytelen
Wheaterleah-hoz melyik a legközelebbi város? (É-ra) Asszem Bravil.
Na, ott egy szóbeszédbõl megtudtam, hogy az egyik lakos panaszkodik, hogy látták a másik városban, és nem köszönt olyanoknak, akiket elvileg ismer. Na mindegy, a lényeg, hogy van egy ikertestvére, és õt kell megkeresni, aztán miután megtaláltad, visszafoglalni nekik Wheaterleah-t.

Bocs, hogy nem tudok konkrétumot mondani, már nem emlékszem a részletekre. A küldetés neve az, hogy "Seperated at Birth".
Már csak akkor lopok ha muszáj /meg néha kell mert mégiscsak én vagyok a gray fox, és hogy nézne ki ha nem lopnék/ de mivel már így is én vagyok Tamriel leggazdagabb polgára /170000 pénz/, úgyhogy nem is kell. Meg mivel már minden szaros csóró daedric cuccokat dobál így marha gyorsan újra meggazdagoghatnék még jobban becsületesen is. 😊

Why so serious?

Kandurex
!!!

thx,!

Lacee
chorrolban bíz meg egy fazon a kocsmában hogy keresd meg az ikertesóját cheydinhalban, utána kell elmenned weatherleah-be rendet rakni.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BEAST
télleg csak egy segítõd lehet? ... még nem próbáltam ... de pl egy Dark Brotherhood-os assa meg egy mage tanonc jól jönne , még ha csak társaság szintjén is 😊 ... egy assasint mindig viszek magammal mert ugyanúgy tud sneakelni mint én és mivel én sebzem a legtöbbet õt ritkán kergetik 😊

dronkZero
Azt nem tudom, hogy mezei NPCvel mi történik, az viszont tuti, hogy akiben van egy töltet küldetés (korona a jele, ha ránézel), azt csak eszméletlenné verni lehet, megölni nem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Kandurex
Fogalmam nincs, melyik küldtetés az?

Kandurex
hmm, az tényleg jó lennne, de félek, hogy ilsen szinte nem dolgozták ki a játékot.- Pl. én lettem az Arch-Mage, azaz az egyetem irányítója a legfõbb mágus és a maxmimum amit ezzel a ranggal kapok, hogy 1 apparatince (tanítványt) felfogadhatok magam mellé, de erõsebb mágusokat, tanárokat már nem és persze semmilyen beleszólásom nincs a központi történésekbe, pláne, hogy esetleg küldetést adhatnák, pedig hatalmas lehetõségek rejlenek ebben a játékban, sztem a 10. -ed részét nem használtál ki 😞 szal nem sok

BlackShadow
ha tolvaj vagy akkor nagyon hasznos! megduplázza a mennyiséget amit magadnál tarthatsz, life detect .. naon cuki 😄 most pakoltam ki chorrolt.. csak sajna elég gyenge a bejövetel .. csórók.. 😄

Lacee
én meg hordom, mivel jól jön az a 120-as detect life meg sneak bonus 😄

reménytelen
Nem kell hozzá megcsinálni az ikertestvéres küldetést?
BEAST
nekem az ágyam mellett van a kisasztalon xD

Hát szerintem azt nem lehet. Viszont a sisakot feltettem a kandalló tetejére és most onnan néz le rám. 😊

Why so serious?

BlackShadow
zsir 😊 én lettem a Gray Fox!! nem lehet küldetéseket kiadni kicsi tolvajoknak h hozzanak el nekem ezt azt?? az lenne ám a feelin 😄

Kandurex
Nekem is trainer kellene, méghozzá a destruction. Elméletileg itt van, de, itt csak egy kiégett ház van egy hullával egyetembe 😞 hlp pls pls.

Ahhoz, hogy master trainernél tanulhassak mit kell tennem? Mert bluntot akartam tanulni. meg is kerestem Irene Metricket. A követelménynél az oblivion hq-n azt olvastam, hogy minimum 50 embert meg kell ölnöm hogy tanítson. Ez megvan. A bluntom 70-es, tovább journeyman már nem tudja tanítani. De nincs is olyan lehetõség nála, hogy tanítson, illetve a beszédtémák között sem jelenik meg. Bug lehet?

Why so serious?

arpad vezer
'0'

Árpádvezér

arpad vezer
Úgy tudom (javítsatok, ha rosszul!), hogy ha pl. valahol megölsz valakiket, csak úgy, de késõbb szerepük lesz, vagy pl. egy boltban lelöksz néhány tárgyat, akkor a game 4 (ingame) nap után frissíti a dolgokat.

Av

Árpádvezér

interfészt hogy kell kikapcsolni? 😄

http://thenamelessphoto.com/

arpad vezer
Sneak módba a Ctrl-lal mész be. A lényeg az, hogy a szem ikon ha halvány, akkor senki sem lát meg. Ha ebben a módban kattintassz egy emberre, akkor tudsz tõle lopni.
Amúgy nekem IC-ben a Thoroniros küldetésnél nagyon hasznos volt. Be kellett törni egy házba, de amikor próbáltam feltörni az ajtót, az õrök mindig észrevettek. Ekkor jött jól a sneak mód.

Av

Árpádvezér

k8bal
azaz 😄

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

aha. a vámpír(?) csávesznél lehet megvenni a várban.

k8bal
Cheydinhall (sry ha russzul írtam) ugye?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

na még 1x akkor

b-type
áá...nem akarsz te játszani 😊
játszani..érted? Nem üzletpolitikai és egyébb a játékkészítés világában valós dolgokkal kombinálni.
Vmint van egy alapvetõ probléma...a karaktered azt tudja amit te, vagyis ha te úgy gondolod hogy megölhetsz egy õrt, akkor ne várd el a játszott karakterrõl hogy okosabb legyen (na adja ég esetleg kiszóljon neked a monitorból hogy figy ó nagy óriás kéz és elme...ezt nem kéne meggyaknom, mert tudni fogják.
A mi világunkból sem érdemes rendõrt meg ilyemsmit idekeverni.
A mi világunkban kevésbé elképzelhetõ hogy ha valóban kémlelnek téged, akkor egy jól kivitelezett lopakodással és lopással javakat szerzel, akkor ezt esetleg úgy fogják fel hogy pozitívum...mivel nem biztos hogy fedhetetlen jellemû hõsként tekint rád mindenki...ezt a játék támogatja is, ezért tudod kijátszani a kedved szerinti karaktert, és el kell fogadni hogy esetleg úgy néznek rád mint a feladatot elvégzõ bárkire..oké, oké jó hogy vki rohangál a kapúk után, még talán körbe is dicsérjük...de azért ez csak nekünk jó.

egyébként felesleges írnom ezeket, mert látszik hogy nem jól állsz hozzá. 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Lacee
pontosan.

ja azok a faszik akik este megkeresnek alvás után?

BEAST
Dark Brotherhood

Nagyon zsír ez a kéróvásárlás. Tegnap támadt egy olyan beteges gondolatom, hogy hasonló házam lesz mint amit Anvilben lehet venni 5k-ért. 😊 Berendezni könyveket ruhákat helyezgetni is hatalmas feeling.

BEAST
hát abban is biztos vagyok hogy nem DB meg az Aréna tömte meg a zsebeidet 😄😄😄D ... igaz nekem bõven elég volt a 25ezres kuckó , azóta nem is nagyon veszem fel a cuccokat 😊

DB?

Lacee
nekem van két ötezres, egy 15ös és egy 25ös házam is, plusz berendezés 😊

nem olyan lehetetlen, a sok mágikus kacat sokat hoz, plusz aréna, DB... ezek mind fix bevétel

mingyá nyomok normális screent 😄

CS@
A DarkB küldetései és néhány Daedra kérése eléggé ellentmondanak az elméletednek.

PiszkosFred
#pofátlan mod on
Nappal csinálj róla egy screent, interfész nélkül pls, és küldd el ;]
#pofátlan mod off

Vagy pontosan ha megmondod a címet, az is jó.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

grebber
15 k pff örökkévaloság összegyüjteni 😞

Next PC upgrade: 2022

panther112
Szerintem ez hülyeség, még a mágus ötlet ok, de a többit nem tudom elfogadni. Kilóg a sisak, annyi dolgok bírok el, ami miatt ilyen részletekkel teljen kár foglalkozni. De a mágus sem valami jó ötlet, mert ha ebbena világban nõttem volna fel, mint a karakterem, akkor errõl tudna, hiszen ez elrettentõ erõvel bír, és mindenhol propagálnák. Kb úgy, mint ahogy mindenki tudja, h a rendõrnél fegyver van, meg urh rádió, ezt is inkább nagy dobra verik, mintsem h titkolják.

Egyszerûen nem figyeltek rá a játékírók, ill. biztosítani akarják, h a karaktered minden tekintetben pc amerikai állampolgár legyen fantasy környezetben... És ez tönkreteszi a játékélményt, nem az elsõ am játék lesz, amit így rontanak el... A törvény emberére ne támadj, az ellen ne lázadj, még a számítógépeden egy játékon se. Ez amerika...

CS@
Ebbõl szinte semmi sem látszik.