The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit elakadtam CRORROL város mage guildjában kakaptam a feladatot fel kelett mennem a COULD TOP-ra elhozni a könyvet miután a nõ elolvasta ujra felküldött de nem tudom mit kell csinálni.
aztan majd 30 at fog kerni...

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Örökölt a karim az IC.Talos-ban egy városi lakást (valami "sírásóé" volt😊). Ha beköltözöm és a cuccaim egy részét leraknám itt a tárolókban vagy éppen csak úgy szanaszét dobigálva akkor megmaradna minden a helyén vagy eltünedezne? Megskubiztam a Waterfront-on a halászkunyhót is, de ez a városi kéró valahogyan jobban tetszik. Ugyanakkor a keservesen összetarhált cuccost sem szeretném elszórni csak azért mert a gama néha átrendezi az inventory-kat.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sziasztok.

Ha jól látom ezen a térképen 15 Daedric Shrine van. Ez azt jelenti, hogy 14 + quest még a mai questeken kívül?? (1 daedric shrine ugye a main questhez tartozik).
Ha ez +14 küldetés a mellékküldiken / guildeken kívül az fasza lenne.
Emberek a ninrootos küldinél jól értettem miután leszállítottam a 10-et még kér 20-at?<#wilting> <#bdead> De most ez komoly, ugyanabból kell neki 20?? <#help>

Hmm, valami gebasz van, teljesen visszaestek a skilljeim. Pedig elvileg nincs rajtam semmilyen negatív effekt, nem vagyok beteg vagy ilyesmi, és mégis, az Alchemy pl 100-ról visszaesett 72-re, ráadásul nem is pirossal jelzi. Természetesen a master fokozat is leveszett, viszont a 29. szint megmaradt. Templom, alvás nem segített. Valami ötlet?

(Közben az jutott eszembe, hogy vajon absorb skill varázslatokkal le lehet csapolni valakit? Mert ha igen, akkor lehet, hogy egy Goblin Shaman volt a tettes, de akkor sztem eléggé el van cseszve a rendszer, hiszen ménkû sok Goblin Shaman lófrál a barlangokban.)

Kandurex
Amúgy mi az isten bajuk van a szörnyeknek a lovammal? Megyek a vadoban gyün a barna medve ost csapna agyon, no nem engem, hanem a drága 5k pénzéer vett lovat, na jó persze lehetne ez véletlen is, de amikor már a legtücsökebb goblintól kezdve, a 3 m -es minotaurig mindenki a lovamra pályázik az már nem normális, paszmek megyek lot -olni és rendesen deficites vagyok a ló gyiloktól...meg tiszta röhej, úgy rohan a mob, hogy közbe baszik rám, szabdalhatom, villámozhatom, égethetem, csak a lovamat akarja <#zavart2><#ejnye1>

Jön két bandita, kérik a 100 pénzt, mer' ha nem csapják agyon a lovat, aztán mire lekászálódok, hogy szétüssek közöttük addigra a pacim döglött lóvá avanzsálódik, szal én újabb fizetek nekik...<#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Segítség!!!!!!! Vámpír lettem!!!!!! Úgy látszik a fõküldetés egy bizonyos pontján mindenképp elkapjuk a vámpírizmust mert miután megcsináltam a küldetést, azután akárhova mentem aludni mindenképp vámpír lettem. Utoljára fényes nappal próbálkoztam a Tiber Septim hotelben de ott is megkaptam. Be is perelem a hotelt. Mit képzelnek, hogy 40 pénzt fizetek a szállásért és akkor még nyamvadt vámpír-detektorra sem telik belõle? Disznóság. 😊
Na mindegy, holnap kikúrálom magam, ma már nincs kedvem nekiállni.

Why so serious?

Kandurex
Én is azt hiszem, amúgy ezt írta valaki a destruk masterrõl:

"Will not give location to Bralsa Andaren unless you can coax their Disposition above 80 (im looking into this one)"

Ez mit jelent?

Lynx_TWL
Összesküvés van ellened azt hiszem:

http://mort.seagull.ru/daedric_shrine.jpg

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Kandurex
Nah, csak meg bosszantott a dolog. Fogtam magam és mm -rõl, mm -re bejártam a környéket, mindent felfedeztem. Nos, a külhoniak szerint itt valahol kell lennie Kynareth szentélynek,.....könyörgöm, még is hol?? Ahol én állok az pontosan a Weatherleah, ami itt van az délen lent a Sanguine shrine, kelet felé pedig a Molag Bal's szentély. Szóval kezdek hamut szórni a fejemre 😞

PiszkosFred
Kynareth egy elég népszerû istennõ Tamrielen, lehet neki szentélye Cyrodiilban is. Fõleg hogy a Vihar istene, épülhetett neki szentély. Hogy merre, azt nemtudom, de eddig 2 oldal is azt írta hogy ott van. Sajnos kevés idõm van játszani a sorcommal, így a destruction kapcsán még nem jártam nála...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

I.C.ram
mondom csinost! 😄
Kandurex
Kynareth szentély az nem Morrowindes? Mert átnéztem a világtérképet, de ilyen nevû szentélyt nem találtam 😞

jah es egy megjegyzes: nagyon leszoktatok a spoiler macrorol bakker.

Deadlier Sneaking.esp
és
IncreasedBowDamage.esp
A FAQban lévõ modos címrõl szedtem le õket.

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

argonian

PiszkosFred
Hát sajnos passz. Eddig minden oldalon a Kynareth szentély van megemlítve. Sajnos nem jártam még nála.

Ha találok térképet vagy konkrét infot, szólok természetesen.

panther112
nAGYONIS JÓ LENNE, HA KISZÓÜna a karakter, mert ugyebár õ abban a világban nõtt fel, tehát ismeri, én viszont nem. Vagy a karakterem 1 fogyatékos, aki azt se tudja, hogy a rendõrt nem kell bántani, csak mellesleg megmenti a világot, ez azért elég lol lenne.

Más: léptem szinteket, de nem kaptam semmi új spellt, és a régiek sebzése... sem ment fel. Ez normális? Csak ilyen statpontok közül tudtam választani. Az ellen végig ennyivel gyengébb lesz, mint a herom?

Kandurex
Fred, nem tudnál nekem segíteni? Jobban vágod az angolt, mint én 100X ebbe biztos vagyok. Nem tudod hol érem el a játékban a destruction master -t? Úgy értem, hogy ha jársz külhoni honlapokon, megnéznéd nekem? Elõre is thx! Már hülyére kerestem, de sehol nem találom 😞

Kandurex
Milyen modot?

I.C.ram
Akarok egy csinoska csajszi harcos szerûséget indítani. Melyik fajt ajánljátok? 😊
NEkem is gyengének tûnik a marksmanship, ezért szedtem le hozzá modot 😊

Ja, végülis délután sikerült kitakarítanom Fort Empiret, összejött hogy egyszerre csak 1 ellenfél volt 😊
Amúgy aki nem tudná: Ogre meg minothaur ellen nagyon hatásos az hogy felhúzom az íjjam, megvárom amíg le akar súlytani, gyorsan hátralépek, nyilat bele, majd közelre vissza... és ezt ismételgetve, majdnem egy helyben meg lehet ölni 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

ElfQT
hdr-t illetõen tévedsz.

Vigyázat, a leopárd harap!

PiszkosFred
Egyre jobb modok kerülnek fel a TES Source-ra. Kész van a régi Morrowindes Pet Shop mod Oblivion verziója, rakás háziállattal 😄 Lehet telerakom a ház környékét kutyákkal ;] Csak az illúzió kedvéért.

Na hétvégén asszem töltögetek picit, lassan ideje szétnézni köztük komolyabban is, a bugfixeken túl is van "élet" ;]

Najó, ennél a képnél az agyam ledobta a láncot...

PiszkosFred
Dark Leather mod (7mb)
LINK
KÉP
Katt

Nem rossz ;] Igaz hogy csak design, de jobban néz ki feketén a bõrcucc mint barnán..

Ja lehet. Mert az biztos, hogy kettõnél többet lõttem bele. Mondjuk ahhoz képest, hogy haslövése van elég fürge volt. 😊

Why so serious?

Kandurex
nah, megnéztem, weatherleah -ban két testvér költözik be, miután elnáspángoltam az ogrékat a környéken, viszont a destruction mastert Bralsa Andaven hívják nem pedig Rejnald valakiknek akik ott laknak 😊 szal még mindig áll a kérdés, tudja valaki, hogy hol van a master destruction trainer a játékban?

Térkép segítség az #14742-ben.

PiszkosFred
Vannak sebek, amelyeket megfelelõ orvosi ellátás hiányában jobb nem bolygatni, és inkább hagyni "benne" az emberbe, mint kockáztatni az eltávolítását és a stabilitását. Lehet a barlang ügyeletes papja épp virágot szed kinn valahol, és nem merték kiszedni az öregbõl a nyílvesszõt, nehogy elvérezzen ;]

Na ez nem semmi. Van az a fõküldetés amikor a mythic dawn szektát kell megtalálni.A játék elküld egy barlangba ahol ott van egy doorkeeper akivel beszélni kell. Én még jóval korábban a kalandozós idõszakomban jártam itt és kinyírtam a doorkeepert aztán amikor rájöttem hol vagyok inkább nem mentem beljebb. Úgy fest azóta a doorkeeper feltámadt viszont a nyílvesszõk még benne vannak. De nem emlékszik rá, hogy én nyírtam ki korábban mert elég békésen fogadott. 😄

Why so serious?

Olyan feje van a csajnak mintha most oboázott volna és még tele a szája anyaggal. 😄D

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Pedig sztem ez hiba, jobb lenne ha fejlõdne, csak jóval lassabban, mint élesben.

PiszkosFred
Aranyos. Kissé riadt, de ez csak az álca gondolom ;]

BlackShadow
csak gondoltam megkérdezem 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

grebber
Nehéz az aréna 😞

Next PC upgrade: 2022

Hmuda
Nem. Kicsit túl egyszerû lenne, nem gondolod?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BlackShadow
tényleg, ha én mondjuk egy barakkban nekiállok lövöldözgetni a szalma céltáblára akkor azzal is növelem a marksmanshipet/ütöm a bábút a blade-et??

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

DonnieBrasco
Na, FRAPS-ot csak felraktam 😊 egybõl másképp néz ki AA-val 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Ahaa... köszi a válaszokat 😊

BEAST
2-3 sec ... legalábbis bõven elég 2 lövésre 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ja és a bénítás mennyi ideig tart?

És ezek ugyanolyan arányban történnek vagy a visszalökés a gyakoribb?

Hát átlagban nálam 3-4-szer. Bár van amikor egyszer se van amikor meg ötször egymás után.

Why so serious?

BlackShadow
az agilitym közel 90 már a marksman asszem már 60 körül van 😊

100-as marksmanon a visszalökés meg a bénítás amiket a masteryk adnak milyen gyakran jönnek be? Pl 10 lövésbõl átlag hányszor löki vissza és hányszor bénítja? <#help>

I.C.ram
Ténylek kicsit rémült arca van 😊
I.C.ram
kb ugyanolyan, csak még rondbb is lett 😞 Törlöm is a francba.
DonnieBrasco
Bocs, picit nagy 😞

Ezen a képen talán még jobb:

Mirwena

Sajnos az AA hiánya miatt ilyen csúnyácska 😞 nincs FRAPS-om.

DB

Elmentem helvius cecia-hoz bruma-ba. Elvileg õ lenne a master hand to hand trainer de nála sincs semmilyen lehetõség a tanulásra. ötlet valaki?

Why so serious?

DonnieBrasco
Hát itt volna az én kis "ijedt mókus"-om 😊
Breton mágusjány, a rémült ártatlan arc csak álca lesz 😊

DB