The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tibor16
most akkor fel lehet használni vmire (az eladáson kívül) az ezüst/arany bányászott ércet??? - he? -nemtuggya véletlen vki? mer akkor nem cipelem hanem eladom

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

dronkZero
Majdnem mindegy, mert akit érintene, az nem olvassa, aki meg olvassa, annak nincs rá szüksége... Úgy nagy általánosságban...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

BEAST
😄😄😄:😄DDDD istenem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

<#wave>

FAQ-bõvítés ügyében kinek kell írni, nem tudja vki?

\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"

Me0w
Hat igen, unalmas amerikai tucatjatek, mondja ezt a jokis magyar ertelmisegi, aki addig jutott a jatekban, hogy megolt minden varosort... szanalmas vagy.

Together we'll fly someday...

dronkZero
Jobb is lesz úgy mindenkinek. Csak hajrá!

panther112
Börtönbe nem megyek, inkább letörlöm az egészet, unalmas amerikai tucatjáték, ennél még a wow is jobb volt...

<#idiota>

Azért annyira nem komlikált a rendszer, a mágiaiskolák nevébõl már kb tudhatod hogy mit fog csinálni ha ellövöd 😉

ranged fire damage
invisibility
night eye

nem annyira nehéz, kezd el kipróbálni õket és hamar rájössz hogy mennyivel jobb velük az élet 😊

dronkZero
Csak aztán a zuhanyzóban kigyúrt orkok közt óvatosan a szappanért sneakeléssel... 😛

rakd be az ilyeneket sztem a faq-ba plz <#vigyor3>

A tabulátor gomb az inventory, ott majd az egérrel tudsz kavarni. Allul vannak különbözõ fülek azokra is figyelj.

vérpisti 😄

Új varázslatokat venni vagy csinálni tudsz, ha õröket gyilkolászol akkor bizony elõfordul hogy be akarnak majd zárni, lehet hogy jót tesz majd a karakterednek a börtönélmény sztem vállald be 😊

Me0w
Istenem... #kezbe-temetett-arccal-zokog-smiley

DonnieBrasco
Nekem amúgy bejön, hogy el kell lopakodni a medvék mellett... tolvaj-assassin karakter nem medveölõ nagy harcos!

Bezzeg az egyik dungiban ahol küldetés részeként kellett legyakni egy NPC-t, úgy megmakkantottam, hogy köpni nyelni nem tudott (night eye gyûrû - Sam Fisher módra - lopakodás, hátszúrás, felszívódás, meszirõl lenyilazás mérgezéssel 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

panther112
Bezártam a kaput, léptem is szintet, de nem tudok új spelleket tanulni, ez normális, egyáltalán van itt új spell szintlépésnél?

Minden katona üldöz, ezért nem tudok bemenni a városokba (meg tudom õket ölni, de respawnolnak) Börtönbe akarnak zárni, fogadjam el? Hívogat a DB is, elég vonzók az ajánlataik, ha belépek, utána elfogadom a jail-t kiszabatítanak a sötét testvéreim?😊

szerintem mar azzal gond van hogy hol az inventory😄

Mr_no_NaMe
Hmm le tudnád írni még azt is, hogy ki adja a küldit?
Majdnem az egész várost végigjártam már de küldit senki sem akart nekem adni.
A kis szigetet már megtaláltam csak az a gond, hogy vaskapu védi a romot amit nemigazán lehet kinyitni...gondolom a küldi felvétele után mehetek be.
cenobite
Az inventory-ban próbáltál rákattintani a fegyverre/páncélra, stb...? Mert ez a titka. De ne áruld el senkinek!

gamertag: kenobita

And 1
hello most kezdtem el jáccani vele és már annyi kardot felvettem a földrõl de hogy tudom berakni azokat a kezembe ? vagy a páncélt ?

jellemzo hogy mindenkinek a szajaba kell ragni mindent😄 mar napja belinkeltem ezt (fogadjunk senki nem nezte meg)

hasznos modok linkgyujtemenye

tobbek kozt itt is ottvan ez a mod.

Életed legjobb hozzászólása volt ez! <#worship>
combat ai mod

ez meg egy nagyszeru mod elsosorban melee kariknak.

Kandurex
Mondjuk valszeg csak fejlesztés, szal meg kell várni, míg valaki megosztja az alapot. (lúpáncél)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jagi
<#worship>

grebber
És ez a lópáncél hogy müködik felrakom és már páncélba lesz a ló vagy venni kõ nekije?

Next PC upgrade: 2022

igen mar anno linkeltem enis es nekem sajnos sokat visszavett az fpsen szal nekem torolni kellett😞

es van hozza egy tavoli textura arnyekolo ize is mindjart megkeresem

Me0w
Az egyik kis ilyen apprentice meg meg is szolt a robe of the necromancerem maitt 😛 Gondoltam azert nem kene megolni itt a MG kozepen...

Jagi
Pénztárcától függ. A game meg jó.

Beszélni kell valakivel, akinél felvillan a training beszélgetési opció. Ez mage guild tagoknál mûködik. Ha szerencséd van, akkor pont beszélsz egy olyannal, aki a destruction tanárról fog pletykálni.

Kandurex
Na, akkor belevágunk:

Az elsõ INGYENES lópáncél! Kép itt.

Letöltés itt.

NE FIZESSSETEK pénzt olyasmiért amit INGYEN IS megkaphattok pár napon belül!

Aztán:

Szerintem a játék kifejezetten ronda, amikor a szabadban nézelõdve megkapjuk az arcunkba 50m -re a totálisan homályos textura talajt. Valami iszonyat ronda. Na, kérem, meresszétek ide a csipát: Elég látványos a különbség nem?

Vagy, így néz ki elõtte és utánna!

Azt hiszem óriási a különbség! Viszont teljesítmény szempontjából nekem 1db nyomorult FPS -t romlott a teljesítmény. Tessék csak gyorsan tölteni! Innen lehet ráncigálni.

grebber
Azlenne a nagy segítség ha magyarul is leirnák a varázslatok hatását!

Kandurex
1 - 2 helyen van csak expert, a masterek mind valahol kívül tanyáznak a nagyvilágba. Az egyik pl. egy szenthelyen rendezkedett be a vadonba, ott alszik, vadászik, teljesen meditációnak szenteli az életét, a másik master trainer meg egy gonosz isten szolgálatában áll....szal, változó a guildek csak tényleg az alapokat tanítják 😊

grebber
Én a varázslatokat hanyagolom mert nemtudom mi mire jó csak a tüzlabdát lödözöm ahhoz értek meg töltöm az energiámat vissza semmi más 😞

Me0w
Nem a varazslatokra gondoltam, hanem a skillekre 😊 Ellatogattam vagy 3 mages guildbe, de mindenhol ilyen novice meg apprentice meg journeyman szintu tanitok vannak 😊

PiszkosFred
Na akkor ezzel kiegészítem a listát.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Hát nemrég raktam fel a HQra a varázslatok listáját, és csak pislogtam hogy mennyi van. Sokkal kevesebbre gondoltam. Ezeket mindet megtanították már? Én lev10en most vettem egy normálisabb heal spellt, hát megint nincs pénzem utána 😄 És ez még csak egy vacak templomszolga volt, a Mercantile és a Speechem is 60 körül. Mennyi pénzt költöttél a varázslatokra? Mert asszem bankot kell rabolnom, és kérek pár tippet te hogy csináltad ;]

F.A.Q. you. Amugy jo game? 😊 Megéri megvenni? 😛

Kandurex
Meg van a megoldás! Aki Master tranierhez megy, az meressze ide a csipáit.

Hiába találod meg a mastert, nem fog tanítani, hanem elzavar a redvesbe. Ahkoz, hogy szóba álljon veled, el kell menni, az expert (régebbi) trainerekhez és tõlek kell ajánlatot szerezni!

2 napom ráment erre 😞(

Ja, fõszálat én is szigorúan a végére hagyom. Amúgy hiába rosz az angol tudásom, józan paraszti ésszel 😊 a legtöbb küldit meg lehet oldani. Eddig már megcsináltam vagy 50-et és 2-höz kértem segítséget. Szerintem ez nem rosz arány.

Kandurex
Nem, nem, ott van a néni 😊) Csak nem akar tanítani 😞 nem is ajánlja fel a traning lehetõséget, se semmit, asszondja, hogy nem ér rá. Mondjuk elnéztem a Molag szentélyhez is, a Conjurer masterhez, na az se hajlandó tanítani, vagyis semmilyen lehõtséget nem kínál fel egyik sem 😞

Egyébként, ha már arra jártam megnéztem Molag istenség küldetését,...hát apám sztem a játék legaljasabb küldetése 😊) nem mondom el mirõl szól, se azt, hogyan kell megoldani, de feltétlenül nézze meg akiben egy pici kis gonoszság lapul, az rendkívül jól fog szórakozni 😄

butan jatszottatok😄 en level 28 vagyok es meg mindig csianlom a mage guild questeket😄 pedig csak mage guildben vagyok es meg a foszalat elsem kezdtem.

<#vigyor> Nem mondtam, hogy profi vagyok angolból egyszer se. Viszont érzékem van hozzá. 😊) Szerintem mire végigjátszom ezt meg is tanulok. 😊 Köszi!

Jagi
igazolom, dár mekem sosem kellett... meg az tetszett mikor Vivecbe légtornászkodtam és a padlón keresztûl beestem a vízbe^^ ússzál vazze!

Me0w
Viszont az kiabrandito, hogy level 7 vagyok, es a legtobb Mage Guild beli szerencsetlen mar nem tud tanitani semmit 😞

CS@
Frednek is

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem vicc, de nekem tényleg úgy tûnt a scriptje alapján, hogy bizonyos körülmények között hajlamos az öngyilkosságra.

PiszkosFred
A vegen kiderul, hogy bugos ez a neni 😄 MWben a medium armor mestere tunt el, cellaillesztes miatt (ha jol emlexem), most is van egy fantom mesterunk, lehet... :]

Kandurex
hmm...érdekes! köszi