The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"
Together we'll fly someday...
ranged fire damage
invisibility
night eye
nem annyira nehéz, kezd el kipróbálni õket és hamar rájössz hogy mennyivel jobb velük az élet 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Új varázslatokat venni vagy csinálni tudsz, ha õröket gyilkolászol akkor bizony elõfordul hogy be akarnak majd zárni, lehet hogy jót tesz majd a karakterednek a börtönélmény sztem vállald be 😊
Bezzeg az egyik dungiban ahol küldetés részeként kellett legyakni egy NPC-t, úgy megmakkantottam, hogy köpni nyelni nem tudott (night eye gyûrû - Sam Fisher módra - lopakodás, hátszúrás, felszívódás, meszirõl lenyilazás mérgezéssel 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Minden katona üldöz, ezért nem tudok bemenni a városokba (meg tudom õket ölni, de respawnolnak) Börtönbe akarnak zárni, fogadjam el? Hívogat a DB is, elég vonzók az ajánlataik, ha belépek, utána elfogadom a jail-t kiszabatítanak a sötét testvéreim?😊
Majdnem az egész várost végigjártam már de küldit senki sem akart nekem adni.
A kis szigetet már megtaláltam csak az a gond, hogy vaskapu védi a romot amit nemigazán lehet kinyitni...gondolom a küldi felvétele után mehetek be.
gamertag: kenobita
hasznos modok linkgyujtemenye
tobbek kozt itt is ottvan ez a mod.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Next PC upgrade: 2022
es van hozza egy tavoli textura arnyekolo ize is mindjart megkeresem
Az elsõ INGYENES lópáncél! Kép itt.
Letöltés itt.
NE FIZESSSETEK pénzt olyasmiért amit INGYEN IS megkaphattok pár napon belül!
Aztán:
Szerintem a játék kifejezetten ronda, amikor a szabadban nézelõdve megkapjuk az arcunkba 50m -re a totálisan homályos textura talajt. Valami iszonyat ronda. Na, kérem, meresszétek ide a csipát: Elég látványos a különbség nem?
Vagy, így néz ki elõtte és utánna!
Azt hiszem óriási a különbség! Viszont teljesítmény szempontjából nekem 1db nyomorult FPS -t romlott a teljesítmény. Tessék csak gyorsan tölteni! Innen lehet ráncigálni.
Next PC upgrade: 2022
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hiába találod meg a mastert, nem fog tanítani, hanem elzavar a redvesbe. Ahkoz, hogy szóba álljon veled, el kell menni, az expert (régebbi) trainerekhez és tõlek kell ajánlatot szerezni!
2 napom ráment erre 😞(
Egyébként, ha már arra jártam megnéztem Molag istenség küldetését,...hát apám sztem a játék legaljasabb küldetése 😊) nem mondom el mirõl szól, se azt, hogyan kell megoldani, de feltétlenül nézze meg akiben egy pici kis gonoszság lapul, az rendkívül jól fog szórakozni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)