The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

imo mukodne. kikell porbalni😛

Sanyix
Nana nem így megy ez írtam mit csinál. Felemelem a pöcköt fenn is marad, de ahogy nyitni akarom instant leesik (nem csúszik le ahogy, hanem egybõl lent van) és eltörik a lockpick.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

arcane universityn egyik terembe, valami Chimorium vagy mi a tokom a neve😄 ott vannak kis eszkozok amivel enchantolhatsz, tehat nem emberke enchantol mint anno morroban.

BEAST
nem feltétlenül , én a Skeleton Key-t adtam oda Azura's Star helyett , amúgy is 100as a security-m 😛 , a maszk szebb mint a kard , néha még hasznosabb is ^.^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tudja valaki mennyi a maximális elérhetõ szint? Mert 46-os szinten egyszercsak a még nem maxos major skilljeim megálltak a növekedésben. A bluntom 80, a sneak-em 89 és egyik sem hajlandó tovább nõni pedig használom õket. A többi major skillem meg már 100-as.

Why so serious?

Looserke
én most 21. szintû vagyok és 100-as az int...

Laza
Hol lehet enchantoltatni? Nem talalok seholsem mant ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ha a 3-ból kettõt beakasztok és kilépek a képernyõrõl akkor is megadja értük a 2 pontot? Mert ha igen akkor egyetlen záron a végtelenségig lehet gyakorolni (feltéve ha kilépés után reseteli a zárpöcköket)

Nézõpont kérdése, számomra pont az a leghatalmasabb elõnye hogy az összes int skillje minor, sokkal könnyebb tápolni mint egy sima mágust ahol egyfolytában figyelni kell hogy vagy int vagy will vonalon mehet <#nevetes1>

Meg még azért tetszik a Spellsword mert van benne egy mini-evolúció, a játékot "sword"-ként kezdem de a végén tisztán "spell" lesz majd a karakter 😊

nah most te ugye tisztaban vagy a lockpick jatek alapjaival? mondjuk vegyunk egy avarage zarat ahol 3 pockot kell beakasztani. elindulsz balrol pockolod-pockolod latod mindig mas sebeseggel esik visszafele, a lenyeg hogy akkor nyomd meg amikor fent van es akkor nem esik vissza.(kb lehet erezni mikor erdemes megnyomni, kb miutan leggyorsabban esett vissza, utana lesz a leglassabb tobbnyire) ha sikerult mind3 at beakasztani akkro fasza es nyilik a zar. skill novekedest midnig kapsz ha sikerult 1 pockot beakasztani es amikro kinyilik, tehat ha kinyitod elsore az avarage zarat akkro az 4 egysegnyi noveles. ha mondjuk egy pockot csak 3. ra sikerult bekasztani tobbi meg ment elsore akkro 6 egyseg noveles, tehat a lenyeg hogy akar egy darab zaron feltudod tolni 100 ra.

Looserke
Én is spellasword vagyok de egy hibája van...az összes intelligencia skill minorban van szal arra nem árt figyelni...

Fejes021
bizony nekem is vérzett a szívem a HDR-ért amikor kik kellet kapcsolni.
De azé Blommal is szépen csillog a kard a kezeben<#rinya><#shakehead>

http://www.panoramio.com/user/518310

Remélem figyeltél rá hogy rögtön start után minden szintlépésnél pakolj endurance-ra hogy a lehetõ legmagasabb HP-t össze tudd szedni, mert ha csak egyetlen szintet is kihagytál mielõtt elérné a 100-at akkor már NEM éred el soha a maximumot ami a karakterbõl kinyerhetõ <#hehe>

Egyébiránt nemrég én is beindítottam egy Spellsword-táp karaktert, egyelõre okésan haladok <#miaz>

Ja a minor szkillekkel nem kell ennyire szõrözni (papírra jegyzetelni) általában mire 5x szorzókkal a kívánt statot maxra viszed még akkor is lesz bennük tartalék.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha megcsinálod a nocturnal nevû daedric shrine által adott küldetést akkor jutalmul egy olyan lockpicket ad ami sosem törik el és 40-el növeli a security-t.

Why so serious?

Fejes021
bocs nem olvastam.
Szal a füvet úgy tuod kikapcsolni, hogy Grass distance (nem vagyok benne biztos hogy ez de a "grass" szó tuti benne van) csúszkát lehúzod.

Sanyix
De csak akkor nõ a skill, ha beletörök egy lockpicket, vagy kinyitom a zárat nem?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Fejes021
és mé nem tudod levenni a füvet?

mar hogy ne lehetne novelni? mindig no ahanyszor beakasztasz sikeresen egy pockot meg akkor is amikor kinyilik. tehat elvileg ucso pocok beakasztas 2 novekedes is.

Sanyix
Semmi csak sehogy sem lehet növelni azt a kva skillt és ebbõl van már nagyon elegem.

Elárulom, hogy a tolvaj céh-nél kell még very hardot is. Mi olyan meglepõ azon, hogy egy tolvajnak zárakat kell feltörnie? 😊

Why so serious?

Sanyix
Na mostmár tényleg kezd nagyon felidegesíteni a játék. A dark brotherhoodos és a tolvaj céhes küldetéshez is average zárat kell kinyitnom. Security skillt nemtudom honnan szerezzek még, most 22-es szinten van de még egy easy zárat is csak trükközéssel tudok kinyitni nagy ritkán, mivel ha felemelem a pöcköket a zárban, elég gyakran visszateleportálja, abban a pillanatban ha nyitni akarom (nem lecsúszik, hanem egyszercsak lent lesz a pöcök), és így eltörik a lockpick. Varázslattal se tudok mit csinálni, mert csináltam 5 traininget alteration skillhez, így vagyok abból 13. szinten, de 50. kell egy retkes average zár kinyitásához szükséges spellhez! És nem találtam még olyan alteration-os spellt ami mûködik a 13. szintemmel, így aztán azt se tudom növelni. Mi a rákot lehet ilyenkor csinálni?

Lunki88
Szerintem várj pár órát, van amikor kívül szokott lenni.
Sanyix
Erre nemtud valaki megoldást? #15014

PiszkosFred
Cirkusz érkezett Skyrimból, de egy este valami vicces kedvû tolvaj kinyitotta a ketreceket...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BlueMaster
Nagyon köszönöm! <#worship><#worship><#worship><#worship>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

"Fura" kép:
A west tower-ben van. Van benne egy csapóajtó, azon lemész és egy csomó doboz mögött ott lesz a kép.

Why so serious?

dronkZero
Egyébként mi történt a világgal? Tegnap mentettem, lefeküdtem aludni, ma folytatnám, azt' kinn a prérin kb 20 méterenként ugrik a nyakamba egy farkas, vagy egy oroszlán...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Nekem 100int, high elf(+100) attronach(+150), és 450 a magicka... Szvsz nem is lesz sokkal több...

BlueMaster
Hali!
Hol találtad a "fura képet"?

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

PiszkosFred
Öööö... Ezt most nem értem. 15rõl 37re? Ha az intelligenciádat maxoltad idõközben - amire van esély, hát akkor nemtudom mégis mit akarsz, akkor nincs több mana...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tigeroo
ATi Radeon 9000:-))))
ha a füvet teljesen le tudnám venni
1.) nem zavarna, jobban látnák
2.) legalább 40%-al gyorsabb lenne

ja igen, bementem az arénába, barakkoknál elcsórtam egy armort..feljebbmentem, aztán ujra le, és beragadtam a csákó ágya - fal közé...felébredt és mondta hogy hohóóó, nemlesz ez igy kool
A kastély ebédlõjében a szõnyeget kell megvizsgálni

Fejes021
768 RAM éppenséggel még nem lenne kevés (persze sok se 😄) de szerintem ott valami Geforce 4-es vagy vmi olyasmi ati bújik ott a gépben

Hmuda
Csak én gondolom, hogy ez a mostani rész nagyon mostohán kezeli a TES igazán nagy ereklyéit?
A fõküldiben Azura csillagától fosztanak meg minket, Clavius elveszi Umbrát a maszkjáért, stb.
Remélem a TES5-ben már jobban figyelnek a szarkahajlamúakra is...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

dronkZero
Így van, potionokból. Illetve úgy, hogy még nem varázsolok, csak ha skillezéshez kell. Sok meló van ám a Demigod class-al... 😊 😛

Lynx_TWL
Õõõõ nekem van egy varázslatom, ami 140et sebez on tács, és 1500magickaba kerül😄 Valaki mágus közelítette meg egyáltalán az 1000magickát?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Na, asszem most lett tele a tököm az egész játékkal....

15. szinten volt 380 magicka-m.... végre tudtam szintet lépni, nem harapott meg a kiba*%!%# vámpír álmomban, felléptem 37. szintre, van összesen 400 magickam!!!!

A HPm valami 170-rõl 400 fölé ment, még szerencse HOGY ROHADT MÁGUS VAGYOK CSOKKER!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Ha bemész a Great Hallban a Dining Hallba és megnézed a szõnyeget amin az asztal és a székek állnak akkor észreveszed, hogy festékes. Ezután mehetsz gyanusítani chanelt.

Why so serious?

PLz ird le hogy hol találtad meg öket mert én csak egy fura képet találtam utána meg egy ecsetet, semmi többet...
edios
Az a baj, hogy ennél még Morrowind is szebb<#idiota>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

tigeroo
próbáltam..látod a lenti képen az úton azt a zöld "masszát" na az nemtom miért van..és látom a karakterem karját fehéren néhány szögbõl 😛PP mind1, de azért elég jól fut a kicsike (768 ram ehe) 12 FPS a bokrokban, 40 a házikóban, barlangban mégtöbb...csak ne jönnének közelebb az emberek!😄
grass fade csúszkát húzd le tökig.

http://thenamelessphoto.com/

Megvan

CS@
Ja én elég sokat értetlenkedtem ezzel kapcsolatban, az igazat megvallva a mai napig nem értem miért lesz egy potion csupán a neve miatt másmilyen súlyú.
Sõt sikerült már olyat is csinálnom, hogy azonos összetevõkbõl, ugyanazzal névvel az egyik neve csak kisbetûkel a másik csupa nagy betûvel és totál más lett a súlya.

A lényeg az, hogy az elsõ potionod legyen mindig frankó súlyú !
A többi azonos hatással és névvel készült potionod esetén akkor nem foglalkozik többet a súllyal. Mindegyik annyi lesz mint a régi függetlenül az összetevõktõl.

tigeroo
MEGY AZ OBLIVION JUHÉÉÉÉ

rámtámadt egy farkas és volt nála 1gold<#idiota>

a füvet hogy lehet kikapcsolni? sokkal gyorsabban menne a cucli :ll

http://oblivionorama.tripod.com/ innen szedtem le az 'oldblivion pack'-et
ki se csomagoltam az archívumot, indítottam az exét és voilá😊

az a baj, hogy a fû öszemosódik egy masszává néhol...egy csíkban, ha alámész olyan mintha valami fátyolban lennél..fura..:ll na szal a grasst kéne kikapcsolnom, segítsen valaki!😄
a lockpickelést kurvajól oldották meg, sokkal jobb mint a morrowindben!😊 sokkal árkádosabb, splinter cell rulz😄 próbáltam csórni imperial city-ben de a másik szobában meghalotta a csóka a csörgést...nembaj, the shadow a csillagjegyem, 60 másodperc láthatatlanág, napi 1 lopászat 😉
Chorrol-ban amikor az eltûnt festményt kell megtalálni, hol kell a bizonyítékokat keresni?

Köszi!

Hehh. Én meg naívan császkáltam a Marketbe. Hát ja nem árt néha elolvasni a párbeszédet is. Kösz mégegyszer!

Akkor ki kell nyírni vkit... :-)
:-))) Félisten rulez! Egyetértek! :-) Én egyelõre még e próbakarakterem nyomom, de ha lesz egy kicsit több idõm, nekiállok hasonló megfontolások alapján egy újnak. Igen, az a gond, hogy ilyenkor óhatatlanul lemaradnak dolgok, de a módszerrel 20 vagy 30-as skill alatt nem éri meg "kimenni az utcára" igazán, tehát vmi húzós küldibe kezdeni. Csak egy kérdés: attronach-csal a mágia regent hogy oldod meg? Én eddig csak a potionozást találtam mint módszert.
I.C.ram
Mind kivéve a lopottak, és skillt is vesztesz.