The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1: Megnyitod a panelt
2: Egeret feltolod, mondjuk egy Very Easy zárba, akkor a pöcök felemelkedik.
Amennyiben idáig eljutsz, adj visszajelzést😄
3:Ha ez megtörtént, és a pöcök épp a zár tetején van, akkor nyomd meg az egér bal gomdbját, ha mindenzt idõben teszed meg, akkor egy kattanást fogsz hallani, és a pöcök úgy marad.
Ha ezekután se menne, akkor hagyd a zárakat, valszeg tényleg bugos.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
De nekem úgy tûnik, hogy valamiért nekem bugos ez a zárnyitás, mert egyáltalán nem úgy mûködik mint másnak.
Na de mind1 látom még mindíg nem érted mit írok.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
U.i: Amennyiben szeretnéd kicsit átérezni, érdemes éjjel, egyedül meglátogatni, mondjuk a Börzsönyt, garantálom, hogy ugyan ilyen érzésed lesz, fél óra után. Csak neked hamar elmúlik, mert nincs mögötte, túlzott jelentõségtulajdonítás"
On
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak kell egy Destroy skill varázslat.
Leszedni vele az adott saját képességet 0-ra, majd a trainernél 5-szintlépésre be lehet "fizetni" ingyért 😊
akkor nezzuk teljesen alapszinten:
1. van ugye jobbra-balra mozgatas, azzal tudod a kis lockpickedet mozgatni a pockok kozt jobbra illetve balra.
2. fel pockoles, ekkore felugrik a pocok es egy ido utan elekzd visszaesni(ez akar azonnal akar csak 1-2 sec mulva) a lenyeg hogy akkor nyomd meg az eger gombot amikro ez a pocok teljesen fent van, ha sikerul akkro a pocok beakad es nem esik vissza.
ezekutan atugrasz a jobbra tolassal a kovektezo pocokre es felpockolod es beakasztod a gombbal eztis, ha elbaszod akkor visszaesik es huzza magaval az elozot is, tehat kezdheted elolrol ( az hogy hany esik vissza ha elrontasz egyet az a security skill rankodtol fugg. novicen az osszes, masteren egysem.)
ha sikerult mindegyik pockot fentre bekasztanod akkor kinyilik a zar magatol.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Elszaladt mielõtt leüthettem volna, be az asztal alá, most is itt mászkál valahol a lábaimnál 😄
Why so serious?
Mitõl függ, hogy mennyi pontot költhetsz el a statokra? Azt hittem, hogy ez tök fix.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Endurance max így is és strength is, nekem meg ez számít.
az ok meg amiért ujra akarom kezdeni, hogy jobban fejlõdje, emrt eddig még csak 2x volt hogy 5pontot tudtam fejleszteni statsnál... és most vagyok 22. szintû
amugy meg lenne egy ojan kérdésem hogy az inteligence is ugy befolyásolja a magickámat mint az endurance az életemet? tehát szintenként+1tizede az endurance-stílbe
Why so serious?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!