The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Ehehe... Ez van kb leírva a HQ-n "attribute tápos" néven... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

I.C.ram
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
El kell menni Talos Plazaba a Tiber Septim Hotelbe, és ott kell kérdezõsködni a feleségétõl, hogy merre jár. Kis gyõzködéssel elárulja, hogy kemény drogos az ürge, és egy elhagyott házban van, de már nem tudom hol, de ezt majd a csajszi elmondja. Ha elmentél abba a házba, érdemes lenézni majd a pincébe is, mert van ott egy meglepi 😄
ati2002
Én még nem voltam börtönben (kerülöm), de az érdekelne, hogy ha bekerülök, a cuccaim mind megmaradnak?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Ezt a Faelian nevezetû ürgét a D.B. küldiben Imperial Cityn belül merre találom? Az is elég, hogy a Market Districtbe van e mert a nyíl oda mutat. De eddig nem találkoztam vele.

dronkZero
Ha már power play...
Hétfõn nekiálltam az új karimnak, high elf attronach, pure mage major skillekkel. (Ejj, de kurvára magyar mondat lett 😛 )
Asszem ez az egyik legtápolósabb felállás. Most úgy állok, hogy csak az arénát csinálom, az INT elérte már a maxot, de a skillekben még van vagy 5-6 szintnyi fejlõdési lehetõség.
A módszer:
Alapból minden minor skill 5-15 közt van. Ezeket valami hihetetlen gyorsan lehet fejleszteni, pillanatok alatt megvan a 10 skillpont, ami az 5x-ös szorzót generálja. Na, szal szintlépés után kinézek magamnak két statot, mondjuk az erõt, meg a kitartást, ráállok a blade-athletics-light armor-acrobatics skillekre, és harcolgatok(meg potionhoz alapanyagot gyûjtök) kinn a mezõn. Amikor megvan a 10-10 minor skillpont, gyorsan, ágy mellett kikeverek 40-50 potiont, megvan a szintlépés, +5/+5/+5(int). Köv körben endurance, strenght, int, az arénában. Arena Heavy Raiment, blunt cucc. Ha ott megvan a +10/+10, megint egy kis gyakorlás elsõdleges skillbõl, szintlépés, aztán megint ki a mezõre potion alapanyagért.
Ja, persze közben papíron vezetem szintenként a minor skilljeimet, nehogy túlfejlõdjek...
Az a gond ezzel, hogy már vagy 12. szinten vagyok, és a statjaim ugyan qrvajók, de a skillek eléggé szarul állnak, fõleg a harci dolgok.
Most, hogy az int max, el tudok kezdeni egyszerre 3 statot tolni (mondjuk speed, strength, endurance), és ha megvan, intelligenciás skillekkel szintet lépni.

Tudom, hogy ez erõsen vérpistulás, de sajnos én számítógépes single RPGben nem tudom elviselni, hogy ne legyek félisten... 😊 (Fel is szokott idegesíteni, ha egy játék végére nem lehet maxra fejleszteni egy karaktert 😊 )

Ron Ragm
Ha jól emlékszem CS@ volt, aki értetlenkedett a házikészítésõ löttyök súlya kapcsán, én most megfigyeltem egy esetet.
Csináltam restore healht potot, 0,1 és 0,2 súlyú cuccokkal. A végeredmény súlya 1 lett. Ám ha átnevezem (akármire, akárhogyan) máris a két összetevõ számtani közepét vette, teháta potion súlya 0,1(valamennyi, gondolom a többit nem írta ki) lett.
Tehát az elmélet: Az alap névhez hozzá van rendelve egy megadott súly, amely független az összetevõktõl, ám ha megváltoztatjuk a nevet, az összetevõk súlyának átlagát veszi. (Ez persze csak feltevés.)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sanyix
Áááá nemhiszem el, végigvittem azokat a kva unalmas idõhúzós küldetéseket, ami azért kell hogy a külömbözõ városok mage guildjai beajánljanak az arcane univercity-re. Mondja os hogy menjek beszéljek valami R betûs emberkével az arcane univercity-n, de persze belül van. A kapukat nemtudom kinyitni, az épületben lévõ ajtóhoz meg kulcs kell. Akkor mégis hogy a fakkba beszéljek vele??

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ez is megoldás. Csakhogy én nem kerestem õket, patyolattiszta a lelkem. <#mf2> Viszont amikor egy küldiben egy éccakát ülnöm kellett (5 gp bounty) utána egybõl megtaláltak. De ezzel a karival belépni nem fogok.
dronkZero
Én mikor neki akartam állni MW-nek, kicsit utánaolvastam, akkor találtam infót, hogy: "hogyan lehet fejlõdni, ha a skillek maxon állnak?" Na, ott pont a börtönt javasolták tápolásra...

Ki írta a tápolás részt az oblivion HQ-un? Tökéletesen egyetértek, bár én ennyire szofisztikáltan nem tudtam volna megfogalmazni. :-)

Amit talán hozzá tudok tenni: ha minél magasabb szintre akar eljutni az ember, akkor olyan major skilleket kell választani, amelyekhez nem kapcsolódik faji, vagy bármilyen más bónusz. Mert ekkor indulnak a legalacsonyabbról, ergo a legtöbb szintet ekkor lehet lépni. És az sem elhanyagolható, hogy alacsonyabb szinten kevesebb tréning is elég, tehát gyorsabb.
dronkZero
Tolvajcéh... (Egyszer ezt már leírtam.)

Nem feltétlen szükséges a börtön. Én tök véletlenül akadtam rájuk... Waterfrontban császkáltam, nézem, ki ez a három gyanús alak? Ráadásul az egyikkel(a fõmuftival) találkoztam az utcán, mondta, hogy "Hmm... Valahogy úgy érzem, fogunk még találkozni..." Beszéltem vele a tolvajcéhrõl, mondta, hogy húzzak a vérbe. Kis szpícskraft, aztán már nyomatta is a Join the Thieves Guild küldit.

BioNiCMaN
Vazze, akkor ezér nem kerestek, olyan jó kisfiú vok... Menek is a börtönbe <#idiota>

Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora

b-type
Ezért érdekel engem is 😊
Ha a fõ tulajdonságok nem csökkennek (erõ, kitartás, sebesség..stb), akkor egy táp hely 😊))))
Kis börtön bevállalható ha megéri (bár term. karim nem örül neki), vagy volt szó itt skill szívásról is vmi goblin shaman kapcsán..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Meghívásos. Ha már csentél valamit, és voltál börtönben, akkor elõbb utóbb megkeresnek. Van egy quest ahol direkt börtönbe kell kerülni, engem utána kerestek meg. Tehát csak akkor keresnek meg, ha már van priuszod.
A börtönhöz egy kérdés: lehet vele plusszban fejlõdni? Mert ha pl major skill csökken, de nem veszít az ember szintet, akkor igen. Ez mûködik vajon?
BioNiCMaN
Egy Thief Guild-ot keresek, ahol csatlakozhatnék a tesókhoz, help! <#help>

Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora

BlackShadow
azt tudom, de ha van mondjuk 30 féle cuccom, és egyiknek sincs párja elég macerás végignézni 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Nem tudok róla. Bár amikor kotyvaszt valamit az ember, és az elsõ alkotóelemet kijelöli, akkor a többit már azok közül választhatja ki, ami passzol az elsõhöz.
BEAST
a börtön egy éjszaka vagy ha van egy lock picked akkor meg is szökhetsz :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

b-type
Lenne pár gyors kérdésem 😊

- a 1 börtön mennyi idõtartam?
- mindig uazok a tulajdonságok csökkenek?
- és ha igen mellyek azok a tulajdonságok?
majd kipróbálom, de hátha tudja vki kapásból..😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BlackShadow
van 😄 nem is tudtam h mire való.. már majdnem eladtam 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

edios
100as securityn nem szokás már eltörni õket, a felugrás meg nem lehet h sok gyakorlásnak ill trainezésnek köszönhetõ?<#vigyor4>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

BEAST
van 'skeleton key' nevû daedra artifactod? egy daedra shrinenál kapod a küldetést 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BlackShadow
na meg azt vettem észre, hogy vmitõl 100 ra ugrott a security-m és nem fogynak a lockpickek ha eltöröm õket.. vmeyik 'addonom' bugos lehet? 😊

BlackShadow
van olyan mod ami a növényeket/alkotoelemeket sorba rendezi? úgyértem tulajdonságuk alapján.. elég nehéz átnézni h mibõl van több h tudjak löttyöt csinálni 😞

edios
Brumában Ongar házában is próbáltad? Én törzsvendég vok nála<#vigyor2>

edios
Akkor passz.. Én is hasonló cipõben járok egyébként, akkor volt szívás amikor kiderült h megharapott egy vámpír.. Akkor inkább visszatöltöttem, aztán azóta se voltam templomban, végülis ha vannak jó kis pócióid, nincs is rá szükség.

Kérlek segitsetek nem találok pith lock-okat hol lehet találni vagy esetleg vásárolni már egy csomó helyen jártam de még senkitöl nem tudtam venni.<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
BEAST
én

nagyobb 😊 és mint mondtam nem egy angyal de a többség már imád 😛

Lynx_TWL
ShowRaceMenu paranccsal kicsit pofásabbá tettem a karakterem, illetve fajt váltottam, de a minor skilljeim jelentõsen csökkentek😞 Van valami más megoldás, hogyha fajt akarok cserélni játék közben ne szenvedjek hasonló retorzíókat?

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

edios
Nem úgy van, hogy csak akkor kapsz áldást, ha a FAME nagyobb mint az INFAMY?
Én így hallottam legalábbis..

MrStokes
A FAK aljan ott van, hogy kivel veheyted fel a kapcsolatot, neki itt kuldhetsz privit es EL FOGJA OLVASNI. Mint ahogy multkor az en uzenetemet is elolvasta, sot meg, valaszolt is 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Mr_no_NaMe
Tényleg így néz ki.
x800 GTO-val csak nagyon kevés olyan helyet vettem észre ahol csúnya volt a messzitávol.
tavolra kotve hiszem, hacsak nem init buheraltal es kitoltad a preload baszast😊

Nekem eddigis úgy nézett ki mint a jobboldali 😄

#14886 & #14892 ennyire szelektiven olvasni😞(

Looserke
milyen kettõ mod??? én csak egyet találtam...

Looserke
jó de ha teszem azt egy barnamedve megsuhint a mancsával akkor te is szét fogsz szakadni... <#hehe>

nekem a ketto lod mod egyutt kb 4-5 fps csokkenest okozott ami az alapbol 15-20 fpsemnek nem tett jot😄

na egy olyan modot énis tudnék értékelni. (Y)

http://thenamelessphoto.com/

Mike
nekem olyan mod kéne, hogy végre ha suhintok egyet a karddal, akkor levágok is vele vmit
vagy a balta beleáll az áldozatba

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

A börtönt inkább kihagyom, de már nem is fizethetek, mert azt is már eljátszottam
BEAST
megtettem 😊 és ezek után csak annyit reagálnak hogy bûnös vagyok meg sötét lelkem van 😊

DonnieBrasco
A vidéken szétszórt wayshrine-oknál kell legalább egyszer imádkoznod. Amelyiknél már megtetted, annak a szentnek a shrine-jánál onnantól fogva bármelyik templomban imádkozhatsz (kapsz áldást).

Ez talán nem spojleres ?

DB

A ti kung-futok nem erős!

BEAST
kérdés: miért van az hogy a templomban egyik oltárnál sem kapok áldást , mindegyik mást mond de a lényeg hogy bûnös lélek vagyok meg bánjam meg bûneimet ... igaz nem vagyok egy jófiú de már messze pozitív a fame-em 😊

BEAST
1. börtön 2. kifizeted a büntetést 😄

Hella, hogyan tudom a bountymat megszüntetni? Kicsit sok fár tettem a tûzre 😄
BEAST
#14886 😊

Sir Quno Jedi
Ez mék MOD és honnan lehet leszedni?! Megy tovább a mentésed ha ráteszed és megváltozat-e valami mást is?! Esetleg csak egy INI file Tweak?! Mennyit lassult?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Looserke
egyébként most 21-ik szintû spellsword vagyok és megpróbálkoztam a Boethia shrine-al a Golden Blade-ért...hát nem volt egyszerû legyakni a 10 bajnokot, de sikerült...olyan cuccokban jöttek elém hogy az hihetetlen...mindegyiken full daedric és glass cuccok és a legerõsebb fegyverekkel támadtak...összeszedtem az összes daedric fegyvert és majdnem az összes páncélt...4 feather potiont kellett hogy megigyak hogy mindent haza tudjak hozni...