The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Hétfõn nekiálltam az új karimnak, high elf attronach, pure mage major skillekkel. (Ejj, de kurvára magyar mondat lett 😛 )
Asszem ez az egyik legtápolósabb felállás. Most úgy állok, hogy csak az arénát csinálom, az INT elérte már a maxot, de a skillekben még van vagy 5-6 szintnyi fejlõdési lehetõség.
A módszer:
Alapból minden minor skill 5-15 közt van. Ezeket valami hihetetlen gyorsan lehet fejleszteni, pillanatok alatt megvan a 10 skillpont, ami az 5x-ös szorzót generálja. Na, szal szintlépés után kinézek magamnak két statot, mondjuk az erõt, meg a kitartást, ráállok a blade-athletics-light armor-acrobatics skillekre, és harcolgatok(meg potionhoz alapanyagot gyûjtök) kinn a mezõn. Amikor megvan a 10-10 minor skillpont, gyorsan, ágy mellett kikeverek 40-50 potiont, megvan a szintlépés, +5/+5/+5(int). Köv körben endurance, strenght, int, az arénában. Arena Heavy Raiment, blunt cucc. Ha ott megvan a +10/+10, megint egy kis gyakorlás elsõdleges skillbõl, szintlépés, aztán megint ki a mezõre potion alapanyagért.
Ja, persze közben papíron vezetem szintenként a minor skilljeimet, nehogy túlfejlõdjek...
Az a gond ezzel, hogy már vagy 12. szinten vagyok, és a statjaim ugyan qrvajók, de a skillek eléggé szarul állnak, fõleg a harci dolgok.
Most, hogy az int max, el tudok kezdeni egyszerre 3 statot tolni (mondjuk speed, strength, endurance), és ha megvan, intelligenciás skillekkel szintet lépni.
Tudom, hogy ez erõsen vérpistulás, de sajnos én számítógépes single RPGben nem tudom elviselni, hogy ne legyek félisten... 😊 (Fel is szokott idegesíteni, ha egy játék végére nem lehet maxra fejleszteni egy karaktert 😊 )
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Csináltam restore healht potot, 0,1 és 0,2 súlyú cuccokkal. A végeredmény súlya 1 lett. Ám ha átnevezem (akármire, akárhogyan) máris a két összetevõ számtani közepét vette, teháta potion súlya 0,1(valamennyi, gondolom a többit nem írta ki) lett.
Tehát az elmélet: Az alap névhez hozzá van rendelve egy megadott súly, amely független az összetevõktõl, ám ha megváltoztatjuk a nevet, az összetevõk súlyának átlagát veszi. (Ez persze csak feltevés.)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amit talán hozzá tudok tenni: ha minél magasabb szintre akar eljutni az ember, akkor olyan major skilleket kell választani, amelyekhez nem kapcsolódik faji, vagy bármilyen más bónusz. Mert ekkor indulnak a legalacsonyabbról, ergo a legtöbb szintet ekkor lehet lépni. És az sem elhanyagolható, hogy alacsonyabb szinten kevesebb tréning is elég, tehát gyorsabb.
Nem feltétlen szükséges a börtön. Én tök véletlenül akadtam rájuk... Waterfrontban császkáltam, nézem, ki ez a három gyanús alak? Ráadásul az egyikkel(a fõmuftival) találkoztam az utcán, mondta, hogy "Hmm... Valahogy úgy érzem, fogunk még találkozni..." Beszéltem vele a tolvajcéhrõl, mondta, hogy húzzak a vérbe. Kis szpícskraft, aztán már nyomatta is a Join the Thieves Guild küldit.
Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora
Ha a fõ tulajdonságok nem csökkennek (erõ, kitartás, sebesség..stb), akkor egy táp hely 😊))))
Kis börtön bevállalható ha megéri (bár term. karim nem örül neki), vagy volt szó itt skill szívásról is vmi goblin shaman kapcsán..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- a 1 börtön mennyi idõtartam?
- mindig uazok a tulajdonságok csökkenek?
- és ha igen mellyek azok a tulajdonságok?
majd kipróbálom, de hátha tudja vki kapásból..😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
๏̯͡๏﴿
Én így hallottam legalábbis..
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
x800 GTO-val csak nagyon kevés olyan helyet vettem észre ahol csúnya volt a messzitávol.
http://thenamelessphoto.com/
vagy a balta beleáll az áldozatba
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ez talán nem spojleres ?
DB
A ti kung-futok nem erős!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3