The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ex-Vámpírok! Amikor a vámpírság ellenszerének a quest-jét csináltátok. az áldozati vér, vámpír maradvány, és a 3 db növény(bloodgrass, garlic, nightshade) mellé, kellett még valamit gyüjteni, hogy elkészítsék az ellenszert? Mert elvileg összeszedtem öket de a növényeket nem fogadja el a némber. Valamit rosszul csinálok?

CS@
Ma vettem észre, hogy a tárolok kicsit bugzanak.
Elméletileg nincs tárolókapacitásuk, de ha túl sokat pakolok bele(súlyból) akkor idõvel elkezdenek nem látszani benne dolgok. Ha elkezdek kipakolni, akkor elkezdenek megjelenni a nem látszó cuccok is, valamint TakeAll –all is ki tudom venni õket.
Szóval ha valaki esetleg azt hinné, hogy eltûntek dolgai, akkor próbáljon kipakolni a tárolóból.

Egy bizonyítékot kell szerezned a Grey Prince származásáról. Amit ott megtalálsz. Könyv vagy jegyzet, ilyesmi.

PiszkosFred
Distant lod és grass distance?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Halfer
Nekem AMD2800+, 512RAM, MSI 6600 GT 128MB és majdnem fullon megy. 1024x768 és csak az árnyékok vannak mediumon és a self shadow off. Szóval nála szerintem ezzel sem lesz gond.

Halfer
Az Origin of the Gray Prince küldetésben kérnék segítséget. Az Arena-ban kaptam Gray Prince-tõl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elmentem Crowhaven-be. Végigjártam a barland mind a kettõ részét, megöltem a vámpíokat is de tovább nincs út ahová mehetek. Gondolom vmi titkos helyet nyit a kulcs amit a Prince-tõl kaptam, de az hol van?

SNAKE01
nektek is lassan lép szintet a karakter?

Kandurex
Érdekes, én teljesítettem az ÖSSZES mágus küldit, de egy oltáros nem volt köztük! Van oltáros küldetés, de azt egy shrine adja.... szal nc.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ANNÁL a mage guild-os küldinál mikor egy oltárhoz kell menni mit kell csinálni ???????????tudom hogy már kérdezték de nem találom!HELP!
b-type
Kár hogy nincs az Oblivion-ban szélirány. 😞
Nagyon megdobná sztem a játékot, és talán nem is nagy belenyúlás.
mert oké ott állok fáklyával a kezemben és nem lát...jó nem túl éles a szeme, oké csörtetek-nyikorgok mint bádogember és nem hall...jó nem túl éles a hallása.
de ha szaglása sincs akkor igazán nem tudom hogy a rákomba marad életben egy ilyen mob 😊)))

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

PiszkosFred
Jól, 1024ben kábé 3/4edes csúszkákkal.

NEOreg3
ölj meg egy ártatlan embert és utána aludj valahol, egy ember meg fog majd keresni

(nálam legalábbis így történt)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

szablya
A Dark Brotherhood-hoz hogyan tudok csatlakozni?

!!!Gothic forever!!!

Lunki88
Garlicot hol tudok venni? (Mert ez hiányzik még a Cure Vampirism questhez, eddig 4-et találtam de még egyet kéne valahonnan szereznem.)
Szerintetek a gépemen hogy fog futni?
AMD Athlon64 3200+
1GB ram
Leadtek 6600GT
érdemes megszerezni milyen minõségbe fut?
kösz

ha jól tudom nem õ fogja oda adni hanem valaki az imperial city-ben!
ati2002
Thx, már lefizettem (a k***a anyját, nem vagyok amúgyis elég csóró), de nem adta oda, hanem elküldött egy haverkájához, akinél ott van a Staff.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Adott egy charm spellt a mage guildes nõ, azt használd, bár nekem még le is kellett fizetnem, aztán 200 aranyért odaadja

ati2002
Segítsetek: Bravil, Mágusok "Recommendation" elõküldetése, hogy kell rábeszélni a fickót (valami Valmor a neve, vagy mi), hogy adja oda azt a "Mage's Staff"-ot?

<#wow1>...hát nem hiszem hogy valaki is használná a forumozok közt, hisz igy elveszik a játék varázsa😞
Panzerfaust
A Daedra Blood küldinél is vámpírokat kell gyakni, asszem Brumaban is meg az imperial cityben is van vámpíros küldi.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

szablya
Köszönöm a segítségeteket.

!!!Gothic forever!!!

NEOreg3
Dark Brotherhood egyik tagja aki az elsõ küldetéseket adja vámpír. Ha az õ küldetéseit megcsinálod akkor felajánlja neked, hogy átváltoztat.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ati2002
Én spec alig tudom õket elkerülni (alváskor). menj el pl az Arénába, és aludj ott egyet. Garantáltan megharap majd egy, amíg alszol.

szablya
Hol találok vámpírokat a játékban? Nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy milyen vámpírnak lenni. Kérlek válaszóljatok.

!!!Gothic forever!!!

PiszkosFred
Huh, tényleg, eszembe sem jutott a yield ;] Úgy megharagudtam rá, elborult az agyam: kimentem a sz*rból, még óvóbácsit is játszok mellette, erre nekemesik csak mert véletlen ráültem a lovára. Hát fene a pofáját ;]

Sanyix
Ja sikerült, még többet kellett várni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tataglia
PIZZATAINER a kulcs. a NUMPAD gombok mindegyikének benyomása: örökélet, végtelen pénz, örök mágia és fatrigue, soha nem vesztesz el tárgyakat. Én csak tudom, hiszen használtam.<#heureka><#heureka><#heureka>

velem is többször elõfordult hogy a nagy kavarodásban egyik társamat sebeztem meg. ilyenkor jól jön a "hé haver bocs véletlen volt no" opció. folyamatos blokkolás melett egy space a karakterre és megbékél velünk és fejpénz sincs(aszem). ha nem mondtam újat bocs, csak jobb lehetõség mint egybõl hidegre tenni a herceget😊 a kínosabb az ami velem történt. egy járõr lovát sikerült fejbe somni egy buzogánnyal és vele nem is sikerült egyességre jutni ( kiirta a progi hogy sóri de lóval nem tudsz beszélni) ugyhogy az otthagyta a gazdáját és a következõ város kapujáig üldözött😊

BEAST
sztem random , legalábbis nem tûnt fel hogy ugyanazok lettek volna 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lopott mágikus cuccot kinél tudok javíttatni?

PiszkosFred
Lenne egy kérdésem ;] Az O-Tornyokból nyerhetõ kavicsok mindig ugyanazok kapunkként, vagy random? Vagyis ha új karaktert kezdek, ugyanaz vár rám minden kapu mögött, vagy lehet szerencsém is akár egy jobb random hatásokkal rendelkezõ sigil kaviccsal?

ZS90
hopsz némi gépelési hiba - questnél, rányomok

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

ZS90
Hi all! Lehet hogy hülye kérdés lesz de pls ne oltsatok be mert 2 napja játszok a játékkal. A Blood of Daedra címû quetnél tartok azon belül is a Shrina of Azuránál. Elmegyek a helyre ott van egy szobor amit lehet aktiválni rányok és nem történik semmi. nem tom mit kell csinálni hogy tovább mehessek, pls vki help! köszi

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

BEAST
énis utálom a "segítõket" véletlen eltalálom õket és vagy meghalnak , vagy rámtámadnak ... az a legjobb amikor véletlenül egymást támadják meg

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
hehe , én kb félúton elvesztettem az öreget , az az igazság hogy csak vágtáztam elõre , fel sem tûnt hogy lemaradt <#miaz> ... vicces hogy a kapuban megjelent a semmibõl <#hehe>

Sir Quno Jedi
Én másokkal rühellek utazni, mert nem élnek túl egy nagyobb csatát, ami néha megesik velem mostanság. A legerõsebb summonjaim simán kinyírják a harcoló feleket is teszemazt, mégha azok az enyimék közül is valók, bumm bele a közepébe és kész a tömeghalál... A többi spellrõl már nem is beszélve! Az NPC-k akik velünk vannak totál eszetlenek, simán nekimennek a totál túlerõnek, ami ellen max. nekem lehet esélyem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ati2002
Nekem a nagyon sima utam volt, amikor hármasban lovagoltunk, egy darabon még egy õr is kísért minket. Mindenki arra hívta fel a figyelmemet, hogy le ne térjek az útról. Nem is kószált el senki.

Amúgy én sem használnám a fast travelt, ha lenne egy nyavalyás lovam, de így kénytelen vagyok. De most el kezdem gyújteni az aranyat egy pacira. Tényleg, tudsz kölcsönadni 10-éig?<#vigyor3>

b-type
állítóla a karó használ 😄D
egyébként FAQ-ban van némi irányadás..😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

csocso14
Vámpír??? Én is erre gondoltam, de eddig ez nem volt nem lehet esetleg ellene tenni valamit?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

lal

PiszkosFred
Vámpír vagy aranyapám, nem tûnt még fel? 😄

PiszkosFred
Ööö, tisztában vagyok vele, de elvbõl nem használok Fast Travelt a játékban, ez korábban már írtam párszor. Tudom, elmebeteg gondolat, blabla - ez van, ez az én hülyeségem. ;] Imádok lovagolni az országúton, akár egyedül, akár egy járõr társaságában, akár nagyobb kompániával...

csocso14
Én azt szeretném meg kérdezni, hogy ha nappal van miért megy le folyamatosan az életerõm és van erre orvosság?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Sir Quno Jedi
Felesleges velük bandukolni. Simán nyomsz egy fast travelt és ha nincs ellen a közelben voilá!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Tegnap hajnalban jartam ott, de nem. Elobb bezartam a kaput, aztan visszamentem a barikadra a kapitanyhoz, vele megrohamoztam a varost, majd bementunk a templomba. Ott orult nagyon hogy legalabb par ember meg eletben maradt, azokat o ki is vitte a kapuhoz. Martin is ott lopta a napot, elmondtam neki hogy nagyon ne essen ketsegbe, es ne szidja az isteneket, mert nem hagytak cserben egyelore Tamrielt. Aztan megemlitettem, hogy nem mellekesen o a csaszar fia, amit meglepoen konnyen megemesztett, majd szolt, hogy ez esetben ugyan vigyem mar el Jeuffrehez Chorrol melle. En szoltam neki, hogy jo, majd elviszlek cimbora, es ott allt jopar oraig, amig en szedtem par deadra szivecsket a maradek szornyikebol. Aztan followwal egy istentelen hosszu ut kezdodott, megspekelve az idiota Dawn szektasok elcs*szett rajtautesevel (mondjuk a kis kopasz papot jol levertek), egy ujabb hosszu lovaglassal, soksok medvevel, oroszlannal es a folyamatosan elkallodo Jeuffreval. Nemtudom, de az a pacak szerintem az eletben nem ult lovon, mindenfele ment, csak arra nem amerre mi 😄

Erdekesseg. Volt egy kisebb csetepate. Egyik reszrol harcolt a lovam, Martin es Jeuffre, masik oldalon volt egy szerencsetlen es kelloen naiv Khajiit bandita. Mire eszbekaptam, mar halott is volt. Az en lovam es a Martine egymas mellett allt, es mit ad isten, rossz lora szalltam. Na erre a hulye papja nekem esett. Jol pofanvertem par villammal, aztan elvesztette az eszmeletet. Jeuffre mindekozben - a testorok gyongye - valahol megint a lovat probalta iranyba allitani, lesz*rta hogy epp a kovetkezo csaszart verem laposra. Maritn aztan felkelt a foldrol, mosolygott, szolt hogy jo lenne mar a Felhok Templomaba erni, ugyhogy siessunk. Ennyi. En meg kaptam 250 bountyt, es semmi mast. Azota nem jartam varos kornyeken, siekrult kikerulnom a jaroroket is az uton. Szoval a lenyeg, a Marint gyerek nem haragtarto 😄

reménytelen
Én meg néhány 6-7000 arany értékû cuccot akarok eladni, de eddig 1200 arannyal rendelkezett a leggazdagabb kereskedõ, akit találtam.

Dark Brotherhood pedig:
Embert kell ölnöd. Egyszer megjelenik egy felirat, hogy ismeretlenek figyelték a gyilkosságot, és legközelebb, ha biztonságos helyen alszol, megjelenik a Brotherhood speakere és ad egy csatlakozó küldetést.
Halfer
nekem is olyan kéne 😛 vannak cuccaim 700 meg 600 arany értékben de adnak érte maximum 200-at, de vhol még annyit sem. felháborító 😄

Dark Brotherhood-ot hol találom, hol csatlakozhatok hozzájuk?

b-type
"...Viszont pontosan a grafikája és az AI miatt nem fogja megközelíteni soha a pnp szerepjátékot. "

viszont sokkal sikeresebb 😊
Az ember kitalál a mindent, minden kihat mindenre, aztán rájön hogy vagy megveszi 3 ember a játékot, vagy bár az emberek azt mondják az kell nekik, de valójában dehogyis 😊

Tálalsz az embereknek egy fantázia világot, a játékosok negyedét teljes joggal bebörtönzik, a másik negyedrészt megölik mert gyík bár azt hiszi nem, a harmadik negyedrész belegyalogol vmi csapdába és az utolsó pixel alatt a semmi közepén hal meg, a maradék pedig kibeba'ott nagyot szórakozna és soha nem felejtené el, de az õ gépükön meg sem moccan a játék. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

reménytelen
A nagyon drága cuccokat hol lehet eladni? Hol van olyan kereskedõ, akinek sok aranya van?