The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elméletileg nincs tárolókapacitásuk, de ha túl sokat pakolok bele(súlyból) akkor idõvel elkezdenek nem látszani benne dolgok. Ha elkezdek kipakolni, akkor elkezdenek megjelenni a nem látszó cuccok is, valamint TakeAll –all is ki tudom venni õket.
Szóval ha valaki esetleg azt hinné, hogy eltûntek dolgai, akkor próbáljon kipakolni a tárolóból.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nagyon megdobná sztem a játékot, és talán nem is nagy belenyúlás.
mert oké ott állok fáklyával a kezemben és nem lát...jó nem túl éles a szeme, oké csörtetek-nyikorgok mint bádogember és nem hall...jó nem túl éles a hallása.
de ha szaglása sincs akkor igazán nem tudom hogy a rákomba marad életben egy ilyen mob 😊)))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(nálam legalábbis így történt)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
AMD Athlon64 3200+
1GB ram
Leadtek 6600GT
érdemes megszerezni milyen minõségbe fut?
kösz
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
!!!Gothic forever!!!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy én sem használnám a fast travelt, ha lenne egy nyavalyás lovam, de így kénytelen vagyok. De most el kezdem gyújteni az aranyat egy pacira. Tényleg, tudsz kölcsönadni 10-éig?<#vigyor3>#vigyor3>
egyébként FAQ-ban van némi irányadás..😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Erdekesseg. Volt egy kisebb csetepate. Egyik reszrol harcolt a lovam, Martin es Jeuffre, masik oldalon volt egy szerencsetlen es kelloen naiv Khajiit bandita. Mire eszbekaptam, mar halott is volt. Az en lovam es a Martine egymas mellett allt, es mit ad isten, rossz lora szalltam. Na erre a hulye papja nekem esett. Jol pofanvertem par villammal, aztan elvesztette az eszmeletet. Jeuffre mindekozben - a testorok gyongye - valahol megint a lovat probalta iranyba allitani, lesz*rta hogy epp a kovetkezo csaszart verem laposra. Maritn aztan felkelt a foldrol, mosolygott, szolt hogy jo lenne mar a Felhok Templomaba erni, ugyhogy siessunk. Ennyi. En meg kaptam 250 bountyt, es semmi mast. Azota nem jartam varos kornyeken, siekrult kikerulnom a jaroroket is az uton. Szoval a lenyeg, a Marint gyerek nem haragtarto 😄
Dark Brotherhood pedig:
viszont sokkal sikeresebb 😊
Az ember kitalál a mindent, minden kihat mindenre, aztán rájön hogy vagy megveszi 3 ember a játékot, vagy bár az emberek azt mondják az kell nekik, de valójában dehogyis 😊
Tálalsz az embereknek egy fantázia világot, a játékosok negyedét teljes joggal bebörtönzik, a másik negyedrészt megölik mert gyík bár azt hiszi nem, a harmadik negyedrész belegyalogol vmi csapdába és az utolsó pixel alatt a semmi közepén hal meg, a maradék pedig kibeba'ott nagyot szórakozna és soha nem felejtené el, de az õ gépükön meg sem moccan a játék. 😊