The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jácani, de már nemkell.
fortify intelligenciát hol lehet megtanulni? Vagy bármilyen fortify attrib -sot?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy cracket valaki plizz dobjon már.
végremár! 😄 (#nagyonvigyorgósmiley)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
bocs
de nem tudok tovább jutni és muszály!
de nem tudok tovább jutni és muszály!
nnál a mage guild-os küldetésnél mmikor skingrádba kell menni és már avatarok vagyunk beszélin kell valamilyen emberrel aztán elküld még vagy négy emberhez,mit kell csinálni ???folyton azt mondják hogy menjek vissza akitõl kaptam a küldit! mit kell csinálni ????????
Alkottam egy jó pofa destruction spellt:
200dmg fire + 200dmg shock + 200dmg cold ....eddig nem sokan álltak fel utánna <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
(100dmg csak 2 sec -ben)
200dmg fire + 200dmg shock + 200dmg cold ....eddig nem sokan álltak fel utánna <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
(100dmg csak 2 sec -ben)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ez mirejó?
http://thenamelessphoto.com/
hi all! találkoztam glarthirral skingrad-ban és azt mondta találkozzak vele a templom mögött de amikor odamegyek nincs ott,össze vissza mászkál a városban és mikor hozzászólok akkor valamit dumál és kész.miért nem jön a templom mögé?
nemtudom. egy darabig énis használtam aztán eladtam mert kúva sok helyet foglalt.
Szomjas vagy éhes????? Ez nem a Sims. 😊
Why so serious?
ott én is jártam és asszem én is lvl5-ös voltam, de nem vihettem magammal mert nem volt hely. francba... amúgy sokat ér, jó kis fegyver?
ilyen patkány kajának van értelme? megeszem azt lemegy az életeme 😄😄
amúgy mikor tudom hogy épp szomjas vagy éhes-e?
amúgy mikor tudom hogy épp szomjas vagy éhes-e?
én oblivionban találtam ilyen kardot. valamelyik daedra gyereknél volt a torony tetején xD
Tökéletesen igazad van! Emlékszem én speciel az életszívás miatt hagytam abba. Csináltam valami cuccot talán kardot. Azt meg se karcolt semelyik. Szal az meg az elején túl nehéz volt. Azt kijöttél Balmorából valami kaffa enchantel és nem volt ellenfeled.
A rendszer nekem is bejön, csak a tárgydobálás/használat nem. Kellene valami olyan érték amivel korlátozzák a használatot. Mondjuk egy glass armorhoz kéne light armor 80, de vagy valami ilyesmi. Meg persze kevesebbnek is kéne esnie jobb cuccokból.
joh max annyi hogy jobb fegyok esnek magasabb szinten😛
semmi koze a szintnek a sebzeshez😊 ez a game a stat+skill ertekekrol szol.
szerk.: az már régebbi kép, most már ilyen az ikonja: ez.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
többet nem tok segiteni , mivel nem tartok ott
<#nemtudom>#nemtudom>
<#nemtudom>#nemtudom>
Akkor én jó vagyok 5-ös szinten egy 12-es vágóeszközzel? (Daedra sword, megspékelve általam egy kis mágiával) 😊 Ez az.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
gondolom te nem ott tartasz ahol én!én csak egy 13-as szintû vok
Kérjük meg, hogy írja le még vagy 50szer aztán nézzük meg milesz belõle...
Csak gyõzze Hmuda 😄
Nah mostmár ON
Csak gyõzze Hmuda 😄
Nah mostmár ON
ha tudna valaki azok kozul akik az utobbi oraban olvastak a forumot akkkor mar kaptal volna valaszt, semmi ertelme 10 szer beirni egy kerdest 1 oldalra, mert csak azt ered el, hogy az sem fog valaszolni aki tudna.
Igen van is valami enchanted dagger nálam ami quest item gondolom az lenne az, és hiába nyírom ki vele akkor sem sikerül. <#nemtudom>#nemtudom>
asszem csak megkell egyszer szúrnod ha jol tudom , még nem csináltam de itt a forumon olvastam valakitõl..gondolom daggerrel
fájterek pls help!!! van egy olyan küldi, hogy egy ellopott követ kell megszerezni pár trolltól, és nemtok átmenni a hozzávezetõ ajtón... hogy kell azt kinyitni? ( megismétlem mégegyszer )
Én nem csináltam a küldetést, de azt olvastam, hogy azzal a tõrrel, amit kaptál, egyszerûen meg kell vágni.
minden városban van fogadó ott tudsz( inn -eknek hijják õket), ha sátorban éjszakázol, vagy a szabad ég alatt könnyen vámpirharapás áldozata lehetsz...uhhogy vigyázz😊
Biztos volt már róla szó , de nem találtam rá választ, hogy Argonian Blood-ot hogy szerezzek mert hiába ölök meg egy Argoniant attól a vére még nem lesz nálam?
meg 5 szor legyszi.
sebzes jobban fugg attol hogy hanyas az erod meg a skilled mitn magatol a fegyotol😊
tudom nálam is erõsebbet üt a kard 84 strehegt-el mint 50-el!
ha táposabb vagy skillben akkor nagyobbat üt a fegyó is 😊
a mostani dwarven fegyóm anno 8at sebzett most 11en áll 😊
a mostani dwarven fegyóm anno 8at sebzett most 11en áll 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
aludni hol tudok? eddig egyszer tudtam csak akkor találtam egy sátrat :\
nálam van egy two hand-es grass sword és 15-öt üt!
minek ez az elven sword.úgy látom elég gyenge!?!
mage , battlemage vagyok, és arra lennék kiváncsi hogy a daedra sziveket, és a weiykir(lehet rosszul irtam)világitó köveket eladhatom bátran, vagy várjam meg mig enchantolni tudok(még messze vagyok attol), vagy mint alkimista bátran kotyvasszak belõlük?..kezdö rpg játékos lévén elég sok hibát elkövettem az elején(nem egymáshoz illõ major skill kiválasztása stb), nem szeretném ujabbakkal tetõzni😊..
kandurex kollega: az általad felsorolt modokat hol találom meg?..ajnos már töltöttem arról az oldalról, de elfelejtettem felvenni a könyvjelzõk közé😞..ha lennél olyan kedves a linkjét beirni...köszönöm
kandurex kollega: az általad felsorolt modokat hol találom meg?..ajnos már töltöttem arról az oldalról, de elfelejtettem felvenni a könyvjelzõk közé😞..ha lennél olyan kedves a linkjét beirni...köszönöm