The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reger
Kár,pedig jó let volna lecserélni az 5-öt sebzõ kardot😞

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

istenostora03
Dokumentumok\My Games\Oblivion\savegame

Halfer
Ha az Arena-ban hagyok egy szekrényben cuccokat, akkor az örökké megmarad ott? Mondjuk van amit a játék elején dobtam el az úton és ott van, de hogy biztosra menjek.

Olvastam itt egy modról (environment .... ) ami a környezetet szépíti. Hova kell bemásolni a cuccokat? Ja és hol találom az elmentéseket?
istenostora03
hogy birom megvenni a Bravil-i házat?

Köszi a segitséget.
Sikerült
Én csak érdekességként említettem, egyébként valószinûleg igazad van, azért annyira szerintem sem cseszték el, mint amire ez alapján lehetne következtetni. Amúgy ha jól emlékszem a Morrowindbõl is volt konzolos verzió, szóval ez a tendencia nem új.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Ron Ragm
Mert az csak replika.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hmuda
Talán mert a neve elõtt ott van a "replica" szócska?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

reger
Szereztem egy 9-et sebzõ tõrt (az 1-ik fighters guild vitrinébõl loptam)de akármikor megütök vele valakit eltörik.Ez miért van?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Lunki88
Az egy questben lesz majd, akkor jelölni fogja a térképen hogy hova kell menned, amúgy Cheydinhaltól délre van.
Hmuda
Az nem dremora akar lenni?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ati2002
Azt hiszem valamelyik Oblivion toronyban jutottam hozzá. Nagyon hatásos, és jelenleg nem találok erõsebbet. A súlya, na az elég sok, de beosztom a helyet, még egy kardom van mellette, ez a kettõ elég jelenleg mindenki ellen.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

csocso14
Lunki88, hol találtad meg a banyát, mert sehol se találom <#shakehead>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

PiszkosFred
Ezert is lett kikapcsolva a tessourcen minden felesleges funkcio, mert egyszeruen nem birjak a rohamot a sracok ;] Rengeteg latogatojuk van - atvettek a summit helyet, ez ezzel jar;] - az a csoda hogy nem adta meg magat a rendszer eddig.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lunki88
Valaki nem tudja annak a tõrnek a nevét amit a banya ad a Vampire Cure questnél? Mert nekem egyszerûen eltûnt, csak nem tom hogyan mert quest itemet eldobni/eladni nem lehet, és azért kéne mert csak ezzel tudok argonian vért szerezni az ellenszerhez. <#szomoru1><#falbav>
Mr_no_NaMe
Amúgy a tessource nektek is rohatt lassú? Nekem akár 5 percig is eltarthat mire betölt valamit rajta.
Mr_no_NaMe
De akkor honnan lehet letölteni ingyér???
Amúgy a Dark Brotherhood mióta ad sok pénzt? Ittvagyok a prisonos utáni questnél és ilyne 50 aranyakat kapok...ez lóf*sz.
Amúgy van ilyen kereskedõ mint a creeper a morroból aki maxos árat ad a cuccokért?
Most lvl 4 vagyok. Merre találok jobb heavy páncélt mint ami az arénában van?
PiszkosFred
Miert? Mert a hypenak koszonhetoen rakas hulyegyerek is elkezdett jatszani, akiknek keszult par mod.

- Tobbet cipelhet.
- Gyorsabban fejlodhetnek a skillek.
- 24orankent spawnoljon ujra a teljes barlang.
- Osszes blunt weaponbol blade tipust csinalnak.

Es ez csak az elso 4-5 mod. K*vanagy modok am ezek, igazi hibajavito modok, melyeket a szemetlada Beth nem igy csinalt eheh. Tenyleg no comment...

Legkozelebb nezz szet elobb, mielott peldalozol valamivel. Mert ennek igy semmi ertelme.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

LegionarR
Hmm... legközelebb elõtte írd a kérdést, és csak utána panaszkodj, hogy nem válaszol senki <#vigyor4>

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
Mire???

Annál a mage guild-os küldetésnél mmikor skingrádba kell menni és már avatarok vagyunk beszélin kell valamilyen emberrel aztán elküld még vagy négy emberhez,mit kell csinálni ???folyton azt mondják hogy menjek vissza akitõl kaptam a küldit! mit kell csinálni ????????
valaki válaszoljon már!
Egy kezemen megtudnám számolni hogy pl innen az Sg-rõl hányan fizettek a lópáncél modért pedig sztem szinte mindenki használja

Ezeknek a fele nem igazi mod hanem minimális változtatás/könnyítés, hála az oblivion népszerûségének.

Ennyire azért nem baxták el a játékot szvsz 😊

Egyébként Morrohoz se csak 45 ilyen mod volt, akkoriban a modok igazi gyûjtõhelye a Summit volt, a source csak most került elõtérbe

BEAST
naigen , de a Bethesda , mint más "szinvonalas játékokat gyártó" cég is rájött hogy a játékok "elkonzolosításában" van a nagy pénz ezért egyszerübb egy butított játékot kiadni , az elõzõ részek rajongói úgyis rávetik magukat és ha nem tetszik nekik valami akkor modokkal javítják és sajnos egyre több ilyen játék lesz :S

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MerlinW
Bethesda most 2 dolláros szarokat csinál (lópáncél, pár új quest), mert az neki most jó...<#idiota><#wilting>

[merlinw.org]

A Bethesda helyében azért ezen elgondolkodnék egy kicsit...

Igen, vagy a játékosok szerint annyi hiba van benne amit javítani kellene. Gameplay effect and changes: Morrowind 45db, Oblivion 233db!!!

talan mert nepszerubb is mint anno mw volt?😊 meg talan ebben tobb lehetoseg van modolni mint anno mw ben.

hmmmm... nem semmi, hogy a tessource-on már most majdnem annyi mod van mint a Morrowind-hez. (NO COMMENT)

Valaki segitsen nekem légyszi.Arcan Universitiben vagyok el kell mennem DELMAR nevû csávóhoz õ csináll nekem egy botot de kell neki wood de honna.
MerlinW
Kamatos részletfizetéssel használja - napi egy varázslat, 72 óra alvás😊

[merlinw.org]

es ez hany magicka?😊

Lobsterman
nyomjál a bannerre

Ridley
hi all!

ebben a részben is van assassin guild?

esetleg van olyan oldal ahol infók vannak errõl?

ty elõre is

AmdPower

MerlinW
legörgetsz, free gombra kattintasz, vársz 20-40másodpercet, oszt megjelenik a letöltés link ill egy oneclick azonosító doboz, ahova beírod a mellete levõ 3 karaktert, oszt nyomsz egy entert.

[merlinw.org]

Lehet,hogy hülye kérdés,de,hogy tudok innen letölteni??
LegionarR
Ez már volt párszor... Meg szerintem lesz is <#eplus2>

MerlinW

[merlinw.org]

Sziasztok.
Tudna valaki segíteni??
Az Oblivion-hoz keresek Magyar nyelvü kézikönyvet.
Nem tudtok egy helyet ahonnan le tudom tölteni, vagy ha van olyan aki eladja nekem akkor megvenném(csak a könyv érdekel)

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Valaki nem tudja hol lehet a bothoz wood-ot szerezni???LÉGYSZI<#conf>
Lacee
na ez rögtön mehet FAQ-ba is szerintem 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lunki88
Na ezt én is szeretném tudni. <#wilting>
Valaki segitsen nekem légyszi.Arcan Universitiben vagyok el kell mennem DELMAR nevû csávóhoz õ csináll nekem egy botot de kell neki wood de honna.<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
David2
nem létezik oan mód, ami izgalmasabbá teszi az aréna "fogadós" részét, pl nem csak 1v1ek, hanem több ember harcol 1*re
azér jó lenne látni, h 3 pitdog vs bajnok, vagy engednének némi vizet az arénába, ahogy régen szokás volt<#vigyor3>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Hmuda
Áh végre. Megyek is kiprószálom. Ezer hála érte neked meg a készítõnek. :-)

Fejes021
mármint akkorbeszélj vele amikor látod nappal

bocs spammért

http://www.panoramio.com/user/518310

Fejes021
éjfékor menj a templom mögé és ha nincs ott akkor beszélj vele és legközelebb éjfélkor ott lesz, ha neked nem bugos ott a játék

http://www.panoramio.com/user/518310