The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halfer
Nem tudjátok hol találok/kapok Elven Long Sword-öt?

bazz már 10 perce sétáltam azt jött egy kurva mágus azt megölt <#mf3>

Homless egyetértek veled, ami a lebutitást, és a töketlen amerikait illeti.De ennek ellenére jó let a progi!
nnál a mage guild-os küldetésnél mmikor skingrádba kell menni és már avatarok vagyunk beszélin kell valamilyen emberrel aztán elküld még vagy négy emberhez,mit kell csinálni ???folyton azt mondják hogy menjek vissza akitõl kaptam a küldit! mit kell csinálni ????????
szkillnövelés szempontjából ugyanaz, csak az elnyelt sebzés nygaobb a pajzsnál

Kandurex
Chuck Norris azér nem, az legalább 35 lvl... <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tele vagyok fegyverrel, ezeket ugye a városokban tudom eladni? Miket érdemes megtartani? Küldjek képet?

Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki segítsen pls: már mindent összegyûjtöttem a banyának a Cure Vampirism questnél , erre még az Argonian Blood mindig hiányzik neki holott én azt már rég megcsináltam , ez valami bug lehet? Mert nem szeretnék modot használni ahhoz hogy ne legyek vámpír. <#falbav>
PiszkosFred
Na végre, köszönöm. Már azt hittem senki sem említi meg, hogy ez a rendszer volt a Morrowindben is. Csak ott az adott npc és szörny nem követett téged szintben, hanem akkor jelent meg a világban, amikor elértél egy bizonyos szintre. Vagyis pár fix helyen lévõ atronachot ha belegebedt az ember, akkor sem talált lev1ként. Magasabb szinten úgy kellett õket kerülgetni. GoldenSainteknél detto. Ami a MW elõnye volt, hoyg tudtad melyek azok a helyek, ahova necces lemenni lev1ként. Itt pedig akárhova mégy, mindig megfelelõ erõsségûek.

Tudom hogy ezzel egyedül vagyok, de nekem egyre jobban tetszik ez a megoldás. Morrowindben kaptam olyan karaktereket, amelyek 100 feletti szinttel rendelkezett, vagy olyan burtál terminátorrá lett fejlesztve, hogy az már pofátlanság. Vivecet lenyomni 20as szinten? Egy istent? Mulattságos. Alapesetben a Morrowind túl könnyû volt. Hamar szereztél pénzt, hamar tréningelhettél, és ki sem tetted a lábad Balmorából, már csáknorrisz lehettél. Onnantól gyerekjáték volt minden. Aki azt mondja, ez hülyeség, akkor kérem nézzen utána annak, hogy mikor jelent meg az elsõ Giants mod, és többi nehezítõ társa...

Szóval nem rossz irány ez, amit az Oblivionba próbálnak. Még kell rajta finomítgatni, egy "tól-ig" szintfejlõdéssel (mint a modok), de lényegesen jobb mint MW.

Hogy a tárgyak is követik a szintedet, na az viszont totális marhaság.

Én egyetlen dolgot hiányolok, a rejtett kincseket, a titkosajtókat, és egyéb olyan dolgot, amiért érdemes átnézni egy dungeon minden négyzetméterét. MWben emléxik mindenki, egy-egy õsi ereklyének a megtalálása bizony néhány pixelen múlott. De hát ezért ereklye egy ereklye, dolgozzunk meg érte, vagy szenvedjünk meg érte.

Mindez persze egyéni vélmény, én így látom (lehet mások szerint rosszul, de ez már legyen az én bajom) ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
A fegyverrel való hárítás azonos értékû-e a pajzzsal történõ blokkolással? Nem a hatékonysága érdekelne, hanem a "blokk skill"-re gyakorolt hatása, azaz ugyanolyan mértékü értékelése van-é és hogy nincs-e valami határa a támadófegyver méretétõl, esetleg anyagától függõen (mondjuk egy tõrrel megfogni egy kétkezes fejszét érdekes😊))

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Melyik moddal lehet teljesen kivenni a vampirism létet, mert mindenki irkál így vámpír úgy vámpír. Köszi. Szeretnék sima breton lenni. Csak a cure of vampirism segít? De azt inni kell minden nap nem? Mert ha megittam akkor még ott maradnak a "szupervámpír" képességek. Hol keressem a megoldást? Mert még nem tok bemenni az Arcanéra. A brotherhoodot meg gyûlölöm már. Valami cheat kéne, mert ez teljesen kikészíti a testem és lelkem. 😞
LegionarR
Nem veszett el egy mentés sem. És nem kedtem újat se.

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

eprex
read-me-be azt íja h újat kell kezdeni.Letöltöttem én is csak nem tom h el fog-e veszni

eprex
de a mentések elvesznek nem?

LegionarR
Nem, én egy mentést töltöttem vissza, és már látszik a külömbség...

LegionarR
Mintha élénkebbé tenné a külsõ helyszíneket (az erdõ szerintem most mégjobban emlékeztet a régi 20 perces játékbemutatóban látott erdõre).

eprex
de nem kell új játékot kezdeni hozzá ugye?

LegionarR
Úgy tûnik nem megy lassabban. De lehet hogy kicsit elhamarkodtam, még tesztelem egy kicsit...

eprex
és mennyivel kell hozzá lejebb állítani a felbontást?

LegionarR
Húha... Most raktam fel ezt a Modot , és akkora hátast dobtam... A mod elvileg még valósághûbbé=szebbé teszi a játékot, és tényleg! Az Oblivion alapból gyönyörû, de így...
Egy próbát megér nem?

A Mod egyébként az idõjárásra és a vizekre koncentrál...

grebber
Valaki belinkelné a sima lópáncél modot?

Next PC upgrade: 2022

nézd az aláírásom :-)
és 256-s

Ron Ragm
Morrowindben is a szintedhez voltak igazítva a szörnyek/banditák, kivéve ugye az unique krícsöröket. - ne mondd nekem hogy ketetes szinten Golden Saintok rogangáltak körülötted. Ami igazából el van baltázva az az hogy ha eléred az x szintet automatikusan "megkapod" az oda illõ páncélt/fegyvert, nem kell keresgélni a jó cuccokat mert maguktól jönnek.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lunki88
A Mage's Staff questnél honnan gyûjtsek fa anyagot a mágus bothoz? Mert az Arcane Universityben beszéltem valami Delmar nevû csókával és azt mondta õ elkészíti csak fa kell hozzá.
grebber
LOL nem egyszerre.

grebber
Nem csalok akkor túl könnyû lenne szerencsémre bizom.
Eddig sem csaltam gamekben mostse fogok <#ejnye1>

eprex
homeless!Én nem értek veled egyet... Sztem sokkal jobb lett mint a Morrowind, ill. ez az én véleményem. Nekem példáúlaz elsõ küldetés már unalmas volt, aztán elkezdtem mászkálni a térképen, hát hogy is mondjam, olyan semmilyen volt csak mentem sehol semmi néha egy-két szörnyike és ennyi, viszont az Oblivionba állatira tetszik h Morrowindbõl ismert városok romjait meg lehet találni, továbbá nagyon eltalálták a lovaglást is és sztem a karakter-generálás is sokkal részletesebb lett. De hozzáteszem mégegyszer ez csak az én véleményem.

Most olvastam, ugyhogy köszi neked is és HRaveN1-nek is a segitséget
tud walaki mondani nekem egy konkrét ayleid ruins helyet ahol van welkynd stone ?

Mr_no_NaMe
Köszike.
elcsesztem az #15691-et sry -.- 😄
Mr_no_NaMe
SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler szöveg
3 bizonyíték kell. A festékes szõnyeg, a kép a west towerben, illetve az ecset és a festék chanel szekrényében /ez utóbbiakat el is kell venned nem csak megnézned különben nem lesz jó/. Ha ezek megvannak akkor lehet gyanusítani.

Why so serious?

dunga
AHOJ! Fort Empire merre leledzik?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Lunki88
Na most jön egy láma kérdés: a spoiler tagot hogy kell használni? <#zavart2> Mert eddig még nem használtam.<#vigyor3>
BEAST
5-t lehet , de felesleges , mire mind hatni kezdene már úgyis halott az ellen

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

David2
amúgy az ellenfelet hány féle méreggel lehet fertõzni, rá lehet nyomatni 8-10 effektet?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Azért nincs értelme a szintlépésnek, mert mint mondtam, szinte már fps szintre le lett butítva, a sok hülye konzolos miatt. Mert ugye ez a játék nekik készült NEM a pc-seknek. Fps-be is minél elõrébb haladsz kapod az új fegyvereket, új szörnyeket. Nem ettõl lesz szerepjáték. Ha a morrowindbõl megtartották volna ami jó és még hozzá rakták volna a jó ötleteket, szép grafikat akkor ez lett volna a valaha készült legjobb játék, de nem. Nekik változtatni kellett. El lett baszva, kár ezen siránkozni. Én már nem is csodálkozom, mert évrõl évre egyre szarabb single player játékokkal találkozok. Az összes szar le van butítva az átlag amerika 10 éves kis ödönke szintjére, amit lehetetlen nem végigjátszani. És ezért lesz unalmas. Hol vannak már a betrayal at krondor vagy a might and magic szintü játékok!!??? ugyanmár....

Kandurex
quick load <#ravasz1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mr_no_NaMe
800-at?????
Azt hogyapics? Nekem csak 100at enged max.
grebber
LOL arénában nagyba mondom fogadok azt fortuna nagyon mellém állt nmondom is mekkora überkirályság nyertem 800 aranyat kapásbólazt utánna ugyonolyan gyorsan el is vesztettem mert mert lezuzták akikre fogadtam.Könnyen jõtt pént könnyen megy 😞

SNAKE01
thx!😄

Jaja, én is így csináltam, remélem TS korai halála nem hiányzik majd késõbb a történetben, + õ volt a legellenszenvesebb.. és hát az az 1000 arany, ugye.

Kis OFF. Beléztem a Morrowindes topicba, nekem anno nem volt meg (akkoriban még nem voltam gépileg eleresztve, de szerintem mivel a munkahelyen nincs sok dolgom ide pont jó lesz😊

Azért fun volt visszaolvasni a régi hozzászólsok közül az elsõket:

"Olyan videnyókártya kell hozzá ami teljes mértékben támogatja a Direct3D-t!!!

re: "2002 van basszák meg, felejteni kéne már azt a kurva D3D-t!"😊))))

annál a mage guild-os küldetésnél mmikor skingrádba kell menni és már avatarok vagyunk beszélin kell valamilyen emberrel aztán elküld még vagy négy emberhez,mit kell csinálni ???folyton azt mondják hogy menjek vissza akitõl kaptam a küldit! mit kell csinálni ????????
Ott van a taglinejában a videókártyája. A proci is számít a jó VGA mellett! Nekem csak 3.2+om van de nem is tudok csak 2* AA val játszani (igaz ezt 1280*1024ben).

-tRs-Landor

Kárpótlásul megmondom neked amit én tudok errõl. A Dark brotherhoodos küldik elég sokat hoznak. Vállald el még az elején a paranoia nevû küldit Skingradban kis elf csávó adja akivel a templom mögött tudsz dumálni. Jelentsd neki, hogy sextius vagy hogy híják kémkedik utána. Ha leveszed a nehézséget csókát könnyen kinyírod ami 1000 arany. Utána már keresnek is a Dark brotherhoodból, hogy be akarsz e állni közéjük. Aztán közbe nyomogasd az Arenat Imperial Citybe. Ez pld jó módszer plusz italok eladása. De megöli a feelinget szerintem, fõleg ha piszkálod a difficulityt. Jójaz normálon.

Mr_no_NaMe
Jah megvan talált valamit de nem tudom meggyanusítani Chanelt :S
Azt írja, hogy ha gyanusítom akkor legalább bizonyítékom legyen már...
SNAKE01
ok,eszemben sincs megsértõdni!<#wink>

Amúgy ahoz, hogy sok pénzed legyen leginkább játszani kell és nem blõdségeket kérdezni a fórumon. 😊 Meg ne sértõdj csak nem bírtam megállni meg amúgy is ez az igazság.

SNAKE01
különösen semmi célom nincs vele mert idáig mindenem megvan amire vágytam méghozzá ingyért!!😄DD

SNAKE01
az jó!😄