The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom hogy ezzel egyedül vagyok, de nekem egyre jobban tetszik ez a megoldás. Morrowindben kaptam olyan karaktereket, amelyek 100 feletti szinttel rendelkezett, vagy olyan burtál terminátorrá lett fejlesztve, hogy az már pofátlanság. Vivecet lenyomni 20as szinten? Egy istent? Mulattságos. Alapesetben a Morrowind túl könnyû volt. Hamar szereztél pénzt, hamar tréningelhettél, és ki sem tetted a lábad Balmorából, már csáknorrisz lehettél. Onnantól gyerekjáték volt minden. Aki azt mondja, ez hülyeség, akkor kérem nézzen utána annak, hogy mikor jelent meg az elsõ Giants mod, és többi nehezítõ társa...
Szóval nem rossz irány ez, amit az Oblivionba próbálnak. Még kell rajta finomítgatni, egy "tól-ig" szintfejlõdéssel (mint a modok), de lényegesen jobb mint MW.
Hogy a tárgyak is követik a szintedet, na az viszont totális marhaság.
Én egyetlen dolgot hiányolok, a rejtett kincseket, a titkosajtókat, és egyéb olyan dolgot, amiért érdemes átnézni egy dungeon minden négyzetméterét. MWben emléxik mindenki, egy-egy õsi ereklyének a megtalálása bizony néhány pixelen múlott. De hát ezért ereklye egy ereklye, dolgozzunk meg érte, vagy szenvedjünk meg érte.
Mindez persze egyéni vélmény, én így látom (lehet mások szerint rosszul, de ez már legyen az én bajom) ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mizujs?
A fegyverrel való hárítás azonos értékû-e a pajzzsal történõ blokkolással? Nem a hatékonysága érdekelne, hanem a "blokk skill"-re gyakorolt hatása, azaz ugyanolyan mértékü értékelése van-é és hogy nincs-e valami határa a támadófegyver méretétõl, esetleg anyagától függõen (mondjuk egy tõrrel megfogni egy kétkezes fejszét érdekes😊))
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Egy próbát megér nem?
A Mod egyébként az idõjárásra és a vizekre koncentrál...
és 256-s
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Eddig sem csaltam gamekben mostse fogok <#ejnye1>#ejnye1>
Next PC upgrade: 2022
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler szöveg
Why so serious?
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Next PC upgrade: 2022
Kis OFF. Beléztem a Morrowindes topicba, nekem anno nem volt meg (akkoriban még nem voltam gépileg eleresztve, de szerintem mivel a munkahelyen nincs sok dolgom ide pont jó lesz😊
Azért fun volt visszaolvasni a régi hozzászólsok közül az elsõket:
"Olyan videnyókártya kell hozzá ami teljes mértékben támogatja a Direct3D-t!!!
re: "2002 van basszák meg, felejteni kéne már azt a kurva D3D-t!"😊))))
-tRs-Landor
Azt írja, hogy ha gyanusítom akkor legalább bizonyítékom legyen már...