The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Next PC upgrade: 2022
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
2 kérdésem lenne, nemtudom más kérdezte e már.
1. Hol lehet szerezni black soul gem-et? mert joideje játszok már és még nem láttam 1 boltban sem.
2. Nemrég olyan problémába ütköztem hogy egy idö mulva belassu la karakterem magátol, teljesen random. Egy sima ör gyalog leelöz mig én futnék, olyan mintha lassitott felvétellel mozognék. Probáltam aludni sokat, meg minden cuccot eldobtam de semmi. Csak a régi mentés visszatöltése segit. Ja és az is poén hogy quicksavelek 1 ponton, ott semmi bajom nincs, 1 ora mulva belassulok, quicksave visszatölt és ottis lassu vagyok... Ez bug vagy mi?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Azt haljak meg ha teljesitem neki szart se fog adni tuti.
Bravil:
Vidd fel legalább 50 –ig a viszonyodat Regulus Terentius –al és akkor megveheted tõle 4,000 aranyért. Bútorokat a Fair Deal –ban Nilawen –tõl vásárolhatsz.
Kb 3 órán kerszetül csak vizpart melett mentem erre az eredmény kemény 2db.Hát szpojon le a köcsög azért se gyütök neki össze 20-at.