The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!

LegionarR
Te jó ég ilyen rég volt? <#vigyor3> Mellesleg úgy tippelem, hogy nem mindenkinek fog tetszeni, de hát melyik mod tetszik mindenkinek?

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
Egyébként úgy lett szebb a játék, hogy élénkebbek a színek. Legalábbis kint a szabadban. Bár a felhõket nehéz elfogadni, de az új színvilág miatt kibékülök vele...

Lacee
olvass vissza, 1-200 hsz-en belül volt

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LegionarR
Naná! És ha valakinek nem tetszik az új éjszakai égbolt, elég a data\TEXTURES mappát letakarítani aa géprõl...

kill3r22
Envrionment mod szépiti a grafikát!!!!!

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Ok de milyen mod?

kill3r22
Szép ez a mod...Sokkal szebb lett a játék gyerekek mindenkinek ajánlom!!!!!

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

grebber
Oké, ezt nem is probáltam!Kösz!

Next PC upgrade: 2022

icewolf
Abszolút egyetértek. Tetszik a rendszer. és hogy mindíg van ellenfél... Oblivion FPS? Max névileg, ez SZEREPJÁTÉK, amennyire azt PC-n meg lehet valósítani! És szerintem énközpontúbb mint a Baldurs Gate, vagy a KoTOR részek...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

nyomj egy fastravelt egy masik varosba es elvileg akkro odarakja annak az istalojaba, marmitn a varos kapuja ele.

ZS90
oks! kössz amúgy az normális hogy lvl 6-ig jutottam fõ küldi sorzatban?

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

grebber
Miért mit szerettél volna még? Szerintem bõvem elég ami van mert mellékküldik hemzsegnek.

MerlinW
Pár száz quest, amivel pár hétig még elfoglalhatod magad😊

[merlinw.org]

ZS90
ennyi? hm... az nem túl sok

ChevyG
Úristen, mekkora játék!? és a sok hülye a gádfádörrel jáccik...<#smile><#smile><#smile>
grebber
Éled az életed van sok mellékküldi + kalandozások, felfedezések!

ZS90
Hi all! ha végig nyomtam a fõ küldetés sorozatot akkor van még valami lényeges tovább vagy mi a folytatás?

grebber
A sehol nincsetpontosan úgy értettem hogy imperiál city körül A-tól Z-ig megnéztem mindenhol de sehol semmi 😞

reaper4
az nem olyan biztos. nekem is "eltûnt" a lovam sajna

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

deep
Nyugodj meg, a paripa kint áll az istállóban a város elõtt.
grebber
Fogalmam sincs bementem imperial cityibe és sehol nincs a lóvacskám😞

Az dúrva lenne.

Akkor bocs. x. 😊

Mi köze lenne virusnak ehez? Nem a játék lassul be, hanem a karakterem, a játék tökéletesen megy 40 fps-el. Mellesleg 100-as sppedem van, meg 100-as athleticom, lehet 100 után valahogy minuszba fordult a számlálo vagy valami ilyesmi.

Szerintem a vidcsikártyáddal lehet valami. Vírus, spyware sem kizárt. Tisztítsd le a géped.

<#wink>Amúgy azt hogy csináltad? Elkergette valami vadállat? 😊

Sziasztok!

2 kérdésem lenne, nemtudom más kérdezte e már.
1. Hol lehet szerezni black soul gem-et? mert joideje játszok már és még nem láttam 1 boltban sem.
2. Nemrég olyan problémába ütköztem hogy egy idö mulva belassu la karakterem magátol, teljesen random. Egy sima ör gyalog leelöz mig én futnék, olyan mintha lassitott felvétellel mozognék. Probáltam aludni sokat, meg minden cuccot eldobtam de semmi. Csak a régi mentés visszatöltése segit. Ja és az is poén hogy quicksavelek 1 ponton, ott semmi bajom nincs, 1 ora mulva belassulok, quicksave visszatölt és ottis lassu vagyok... Ez bug vagy mi?

grebber
A szart a lóvam is eltünt 😞

Sanyix
Ja énis találtam már vagy 4-et a küldetéseim során 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Elég elszánt vagy azért. 😊 Legalább jót lovagoltál.

Spoiler. Hát akkor megmondom neked, hogy nem ad semmit hanem megkér, hogy hozz neki még 20-at. Ha azt beviszed 30-at ha azt is 40-et. 😊) Szerintem hagyd abba és csináld a küldetéseket. Majd a játék végefele gondolom az a küldi is meglesz. 😊

grebber
De éppen ez az már 5 órája csak vpartokon keringek de mondom szinte alig van 😞
Azt haljak meg ha teljesitem neki szart se fog adni tuti.

Amúgy még jó, hogy magasabb szinten csak jobb cuccokat dobál. Nem tudom mibõl javíttatnám a páncélomat. Nem gondoltam, hogy ilyen eszméletlen drága lesz. Lehet szégyenszemre 18-as szinten állok neki kalapálni.

Nehogy nekiállj direktbe 😊 mert beleõszülsz. Játszd a gamet és elõbb utóbb meg lesz az is. Amúgy Wowba is volt egy ilyen gyûjtögetõs feladat. Csávó hívott, hogy segítsek de hát az is olyan volt amig az adott területen teljesítetted a küldiket csak összejött.

LegionarR
Nálam nem lassult... Mondjuk nálam egyébként se száguldozik, de abszolút játszható ...

SNAKE01
valaki mondja már meg lécci hogy milyen modokat érdemes berakni a játékba ami hasznos!köszi!

istenostora03

Bravil:
Vidd fel legalább 50 –ig a viszonyodat Regulus Terentius –al és akkor megveheted tõle 4,000 aranyért. Bútorokat a Fair Deal –ban Nilawen –tõl vásárolhatsz.

kill3r22
construction set és meg van oldva a nirnoot pbobléma

MerlinW
Nálam 4-5 fps minuszt eredményez, de a látvány mindenért kárpótol😊

[merlinw.org]

MerlinW
Kell abból majd még 40 is<#nyes><#idiota>

[merlinw.org]

istenostora03
valaki meg tudja mondani hogyan kell megvenni a Bravil-i házat mert be van zárva.

Egyáltalán nem vettél észre lassulást a mod felrakása után?
grebber
Bazz eddig a legnehezebb feladatom az hogy össze kell gyûjteni 20 Ninroot-ot.
Kb 3 órán kerszetül csak vizpart melett mentem erre az eredmény kemény 2db.Hát szpojon le a köcsög azért se gyütök neki össze 20-at.

SNAKE01
tudom,csak most nem engedett tovább harcolni...

SNAKE01
valaki mondja már meg lécci hogy milyen modot érdemes berakni a játékba!

LegionarR
Nem tom, Hero szint után még lesz egy kis dolgod Grand Champion leszel...

LegionarR
Mindet OBLIVION\DATA mappába, és indításkor pipáld ki az új esp-ket. DE... tesztelgettem, és bár a világítás (fények) az erdõben sokkal szebbek szerintem, de az eget nagyon elb*szták. Este pl. ilyen kis galaxisok lebegnek az égen mintha valami ûrszimulátor lenne... Úgyhogy szerintem csak a két esp. fájlt rakd a helyére, és ha még így se tetszik az ég, akkor kapcsold ki a Natural Sky.esp-t. De a víz igy is fantasztikus sztem (kicsit átlátszó végre, vagyis nem koszos a víz hanem elég tiszta ahhoz, hogy lehhessen látni mi van a vízfelszín alatt).

SNAKE01
az aréna az nagyon bejön nekem,el is jutottam hero szintig és valami ilyesmit mondott a csávó hogy "akkor gyere vissza ha lessz igazi ellenfeled"!gondolom valami olyesmire célzott hogy egy ideig pihenjek mert már mindenkit kiütöttem!😄DD