The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Az ujonnan megjelent ATI Catalyst 6.4-el tapasztaltatok valamilyen szintu FPS novekedest esetleg? (Release Notes-ban nem ir Oblivionrol ilyet, de hatha).

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

b-type
Még annyi hogy nem tudom hogy hogyan is nehezíti az ellenfeleket, de sztem fejlõdéssel mindenképpen lépéselõnybe kerülsz, tehát 'Umbra' nem hiszem hogy magasabb szinten több problémát okozott volna.
5-ös szintig én így fejlõdtem:
- lvl2
- lvl3
- lvl4
- lvl5

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike
hm, pedigh nem csúnya így sem 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Kandurex
BefeJezted

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Mike
köszi

ma megyek is oda, mihelyt befelyeztem a ténykedésem lent éppennemtomhol 😊
meg kell szereznem a guild ajánlását, aztán kinyirni azt a barmot

Hát nekem 42. szinten 180-as erõvel még ennyit sem kell csapkodnom 😊))

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Kandurex
Itt:

b-type
Nekem egy lángoló kardom volt 😊 (még mindig megvan dísznek)
de az alacsony agility miatt nehéz volt a harc, olyasmi volt mint a kalandfilmekben a kardozós jelenet, ugráltunk-csapkodtunk, én felugrottam a félemeletre õ jött körbe, én leugrottam a padlóra õ jött körbe, addigra felgyógyultam nagyjából, összeugrottunk.. 😊
De végül is kézzel vertem meg (kifogyott a töltet), beszorult vhova én meg közel mentem és addig meg sem álltam amíg konténer nem lett belöle. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike
valszeg elkövettél vmi csunyaságot
fizess nekik, amikor megállítanak

Mike
umbra kardot hol lehet fellelni?

David2
magasabb szinteken banditáktól, alapból 12, ha fenn van mód, akkor késõbb

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Mike
Jakuzát inkább ne emlegesd

Kandurex
Egyébként full mithril cuccot honnan lehet szerezni?

Kandurex
"hegyesre köszörült fogakkal"

Kandurex
Én egyelõre 3lvl. steel karddal (6 sebzés) komolyabban meg se tudom sebezni. Szal azt találtam ki, hogy ismerek egy közeli dungeont, ahol van egy 40dmg (vagy 20? nem emlékszem) shock bot, na azt elmegyek valahogy megszerzem és megpirítom umbrat....amúgy megint hülyére vert 😞(

PiszkosFred
Akkor csak van értelme. Azt láttam, hogy egyes nagyobb cuccokkal lassabban üt - de nagyobbat ;] - akkor ez nem csak érzéki csalódás volt, hanem tudatos.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lehet hülye kérdés de miért akarnak börtönbe zárni (vagy másik esetben megölni) a birodalmi katonák? Imperial City-be nem tudok bemenni mert mindíg le akarnak csukni vagy megölni.

nyílvánvaló hogy nem fog, 7600 jobb nem is kicsit

Umbrám nekem is van, de ilyen gyorsan nem tok szaladni még <#buck>

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

grebber
Azt a nõnek adtam én óda és elküldött az örökhöz ott kell beszélni valakivel.

Next PC upgrade: 2022

DonnieBrasco
Egyértelmûen gyorsabban lehet ütni tõrrel mint hosszúkarddal. Most váltottam elven swordról elven shortswordra, és óriási a difi.
Nincs ilyen stat, hogy "attack speed" - tök fölösleges is lenne, egy régi idõ csökevénye. Ha használod, LÁTOD, hogy sokkal gyorsabbam suhintgatsz vele!
Az ilyesmi statok csak a régi, DnD és hasonló "modellezzük le a harcot kockával és statokkal" típusú RPG-khez kellett, legalábbis számszerûsítve.
Na de nem megyek bele mert jön Jakuza... hogy is kell mondani...kihegyezett fogakkal és a torkomnak esik 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

hogy tudom megmutatni journdurnak a nyakláncot a two side of the coins címû questben?lécci segítsetek!!
BEAST
miért mi a különleges benne? <#nemtudom> jókis xbox hack&slash 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát azért wowozgattam egy keveset. 😉 Ki is készültem! <#vigyor>

Mike
a talaj elég gázosan néz ki

Mike
ha az Oblivion bizonyos esetekben 6600GT-vel szaggat, akkor 7600GT-vwl is fog ugyanott? mit gondoltok errõl?

Halfer
Video.Google
Láttátok ezt a videót? Itt van olyan aki hasonló szinten van? 😄

Lobsterman
Ha olvastad a shadow over innsmouth-t akkor ez meg sem lep 😄

grayfox
Hi.!
tényleg a dualwield lehetséges a játékban? Vagy egy tolvajnak mi van az offhandjében, pajzs? 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Lobsterman
Pont ez a baj a rövidkardokkal is. Mivel már nincs külön hosszú és rövidkard skill, és a rövid kevesebbet sebez a hosszú társánál, ezért gyakorlatilag semmi értelme.
Vannak itt rendszerbeli hibák szép számmal

David2
Chorror egy kicsit máskép

Az apátság s az istálló között van egy bánya, közel a falhoz, s ott van egy kisrés, ahol sikerült besurrannom

PiszkosFred
Amikor az ember talál egy daedric daggert, akkor megesik, hogy a sebzése alig marad el a jelenlegi kardtól, fõleg enchantolva. Ha a súlyát is figyelembe veszed, akkor egész jól használható. Más kérdés, hogy tényleg nem sok értelmük van egyelõre a késeknek. Max pénzforrás.

Ha pedig gyorsabban sebezne (de mivel nem láttam attackspeedet sehol sem, kizárt hogy létezne ilyen, ezért ez csak "HA" kategória) talán jó lenne. De így annyi a szerepe, hogy könnyebb mint hosszabb társai, és biztonsági tartalékként elfér a hátizsákban...

Szóval nemsok szerepe van egyelõre ;]

Mike
mi számít drága ruhának a játékban?
idáig 12 arany volt a legdrágább amit találtam

Mike
helyi gay klub?

Mike
<#smile>

0Fritz0
Ez egy jól sikerült házibuli, mindenki ki van ütve. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mr_no_NaMe
Felejtsd el...ok 1 küldi nem fogott meg, akkor mennyél kalandozni vagy csinálj guild qveszteket csak ne emésszed már magad emiatt a tetves quest miatt 😊
David2
Spolyler veszéjj
azért elképesztõ, h mi folyik Hackdirtben, mek kiszabadítani Dar-mat, de mivel éjszakára kellett visszamenni a muksóval bszélni, gondoltam, h megszállok a helyi kocsmában, kiveszem a szobát, s a kocsmáros pofátlan módom követ. Álmomban egy brethen tör rám, a kiáltására ébredek. Lecsapom, ahogy illik, s a kocsmáros full pléh pofával végignézte, ahogy el akartak tenni lábalól. Jólvan, csak azért is végigalszom, amit kifizettem. Felébredek, ugyanazt a kiáltást hallom, csak kánonban, eh gondoltam, bug, de...

Mike
Arról nem beszélve mennyire drága volt: ezért a nyomorult tekercsért kellett csalnom a játékban 😞(((

helló!
most ott járok hogy a kémek bázisát kell felkutatni Brumában.Jearl házában megöltem Saveri Fara t vagy kicsodát.Onnantól mit kell csinálni?légyszi segítsetek.
elõre is köszi!
Csácsá, rengeteget játszottam a morrowinddel, úgy döntöttem kipróbálom az obliviont is, még le kell töltenem.

Na szal, a kérdésem az lenne, hogy van e bárd kari a játékban, és ha van, akadnak e neki megfelelõ küldetése, mágiák stb.

elõre isthx respekt
PiszkosFred
Szal véleményem szerint nincs meg az egyensúly.

Hát az a szerencséd, hogy Oblivionnal játszol és nem WoWozol... WoW kikészített volna.

Egyébként meg a BattleMage-k mindig is a legjobb harcosok voltak a történelemben. Külön tréningelik õket birodalom szerte, ha háború van, õk döntik el a csatákat. Játékban sincs ez másként, Heavy armorban, karddal és megfelelõ szintû Destructionnal ember, de még város sincs, amit ne lehetne elpusztítani. Majd egy MMOban kiderül milyen egymás ellen egy kaméleon íjjász és egy csatamágus. De addig marad a gépi AI, ami semmi sem jelent, hiszen mindkét kaszt kiválóan tud érvényesülni. A bádoghuszár warriorok élete sem olyan egyszerû azért, nekik is észnél kell lenni. Nem olyan egyszerû ám, normálisabb heal spell nélkül, csak a cuccaidban és a HPdban bízhatsz. Kis túlzással persze.

Fejes021
én meg minden nélkül jáccok, csak HDR: ON tehát AA is OFF de, nem megy.
Mind1, marad a FRAPS

http://www.panoramio.com/user/518310

Mr_no_NaMe
Hát nemhinném, még van 20 giga helyem azon a meghajtón.
Fejes021
Valaki már próbálkozott a 84.43-as, HDR-re kihegyezett Forcewareval?
6600GT-hez érdemes föltenni?

http://www.panoramio.com/user/518310

Mr_no_NaMe
Tényleg...amióta belõttem az AA-t azóta nem megy...köszike!!!
Mayday
Nem tudom, nekem ilyenem nem volt, de esetleg nem lehet, hogy "megtelt"? Hogy csak bizonyos szamu kepet enged? Mozgasd ki a konyvtarbol, es hatha tudna ujra csinalni.
Mondom, csak egy tipp (amig nincs mas).

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mr_no_NaMe
Tetudod 😊
De sztem akkor csinálj Dark Broterhood küldiket, meg az arénát vidd.
Hmuda
Screenshot hiba: állítólag ha bekapcsolod az AA-t akkor megsértõdik. Ha nem kell AA akkor kikapcs és mûködik, ha nagyon nem vagy meg nélküle akkor FRAPS. Legalábbis elméletileg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

AA kikapcs és megy a Print Screen!