The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Mint minden mást ezt is a szintedtõl függõen szinte bárhol találhatsz.
Láttam már banditánál, csontváznál, wraithnél szóval mindenhol.

Mr_no_NaMe
kb 7-8 szinttõl már lootolható.
Halfer
Mert tetszik. Lehet hogy nem sokat használnám mert valóban nem sokat ér, de legalább hadd lássam, hogy hogyan néz ki a karakter kezében FPS-ben. Nos, nem tudod hol találhatok ilyet?

Lobsterman
bezony init. milyen géped van? mert ha hasonló az enyémhez(512 ram, fx5200) akkor át tudom passzolni azt a 6 init amit csináltam. Egyik csak jó lesz 😄

grebber
Miért annyira jó ez a fegyver?Mert tulajdonságai alapján kaki.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Marha kis szinten vagyok mert alig fejlödök kurva lassú a folyamat 😞
15 szint.Igaz csak a küldetésekre mentem eddig feleslegesen nemharcolok csak ha feldeítetlen terepre tévedek akkor kifosztok egy egy barlangot.

SNAKE01
te azért jáccol a játékkal hogy összefosd magad mindentõl???<#wow2>szerintem zárkozz be egy sötét szobába ahol még ablakok sincsenek,várd meg az éjfélt és kezdj el kemény horror filmeket nézni max hangerõn és akkor majd ki élheted magad!!! LOL!<#idiota>

Halfer
már párszor megkérdeztem itt, de újra, hátha azóta tudja vki 😛 különben sry
hol találhatok/vehetek Elven Long Sword-öt?
képet is raktam be régen:

Nem igaz! már vagy 2 hete epekedek az oblivionért és még mindig semmi! 1 szõr úgy volt h szülinapomra megkapom: erre mit kaptam???, Narnia krónikáit! eszméletlenül x.ar! aztán mondom h megveszem: erre elmegyek a boltba és mik vannak csak ott? ps2 cdék! mondom ilyen nincs, ok de legalább a pénzem megvan, hopp nincs mert a kávézóban elnéztem és az 1000res helyett 5000et adtam, és a csajszikám pedig 1000 bõl adott vissza. így már nem tudtam megvenni mert még vettem RAM ot is, úgyhoyg nincs pénzem! Na most honnan a x.arból szerezzem meg? ilyen nincsí!!!!!!!!!

talán a JÖVÕ HÓNAPBAN meglesz.:'(((((((((((((
Sanyix
Én sima silver longswordal zúztam le belõlük 3-at egy barlangban, meg még mellette a medveidézõsekbõl is párat.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

tibor16
Nnnna, visszavettek a fighters céhhez, 20 medvebõr kellet a jóvátételhez. Most sem tudom miért rúgtak ki, nna mind1.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

David2
nem fog, ha csak el nem lopják<#ravasz1>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

ja és még egy kérdés: nyugtassatok meg, ha a saját házamban valamit beleteszek egy ládába, az onnan tuti nem túnik el...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ergo az arénában a grand champion szint után következõ állatviadalokból hány van?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ez amúgy nem bug hogy nem adod le a cuccaid, mert ha elkezdesz gyakni akkor a naplód ki is ír egy üzenetet, hogy lelepzõdtél szabad a gyakás

valaki meg tudná mondani hogy hogy kell a menün kívûl feljebb állítani a grafikát??úgy hallottam hogy a .ini fájl-ban kell csak nem tudom mit!help!!!
ati2002
40 óra után hányas szinten vagy?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

tibor16
Tényleg, ha a mágusként ajándékba kapot staff-ot késõbb váltanám ki, mert most ölég gyengét csinálna nekem a koma, - nem veszik az el? - mármint nem tûnik el a lehetõség..???

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Ha mágus vagy, de lehet, hogy akkor is ha nem, Rindirnél (7. szint) vettem egy staff-ot, aminél a troll, kisértet, zombi, ûbertáp vitéz, necromanta, városi csúcs õrvitéz, stb - hátrabukfenccel búcsúzik - 1 lövéssel! 5700 pénz, 3 enchatja van, állat - csak tápolni kell, ez az 1 hátránya.

Lacee
a macit õ idézi meg, eddig mindig eltûnt az is ha lecsaptam a spriggant.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Egy ilyen jatekot eri meg megvenni tizenezer forintert nem a tucatfps-t amit az ember vegignyom 7-8 ora alatt.
XeeN
<#worship><#taps>

Minden tiszteletem a tiéd! (komolyan)

jaja😊..vagy a maci ér utól, vagy a wisph, amig e kettõvel melózok, megjön a zöldaktívista csaj is😞
Kandurex
Inkább egy baj van ezzel a játékkal, iszonyat idõrabló 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Halfer
de az sztem questbe van hogy szerezd vissza azt a minimálisat is amit elvesznek tõled. szóval a hapsi muszáj megkeresned utána még ha egy ecset van nála akkor is.

David2
a futás😊
vagy vmi brutál enchantolt kard

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

én pont ezzel dög csajjal szivok egy barlangban, medvét idéz, meg egy will-o-wisph kíséri, 20 szorra ver le a gyenya kis trió😞((...a will-o-wisph ellen mi használ?
nah nemtudom ki kérdezte pár(száz) hozzászólással ezelõtt az umbra kard az valami quest része, mivel a kardot nem engedi kidobni az invertory-ból...
edios
A megoldás igen egyszerû! Mielõtt lemész a barlangba vhová lerakod a cuccaidat, így nem lesz mit elvenniük, majd miután elvetted a könyvet, õrült futásba kezdesz, és akkor nemnagyon tudnak mit kezdeni<#vigyor3>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Haláli a játék.
Egy beszari mágust próbálok meg kijátszani, elég komoly sikerrel. Eddig megfutottam egy darab haltól, egy kéregetõ csövestõl, de pl. egy sziklától is, amit messzirõl medvének néztem 😊
Teljesen beleélem magam, ha valami neszt hallok, azonnal dobom el a fegyvert, és spuri. Igaz, hogy így nulla küldetést sikerült eddig teljesítenem, nade az ellenfeleim arca, ahogyan meglepve, távolodó alakom után néznek, na az mindenért kárpótol. Dühösek, tehetetlenek. De hát ez van, azért egy gép nehogy már gyõzedelmeskedjen az emberi elme felett...
Közben rengeteget fejlõdtem, hisz beszari mágushoz méltóan a sok meneküléstõl a speedem tápolódik leginkább. Mindössze valami 'vérfagyasztó kiáltás', vagy 'nyüszítõ' mod hiányzik, úgy gondolom, ezekkel még hitelesebben tudnék megfutamodni. Remélem hamarosan megjelennek.
grebber
14-es sebzést.

Van már nálam 21-es sebzésû mágikus cucc is meg a lóvam is ott figyel 2 viszem eladni.Az a baj hogy annyi jó és sokat érõ cuccot lehet találni de nembirom el.

Halfer
én az Arena-ban gyaktam le egy ilyet. az a második képen lévõ bicska mit tud?!

grebber
Eddigi 40 órás kalandjaim során elõsször találkozok ezzel-e és általában mindig mackópajtással találom még szerencse hogy könnyû lezuzni:

Ez a lóvam éppen akrobatikus képességeit fitoktatja:

Laky
LOL 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

PiszkosFred
Nem az oldalt szidta, (azt tegye nyugodtan, nem igazán érdekel), hanem a végigjátszást, ami egy embernek több napos munkája, és nem hiszem hogy megérdemli ezeket a jelzõket, csak azért mert õ bénázik. Hozzáteszem, a leírások amúgy csak útmutatók, és egy bizonyos karakterstílus szemszögébõl készülnek. Mivel a legtöbb quest több féle módon is megoldható, pici kis gondolkodás és/vagy ravaszság, és egyéb trükkel áthidalható minden. De biztos vagyok benne, hogy csak pillanatnyi elmezavar volt a részérõl, és azóta belátta, hogy hirtelen felindulásból használta ezt a két jelzõt a végigjátszás szerzõjére és produktumára.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MerlinW
Mellesleg NPC mod használatra nélkül sima ügy az a terem, moddal meg kíván némi furfangot😊 De hát a fenébe is, ez egy szerepjáték nem?😊 Használjuk a fejünket, nem biztos hogy mindig olyan jó állig felfegyverkezve maratoni elõnnyel szemben állni az ellennel. Ha valakinek az kell, ne játszon RPG-vel, hanem menjek kvékezni😊

Kontár Frednek meg annyit, hogy semmi baj az oldalával<#vigyor3>

[merlinw.org]

PiszkosFred
Ne is foglalkozz vele, ha valami nála nem megy, akkor a másik a barom, a kontár, és a többi... nc

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Halfer
Okostojás 😊 Nem level 2-esnek kéne lenned és akkor nem halál meg egybõl. Azzal egy egy tõrrel simán le lehet ölni mindenkit meg ugye van mágiád is.
/me fejéhez csap. <#wave><#idiota>

ati2002
Vissza kell szerezni a cuccaidat attól, ki elvette. Utána mehet a gyilok.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Kandurex
Én pl,. nem adtam le a runcimat, biztos, majd lemegyek egy szál pendelyben..:/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hát ez inkább a valóság hibája. 😊 De ez egy igen összetett kérdés szal hagyjuk.

Sanyix
Nekem is majdnem mindent elvett, de az Umbrát meghagyta. 10 másodpercig bírták 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

grebber
Csináld a csomo melékküldit és kalandozz fedezt fel a világot van mit bõven.

eprex
😞 nem akartam pedig 😞

grebber
Igen!!

eprex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hey ott tartok h martin megölte a lord dagon-t akkor végigvittem a fõszálat?

grebber
LOL szegény új kapott lóvammal annyit ugratgattam le szakadédkokról hogy egyszer csak összeesett szomorú is voltam kicsit azt egyszer csak hirtelen újjult erõvel feléledt 😄
Ez igy túl könnyû,de nembánom 😄

Vinsanity15
Vagy lrgslább azt mondjátok meg hogy hogy lehet lefizetni valakit

Vinsanity is back!!

CS@
Ez nem bug, vannak ládák amik „respawnolnak”, úgyhogy ezekbõl természetesen idõvel eltûnik.