The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vinsanity15
Valaki segítene lécci?#17579

Vinsanity is back!!

Halfer
jaja ez nagyon igaz. legszívesebben egész nap a napsütötte erdõkben mászkálnék.

"A másik, ha a városi õr le akar fogni, és én a harcot választom és megölöm, akkor mi van? - bountyben maradok?"

Ha a rendorseg koroz, te meg megolod az elfogasodra kuldott rendoroket, fog e tovabbra is korozni a rendorseg?
Tatyla
mi az a sok ij ami kihullik a második ugrásnál?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hát igen. Ez az egy nagy hibája az Oblivionnak, meg a Morrowindnek, hogy sokszor az ember jobban érzi magát benne, mint a valóságban. <#smile>

Vinsanity15
De hogy?és melyiket ,mazogát?

Vinsanity is back!!

SPOILER!

Otthon van az! 😊 A nyíl a házra mutat,nem poénból.A -1. szinten keress egy félig eltakart csapóajtót a -2.-re.A térkép segít!
SNAKE01
szívesen,örülök hogy teccik!😄DD

Halfer
off: remélem nem torolnak meg érte ha nem vmi szépen fejezem ki magam, de kurva jó lett, jobb mint ahogy én elképzeltem, köszönöm szépen <#taps><#vigyor3>

tibor16
sz'asztok, - kirúúgtak a Fighters céhbõõõõl! Ilyenkor mijjafrancot csináljak??? ráadásul, aztsem tudom - mikor. Csinálgattam a mage guildnak a belépõ küldijeit, amikor az egyik városban, gondoltam a helyi harcosoknál alszom, akkor derült ki, mert még a miliciát is a fejemre hozták. El kell mennem , asszem Chorrolba, a céhvezetõ mondja meg, mit kell ilyenkor tennem.
A másik, ha a városi õr le akar fogni, és én a harcot választom és megölöm, akkor mi van? - bountyben maradok?
Más: mageként, az egyetemre bekerülve, lévén 7-es szintû, igen silány staffot kapnék, sokkal jobb van már nekem. Ilyenkor el lehet-e halasztani?, hogy erre az ajándékra igényt tartsak? és amikor választom a tulajdonságait, akkor azt is megválasztom, milyen irányú mágus leszek?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

SNAKE01
nézted a logot?

Halfer
Annyiban jó hogy nem írtok 200 hsz-t, hogy ha picit távol vagyok, el tudom olvasni.

SNAKE01
na ja,énis így vettem észre.fél napot nem voltam és mindig 150-200 új üzenet volt!mostmeg...

SNAKE01
ezt nem lehet pihentetni!😄DDD

Sajnos kicsit kezd "lepörögni" ez a fórum. Csak nem átpártoltak az emberek az Oblivion HQ-ra? 😊

Szerintem ilyenkor kell egy kicsit pihentetni. 😊

SNAKE01
amúgy én ennek a játéknak annyira híve vagyok,hogy éjszaka mikor aludtam egyfolytában az oblivionnal álmodtam és magamat képzeltem a karakterem helyébe és csinálgattam a küldiket...<#buck><#idiota>mikor felébredek mondom:ehh mia?
lehet hogy kicsit beleélem a játékba magam?<#idiota><#hehe>

SNAKE01
hi all!
azért tegnap elég nagy bug volt nálam,a szerzeteseknél leraktam már szinte a játék elején egy ládába a fölös páncélt meg a többi cuccot,ez még mindig meg is van.de nemrég ugyanazon a helyen egy másik ládába betettem egy legion páncél szettet meg egy két kardot,na ezek faszán eltüntek mikor tegnap visszamentem kivenni õket!ezután döntöttem úgy hogy van 50.000 pénzem és abból veszek inkább egy két házat és ott tárolom a cuccaimat tovább...

HEllo, abban szeretnék segitséget kérni hogy a vámpírkúrához elmentem a banyához elvittem neki egy aragoniai vérét meg még elõtte egy vámpír cuccát egy barlangból valamint az 5 grand soul gem-et, és a párbeszédben ez után van olyan növény hogy garlic, nightshade valamint bloodgrass, megszereztem mind, de ha rájukkattintok a párbeszédben elmondja hogy tudom megszerezni...de már mevan, de odaadni neki pedig sehogyansem tudom, kérem valaki mondja el mit kell csinálnom, köszi!
Kandurex
Nézegettem a statisztikát, a legvégén van ilyen, hogy Nirnoots <#idiota> érezték a készítõk is, hogy ez erõs aljaskodás

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ehh. Sikerült elakadnom a broken vows nevû küldinél. Elvileg ez egy dark drotherhoodos küldetés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valami J'xxx nevû macseszt kell megkeresnem bruma városában aki király a lefegyverzésben? Na mindegy gondolom nem is ez a lényeg hanem az, hogy nem találom az ebadtát. Nincs se a városba se otthon ahova a nyíl mutat. A supertitkos boroshordóját felnyitottam és kivettem belõle az iratokat meg az assasin rucit, de innentõl meg vagyok lõve. Hogyan tovább? Help pls.

CHEAPBOY
fizesd le.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Vinsanity15
Valaki megmondhatná hogy a mazoga the orc nevû küldit hgy kell megcsinálni!az már meg van hogy ahhoz a shadee hez elmentem és õ tõle meg egy nõcihez akinek elûztem a szörnyecskéit !na ezután mit kell?mert shadee csak ugy beszél mazogával ha ezt megcsináltam neki!de megcsináltam és már voltam mind1ik karakternél de semmi.shadee ugyanugy nemakar szóbaállni mazogával

Vinsanity is back!!

tibor16
köszi

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

CS@
Office of Imperial Commerce

tibor16
Sziasztok, házat vennék IC-ben, de ezt a Vinicia Melissaeia nevû libát nem találom. Vhonnan úgy tudom a Market Districtben van - de hol? tunna vki segíteni?

Én is hasonló módszert alkalmaztam. 😊 Hozzáteszem, hogy én arra tippeltem, hogy csak azt a fazont kell kinyírni halkan csendben, aki a cuccaimat akarta elvenni. Még a hullát is elrejtettem egy függöny mögé, és felvettem egy olyan bíborszínû csuhát. Mondanom sem kell, a többieket nem izgatta túlzottan az álcám, ordítva kezdtek rohanni felém, nagy kardokat lengetve, ebbõl összeraktam, hogy nem jött be a terv. 😊

Azt még szeretném hozzátenni, hogy ha magasabb szinten megy neki az ember a fõküldinek, akkor azért nyilván könnyebb. 😉 Én 31. szintû voltam, amikor ott jártam.

0Fritz0
Azért az elég vicces, hogy már egy 8-as szintû kari is képes túlélni egy ekkora esést.
A „lépcsõk” használatával meg nem is sérül olyan nagyot.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ha íjászkodáson kívül a karaktered semmi máshoz nem ért akkor sztem túl korán kezdted el ezt a küldetést vagy nagyon elszúrtad a karakter fejlesztését. <#fejvakaras>

A tolvajommnak (default Thief kaszt) csak a marksman az egyetlen harci szkillje de 2. szinten a buzi slaughterfishes küldetésen 12 slaughterfish -> 20 ponttal nõt a blade szkillem mert rá kellett jönnöm hogy csak íjjal nem fogok boldogulni a játékban 😊

Jól jön hátbaszúrogatásnál, minden sunnyogósnak csak ajánlani tudom <#hehe>

De ez így akkor sincs rendesen megcsinálva. Az egy dolog, hogy mágus karakternek könnyû dolga van, de hát a játék egyáltalán nem csak a mágus karaktereknek készült, ugyebár.
Szóval csak trükközéssel lehet megoldani a dolgot? Ez az elsõ komoly hiba amivel találkozom ebben a programban.

az elején nem kell kedélyesen elbeszélgetni a kultista portással, s így nem leszel lefegyverezve
én úgy csináltam, hogy amint megláttam egyet egybõl elhúztam a nótáját, mert hát csak a halott kultista a jó kultista

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Nekem sikerült thieffel megoldanom. Agyonvertem a fickót akinél a cuccaim voltak, aztán gyorsan elszedtem mindent. Onnan már egyszerû volt.

Why so serious?

MerlinW
Jahm, törrel való szégyenteljes rohangálással😊 Ha mágus vagy könnyebb a helyzeted, 1-2 summon, pár tüzlabda ill heal spell és kész vagy😊

[merlinw.org]

A végigjátszást meg miféle kontár írta?
Az ominózus Mythic Dawn barlangban vagyok, lefegyverezve. Erre a barom azt írja, kaszaboljam le a kultistákat. Mivel? Azzal az egy szál tõrrel? A villámjaik közül egy is leviszi a fél életerõmet. És vannak vagy huszan. Még azt a fickót sem tudom kinyírni, aki elvette a fegyvereimet, pedig kettesben voltunk és sneak attackal (6X damage) szúrtam hátba. Szóval hogy is kellene lekaszabolni a kultistákat??? <#falbav> A Wood Elf Marksman/thief emmel a lépcsõig sem mindig jutok el. Már vagy 20X próbáltam. De még mindig nemigazán tudom elképzelni, hogy a Wood Elf archer hogyan "kaszabolja" le egy szál késsel a magukat tökig felpáncélozó kultistákat...

nem ezekbõl kell kotyvasztani me 1. belese kell rakni a garlicot me nem engedi 2. a végigjátszásban levan irva h csinálja meg nekem és utánna kell meginnom...de tõlem se fogadja el a cuccokat ugy mint a tõletek abban a thies questben a gyûrût!...:S
ezt kihagyni? merõ bûn lenne...
sõt már megfertõztem vele a fél osztályomat(akik eddig hírbõl sem ismerték a szerepjátékot)😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

uh, az gáz, mivel megcsináltam közben vagy 3-4 questet még :S
ezt enis beszoptam hogy elloptam tole ejszaka es nekem is 2 db volt nala, mar itt fura volt, aztan mentem volna leadni es nem fogadta el hogy nalam van. bekell tolteni egy elozo allast, ahol meg nem loptad el a gyurut, menj visssza a khajiit csajhoz mielott ellopnad mert o dumal majd meg valamit es csak ha utana lopod el akkor fogadja majd el.

Azt hiszem sikerült felfedeznem egy elég idegesítõ quest-bugot. Az egyik Thief Guild questet csinálom, az Andarhji's Heirloom-ot (asszem ez a címe). A lényege, hogy el kell lopni a grófné gyûrûjét és elvinni ehhez az Andarhjihez. A gond ott van, hogy miután megtudtam hol van a gyûrû, én odamentem és simán elloptam (méghozzá kettõt is), csak az a baj, hogy a személy nem fogadja el, egyszerûen nem tudom odaadni neki, pedig a nyíl is rá mutat. A probléma ott lehet, hogy kellett volna még beszélnem emberekkel, akik elmondják, hogy hol és mikor van a grófnõ és hogyan lehet bejutni, csak én ezt azután tettem meg, hogy már elloptam a gyûrût. Valaki tud segíteni ebben? Mit tegyek, hogy elfogadja?
Lacee
mondjuk a fegyver- és páncélboltban...? segítek, minden városban van legalább egy.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

HI! Nemtom hol vehetek kardot meg páncélt, vagy eladni ezeket. Valaki meg tudná nekem mondani?<#szomoru1>
PiszkosFred
Csak tipp (nem voltam vampir eddig) , de ezekbol nem neked kell kotyvasztanod valamit, es azt atadni?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hali, abban kérnék segítséget hogy miután elvittem a banyának(vámpírkúra quest) az aragoniai vérét utánna kér tõlem nightshadet garlicot meg bloodgrasst, megszereztem õket visszatérek de sehogyan se tom neki odaadni, lécci segitsen az aki már kikuráltatta magát, elre is
kössze!
PiszkosFred
Udv az Oblivion addiktok taboraban. Mar azt hittem kihagyod ezt a reszt ;]

Na szoval, kezdtem egy tolvaj beallitottsagu karaktert. Valami eszmeletlen jo ;] Fosztogatom a varosokat, most tobb penzem van, mint a magussal eddig osszesen. Grand Soul Gemeket is eleg surun talalok "zsebekben", el is rakom oket a kesobbiekre. Mondjuk az igazsaghoz hozzatartozik, hogy a bortont mar cachebol tolti a gep 😄 De "HC" tolvaj jatszok, ha elbaltazom akkor igy jartam, a ladabol visszaszedem ugyis az elkobzott cuccokat mindig. (hulye az az or, nem tunik fel neki hogy fel naponta jovok latogatni rokont 😄)

Van blade skill is - biztos ami biztos - de eddig alig kellett hasznalni. (szellemeknel egyedul, meg nincs silver arrowsom, illetve ami volt elkopott:]) Egyszer sem kaptak meg el varosorok ha loptam, ugyhogy maig nem ertem a korabbi kommentek problemait. Amikor lebukok a zsebmetszessel, akkor persze van nagy sikitozas.

Szoval szegeny sorcim pihen a husvet alatt, mocsok tolvaj ellopta a jatekidejet ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nem?hmmm... azért sztem nem árt ha legalább nyelvizsgás szinten kened az angolt( persze ha érteni is akarod)
más:ma sikerült vennem még 512ramot.beépítem a gépbe, gondolom kipróbálom
hát zmeg ilyen élményben még nem volt részem: legalább 2* joobra fel tudtam húzni a grafikát😊

Hát azért az élvezeti értékét jelentõsen növeli... Sõt!

Mr_no_NaMe
Hátõ igazából megsem próbáltam elolvasni...de az Oblivionhoz még alsófokú angol sem kell 😄
Tatyla
városokban a Mage guildek árusainál mindig van 1-1!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lacee
és a játékkal hogy játszol, ha ezt nem érted? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

dunga
Helo. Tudom, hogy volt már kérdés, de csak nem találtam érdemben választ.. Grand Soul Gem-t hol lehet venni??? Imperial City-t írták, de ott nem nagyon van. Áááá, sz*r ez a vámpírélet!

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!