The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ez nagyon jo

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szerintem pedig ezek itt lenyegtelenek
masreszrol en mar nem kapok jegyet hejjesirasra, szal ha megxokom sem erdekel kulonossebben

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
en most vagyok lvl6
az emberek altalabn egy ket tuzes erintestol fexenek, Obli kapuknal levok kicsit masszivabbak :) mondjuk en elvezem.
tegnap is, ork "haver" azt mondta, marpedig nekem annyi, ez az o jateka (embervadaszatos jatek kuldi) aztan meg se tudott utni, mert mar fekudt :))
utobbi idoben mar nem hordok pancelt, nem igazan van ra szuksegem, csak szepen az egyetemi kontost

Mike at home
szerintetek szamit a ruha abban, hogy viszonyulnak hozzad a tobbiek?

Mike at home
2-3 ev? :)))

minap megcsinaltam azt a kuldit, amikor a feleseg elkuld a ferjhez, szedjem ki a ferjbol, hol a lopott penz. meg be is zarattam magam, meg persze kinyirtam anyust, szaros 40 aranyert! Tudjatok mikor megyek bortonbe 40 aranyert. Persze a ferjhez hiaba megyek vissza, hogy hol az arany, errol mar nem lehet beszelgetni, ugyhogy o si meghalt
majd jol visszatoltok egy regebbi alalst, es azt mondom a nonek enem erdekel az egesz

Rendben, thx!

Szerintem a HDR sokkal többet dob a látványon, mint az AA (feltéve, hogy legalább 1280x1024-es felbontáson játszol).
Szerintetek melyiknél szebb a látvány? Bloom + 4XAA, vagy HDR? Nem bírok dönteni.
BTW, 7800GTX-van, szal FPS szempontjából lényegtelen...

LegionarR
Azt hiszem én is kipróbálom ezt a csigatempót, mert eddig kicsit talán kapkodtam (nem bírtam hosszútávon elviselni azokat az átkozottul lehangoló ob-kapukat cyrodiil gyönyörû tájain, és emiatt mindig hamar befejeztem a fõküldit). De az új karakteremmel máshogy fogok játszani. Kár hogy kb. 4 karakterembe került, hogy megtanuljak értelmesen játszani ezzel a gyöngyszemmel...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

PiszkosFred
En azota elvagyok vele, es meg el is leszek a kovetkezo 2-3 evben. Meg a wowot is szunteltetem, pedig az eu beta ota volt aktiv accom ;] Majd a kiegnel reaktivalom, addig (es utana) itt az oblivion. Amilyen csigatempoban haladok, boven lesz jovo nyar mire vegzek mindennel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

LegionarR
Ki játszik itt a játék megjelenése óta folyamatosan (más játékot ritkán vagy soha nem vett elõ)? Én igen, és még nem uncsi de már elõre félek attól a naptól amikor azt mondom: mostmár elég volt...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

PiszkosFred
OFF
Hát a fene tudja, a vampire elsõ része, az szerintem igen komoly rpg volt. Más kérdés, hogy az akkor divatos irányítási és megjelenítési hagyományhoz csatlakozott, ezért talán akciódúsabb lett. De szerintem inkább rpg, mint akció. Persze ez megítélés kérdése. A HL motorra épülõ folytatástól elment a kedvem, annyire bugosnak mondta mindenki. Azt nem láttam milyen.
ON

PiszkosFred
Köszi, ettõl féltem. Egy garnitúrát akarok mindegyikbõl, aztán felõlem el is tûnhet a világból az az anyag...

Eddig azt hittem, hogy csak a csizma minõsége(journeymanig), a sneak skill nagysága, és a fények/árnyékokra kell figyelni. És a páncél csillogása csak egy poén volt valahol. Hát nem ;] Leatherben úgy mentem át a legzûrösebb helyeken is, mint kés a vajon. Amióta felvettem a chaint, azóta sûrûbben bukok le. Szomszéd srác is azt mondta, hogy amióta mithrillben rohangál, szép meg jó, de sokszor "lebukik" mobok ellen. Reload után leatherben még a hajukat is leborotválja, annyira nem veszik észre...

CS@
Nagyjából amit az elsõ sorban írtam iron, steel, chain, dwarven, orc egyáltalán nincs. Elven, mithril elõfordul a banditáknál. Ebonyból az egész játék alatt nem túl sokkal találkoztam. Glass és daedric töménytelen mennyiségben.

Széltoló mod kéne ide. (Terry Prachett: Korongvilág)
és a páncélokkal mi a tapasztalat?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

CS@
Az én tapasztalatom alapján(lvl.44): iront, steelt és orc cuccost marha rég nem láttam a boltokon kívül, a többi azért még néha pottyan. Elven kardokat elõszeretettel használják a wraithok, a csontvázaktól szinte az összes blade beszerezhetõ még most is. De például DwarvenMace –t szintén jó ideje nem találtam lootba, szóval ha nagyon gyûjteni akarsz akkor azért szerintem spejzolj be egy két dolgot.

PiszkosFred
Dehogy probalok, arra ott a probababa, legalabb eltakarja valami a fejet :D

amúgy ezen gondolkozom most énis, hogy ha most lépek még 8 szintet pl akkor még eshetnek nekem dwemer cuccok vagy csak elf+mithrill?
remélem nem így van...
ja és próbálj meg egy sisakot tenni a vitrinbe :LOL

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

PiszkosFred
Egyuttal toltsd le a vitrin modot is, ha meg nem tetted meg. A ketto egyutt felelmetes muzeumot tud varazsolni a hazikobol ;]

Van egy mod, korabban volt a linkje, minden vasarolhato haz ala berak egy bemutatotermet, jo nagyot, tele megtoltesre varo fix helyzetu vitrinnel. Az sem rossz. Foleg ha tele van, akkor tud nagoyn jol kinezni a hely ;]

Egyebkent a vitrint nemtudom milyen elmebeteg tervezte, de hogy fel kellene pofozni, az tuti. Oke hogy jobban belelatni ha dontve van, de ba*meg minden borul/csuszik benne folyamatosan ;] Akkor inkabb legyen alacsonyabb (ugy is bele lehet latni) es vizszintes. Remelem mar dolgozik valami joszivu modder a dolgon ;]

ui: vegre összefutottam M'aiq-kal ;] A szo szoros ertelmeben, en Anvilba mentem, o meg elszaladt mellettem. Nem kergette senki, csak ment mint a meszes. Latom nem sokat valtozott, meg mindig nincs ki a negy kereke :D De legalabb az orult Umbra kard utan a masik idiota is feltunik a szinen, jo viszont latni ismerosoket ;]

PiszkosFred
- FRAPS nevu kis progi
- Ini-ben a szokasos screenshot enable=1, de ha AA be van kapcsolva az optionsban (vagy driverben), akkor nem mindig muxik az ingame screen a jatekban, ekkor marad a fraps (nvidia eseteben legalabbis).

ui:
Eszmeletlen ez a tolvajlet. Azt hiszem be kell szereznem a Thief es a Splinter Cell idevonatkozo reszeit, egeszen mellbevagott a szokasos hunter es sorc kasztjaim utan. Meg sosem volt ilyen sunyi es alattomos arnyekemberem, es elvezem ;]

Kerdes:
A targyak szintjet nezte valaki, hogy is muxik konkretan? Adott az elven longsword (a pelda miatt), amely 7-8szinten mar pottyan. Ez azt jelenti, hogy 8+ karakter barmikor talalhat ugyanolyan surun, vagy azt jelenti, hogy 8-10 korul talalhatok surun, mert utana mar mithrill meg mittomen milyen cuccok fognak esni? Szoval adott szinten erdemes begyujteni minden cuccot, merthogy a kesobbiekben mar csak "jobb" fog esni, vagy ha elertem a szintet, onnantol barkinel lehet random. Egyszerusitve: lev20+kent talalhatok meg steelbe oltozott nepeket, vagy inkabb ork meg deadric ellenfelek lesznek, es steel max boltban? Ilyen tapasztalata valakinek? (legnagyobb karakterem meg csak 7es ;])

ja hogy itt is csak az ini fájlt kell konfigolni....

Lobsterman
Eeeez most nem igaz, mert akciójátékok voltak némi rpg elemmel. Attól nem lesz valami szerepjáték hogy fejlõdnek a karakterek.

valaki megosztaná velem hogy lehet itt screenshotolni?

oblivionhq-n fent van
de http://www.tessource.net/files/file.php?id=2055

0Fritz0
Melyik ez a próbaba mod? (esetleg link? <#wink>)
Köszi

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ez hülyeség
3-4. szintû sima tápolatlan szinte minden cucc nélküli tolvaj/harcossal csináltam meg könnyedén

haláliak ezek a tárolórekesz és próbababa modok
jó nézni ahogy gyarapodik a gyûjtemény
amúgy a tárolórkeszbe csak húzogatós módszerrel lehet cuccot pakolni?

Sajnos itt jon ki hogy mennyire nincsenek kiegyensulyozva a kasztok... Varazzloval siman megcsinaltam 8-as szinten. (A megidezett draemora caitiff beveri mindenkinek az orcajat) A 9. szintu harcosommal kb eselytelen lettem volna.
<#worship>
MerlinW
Mindkét Vampire rpg volt. Redemption amolyan neverwinter nézetü, Bloodlines meg mint ez. De mindkettõ a Vampire szabályrendszeren/történelmen alapuló rpg volt.
A Diablo is rpg csak az amolyan hálivúdi:)

[merlinw.org]

Lobsterman
jaa! akkor velem nem sokra mész. én csak butítani tudok :D

Lobsterman
nem akarok szõrszálhasogatni, de a masquerade és a diablo nem szerepjáték :p

Csak 8-as szinten voltam, a mágiám meg a Starlight spellre korlátozódik. Így, egy wood elf archer karakterrel nem sok esélyem volt az egy szál tõrrel. (konkrétan alig sebeztem, az ellenek meg két lightningal megsütöttek).
De nem baj, visszaszereztem az íjam és kijutottam. Csak nem gondoltam, hogy ilyen nehéz ügy lesz. Amúgy szeretem a szerepjátékokat, Kotor 1-2, Vampire Masquerade, Diablo2, Morrowind stb megvolt.

MerlinW
Sima "riplészer" kéne ide is, mint ahogy a reklámos kulcsszavakat is vizsgálja az SG:)

[merlinw.org]

Na végül végigvittem így 8-as szinten a Mythic Dawn Cave-et, végül is sikerült a fegyverelvevõ és a fõpapnõ + néhány õr lenyomása után kislisszolni a barlangból.
Persze ehhez kellett az hogy rögtön a motozás elõtt eldobtam a katanámat és a Blades Curiasst, aztán motozás után felvettem és a rituálé után hátbaszúrtam vele a motozós fickót.

<#eljen>

War. War never changes.

Kandurex
Esküszöm be kellene indítani egy helyesírási részt az SG -n. Félelemetes, hogy miket írtok néha, ok, mindenki hibázik amikor kapkod, de ezek:

Lóvam
Bútítani
Muszály
Fojamatosan
legdúrvább

sírva fakad a magyar.

Lovam, Butítani, Muszáj, Folyamatosan, Legdurvább.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

amúgy én nem bútítani szeretném a grafikát hanem a maximumot kihozni belõle!
bocs snake01 nem neked akartam hanem Lobsterman-nak
mellesleg a gépünk nem túl hasonló de azért elküldheted õket:[email protected]
Rendszerem:gainward 6600gt 128/256, 3.0ghz intel pentium.1 gb ram ddr 400
erx13
LOOOL ez igen komoj :D

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

de azt az .ini-t ami kinn van a luncher mellett ??
grebber
Ja amugy inditsunk petíciót hogy legyen majd egy mod amivel két kardot tudunk kezelni! :D

Next PC upgrade: 2022

grebber
Én ajánlok egy kis botorkálást a nagy semmibe és az ottani barlangokba tuti lesz nekem onnan van 5-6 db (már csak 2 a többit eladtam) 21-es szintû mágikus kard!

grebber
Ezzel a szettel lehetne apritani <#vigyor1>

Halfer
Jó. Köszi. Level 11 vagyok de Arena-n kívûl nem láttam még. Majd keresgélek tovább.

b-type
:)
akkor is Entreri! <#idiota>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kandurex
Kár, hogy nincs két kard lehetõség a játékban, pláne ilyen rövid, görbe kardok amilyet Õ hord:

(egy fantasy rajongónak illik tudnia ki is ez :))

Drizz't Do' Urden (Darkelf class)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯