The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PiszkosFred:
Újra meg tudsz fertõzõdni. Egyszerûbb egyben kipakolni egy vámpírtanyát, majd a végén felhajtani egy cure disease potiont vagy ellõni egy ilyen varázslatot.
Ha meg végigcsinálod a vámpírságból kigyógyulós küldetést és vámpírból visszaváltozol normál halandóvá, akkor is újra vámpírrá válhatsz, ha elkapod a betegséget és alszol mielõtt ellõnéd a gyógyító varázslatot.
Mr_no_NaMe:
Biztos hogy low trainer az illetõ? Mondjuk Brumában Edla az lenne, de mindaddig míg nem dumálod 80 fölé magad addig nem fog tanítani. Emellett csak bizonyos idõpontokban tanít (ha jól emlékszem délelõtt 10-tõl talán du 1-ig, vagy hajnalban ugyanezen idõpontokban). Ha nem a megfelelõ idõpontban vagy ott nála, akkor nem lesz aktív a training ikon. Ha nagyon nem jó ez az illetõ, akkor még mindig megkeresheted Shameer-t Skingradban (õt is a házában kéne elméletileg leszólítani training ügyben, de jó ha naponta 1-2 órát tartózkodik ott)...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Na mondom akkor harcolok mert ez kõ mint egy falat kenyér.Persze szarrá vertek.
LOAD --> már nem volt ott a pajzs :(
Next PC upgrade: 2022
Bár nemhinném, hogy csak fõ skillt lehet tanulni mert a blunt nincs a fõ skilljeim közt és mégis tudtam egy fighters guildben.
Mi lehet a probléma?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
sõt akár sorozatos jelleggel is meg tucc késõbb fertõzõdni:)
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
http://www.panoramio.com/user/518310
Valszeg egy bug. Töldsd újra.
http://www.panoramio.com/user/518310
(O.o) Nyulat
((") (") Oblivionosok!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Már kipróbáltam a húsdobálós trükköt is, de csak pár hangya izgult rá a témára.
Ötlet?
(Tutilevi, köszi a linket)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kérdésem: egy barlangban vámpírokba futottam, egyik meg is csípett, de nyomattam cure disease-t. Ha ilyen gyorsba kurálom magam, akkor nem leszek vámpír ugye.
Másik, hogy most nem emléxem aváros nevére, de egy farmon egy csajtól kaptam a küldit hogy hozzam vissza a férjtõl a buzogányát vagy mit. Az meg is van, sõt!!! valami csoa folytán 2 is van belõle, de a csaj nem hajlandó elfogadni... ez bug?
pl: használj destruction, conjuration, alchemy, alteration varázsokat, ezek növelik a willpowered, és iq-dat..eccerüen használj ilyen spelleket
jah és a magus guildekben tanittathatod magad a mesterektõl pénz ellenében
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Bocs ha a hz-kat nem jól írtam...
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
mik a fõ skilljeid?
willpowerre, meg intelligence-re gyurjál, de ha ezeket sehova nem "vetted" fel, (sem major, sem minor ), és továbbra is varázsolni szeretnél, akko kezdj el egy uj karit....de javitsatok ki ha nem igy van
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
\"Never say never!\" W Churchill
Tudtok olyan helyet,ahol nagyon jó sebzésû kardokat lehet venni?
Thx
szvsz Pratchett legjobban sikerült karaktere.
(összes Pratchett megvan--hálégnek)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hozzateszem, hogy miutan sajnos meghalt, meg legalabb ennyi "vacak" nyilvesszo kerult elo a hullabol (no meg az ij)...
Mondjuk tökmindegy mert a light armor szkillem az utolsó 5 szinten nem is fejlõdött mert csak elvétve ütnek meg és az is max 1-2 nyílvesszõ <#hehe>#hehe>
Kár hogy a stat nem mutatja hogy hányszor halt meg a karakter mert akkor most nekem egy 0 lenne ott és így is szándékozom befejezni a játékot, hardcore powa.
Egy troll volt ami a frászt hozta rám mert valami 10 méteres kombóval nagyon pofánvert éppenhogy el tudtam ugrani (kész mázli hogy pattogás közben is lehet gyógyítani) amúgy 50 sneak fölött nincs ellenfél.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a tolvaj kasztot, hatalmas fíling éjszaka fosztogatni, a legjobb cuccok az alvó tulajoknál vannak (érdekes hogy mindenki a fegyverével alszik <#idiota>#idiota>)
Ja és akik a lassú fejlõdésre panaszkodnak, délután 5-kor kezdtem ezt a gémet és most hagytam abba (tolnám még de reggel locsolás :) pedig a paranoia küldetést is végignyomtam, mindhármat végigkövettem egésznap! <#idiota>#idiota> eddig a leghangulatosabb quest volt, öröm volt nézni ahogy a RAI mûködik :)
Szal 10 óra játék alatt 11 szint szépen nyugisan semmi táp, a trükk csak annyi hogy a tolvajommal nem varázslót vagy harcost játszom hanem a tolvaj szkilleket használom -> a karakter fejlõdik