41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
sgember #22503 Aha Annyi hogy most távolabbi épület,fák élesebb, nincs ez a kis köd a távolban. De még nem iszok előre a medve bőrére, hátha valahol beakad -
balu666 #22502 Igen, már aktí a quest, de még mindig semmi ... -
#22501 öhöm, van különbség? -
sgember #22500 Na most bekapcsoltam a distant land, trees, buildings -t. Még eddig jó... -
#22499 Dumáltál a dunmer pappal, egyáltalán megindult a quest? -
balu666 #22498 Meg tudnátok mondani, hogy Azura istennőnél miért nem tudom feláldozni a Glow Dunst-ot, pedig reggel 6 órakor próbálom, ahogy kellene.
Mit csinálhatok rosszul?
-
#22497 Érdekes vizsgálódás lehet még ez a elementál shiled kontra elementál reziszt vizsgálata. Pl. a jelenlegi karim altmer 25%-os elemental weekness-szel, visel egy 10-es tüzrezisztes gyürüt (még mindig a kis bosmer sírásók barátja ajándékát:) és van a nadrágjában 12 fireshield, gyöjjön egy 40-es tűztámadás ellene
- első varia (ez az egyszerübb) 40*(1+0.25-0.1)=46 aztán müxik a shield 46-12=34, jó meleg a helyzet,
- második varia (ez kockás) d100, ha <=10 nem értelmez tovább mert mázlink volt és kihunyt a zsarátnok (hála a gyűrűnek ami becsócsált mindent), ha >10 akkor 40*1.25=50 aztán a shield müx 50-12=38, ez még melegebb.
Nemtom, szvsz. az első varia. -
#22496 itt részletesen lehet a beállításokról olvasgatni, mi éri meg, mi nem
egyébként a specular distance-nál nem sok értelem van maxra állítani, ha meg a bloom vagy hdr ki van kapcsolva (de lehet hogy tévedek). és a distant land, trees, buildings is off? akkor meg szép tájképektől fosztod meg magad -
sgember #22495 Ja tényleg a shadow on grass, meg a tree canopy shadow meg télleg megizzasztja a gépet. Ilyen beállítások vannak: 800x600, indítás elején a options-ban kikapcsoltam a Distant Renderinget és a Screen Effects -eket és az fsaa-t. Text. size:large, az össz. fade:maxon, grass és view distance:max, distant land,buildings,tree:off, int és ext shadow: kb.70%, self,shadow on grass,tree canopy:off, shadow filtering:low, spectacular dist.:max , bloom lighting:off, water detail:normal, többi water on, window refl:on, blood decals:off, aa:off -
#22494 Az árnyékok akkor néznek ki fajául, mikor leülsz a tábortűz mellé éjszaka pl. a kis csapatoddal, na ott a vibráló árnyékok nagyon faják! -
Hoz_Hun #22493 Az árnyékokat én is hanyagolni szoktam, mert látványossan lassít. A fűről én sem mondtam le, mert olyan szép (a játékon belüli fűre gondolok... of course). -
#22492 -
#22491 én úgy voltam az árnyékokkal, hogy azok mindig sokat elvesznek a gépből, de ha egyébként nem rakhatom maxra, akkor nincs is értelme, mivel -szerintem- tök hülyén néz ki, amikor ennek van árnyéka, annak nincs, vagy hogy az előttem álló 2 embernek van, de a kicsit távolabbiaknak meg szintén nincs...
a shadow on grass, meg a tree canopy shadow meg télleg megizzasztja a gépet.
a fa részletességnél meg én nem láttam akkora látványbeli különbséget 0 és 100% között, úgyhogy az is 0%. persze szebb ha több levél van meg minden, de annyira nem hogy egy erdős területen szagasson mint állat. a füvet még nem próbáltamazóta mióta feltettem a legújabb nvidiás beta drivert, állítólag azzal jobb. de ez monnyuk téged nem érint. -
#22490 a lehülyézésen kivül azért el is magyaráztam a dolgot, ezt se felejtsd azért el -
SaGa Jr #22489 Nem találkoztam master sneak kapcsán buggal. Valóban nagyon dúrván nyírta ki az ellenfeleket a sneak közben a karakter. Még egy kis vacak bugylibicskával is lazán szétgyilkolt nagyon kemény ellenséges egyedeket. Az biztos, hogy sokkal keményebben sebez a master sneak közben, mint kisebb sneak értéken. A gáz akkor van, ha valakinek mágikus armor növekménye van (shield varázslat vagy ilyen hatású tárgy) mert azt nem tudja átütni a sneak master. CSak a normál páncélok által adott védelmen tud átütni. -
#22488 (is) -
#22487 ja az alábbi a #22483 ChevyG-nek ment -
#22486 P4 2,4 MHz; 1 GB Ram; 9600XT/256MB - harcolós külsős jeleneteknél max 2-3 ellenféllel még jó, de pl Bruma ostrománál állóképes képregényes (is). Beltér nagyjából elmegy, de pl kocsmában Mythikes verekedős jelenet, kb 8 szereplővel már gáz. Kalandozás - jónak mondható.
Tényleg, lehet az, hogy ahogy egyre többet játszom, egyre lassul a gép? Van valami összefüggés a mentések mennyiségével?, mert ha van, inkább kitörlöm a régieket - most kb a 290. mentés körül vagyok, és az effektív számontartott játékidő 200 óra körül (17. szint). -
haxoror #22485 Igen már értem mert SaGa Jr elmagyarázta érthetően és hálás is vagyok neki ezért ;)
"mar megbocsass te most hulye vagy, vagy ezt szandekosan csinalod?"
Igen, erről szól az egész ténykedésem a topicban ezért neked is hálás vagyok hogy hülyegyerek módjára belémkötöttél.
A továbbiakban meg azért lennék hálás ha csak simán kussolnál, ha bajod van egy kommentemmel akkor ne reagálj rá. -
#22484 Mondjuk a Wow-os megtisztulás örvendetes :)
(beugrott a szobás-ágybafekvős-vizionálós jelenet a Trainspottingból :))
DB -
#22483 milyen konfigodvan? -
#22482 jó, ma megkapod -
#22481 ez a hülyegyerekezés nem éppen találó, mivel éppen nem nekem van bajom a felfogóképességemmel :)) na de sebaj
de most már érteed? -
sgember #22480 játék indítás elején a options-ban meg kikapcsoltam a Distant Renderinget és a Screen Effects -eket. De azért lehet úgy varialni a játékon belüli options-ban hogy élvezhető legyen. -
#22479 Árnyék terepen nem is kell egyáltalán, úgysem látszik a fűben, mert azt külön kell bekapcsolni! :DDD -
sgember #22478 Köszönöm a válaszokat! Már azt hittem nem fogja elbírni ez a kis x700-as. Mondjuk le kellet kicsit butítani a beállítás. 800x600 -on: nincs fsaa, nincs blood, meg minimalis árnyékok vannak csak, viszont a fű, fa részletességet maxra raktam. -
#22477 Már régen fű nélkül játszom, a gépem csekélyke (épphogy belefér) teljesítménye miatt. Szép-szép a fű, de mostmár észre sem veszem, hogy nincs - úgyhogy meg lehet szokni (már ha erre gondoltál) -
#22476 szerintem jól néz ki
-
sgember #22475 Sziasztok! Lehet hülye kérdés: Szerintetek szépek ezek a képek? (vga: X700 agp, 256MB gddr1)(Így legakább játszható) Link:kép1 kép2 -
#22474 tegnap rászántam magam és megkerestem az umbra tulajdonosát. (nem szivesen) de le mondott róla kis rábeszélés után.
denem szivesen használom, mert drága "fentartani" -
#22473 Valahol azt olvastam, hogy pl a a fire/frost shield - asszondgyahogy - a tűzből/fagyból készült páncél. Akkor csak legyintettem (tudatlanka) de most elgondolkoztat, akkor igaza lenne aki írta, vagyis ezek általános páncélok? Mellesleg az ilyen páncél hozzáadódik a fizikai páncélhoz... a játék is mintha egyben kezelné.. - de akkor mi értelme van, hogy miből készült? és egyáltalán, a fizikai hatás ellen is védenek a vazsi páncélok? -
#22472 THX! Mondjuk ebből arra következtetek, hogy mégiscsak kéne adnia resistet, de sebaj elkönyvelem úgy, hogy ad csak nem látom.
Így viszont nincs értelme a sima Shield varázslatnak különösen az oly sokat emlegetett Sigil kövek esetén. Mert a normál Shield max 20at ad a Transcended elementális Shieldek pedig 25öt. -
#22471 Rei volt régebben is, a wow előtti időszakban. Most hogy a wow teljesen kitisztult a szervezetemből, visszatértem hozzá. ;] -
#22470 A manga jóak. -
#22469 Jááj mi ez az új logo? :(
(engem mangával vallatni lehet!)
DB -
#22468 Nem is a játék okoz függőséget, mint látszik a példádból, hanem a Nirnroot vadászat :D -
haxoror #22467 Többen írták már hogy a sneak mastery bugos és nem kapod meg a páncéltörő bónuszt, nekem még nem 100 a sneak szal nem tudom biztosan -
#22466 Hmmm, az jó. -
#22465 nnna, emberek.. történt, hogy tegnap (teljesen játékon kívűl) sétáltattanm a kutyámat a parkban és összefutottam 1 ismerőssel. Nemnagyon szoktunk találkozni és igazándiból csak ismerős és így aztán nem is nagyon van miről dumálni. Álldogálunk, a kutyám tépi az istrángot én egyik lábamról a másikra, az ismerős meg csak nyomja... nyomja... Oldalt pillantok - jééé egy nirnroot (és rohannék oda, hogy fölszedjem)... :)))
Tudom, írtak már vmi hasonlót, na de azér, - hogy ez velem is megtörtént nem semmi... - ennyit a játékról... -
FlatlineHun #22464 100-es sneak-kel nem véd a páncél sneak attacknál....