The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
lenne egy kérdésem: mi az a soul gems és hol találok olyat? mert vámpírá váltam és az ellenszerért cserébe a banya ilyen soul gems-et kér. szóval mi ez és hol tudok hozzájutni?
thx a segítséget.
[merlinw.org]
más,kérdés: letöltöm a colr map modot,és a zipben egy omod kiterjesztésû fájl van:ezzel mit csináljak?
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
kutyatökit
30-as skillel 15-t adnak érte
[merlinw.org]
Ezek a DB küldik télleg félelmetesek😊 Csak kíváncsiságból kipróbáltam mi van ha elfogadom a Dark Gift ajánlatot, és ahygom magam, vámpírrá változtatni. (eleget tököltem a Cure Vampirism misszióval, elég volt a vámpírságból) Aluttam 3 napot, de nem történt semmi, ill a küldi ikon az IC Mage toronynál zöldült Ramulus-t mutatva, akivel semmi érdemlegeset nem tudtam konzultálni... itt mit kell csinálni? Quest nem ír semmit, csak hogy megaharpot Vincent(vagy hogy írja a nevét😊)
[merlinw.org]
kezdõknek aréna, haladóknak lootolás
amúgy anvil mellett van egy elhagyatott vár, a mellékútrúl láccik is ott lehet találni cuccost
http://thenamelessphoto.com/
az is valami. több mint 100 óüra jatek és egy slotban most van talán a 3. számú😊
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
miért mi a baj az én kis atimmal, 2 éve még tök jó kártya volt 😄
amugy meg ha már uj kártyát vennék akkor már az uj bemenetesset vennék, de ahhoz meg már kellene uj alaplap akkor meg már vennék uj procit is, de hát ennyi pénzem nincs meg amugy se játszok sokat hisz mire vannak a csajok meg a sport... ezért inkább játszok szar graffal
A franc egye meg õket, amiért kihagyták a TESCS3 -ban megszokott biztonsági mentést.
Két napja csinálgatom, alakítgatom az IC-s kunyhót erre crash aztán többet be sem lehet tölteni, GRRRRrrr<#szomoru1>#szomoru1>. A preview window bekapcsolhatóságának a hiányáról már nem is írok, mert az még borzasztóbb.
metrt ugye amikor még kezdtem nem tudtam mi a dörgés, szal olyan a skill, amit a gép adott
multkor is úgy léptem szintet, hogy a willpoweren volt 5-ös szozó és semmi máson
másrészrõl mivel állandóan futok, ezért mindig az agilityra meg a speedre akpok szorzót, meg esetleg a willpowerre, inteligenciára legtöbbször semmit
dehát elvileg én mágus vagyok
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
arról nem beszélve, hogy major skillem, na ha még azt is felnyomom mindjárt 20-as vagyok
pedig ha játszok akkor minden szart leállitok ne fogyassza a memóriát, plussz egy jó kis programmal (TuneUp) még kitakaritom a memóriámat is még több szabad hely legyen rajta...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Oblivion Character
Persze a legjobban a konstans 90% Spell Absorbtion-nak örülök...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
s ez hoan lehet? virágokat szedve, 100as alkémia mellett pofon 1* meggazdagodni
bemegyek a kocsmába, s csak egy ezrest keresek azon, h elfõzös az ottani alapanyagokat?
most már igazán nem értem minek ide a konzol pénz
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Útvesztõkbe, barlangokba szinte csak szörnyke vannak. Végigkutatom a barlanokat és ilyen 80 arany/barlang a végeredmény.
Szóval nekem nincs pénzem :S
bár ha azokat ellopnák az sem verne nagyon sziven, eladok szõrt-bõrt, mindent.
Mondjuk valszeg az is benne lehet hogy heals-t nem szoktam inni és abból viszonylag sok van, nem trainer-zek, nem kell varázslat sem, a páncélomat magam javítom, ..szal ha úgy nézzük könnyen beszélek zöldeket, van karakter aminek jóval pénzigényesebb a fentartása.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
akinek nincs rá hajlandósága úgysem fog csalni, hiába ad tippeket
akinek meg van, az már úgyis megtalálta hogyan kell
"gép és gép között nagy különbség lehet"
de ajánlom hogy vidd le a grafikát és próbálgasd hogy lesz jó
mindenki úgy játszik ahogy akar, senkinek semmi köze hozzá
ha nekem úri kedvem úgy tartja 1 millióm is lehet, és akkor se szólhatna senki semmit