The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyocsika
Nekem daa-ba van és nem tudom mibe mountolni????? SEGÍTSETEK Köszi!!!

kérdés: letöltöm a colr map modot,és a zipben egy omod kiterjesztésû fájl van:ezzel mit csináljak?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

MerlinW
igen így utólag én is értelmeztem😊 Sebaj, mi itt mindig megértjük egymást<#idiota>

[merlinw.org]

MerlinW
Valami gáz lehet ott, az én konfigomon ami hasonlít a tiedhez (vidkarit mondjuk nemtom, nem értek az Ati-khoz) 15-30 fps-t (kültéren 15-20, beltéren 20-30) produkál a lenti látvánnyal.

[merlinw.org]

Yeltzin
aparát=berendezés, készülék

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Üdv!

lenne egy kérdésem: mi az a soul gems és hol találok olyat? mert vámpírá váltam és az ellenszerért cserébe a banya ilyen soul gems-et kér. szóval mi ez és hol tudok hozzájutni?
thx a segítséget.

MerlinW
akkor nem jól keversz😊 Én már lvl5-ön is gyártottam 50-60 aranyas heal potionokat. Emellett még jobb áron tudod eladni õket ha spícskraftolsz, alkudozol, esetleg ha varázsdarázs vagy némi szimpi spell-t eleresztesz😊

[merlinw.org]

MerlinW
Utólagos engedelmetekkel pár fotóaparát😊

[merlinw.org]

PiszkosFred
DVD

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

akkó bennem van a hiba (mint általában) mert én olyat biz nem tudtam
más,kérdés: letöltöm a colr map modot,és a zipben egy omod kiterjesztésû fájl van:ezzel mit csináljak?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

BEAST
nem azt írta hogy minden novice potiont 100-ért hanem lehet olyat IS.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CHEAPBOY
nem ertem a kecoproblemakat, ha vki arch mage lesz, s az agy melletti arch mage night deskbe vagy mibe barmi berakhato, nekem mar hetek ota semmi sem tunt el, na es oda nemiden tornek be😊 En csak azt hasznalom😊 egy tonna cucc lapul benne jol😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Gyocsika
Nektek a játék miben van meg iso mds ...?

novice????
kutyatökit
30-as skillel 15-t adnak érte

MerlinW
Vagy szedsz virágokat, stb, és gyártasz soksok potiont, oszt eladod. Már novice alkimista is tud akár 100 aranyért eladható löttyöt keverni😊

[merlinw.org]

MerlinW
Én 11.-nél tartok 72 óra után😊

Ezek a DB küldik télleg félelmetesek😊 Csak kíváncsiságból kipróbáltam mi van ha elfogadom a Dark Gift ajánlatot, és ahygom magam, vámpírrá változtatni. (eleget tököltem a Cure Vampirism misszióval, elég volt a vámpírságból) Aluttam 3 napot, de nem történt semmi, ill a küldi ikon az IC Mage toronynál zöldült Ramulus-t mutatva, akivel semmi érdemlegeset nem tudtam konzultálni... itt mit kell csinálni? Quest nem ír semmit, csak hogy megaharpot Vincent(vagy hogy írja a nevét😊)

[merlinw.org]

sok pénz kell?
kezdõknek aréna, haladóknak lootolás
amúgy anvil mellett van egy elhagyatott vár, a mellékútrúl láccik is ott lehet találni cuccost

hát ezzel a karival se futnék össze egy sötét sikátorban<#vigyor5>

http://thenamelessphoto.com/

Mr_no_NaMe
Bazz :|
Ügyes 😄 De vki mondjon már olyan helyet ahol SOK pénzt lehet összeszedni léccike.
itt olvasgatom hogy 800. mentés, meg 200. mentés...
az is valami. több mint 100 óüra jatek és egy slotban most van talán a 3. számú😊

erx13
nem fõszálon lévõ küldetés, és megcsinálhatod a küldetést azután is hogy megölöd umbrát... ugyebár errõl van szó ha nem akkor bocs

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

erx13
off
miért mi a baj az én kis atimmal, 2 éve még tök jó kártya volt 😄
amugy meg ha már uj kártyát vennék akkor már az uj bemenetesset vennék, de ahhoz meg már kellene uj alaplap akkor meg már vennék uj procit is, de hát ennyi pénzem nincs meg amugy se játszok sokat hisz mire vannak a csajok meg a sport... ezért inkább játszok szar graffal

Halfer
jah és ha most megcsinálom és megmarad a kard, akkor elõre kész a quest vagy cseszhetem...? amúgy fõszálon lévõ küldetés?

Halfer
Jó géped van úgyhogy szerintem a vga-t egy közép-felsõkategóriásra cserélve neked is nagyon szépen fog menni.

erx13
hát én is elsõ karimat felvittem 23. szintre de rájöttem hogy valami nem stimmel, aztán elkezdtem mégegyet saját beállitásokkal, de már megint rájöttem hogy ez igy nem igazán jó, de már nem kezdem el mégegyszer... 😄 amugy vanak szintfüggõ küldetések, mert én ugy vettem észre volt már egy két ojan küldetés amit most nem utdtam felvenni elsõ emberkémmel meg igen mint pl anvilban amikor a dokkoknál az eladó elpanaszolja hogy egyfolytában kirabolják, azt pl evvel az emberkémmel nem tudtam felvenni

CS@
Tulképp azért nem foglalkozol az alkímiával, hogy ne lépj szintet?

CS@
Egy hozzászólás erejéig morognék egy kicsit az editor készítõirõl:
A franc egye meg õket, amiért kihagyták a TESCS3 -ban megszokott biztonsági mentést.
Két napja csinálgatom, alakítgatom az IC-s kunyhót erre crash aztán többet be sem lehet tölteni, GRRRRrrr<#szomoru1>. A preview window bekapcsolhatóságának a hiányáról már nem is írok, mert az még borzasztóbb.

Mike
alapvetõen a karim skilljei el vannak baszva
metrt ugye amikor még kezdtem nem tudtam mi a dörgés, szal olyan a skill, amit a gép adott
multkor is úgy léptem szintet, hogy a willpoweren volt 5-ös szozó és semmi máson
másrészrõl mivel állandóan futok, ezért mindig az agilityra meg a speedre akpok szorzót, meg esetleg a willpowerre, inteligenciára legtöbbször semmit
dehát elvileg én mágus vagyok

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

erx13
😄 hát jah, nekem minor, amojan kissé tápos karival megyek most inteligence meg endurance már 100on van strenght 90 enwillpower 60 körül, luck 55 más nemtom, de amugy én élvezem a tápolást is 😄 csak mértékkel kell

PiszkosFred
Kijött az Orrery, a második plugin, ha esetleg valakit érdekel, hamarosan letöltheti 2dolcsiért PCre is.

Mike
én egy nyomi healing potiont sem vagyok képes csinálni
arról nem beszélve, hogy major skillem, na ha még azt is felnyomom mindjárt 20-as vagyok

erx13
szerintem 100as alkimiát nem nagy kunszt elérni én most két nap alatt csak ugy hogy néha csináltam potionokat már 80as az alkimiám és nem játszok amugy sokat napi2-3óra

CS@
100 felett már nem.

Mike
a 100-as alkimiát el is kell érni ám

erx13
nagy mákod van nekem a gépem intel pentium 3GHZ-es, 1giga ram és egy ati 9600xt 256megás grafikus kártya, 6,4es catalyst driver van fent és a grafika teljesen minimumra van rakva és 800*600as felbontás és igy kint átlag 15-20fps em van már ha rám jönnek kint 2-3man akkor beszaggat
pedig ha játszok akkor minden szart leállitok ne fogyassza a memóriát, plussz egy jó kis programmal (TuneUp) még kitakaritom a memóriámat is még több szabad hely legyen rajta...

PiszkosFred
Clavicus Vile, a kissé idióta, és nem kevésbé aljas Daedra Isten küldetésében játszik szerepet a lélekrabló kardocska, és persze az új gazdája.

Így a karakterfejlesztés vége felé csináltam pár shotot a karakterlapról... 😊

Oblivion Character

Persze a legjobban a konstans 90% Spell Absorbtion-nak örülök...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Halfer
Jajj már kérdeztem de nem adtak rá biztos választ. Umbra-t poénból (a cuccért) ölitek meg vagy van quest-ben is? Nem akarom addig leölni amíg nem tudom biztosra, hogy nem egy quest-et cseszek el vele.

erx13
én umbrát hetes szinten öltem meg karddal ugy hogy nem gyogyitottam magam mellesleg nem haszálnok semmi modot és a közepétõl kicsit feljebb van a csúszka mármint a nehézségi szint, bár segitségemre volt a kis szellemem amit a dark elfek tudnak idézni naponta 1x

David2
amúgy a barlangok nagy része elég deficites, s fõleg így móddal, már a marauder/bandita tanyák sem funkiónálnak kincsesbányának

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

David2
én a Chorrortól ICig tartó sétán kb 8-10k szoktam keresni, pedig a szembe jövõ banditák cuccai sem túl értékesek(mód miatt)
s ez hoan lehet? virágokat szedve, 100as alkémia mellett pofon 1* meggazdagodni
bemegyek a kocsmába, s csak egy ezrest keresek azon, h elfõzös az ottani alapanyagokat?

most már igazán nem értem minek ide a konzol pénz

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Mr_no_NaMe
Hát most lvl 14 vagyok.
Útvesztõkbe, barlangokba szinte csak szörnyke vannak. Végigkutatom a barlanokat és ilyen 80 arany/barlang a végeredmény.
Szóval nekem nincs pénzem :S
Halfer
mondtam hogy nem minden. árnyékokkal kapcsolatos dolgok nem. és asszem a víz medium. más igen.

Mike
minden fullon? :o

b-type
tényleg elég szegényes, mégis tele van drágakõvel,..remélem nem szagolja ki senki 😊)
bár ha azokat ellopnák az sem verne nagyon sziven, eladok szõrt-bõrt, mindent.
Mondjuk valszeg az is benne lehet hogy heals-t nem szoktam inni és abból viszonylag sok van, nem trainer-zek, nem kell varázslat sem, a páncélomat magam javítom, ..szal ha úgy nézzük könnyen beszélek zöldeket, van karakter aminek jóval pénzigényesebb a fentartása.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mike
nem értek egyet
akinek nincs rá hajlandósága úgysem fog csalni, hiába ad tippeket
akinek meg van, az már úgyis megtalálta hogyan kell

Halfer
Nekem MSI6600GT, AMD2800+ proci, csak 512MB Ram és kinti terepeken átlag 20-30 FPS, grafikai beállítások meg minden csúszka maxon, kivéve pár árnyék ami medium és HDR lightning effect on
"gép és gép között nagy különbség lehet"
de ajánlom hogy vidd le a grafikát és próbálgasd hogy lesz jó

Mike
én meg nem
mindenki úgy játszik ahogy akar, senkinek semmi köze hozzá
ha nekem úri kedvem úgy tartja 1 millióm is lehet, és akkor se szólhatna senki semmit

Valaki válaszolhatna nekem is....

PiszkosFred
Csakhogy attól hogy õ ezt így élvezi, ne adjon tippet másnak sem. A játék az amerikai hülyegyerekeknek készült, nem hiszem hogy alul kellene múlni õket ilyen csalásokkal.