The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
De a csalást én is elítélem és ilyen játékban meg fõleg nem használnám senki helyében sem!
Megvettem a kis házat a fõváros mellett, na ott aztán van rumli 😊))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ha valaki így is tudja élvezni a játékot, hát akkor tegye
csak az számít, hogy õ élvezze
nagy nehezen összekuporgattam 4 ezret
ezek szerint az elején amikor kéne nincs pénzed, amikor meg már van, nem kell semmire
mert ugye most még milyen jó lenne az árusoktól megvenni ezt-azt, amikor meg már van 100 ezrem úgysem kell amit árul
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Why so serious?
konzol lehoz: player.additem 00000F 1000000
Sokkal élvezetesebb a játék, ha nem kell folyamatosan a pénzhiány miatt szenvedni...
Hevfán
egyébként úgy veszem észre, ha kivág, mindig töltésnél vág ki
nem olyan rossz a kard,nekem bejön bár biztosan van jobb ennél de én még nem találkoztam olyannal.van benne egy két enchant egy flame meg valami másik,és két kezes...
Cenobite: Szerintem nõnie kell, hisz egyre többmindent tárol a progi. Szívem szerint én alig mentenék, csak sajnos volt már rá példa, hogy kivágott egyszer-kétszer a játékból a program. Autosave-ek nálam off-on vannak. Mindegyik fajta. Aztán így többször mentek, de van olyan is, hogy belefeledkezem a világba és 30 percig nincs mentés. Azért sok dolgot örökölt (bugot, hibát) a program a MW-tõl. Csak szerencsére itt már jobb a helyzet. Játék közbeni kidobálás az mindössze 3-4 ami volt 60 óra alatt, ami a MW-hez képest mennyország. Viszont mikor kilépek a progiból, majd mindig hibaüzenet fogad. Jó ilyenkor már nemszámít, csak mégis fura. Szal a memóriakezelés még mindig nem az igazi kedves Beth, de így hogy kilépésnél van, ez igazából nem egy hûde dolog.
<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Megyek persze, csak mindig találok magamnak új célokat. Most ezt elintézni most azt... Van, hogy egy városban épp az orrom elõtt lenne egy hely ahová be kell mennem, de eszembe jut: Ja azt a sírt a múltkor nem sikerült teljesen felfedezni és 1 méterre az ajtótól megfordulok és kimegyek a városból. Sokszor a lovamat is otthagyom, szeretek gyalog menni. Mondjuk 108-as Speed-el lehet gyorsabban is haladok, mint lóval 😄
gamertag: kenobita
Nem merem felülírni, bár volt rá példa. Csak egyszer volt, hogy Quick Save-eket használtam csak és többször is. Erre kivágott a program, majd ezen mentésem korrupt lett és nem jött vissza. Azóta QS csak baromi óvatosan és egyszer, max. kétszer. Inkább a biztonság, meg ha egymásramentés után nem jönne be többet az állás... Akkor kardomba dõlnék 😊
Cenobite: Azért vigyázz... Sok játékóra mehet kárba. Sok helyen olvastam mentési hibákról. Archiválás is fontos lehet! Elmegy egy 100 órás mentésed, nem úgy van az, hogy utána: - Na jó akkor elkezdjük elõlrõl 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
pl. azt az ürgét, akitõl a botot kellett visszavásárolnom 200 aranyért
na most az a 200 arany nekem is kellett
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De nekem ebbõl a fajtából aztán az egykezes is nagyon bejött. Bár lecseréltem azóta egy Daedra egykezes kardra ami még tûzsebzést is ad. Na azzal ha maci is jön szembe, akkor sincs gond. Durva egy darab.
Bár én azért íjazom, meg sneak attackozom, de van mikor szemtõl szembe is megyek. És ilyenkor a kétkezesekkel mindig jobban kerültem ki a csatákból. Szóval én mindenképpen ajánlom ezt a kardot, vagy egy hasonlóan jó kétkezest. Blokkolni is faszán lehet vele.
új helyre megy a mentés, aztán mindig utánatörlök 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
gamertag: kenobita
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most meg akár continue game után azonnal szaggat, és nem is idõtõl függ, hogy elõjön-e.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
egyszer ránéztem 600valamennyi mb volt pfff 😊))))
Azóta törlöm mint gép 😊
Ha nem az a baj akkor nem tom 😞, ez csak egy ötlet volt.
Szuper, akkor nincs más hátra, mint játszani.
Egyelõre még elviselem... Ha valami nagyon gáz lesz, majd buherálom... Csak azért vetettem fel, hátha valaki már látott ilyet...