The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erx13
na jó piszkos fred ugylátszik elolvasta a könyvet róla én lusta voltam 😄

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Se kozel se tavol nincs Imperial guard. Tiszt se. A waterfront tulvegen talalkoztaem egy guarddal de csak a szokasos dolgokrol lehet vele beszelgetni. A feladat egyertelmuen az hogy a kovetkezo nap ejfelkor talalkozzak Armanddal es szamoljak be neki. De nincs ott!! Lehet hogy az a baj hogy nem a kovetkezo nap mentem oda hanem joval utana? Ez eleg gaz lenne, mert igy tobb tolvaj kuldit nem fogok tudni megcsinalni. Lehet valahogy konzolrol "teljesiteni" a kuldit?
Halfer
de ez csak mese hogy átveszi az uralmat, igaz? negatívuma nincs a játék során? vagyis tõlem függ. ha én is behülyülök mint a csaj és lemegyek a barlangba... 😄

erx13
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
umbra az egy csaj, akinél van egy kard ami kellene egy amolyan félistennek. ha alacsony szinten mész oda akkor eléggé használhato a páncélja is mellesleg windasel nevû romban található

PiszkosFred
Venni kell bele berednezést, de ha csak tárolónak kell, elég ha ledobálod a földre õket. Mai napig ott van a sarokban soksok szemét, mert lusta vagyok takarítani ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Umbra egy huncut kard, aki azzal szorakozik, hogy folyamatosan gazdat keres maganak, akit aztan a vegen oruletbe kerget. Par eve Suran mellett egy ork bajnok volt a gazdaja, de annyira elege lett a kardbol, hogy a vegen mar csak arra vart, hogy valaki vegre megolje. Nem akart onkezevel vegezni az eletevel, mert az hatalmas szegyen az orkoknal, ezert kereste azokat az embereket, akik ellen meltokeppen harcolva alul tud maradni. A jatekos volt a megszabaditoja ;] Aztan a kard atkeveredett valahogy Cyrodiilba is, es ezuttal egy noi bajnokot talalt maganak. Szinten atvette teljesen az iranyitast az ember felett, aki utolso erejevel meg elment egy rom melyere. Ot is a karakter szabaditja meg. A kard hasonlo mint a Gy.Ura "Egy gyuruje", vagyis aki megszerzi, a felett atveszi a hatalmat es az iranyitast. Ugyhogy az Umbra minden esetben a kard neve, a folymatosan cserelodo gazdai csak felveszik ezt a nevet ;]

Mindemellett MWben is itt az Oblivionban is kivalo fegyvernek szamit a kard.

Halfer
az nem lesz jelentõs változás semmiben

0Fritz0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki kell csalni az elsõ karós csapdához és ugrálj úgy, hogy néhányszor beleessen a közepébe. A végeredmény. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

erx13
röhejes, én ezt ha bekapcsolom, akkor is csak 27MHzet dob rajta (499rõl 526ra)

erx13
várjunk nekem a grafikus kártya tulajdonságainál van egy ojan cumó hogy Overdrive ez ugyebár tulhuzást jelent ugy nagyjábol de ezt itt nekem csak engedélyezni lehet mást nem igazán lehet vele kezdeni

Halfer
Köszi szépen, akkor valószínûleg megveszem a viskót. Ugye lesznek benne ládák, szekrények, ágy, stb? 😄D Ha csak lerakom a házban a padlóra, gondolom az sem tünteti el.

PiszkosFred
Pedig jon 11-12 korul. Talan elotte gyozd meg a tisztet, hogy vege van, ideje elhuzniuk onnan ;]

valaki mesélje már el ,h kiez az "umbra" xD

http://thenamelessphoto.com/

Halfer
Ha jelentõset húzol rajta, akkor jobban melegszik. Egy olyan 100Mhz nem számít sokat úgy hallottam. De sajnos az tudásában sem dob rajta annyit. RivaTunerrel mérd, hogy most mennyire izzad meg, és húzás után mennyire izzad. Ha 70 fok felé megy akkor én már aggódnék, de a kártya is jelezni fogja ha nem tetszik neki, mondjuk egy jó kis kékhalállal.

PiszkosFred
Saját házból sosem tûnik el. Eddig legalábbis nálam minden megvolt amit beleraktam a ládákba.
Én ICben a Best Defense elõtti ládákRA szoktam pakolni a cuccaimat, egyket napig elvannak ott. Pl felesleges repair hammerek, vagy egyeb idoszakos lootok, amikoet nem akarok eladni, es kesobb meg kellhetnek - de a sulyuk tetemes. Sosem vitte el senki sem. Egyszer kardot leraktam az utcan, aztan nem talaltam. Azt hittem valaki elvitte. De nem, csak odebbrugdostak a varos masik vegebe a jarokelok ;] De a legbiztosabb egy haziko. 2000 arany a visko ICben, atmeneti raktarnak tokeletes, es 2000 arany nem egy nagy osszeg. Illetve 10+ szinten nem az.

Hali!
A masodik tolvaj kuldinel vagyok, azaz amikor egy szobrot kell ellopni egy templombol. Ez meg is tortent. Utana egy be kell csempeszni egy fazon szekrenyebe, ezen is tul vagyok, le is tartoztatjak a fazont. Ekkor azt irja hogy a kovetkezo nap ejfelkor a Garden.. -be talalkozzak Armanddal es szamoljak be neki. De nincs ott, pedig harom napot vartam ra!! A zold nyil helyen vagyok. Van valakinek otlete? Vissza nem tudom tolteni mer mar sok kuldit megcsinlatam azota.
ati2002
Hogyan gyúrtad le az Umbrát? Írd le pls spoiler alatt, vagy pm-be. Köszi.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

erx13
hét én jópár hétig tároltam a cuccaimat imperial cityben a temetõ környékén igy bokrok között, én is alig találtam meg õket

erx13
szerintetek érdemes lenne tulhuznom a grafkártyát? meg egy láma kérdés lenne tõle valami baja ha túlhúznám, és ha igen akkor kb mennyi ideig bírhatja?

Halfer
Húú! Másodszorra legyaktam szegény Umbra-t. Egy kis Potion of Feather/Strengh segítségével még el is vittem az Imperial City-be a cuccait, de ott már nem bírom el, szóval leraktam vhová 😊 Szóval amit szeretnék az egy nagyon biztonságos hely, ahol ideiglenesen tárolhatnám õket. Jelenleg 305 a teherbírásom. Ha elhagyom az I.City-ben akkor gondolom el nem tûnnek, de lehetséges, hogy vki elviszi? Saját házra szerintem nincs pánzem (most 10000 Golds) de hallom el is lophatják onnan. Szóval kérnék tõletek egy kis tanácsot/segítséget!

erx13
nah kiprobáltam azt ami a faq ba volt és hát eléggé használt elõször is kint már simán ment minden 30-40fps el körül hát akkor már mondom maradjunk a régi alacsony fps nél 😄 aztán feljebb vittem a grafot, mediumra raktam aaaa, mit is... na mindegy azt tudjátok 😄, aztán view distance maximum bekapcsoltam azt is hogy távolra is betöltse a cuccokat, shadowokat kikapcsoltam, de ijen grass talán distance meg object meg ijeneket felvittem ugy háromnegyedére hát erdõbe most ijen 15-20fpsem van ha meggyujtok egy fákját akkor lemegy 9-12re ami már azért gázos tehát megyek inkább sötétbe 😄, amugy meg máshol megy 15-25fps körül
tehát emberek érdemes faq-ot olvasni

Hogyan lehet letölteni a GYIK-ot?

SNAKE01
teljesen normális dolog,lessz még több is amíg be nem zárod a fõ kaput...

SNAKE01
olyan screenshotot hogy csinálsz mint ami a negyedik képen látható?

Normális az, hogy találtam a vadonban 3 Oblivion gate-t??? Feladat alapján jönenek elõ, vagy magától?

MerlinW
Oké oké, de nálam majdnem minden maxon van (ha 10 egység egy csuszka, akkor minden 8-cason, HDR-el, ill a Landscape modokkal). Erdõben kinlódik csak, de ott nagyon😊

[merlinw.org]

Kandurex
<#eljen> bocs.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jóóóóóóóóóóóvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
i'm sorry csak azonnali help kellett volna mer gémelnék
csak nem bírom a kioktatást
elnézést

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

b-type
Sztem túl van ez pörgetve, sztem a többség azért nem írt mert nem tudott segíteni, nekem is szines a térkép, de nem ilyen cuccal javítottam fel.
Szal nem írtam mert mit írtam volna...nekem is szines de nekem jó?? 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kandurex
Pedig annyira nem vagyok rosszarcú egyed. <#szomoru1>

najó asszem megyek gamelni
ott legalább kedves,naiv,segítõkész és értelmesebb egyénekkel is lehet talizni

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Segétsetek légyszivesA NEWHEIMs FLAGON nevû küldetésben vagyok a nyil egy barlangba mutat(HROTA CAVE) bemegyek ott van egy hely ahol vannnak aztalok meg székek oda mutat a zöld nyil is de nem történik semmi.<#szomoru1><#szomoru1>
Kandurex
Neked talán még is.

Kandurex
Ahhoz képest kettõjük közzül inkább a warez huszár tûnt értelmesebbnek. Kicsit meglepett, hogy emelgetni akarja hangját mert épp senkinem segít neki.

just cool down okay?
sztem nincs mndenkinek szüksége okításra...

PiszkosFred
Azért te is érdekes ember vagy. Egy régi TES fant kioktatsz, a másik warezolós idiótának meg majdhogynem a seggét is kinyalod. No offense. Na mind1, ma ilyen sz*r napom van, lassan asszem húzok játszani, és végigverem az arénát ;]

nah megszereztem a gamet nagyon jó meg minden.De nem tudjátok melyik fajjal érdemes indulni?

Kandurex
Azért csak emeld fel nyugodtan, legfeljebb 1 hétre nyugodtunk lesz.

Egyébként, ha jól látom 20 perce tetted fel a kérdés. Na most, magyarázd el nekem, hogy miért is kell neked felemelni a hangod? Vagy pontosan milyen jogon akarsz hõbörögni? Hmm?

Pihenj, türelem, ezen a fórumon nem sokra mész az akaratoskodással!

PiszkosFred
Nálam nem volt ilyen benne, csak pár .dds file, és kész is. Sima copy és ment szépen színesen. Ezért aztán engedelmeddel, de nem akartam folyamatosan "nem tudom"-t írosgatni. Próbálkozz egy korábbival, vagy újabbal. Nálam az 1.1es megy tökéletesen.

Gyocsika
Kösz de én azt hittem ez egy fórum és lehet kérdezni ami ezzel a játékkal kapcsolatos de tévedtem !!!

khmm nem szívesen emelem fel hangomat de talán én is megérdemelnék má egy kis helpet:letöltöm a color map modot,és a zipben egy omod kiterjesztésû fájl van:ezzel mit csináljak?

erx13
nekem bent megy 30-50 fps en még ha vannak körülettem emberek akkor is 😄 amin eléggé csodálkozok mert mondom minden le van véve minimumra mielõtt valaki gyanusitgatna hogy amgasan van a view distance

Kandurex
Olyasmi mint a daemon tools, vagy az alcohol, csak ismeri ezt a nyamvadt kiterjesztést is.

Na, de elég is a warezból, innen már megoldod magad is.

Gyocsika
Köszi ez milyen progi?

Kandurex
Szép ez a karakter, de mintha lenne benne egy vonóval <#ravasz1>

PiszkosFred
Nyughass már, sz*rt töltöttél le, így jártál. Mi az isten köze van a játéknak a te nyomorúságodhoz? Nemsok. Ott a gugli, az talán segít. Ha nem, akkor is oldd meg valahogy és fejezd be pls ennek a marhaságnak a szpemmelését.

valaki csak leszedte már a color mapot????

Kandurex

Gyocsika
pontosan daa kiterjesztésben van meg !!

Kandurex
Daa miajóistenben? Inkább vedd meg <#vigyor0>.