The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De plz nyilatkozzon valaki aki már tapasztaltabb <#vigyor2>#vigyor2>!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Hogyan készítitek a modokat a játékhoz? Van valami program? Ha igen egy linket tudnátok dobni pls?
Köszi!
Áv
Árpádvezér
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Brühühühü... már egy napja ezzel a Vampire Cure szarral szenvedek, de sehol nem láttam egy fia Grand Soul Gemet. Nem tudja valaki, hol találhatok 5-öt egy helyen?
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Nem hinném hogy tudjátok a megoldást a problémámra de hátha!
Amikor az installálásra kattintok utánna bejön egy ablak és egybõl kilép!Ha valaki tudja a megoldást akkor segítsen!!Amúgy az ablakba nem látom hogy írna vmit fekete!
SEGÍTSETEK!!<#help>#help>
Van esélyem ha nem tolvaj alapú vagyok?
HW
"Oldblivion - A megváltás
Replay kolléga vadászott nekünk egy kellemes kis utilt a Worthplaying oldaláról. Az Oldblivion a szerényebb gépkonfigurációval rendelkezõ, de szerepjátékra kiéhezett játékosoknak kínál megoldást az Elder Scrolls IV: Oblivion grafikus étvágyára.
Az Oldblivion szépen átírja a játék shadereit 2.0-ról 1.1-re, hogy azok a régebbi ATI és NVIDIA kártyákon is gond nélkül futhassanak, továbbá különféle optimalizálásokat hajt végre, hogy elfogadható szintre tornássza fel az FPS-t."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
bocsi hogy még ezzel bénázok én is, de mi az uccso kivánsága a boszinak, vámpír vér kell neki v mi? a kövek a zöldségek és az argonian-i vérét elvittem a törrel.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Találtam Chorol-ban egy ládát az emeleten aminek a neve "Gildmaster's chest" és csak kulccsal nyitható.
Talán ezt a ládát nyitja a kulcsod.
figyu most hogy én vagyok a GUILDMASTER kaptam egy kulcsot,mire jó az a guildmaster key amit kaptam?már végignéztem mindent a figthers guild-ben de semmit nem találtam amihez jó lenne...
http://thenamelessphoto.com/
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kösz a segítséget, de jól elb*sztam, mert csak most olvasom a topikot, de én a vámpírral való harc után egy csomó ideig az Arénában majomkodtam, egyszer csak arra ébredek, hogy vérszívó vagyok. :-(((
Ez nekem nem túl praktikus, uh. irány a templom, ott beszélek az emberkével, aki a vénasszonyhoz küld, akinek 5 soul gem kell. Nem tud valaki egy helyet, ahol venni v. lopni tudok ennyit? Mert már 5 napja ezzel bénázok, már elkezdtem belépni a Mages Guildbe, de nem jutok közelebb a célhoz. Aztán meg jönnek a gyógyfüvek... belegondolni is rossz, mire azokat összeszedem!
Leverték rólam majd megjavítottam.
Sajnos elmentettem mivel megnyertem a csatát, de ezután mindíg kilépett a program amikor a spell ideje lejárt, akkor vettem észre hogy nincs is rajtam a mellvért. Gondoltam eldobom és amikor lejárt a spell az idézett mellvért a füldön maradt és nem tûnt el így a programból sem lépett ki. Azaz 6. szinten van egy daedrick cuirassom 😊 de ez csalás ezért otthagytam a balrangban az értéke úgyis 0 pezót így nem lehet végtelem pénzt se csinálni.
Spenót? <#hehe>#hehe>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!