The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LegionarR
Ha jól tudom a Construction Set-el mûvelik ezeket.
De plz nyilatkozzon valaki aki már tapasztaltabb <#vigyor2>!

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

arpad vezer
Hi!

Hogyan készítitek a modokat a játékhoz? Van valami program? Ha igen egy linket tudnátok dobni pls?

Köszi!
Áv

Árpádvezér

LegionarR
Én megcsináltam, és annyi volt a külömbség, hogy nem csak brumai katonák voltak, hanem az összes kiszabadított városból 1-1... (tehát a küldetés nélkül kb. 10 Brumai katona lett volna, így meg kb. 10 különféle katona)

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

CS@
Az IC ben megvehetõ ház.

Rambo 20
Ez mi?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

CS@
Kicsit átalakítgattam az ICs kunyhót nem egy nagy durranás mondhatni semmi extra nincs benne, mert próbáltam megõrizni az eredetileg is nyújtott ócskaságot, de ha valakit érdekel, akkor itt van.

Rambo 20
Thx homie😊

Rambo 20
És a kapuzárós questtel kapcsolatban...Kapunk valami extra segítséget vagy valamit ha ezt megcsináljuk vagy ugyanolyan lesz mintha nem csináltam volna semmmit?

PiszkosFred
#19291 ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Rambo 20
Hmm.Tudod mit mondok?Lépj be a mages guildbe és ha jól tudom ott lehet venni valamilyen árúsnál.

qwertrt
:-(((
Brühühühü... már egy napja ezzel a Vampire Cure szarral szenvedek, de sehol nem láttam egy fia Grand Soul Gemet. Nem tudja valaki, hol találhatok 5-öt egy helyen?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Rambo 20
A Dark Brotherhood az milyen beállítottságú?Lopakodós bérgyilkolós?Szerinttem....

Rambo 20
Amûgy az volt a röhejes hogy megöltem egy embert a guildbõl Arch-mageként és kirúgtak a guildbõl😄DDD Ki rúgott ki?Az isten?

Hy!!

Nem hinném hogy tudjátok a megoldást a problémámra de hátha!
Amikor az installálásra kattintok utánna bejön egy ablak és egybõl kilép!Ha valaki tudja a megoldást akkor segítsen!!Amúgy az ablakba nem látom hogy írna vmit fekete!
SEGÍTSETEK!!<#help>
Rambo 20
Amúgy egyszerû feljutni a fõtoronyba csak gondolkozni kell hozzá.Nekem eddig volt olyan hogy ilyen hidakat kellett mûködtetni és úgy jutottam át vagy esetleg alagúton de azért így láncban 8 kicsit unalmas lett.Ja és egy kérdés.Valaki nem tudja minek ölte meg magát a Hannibal Traven???!!!Oké nem mintha sajnáltam volna hiszen Arch-mage lettem de azért kicsit zizi hogy magát felgyújtja😄

SNAKE01
ok,értem!

SNAKE01
ok,thx!

Uh... mindjárt én is kedvet kapok bérgyilkolni <#gun>
Van esélyem ha nem tolvaj alapú vagyok?

[Jakuza]
http://www.hardwired.hu/dl.php?id=4243&dl=1

HW

"Oldblivion - A megváltás

Replay kolléga vadászott nekünk egy kellemes kis utilt a Worthplaying oldaláról. Az Oldblivion a szerényebb gépkonfigurációval rendelkezõ, de szerepjátékra kiéhezett játékosoknak kínál megoldást az Elder Scrolls IV: Oblivion grafikus étvágyára.

Az Oldblivion szépen átírja a játék shadereit 2.0-ról 1.1-re, hogy azok a régebbi ATI és NVIDIA kártyákon is gond nélkül futhassanak, továbbá különféle optimalizálásokat hajt végre, hogy elfogadható szintre tornássza fel az FPS-t."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BlackShadow
amúgy a készítõk mindegyike favorizálta a dark brotherhoodot h iyen jól megcsinálták? 😄 bónuszok meg rafinált megoldások 😊 naon bejövõs^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
havonta adhatsz meg új feladatokat a guildnek és mondta is az arc h a munkák során néhány kincset odatesznek a ládába 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Lobsterman
Én azért megcsináltam Skingrad kivételével az összeset. A sigil stone-ok jól jöttek enchantolásra, a mágiátlan karakteremnél 😊

brumában , de hogy kitõl az passz
Nem kell. Én egyet sem csuktam be. Az elsõnél elakadtam. Nem találtam meg a bejáratot a towerbe, ezért visszatöltöttem. Másodszorra fel sem vettem ezt a küldetést, csak Martinhoz mentem questért és simán végig lehetett így is játszani 😊

Rambo 20
És még mindíg nem tudja senki hogy a Two Sides OF the Coin c. küldit hol tudom felvenni?

Rambo 20
Hehe nyomasd map travellel vagy menj nyomj painkillert vagy serious samet😄D

na a kultúra megint lecsapta a biztosítékot...

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

littleNorbi
Neked sem !!!<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#boxer><#boxer><#levele><#boxer><#mf3><#gunyos1>

Halfer
én is besokalltam, de hát a fõszálat lehet tovább csinálni, megy a történet a kapukkal együtt is tovább. azt nem tudom, hogy utána mindenképp be kell-e mindet zárni. be? 😄

PiszkosFred
De majd nem lesz az. Tartalma is lesz záros idõn belül (pénz, cuccok), annak függvényében hogy mit szeretnél csináltatni a guildeddel.

Rambo 20
Uff annál a résznél amikor Brumának segítséget kell hívni és zárogatni az Oblivion kapukat ti is besokalltatok a 8. kapu után?Nekem már bazi elegem van belõle.Nem lehetett volna rablótámadás visszaverés kapuzárás helyett😞?

Afe
Bloodgrass-t lehet venni IC-ben a Gilded Carafe-ban.

bocsi hogy még ezzel bénázok én is, de mi az uccso kivánsága a boszinak, vámpír vér kell neki v mi? a kövek a zöldségek és az argonian-i vérét elvittem a törrel.

SNAKE01
ez sajna nem jött össze mivel tényleg van olyan láda az emeleten de azt kitudtam kulcs nélkül is nyitni ráadásul tök üres... 😞

qwertrt
Kösz a segítséget. Így már most el kezdem nézegetni azt a blood nevezetû füvet...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

SNAKE01
ok,köszi megnézem...

Én még csak mágus voltam és most kezdtem újra egy harcos karival, szóval nem tudom biztosan a választ csak tippem van:
Találtam Chorol-ban egy ládát az emeleten aminek a neve "Gildmaster's chest" és csak kulccsal nyitható.
Talán ezt a ládát nyitja a kulcsod.

SNAKE01
jaja,az volt.
figyu most hogy én vagyok a GUILDMASTER kaptam egy kulcsot,mire jó az a guildmaster key amit kaptam?már végignéztem mindent a figthers guild-ben de semmit nem találtam amihez jó lenne...

BlackShadow
fighters guild asszem uccsoja 😊

loál. ez miféle küldi? 😊

http://thenamelessphoto.com/

SNAKE01
thx!

Ron Ragm
Egyik asztalon találsz két csövet, azokkal akaszd el a gépeket (use-val).

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

BlackShadow
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a földön találsz 2 csövet, vedd fel és tedd bele a fa 2 oldalán lévõ 'motorokba'

SNAKE01

ezt hogyan kell szétb*szni?

M.G.-s Alkimistáknál szokott lenni szóval jó 5let hogy beléptél, mert el lehet venni az üvegezett szekdényekbõl is bûntetlenül M.G.-s tagként. Ha megveszed akkor egy idõ után ismét lesz náluk. Mellesleg szerintem jó móka a vámpírkodás, csak hozzá kell szokni az éjszakai élethez. Sõt mágusként erõsen ajánlom, mert olyan spelleket is kapsz amit NPC-ktõl meg se lehet venni (legalábbis én nem találtam sehol megvásárolható fortify skill-t) és a quest végére jutalom is lesz hisz a gyógyszert másokat is érdekel 😊 Addig is kellemes vérszívást. Gyógyfüveket is meg lehet venni az alkimistáktól kivéve azt a bloodvalamit, amivel meg tele van az oblivion, szóval nem lehetetlen.

qwertrt
Helló, +int én vagyok!

Kösz a segítséget, de jól elb*sztam, mert csak most olvasom a topikot, de én a vámpírral való harc után egy csomó ideig az Arénában majomkodtam, egyszer csak arra ébredek, hogy vérszívó vagyok. :-(((
Ez nekem nem túl praktikus, uh. irány a templom, ott beszélek az emberkével, aki a vénasszonyhoz küld, akinek 5 soul gem kell. Nem tud valaki egy helyet, ahol venni v. lopni tudok ennyit? Mert már 5 napja ezzel bénázok, már elkezdtem belépni a Mages Guildbe, de nem jutok közelebb a célhoz. Aztán meg jönnek a gyógyfüvek... belegondolni is rossz, mire azokat összeszedem!

MerlinW
Spenót + Norbi video + kenyérvágóUmbra<#idiota>

[merlinw.org]

Igen éppen most sikerült ilyet csinálnom 😊
Leverték rólam majd megjavítottam.
Sajnos elmentettem mivel megnyertem a csatát, de ezután mindíg kilépett a program amikor a spell ideje lejárt, akkor vettem észre hogy nincs is rajtam a mellvért. Gondoltam eldobom és amikor lejárt a spell az idézett mellvért a füldön maradt és nem tûnt el így a programból sem lépett ki. Azaz 6. szinten van egy daedrick cuirassom 😊 de ez csalás ezért otthagytam a balrangban az értéke úgyis 0 pezót így nem lehet végtelem pénzt se csinálni.

Mi volt az az összetevõ?
Spenót? <#hehe>

PiszkosFred
Olyan bugról már hallottam, hogy a bound item addig maradt a karakteren amíg csak akarta, de ez új dolog. Jó lenne már a peccs ;]

köszi és bocs a szpemmért ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!