The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
tudok meg egy modot, ahogy vampirra valhatsz:
DB

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

énis anno rohangáltam gemekért, de ha majd uj karit kezdek és megfertõznek a sötétben járók, tuti átugrom ezt az 1 problemat nyilasmisivel, mert 2-3. szinten pl alig leleddzik a grans soul gem

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Nem igazán értem a problémát a grand soul gemekkel, én anno lementem pár dungeonbe meg romba és kb. 3 óra alatt találtam hetet. Mondjuk azóta se lettem vámpír úgyhogy még megvan mind. 😊

Why so serious?

Szerintem az összesnél van GSG nem csak chorolban, kilences szinten vagyon és mind az öt +van nemsokára én is bevállalom újra a vámpírkodást. Nagyonsok idõ míg frissül az árukészlet az árusoknál nem érdemes várni rá (erre nem jöttem igazán rá lehet hogy szintet is kell lépni azért van nála csak 1 db). Használd a waitet és várd meg amíg elalszik. Ahhoz, hogy ne ébredjen fel osonva menj hozzá(ctrl-lal). Ha nincs rajtad cipõ akkor könnyebb(nem kapsz büntetést) osonni.

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sokkal. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+20 STG +20 W.p. +20 Destruction +20 Immune to normal weapon +20 Sneak... és meg vagy egy oldalnyi bónusz ha nem szívsz vért napokig.
De ott az a gyilkos nap 8-20 ig. Korareggel, késõ este illetve borús idõben egy kicsit jobban bírja a fényt, de erõsen a wait opciót ajánlom nappal😊

qwertrt
Az összes f*szom ki van már!!!
Egyre csak szenvedek ezzel a b*zi vámpír cure-rel. Elmentem chorolba, megtaláltam az embert, naná, hogy eggy b*zi GSG volt csak nála. Mondom várok egy napot, hátha újratermelõdik. Erre másnap mit ad isten: már nem állnak szóba velem, gondolom már régóta nem "ettem" és meglátszik rajtam. Naná, hogy közel s távol egy nyavajás alvó sincs <#mf3>, ahol meg van, a k*cs*g egybõl felébred, ha megszívom (<#falbav>ne értsétek félre!). Félek újra kell kezdenem a játékot!<#rinya>

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Rage47
Ha vámpír vok, akkor erõsebb is leszek?
littleNorbi
Morrowind-re mióta készítik ???

kb 2010re elkészül.

http://thenamelessphoto.com/

littleNorbi
Magyarítás várható a következõ években ???

Rambo 20
Igen már elõtted egy kicsivel valaki benyomta😊))

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

ati2002
Ide látogass el és a BAL oldali sáv szerint (ami úgy indul, hogy "végigjátszás") játszál.<#alien>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Gyocsika
Szerintem egy imperial

grebber

Next PC upgrade: 2022

_Atti_
Party..
volt már? video az ai furcsaságáról..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

CS@
Bármilyennel, nincs köztük használhatatlan.
Mindegyiknek megvan a maga elõnye, de én inkább azt javaslom, hogy ne ez legyen az elsõdleges szempont a választásnál, hanem inkább az, hogy neked melyik tetszik a legjobban.

grebber
Válassz te magad ne más mondja meg mivel legyél hogyan játsz ez a lényege a gamenek felhõtlen szabadság.

Gyocsika
milyen fajal érdemes nekivágni?

grebber
Az biztos kihagyhatatlan game!

Gyocsika
Majd holnap elkezdek játszani bztos tuti jó lesz

grebber
Az csak arra jó hogy tuti helyed van ahova hazatérj a rengeteg cuccod amit gyûjtesz ott tudod tárolni onnan nem tünik el!

Gyocsika
Most nézem az oblivion HQ .hu n hogy van házunk az meg minek ?

grebber
Hát ez ha igy állsz hozzá elég bonyolult lesz számodra!
Csináld a küldetéseket éld szabadon az életed ,csatlakozz céhekhez és fedezd fel a világot!

Gyocsika
Sziasztok most telepítettem légyszi segítsen valaki hogy kezdjek el játszani mit csináljak meg milyesmik?

Mike
milyen jo, hogy a GS-ben nem csontkukac irt az Oblirol, szetfikazta volna az egeszet 3 oldalon keresztul, aztan az utolso 2 sor az lenne: na jo, ennyire nem szar ez a jatek, hanem tok szuper

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

PiszkosFred
Érdekes kis írás. És a vicc az, hogy van benne igazság bõven. Nehéz megítélni. A hype során nyilatkozott dolgokhoz képest tényleg másként fest a dolog, mint összességében. De ha mint játékot nézzük, akkor ennyire nem rossz a dolog. Olyan ez a cikk, mint amikor a foci VB sorsolás után mindenki továbbjutást vár, és örömmámorban úszik a gyenge csoport miatt. Aztán amikor a negyedik helyen végzünk, rá két évre, akkor csalódottan legyintünk és úgy érezzük hogy becsaptak minket. Holott csak magunkat áltattuk. Az, hogy a tízenegynéhány meccsen a csapat jól játszott, és jó volt kinn lenni a meccseken, már nem fontos, a lényeg hogy nem jutottunk ki.

Hasonlónak érzem a cikket is. A srác a hypetól megvezetett álmait hasonlította össze a játékkal. Érdekes cikk mindenesetre, Barny után a második ebben a stílusban és konklúzióval, amiket olvastam.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fejes021
hopp sorry, de hülye vagyok, van readme <#falbav><#falbav><#falbav>

http://www.panoramio.com/user/518310

CS@
Ejnye ezek szerint felesleges volt az OlvassEl.txt mellé csomiznom?

Az OldGame –t akkor használd, ha a te állásodban már korábban megvetted ezt a házat és a hozzá tartozó kiegészítõket.

A NewGame –t akkor ha még nem vetted meg a házat.

Mint ahogy azt a mellékelt txtben írtam az OG –t használhatod akkor is ha még nem vetted meg a házat, de ezen esetben megvétel után rögtön a teljesen bebútorozott kérót kapod, tehát ne csodálkozz, hogy hiába vásárolsz a ThreeBrothersben további dolgokat azok már nem jelennek meg, hiszen már ott vannak.

_Atti_
JÁjj😄

"Fantasy, for us, is a knight on horseback running around and killing things
Todd Howard"
0102
Turned out, Todd meant literally “running around”.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

hol lehet orc páncélt szerezni?

qwertrt
Kösz, majd holnap megnézem...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Jah, már megvan, egy csintalan kis zombi elbújt valahol<#gonosz2>

arpad vezer
Ok. Köszi, majd megnézem.

Árpádvezér

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Fejes021
Az old game verziót akkor használjam ha nem kezdek new gamet?

http://www.panoramio.com/user/518310

Lacee
ha az összes zombit leölted a dungeonban, hajlandó lesz veled jönni a városba.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

a choroli mages guild alkimistája dugig van tömve grand soul gemekkel

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

qwertrt
Sajna (nekem legalábbis sajna) az elsõ napon vámpír lettem, így égek a napon, egy boszorka 5 soul gemért hajlandó lenne +gygyítani (ezért is léptem be a Mage Guildbe), de sehol nem találtam még egyet sm, nemhogy ötöt! :-((

Egy Oblivion Mod MAnager nevû programmal.
valaki tudja ,h a .omod-os kiterjesztésû colored mapot miként lehet mûködésre bírni?

http://thenamelessphoto.com/

mi az hogy fénybenjáró lehetsz? én ezeken az ajánlatgyüjtéseken túlvagyok, de melyik küldihez tartozik ez a soulgem gyüjtögetés?
hát ez furcsa, nekem simán kijött..tölsd vissza pl
qwertrt
Nah, megint bajban vagyok! A mágusok küldetéseit nyomom, hogy felvegyenek a céhbe, amiáltal megszerezhetem az 5 soul gemet, melynek segítségével végre Fénybenjáró lehetnék...
Most el kellett mennem egy Ethor v. Erathor nevû tagért egy dungeonba. Meg is találtam, de fél a szörnyektõl, nem hajlandó kijönni. Mi a teendõ? 8-)

hali láttátok a régebbi kártyákhoz kijött modifikáció 1.1 shader "Aprócska felhasználói progi, mellyel a régebbi, Shader 2.0 támogatás nélküli 3D kártyákkal is élvezhetjük az Oblivion mesés világát."

nekem muszáj leszedeni mert 5600FX em van es azzal nemment egyaltalán a game most szedhetem le a gamet megint😄 jaa a link: a megváltás sokaknak😊
ilyen kellene nekem a conedemned-hez is😄

Atti12
mert én felraktam és csak fehérség votl a karaktercsinálónál, utána beirtam egy nevet megnéztem a játékot és csak az alsó csík volt meg a célkereszt 😞

Megy rajta de csodát ne várj nekem Geforce FX 5600XT volt és azon is ment de leggyengébben is jáchatatlan volt

Sanyix
Sztem megy.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Atti12
Siasztok! ati 9200 sen megy a játék?

CS@