The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Morrowind > Trib > Bloodmoon > legutolsó peccs > egyéb fixek

Menet közben is lehet peccselni, MWt és Tribunalt, de asszem a végsõ peccsben bennevannak ezek változtatásai. De ha nem, akkor peccselj közben is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tudom mert alváskor rámtámadhatnak valami ninja kinézetü emberkék, ez az elején még gondot okozhat ha újrakezdem, csak arra voltam kiváncsi hogy van e telepítési sorrend 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

MerlinW
Tudtommal Tribunal után jött a Bloodmoon, és sztem tök mindegy milyen sorrendben rakod fel õket, különálló csomagok.

[merlinw.org]

Hahó. Szerintem a Tribunalt. Én úgy játszottam. Csak kösd fel a gatyát, mert nehezebb lesz. <#buck>

Sanyix
Jááj mekkora bugot találtam az oblivionban: lopkodok összevissza mindenféle kaját, potion készítése céljából (így növelbe az alchemy skillemet, + eladom õket jópénzér). Elkezdem csinálni a potionokat, de az egyik összetevõt véletlen mellé kattintással, megetettem a karimmal. Jó csinálom tovább a potionokat. Mikor végeztem nézem az inventoryt, és mit látok? 500-as teherbírásom van 2. szintû karakterrel (mert újrakezdtem) 😄DD és tartósan, úgy hogy elõtte nem volt csak 225.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nem oblivionos kérdés, sry, de számitok rátok hogy gyorsan tudtok válaszolni: Morrowindnek melyik részét telepítsem föl elõbb, a Tribunalt vagy a Bloodmoont?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

hali!

Akár a teljes aid for bruma küldetéssort kihagyhatod, mert anélkül is meg lehet csinálni a fõ küldetést.

A kiakadás ellen meg próbálj egy defrag-ot lezavarni azon a meghajtón, amin a játék van. Esetleg driver frissítés, jobb kártya vagy több ram megintcsak segíthet. Bár valószínûbb hogy csak a defrag kell, mert valami betöltési hibának tûnik. Mondjuk akár telepítés közbeni hiba miatt is elõfordulhat ilyesmi, bár errõl még csak warezból szerzett játékoknál hallottam.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

hali!

A welkynd kövek ott hevernek vagy a földön vagy egy állványon vannak. Kék színûek (nem világítanak, csak halovány kékek). Minden õsi elf romban tucatszám találsz ilyeneket. Ahogy kijössz a csatornákból a kezdõ karakterrel akkor szemben lesz egy ilyen rom. Na ott például az egyik szobában a földön lesz vagy 6 darab. Másra nem jó, mint a magickád feltöltésére.

Amihez a kapcsolót kell megnyomni, az meg a varla stone, ami nagyobb, fehér színû és ez sem világít. Ez egyszerre feltölti valamennyi fegyveredet és varázsbotodat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

tibor16
tudom, hogy a kérdésed nem erre keresi a választ, de én pl kifejezetten élvezem a zárnyitást, - ergo, nyisd ki manuálisan... - mondanám, de akkor is marad a kérdés kérdés.. és tul képp engem is érdekel a megoldás

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

én is már rég megcsináltam,de velem se történt semmi ilyesmi!
Akkor nem szenvedek tovabb a spellel, kosz a segitseget.

Lockpick 😊

Kipróbáltam...
Tényleg nemmegy, sõt azt vettem észre hogy az Open spellnél nem is mûködik a területi hatás. Morroban ezt simán meg lehetett csinálni, és egyszerre több zárat is nyitott, itt egyszerûen nem megy marad a lockpit + Fortify Lockpit 100 😊

barlangok,elf templomok(?),romok,stbstbstb... meg offkósz a küldik. de ha nagyon hentelni akarsz menj játsz valami mást. ez nemnekedvaló xD

http://thenamelessphoto.com/

littleNorbi
És vmi hasonló??

nincs.

Nem pont erre gondoltan 😊
Hanem ha az arrea = 10 láb (alapgan csak a cél van ahol az Arrea = 0 ami átmegy a rácsokon), és ha a kapu mellé tolod a spellt kb 2 lábra, akkor az már a hatótávolságon belül van és kinyilik a 10 láb területi hatás miatt...
Illetve csak gondolom, mert még én se próbáltam.

littleNorbi
Nincs vmi mod arra hogy útközben több szörny legyen?

welkynd köveket holt találok? olvastam, h Vindasel romjánál, és hogy ott kell valami kapcsolóval csinálni valamit! de nem találom azt a kapcsolót! segítsetek plz!

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

Kandurex
Borul a bili? <#smile>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PiszkosFred
The Elder Scrolls IV: Oblivion - Oldblivion Tool

Oldblivion is a piece of software which allows pre DX9 graphics cards, such as Geforce 3, Geforce 4, Radeon 9200, to run Bethesda's Elder Scrolls: Oblivion. Oldblivion applies patches to make sure that Oblivion doesn't crash on older hardware which lacks certain new functionality and converts pixel/vertex shader 2.0 into pixel/vertex shader 1.1.

KATT

A problema nem a hatotavolsagban van szerintem, hiszen egyeb zarakon messzirol is mukodik, a racsokon (racsok kozott) meg egyszeruen atrepul, hiaba allok mellette vagy celcok a fém részekre. Lehet hogy csak lockpickel tudom kinyitni vagy egy "on touch" tipusu spellel. Probalkozom tovabb, koszi az otletet.

arpad vezer
Sziasztok!

Megtudnátok nekem mondani, hogy mit érdemes egy Arch-Mage-nek az enchantolt ládájába tenni?
Köszi

Árpádvezér

PiszkosFred
Kedves Szikszai!

Körülbelül két napja teszed fel ezt a kib*ott kérdést, és ha nem válaszolt rá már tíz ember, akkor egy sem. De te ezt magasról leszarod, és továbbra is csak kérdezed és kérdezed. Biztos vagyok benne, hogy direkt csinálod, szórakozol a topikkal, ezért minden tiszteletem ellenére, de nagyon remélem hogy véglegesen bannol egy errejáró moderátor. Kezd rohadt unalmas lenni.

Tisztelettel,
PF

Próbáltad átformálni a spellt hogy nagyobb területre mûködjön?

Sziasztok,
van egy kis problema, nem tudom hinyitni a rácsos vasajtokat az "open hard lock" varazslattal. Akarhova celzok, a varazslat atrepul a racsok kozott vagy a falba csapodik igy a kapu zarva marad. Tudja valaki a megoldast?
Elore is koszi!

rezes
Sziasztok!
Most kezdenek jatszani a jatekkal de nem tudom hogy milyen modokat tegyek fel hogy a jatek a regi MORROWINDES feelinget idezze.Jelenleg a Natural Environment modot szedtem le es a Curos Oblivion Overhault-t.De az utobbiban azt olvastam hogy a durvabb targyak talalati eselye lecsokken plane alacsony szinten de most 2 levelen lementem egy dungeonba es kiszedtem egy marauder warlordbol egy csomo dwarf es elf pancelt.Ez igy jo?

Fonok.Ki az a corporation?

Vagy ha van nálad cure disease potion akkor még templom sem kell, megiszod és meg is gyógyultál.

Why so serious?

Megfertõzõdtél, de ne aggódj csak három nap múlva, alvás után válsz vámpírrá. Ha elõtte elugrasz egy templomba imádkozni akkor meggyógyulsz.

Why so serious?

qwertrt
Helló mindenkinek!

Fontos kérdésem lenne. Rögtön a játék elején elugrottam az Arénába, és ott egy ork meg is bízott egy feladattal, adott egy kulcsot, hogy egy katakombában kutatgassak a múltja után. Ezt meg is tettem, elmentem a barlangba, ott megtámadott egy elõkelõ ruhás faszi, és az egyik ütésénél valamit ki írt a gép, de csak annyit tudtam leolvasni gyors, hogy "hemofília".
Ez még rendben, összeszedem a cuccot, visszaviszem az apja naplóját az orknak, az meg kiakad, mondván, hogy azt olvassa, az õsei vámpírok!
Ezért merült fel bennem a gondolat, hogy esetleg vámpírrl harcoltam, és megfertõzött volna, de ennek semmi jhelét nem látom, a karim ugyanolyan maradt...

Elõre is kösz a válaszokat.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Lobsterman
Igen azt a küldit csinálom. Ki lehet hagyni? És akkor mi? Visszamegyek a Dzsofrihoz, és amennyit megszereztem annyi elég?
Mondjuk már az összes város megvolt Skingradon kívül. Ne legyen a kis buznyák ilyen telhetetlen 😄
Kipróbálom. Kösz

Srácok, van valami módja a harci irányításnak, amivel eredményesebben lehet harcolni? Mert csak nyomni a tûzgombot, és csapkodni össze-vissza, az nem kifizetõdõ. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Gunner
és nem egyesület, csak egy cím-kinevezés

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
a fõküldi befejezése után kapod

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

megvan...

Vetkozz meztelenre es nezd meg ugy.
a piros inventorys modot honnan lehet leszedni? <#vigyor5>

Grebber képeinél ahol a céhek vannak kiírva látható egy order of the dragon címû egyesület.
Megtudná valaki mondani, hogy hol lehet azt felvenni? és miket lehet ott csinálni?

tibor16
már megoldottam

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ha jól emlékszem a fõküldetés során csak akkor kell elmenni skingradba amikor az aid for burma küldetést csinálod. Az pedig nem kötelezõ. Úgyhogy simán hagyd ki skingradot és csak a többi városból kérj segítséget.

Why so serious?

Lobsterman
Valaki valami ötlet? A FAQban leírtakat próbáltam, de nem jön össze semmi... 😞

MerlinW
Abban a küldiben nem feltétlen kell katonát ölni az emlékeim szerint elég sneak quest😊 Valamint érdemes csatlakozni a Thief guild-be már csak azért is mert ott a muki a kitüzött vérdij feléért leveteti rólad a bounty-t.

[merlinw.org]

tibor16
A willpoverem piros számmal van beírva, rontó varázslat nincs rajtam, voltam azért a templomban de nem segített - mi lehet ez? ötlet? -tud segíteni vki?

Engem tökre megszopattak. Beléptem a Brothershood-ba és a 3. küldetésnél, amikor meg kell ölni egy rabot, na akkor kinyírtam még két katonát is és 3000 arany, vérdíj lett a fejemen. A megbízomtól meg csak 50-et kaptam. Szóval most ülhetem le 😞 Az kb. 30 nap így elvesznek pontok a képességeimbõl.

Lobsterman
Basszus. Nem tudom megcsinálni a fõszálat sem, mert Skingrad kastélyban folyamatosan kiakad a játék. Nem készült erre valami mod, patch vagy más megoldás? Nagyon gáz, mert mindenképp oda kell mennem.

arpad vezer
Nagyon köszönök minden segítséget, már azt hittem, hogy az intelligenciámnak végleg annyi. <#idiota>
Most már a következõ küldit csinálom, remélem ezután már én leszek a Mages Guild feje 😊

Áv

Árpádvezér

én mint harcos elég könnyen fejlõdöm(sõt már túl könnyen)
arénát meg a fighters guildet kell végigvinni, az már legalább 10 szint
harcosnak persze

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

ati2002
köszi

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Én 6.-os szinten csináltam meg. Csak tudnám hogy fejlõdtök ilyen gyorsan.
(nyilván csináljátok a mellékküldiket) Mondjuk a legtöbbet használt képességeim mind a major skillek között vannak, úgyhogy valszeg egy ideig érdemes lenne csak a mellékküldetésekkel foglalkoznom, mielõtt továbbmennék.

megint meglepõdtem a game összetettségén
15.szinten csinálom a fõszál kvatchi küldijét, ami itt már elég nehéz
egyszercsak szembe jön velem úgy 5 clannfear 5 scamp meg néhány flame attronach
ekkor taktikai visszavonulót fújtam a közeli csatornába
legnagyobb elképedésemre a csatorna létráján csak a humanoid (scampok) tudtak lejönni, a a nemhumanodiok (clannfear) pedig fent vártak rám
ajnye
remélem ezt direkt így csinálták,s nem valami hiba

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!