The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Türelem, és gyilkolás. És ne kérdezz hülyeségeket, kérlek

cenobite
Sunken One. Amúgy o.k. 😄

gamertag: kenobita

Lobsterman
Jah. A Deep One. Az elsõ mellékküldi amit megtaláltam. Vicces tekintve hogy eléggé el van dugva 😊

cenobite
Na mit lõttem tegnap??? 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kvatch mellett van egy farm, ott lehet felvenni egy laza kis questet. Egy barlangba kell elmenni, ahol ez a fõgenya. Nem volt nagy szám ellenfél, pár csapásból megvolt . Semmi cuccot nem dob amúgy.

gamertag: kenobita

Már HERO vagyok az arénában, mikó leszek champion?

# Sory 19603 neked ment!

Amúgy szerintem ugyanaz történik de nézd meg érdekel engem is. 😊

Dr4gonlord
simény=simán <#idiota>

Dr4gonlord
Jaja, simény, néztem nagyokat, amikor elõször találtam ilyen duplakapus realmot, de nagyon király. Amúgy néha sajnálom a FAQ készitõit, hog mennyi munkát beleöltek, és az emberek negy része nem olvassa el. (tiszt. kiv. persze).

Spoiler! Amúgy jópofa, hogy mivel több karakterrel is elindultam még kezdésnél, töbször is megcsináltam ezt a questet és egyszer átsétál a csávó az egész városon a kertbe és ott bámészkodik majd alibi beszélgetésbe kezd egy idegennel ami tényleg nem számít és csak utána tér vissza és beszél a taggal aki fontos.

Egyszer pedig betér a Merchant's inn be és a taggal iszik egy asztalnál akivel késõbb találkozik a ház háta mögött. Talán attól függ, hogy észrevesz e amikor kijön a boltból, bár ebbe nem vagyok biztos.

grebber
Na most kicsit leállok a game-el mert egész életen át nem lehet csak ezt az egyet tolni 😄

Next PC upgrade: 2022

<#lama> Gyerekek szerepjátékhoz türelem, türelem és türelem.

Mellesleg ad a questért egy a játék elején eléggé "nélkülözhetetlennek" számító gyûrût.

MerlinW
Ha nem tetszik ez az állapot használd az NPCStaticLevel mod-ot

[merlinw.org]

ati2002
Ez szomorú.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
A patkányos (FG) küldinél is jó lett volna kifigyelni a gyíkot, viszi-e a húst a ház mögé...
questen kívül persze, csak nehéz ilyenekrõl tudomást szerezni elõre.

Ha ilyenek történnek, akkor lehetne tényleg RAI-ról beszélni, és, hogy "az npc-k élik a maguk életét, beavatkozás nélkül")

Gunner
Én követtem, de nekem semmi se tõrtént, találkozott vmi csávesszal, de nem beszélgettek, igy mentem mást csinálni

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Viszont neked magic cuccaid is lehetnek, nekik nem valószínü, próbálj optimistán nekiállni 😛

a legrosszabb h haveromnak mikor lvl 16-os volt a banditák full glass armorba mászkáltal én meg most vagyok lvl 16 és most kezdtek elvenben lenni😞

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

ati2002
Egy IC-s quest, Unfriendly Competiton-ban ugye követni kell este az eladót, ki kell lesni, mit csinál. Na vajon, ha nem questben megyek arra, és kilesem, akkor is ugyanazt megcsinálja ? (aki ismeri a sztorit, tudja mirõl van a szó). Én még nem csináltam meg, csak a HQ-n olvastam, és elfilóztam.
És tényleg olcsóbban ad mindent, ha nem hallok róla a városban, akkor is észrevehetõen olcsóbb? majd késõbb kiderítem amúgy, csak ahhoz még másfél óra, hogy játszani tudjak)

Gunner
amikor szintet akarsz lépni

ha csak a quest aszondja pontban vmikor legyél ott vhol akko nyomd meg t betüt és várj amennyit kell

Gyocsika
És mikor kell aludni?

Lunki88
http://www.oblivionhq.hu/modules.php?name=Tippek_Trukkok&funkcio=megmutat&pid=57
Gyocsika
Hol lehet venni Házat menyi?

Lunki88
Leírtam részletesebben a Vampire Cure questet mint ami a FAQ-ban van, hátha valaki még hasznát veszi.
Elõször is kérdezõsködjünk valamelyik templomban ahol megtudjuk hogy az Arcane Universityben kell beszélnünk egy bizonyos Raminus Polus-szal aki elárulja nekünk hogy Skingradban kell beszélnünk a gróffal mivel õ és a felesége is vámpír. A gróf pedig egy Melisande nevû boszorkányhoz küld minket, mivel õ tudja elkészíteni a vámpírság ellenszerét. Elsõ lépésben kell neki 5db üres Grand Soul Gem és aztán kell összegyûjteni az összetevõket: - Argonian Blood(A banya ad ehhez a questhez egy speciális tõrt, amivel argonian vért kell szerezned, ehhez csak annyit kell tenned hogy megsebzel vele egy argoniant. Fontos: ha lemerült a tõr akkor nem tudsz vele vért gyûjteni, ilyenkor pl. egy lélekkel töltött soul gem-el feltöltöd.
- 5db Nightshade levél (megtalálható pl. az Arcane University kertjében ahol rengeteg növény van, persze ehhez elõbb csatlakoznunk kell a Mages Guildhez hogy bejuthassunk oda)
- 6db Garlic (vagyis fokhagyma, szinte minden kocsmában lehet venni)
- 2db Bloodgrass (ezt úgy tudom Imperial Cityben is lehet venni valahol, de Oblivionban is elég sok van belõle)
- Vampire Ash (ez egy quest amelynél egy barlangban kell kinyírni egy vámpírt, majd a hamvait kell elvinni a banyának)
Ha ez mind megvan akkor a banya 24óra múlva elkészít két adag potiont, amit csak azután igyunk meg ha már elvittük a másik adagot a skingradi gróf feleségének. Sajna õ meghal miután megitta az ellenszert, de te simán visszaváltozol és cserébe kapsz 1000goldot a gróftól.)

thx napok ota azt a ...-t kerestem 😄 de végre megszabadulok a bloodsucker énemtõl 😄 hogy Gray prince-t idézzem
Gunner
képet nagyítsd ki, különben összekevered nocturnal shrine-val

Gunner
Nem az Argoniani vére kell? Peryites Shrine-nál van egy ledermedve, hacsak nem csináltad még meg a shrine quest-et. térkép - jobb lent van a shrine

a legnyomibb beállításokkal próbálkozz, naon eszi a gépet... sajnos..
Gunner
Ahol veszel

Gyocsika
Elkezdtem a játékot nagyon király azt szeretném kérdezni hogy a saját házam hol van ?
És az elején nem akadt de most elkezdett mióta kijutottam a börtönbõl Egy Celeron 2400 MHZ ati 9600Pro 128 mb és 512 ram hoz hogy állitsam be grafikát?

cs mindenkinek
aki eddig nem látta dark brotherhoodos küldiket az azonnal álljon neki!
eszméletleeeeeeeen questek eszméletleeeeeeen rewardokkal😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

megvan sõt még a virágok is meg egy vámpir pora de kell még vmeik vámpir vére is de nem tom az hol van :S
mikor umbacano megkért, hogy szerezzem meg neki az ayleid crown of nenalata nevû mûremeket, szemét módon a lindai-i crown-t szállítottam le. ezután elkisértem nenalata romjaihoz, ahol a trónteremben egy kicsit meghalt, mivel balga módon nem ellenõrizte le, hogy a megfelelõ "koronát" rakta-e a fejére. miután legyaktam az elszabadult elõholt csürhét, pihenés képpen megvizsgáltam az umbacano fejérõl leráncigált koronát. mivel közvetve nekem is szerepem volt abban, hogy íly csúfos állapotba került, úgy döntöttem, hogy kikalapálom. na ötvös nem lesz belõlem, nem sikerült a produkció, viszont addig gyakorotam rajta, míg kovácsmesterré nem váltam (mielött csítert kiabálna bárki, 2 egész ponttal nõtt az armorer skillem, 98-nál tartottam a kalapálás kezdetén).

A dohányzás felrobbantja a világűrt!

Lehet vhol venni varázstárgyat nagy mennyiségben?

qwertrt
<#wow1> Megvan az öt soul gem???

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Lobsterman
Van itt aki próbálta már az Oldblivion programocskát? Kíváncsi lennék hogy mûködik e. Mert én felraktam GeF FX5200-am van, és érdekes grafikai bugok jelentkeznek. Szemgolyó hiányzik, átlátszó textúrák néhol, haj hiányzik, és egyéb ilyenek.
Vajh mi lehet a baj? Végeztem ugyan kis inimódosítást, de visszaállítottam, mert a tweakelt inivel el sem indult.

én épp azt csinálom csak 1 alkoto rész kéne már #19572
qwertrt
Ember! Ha ép ésszel akarsz felállni a játék elõl ne, ismétlem NE akard megtudni, mit kell tenni a Vampire Cure-ért...<#idiota><#zavart2>

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

CS@
Oblibook (Az alsó könyv).
Elég satnya még, de idõvel remélem majd itt is törölgetnem kell a régi haszontalan dolgokat, hogy elférjenek az újjak.

arpad vezer
Na bocs, hü*ye voltam. Lord a jegyem.
És köszi a segítséget!

Árpádvezér

cure vampirism (vagy mi fene) küldiben van egy vámpir akinek a vérét kell elvinni a banyának akitõl kaptam eg tört, nah azt a fazon hol találom meg ??????
<#taps> És volt olyan TES, amiben még lehetett találni ilyen szép, kifinomult fegyvereket is. Nem csak mindenféle barbár és primitív kardot, tõrt, baltát! :-)
PsyhoApu
De akkor szerezz egy láncos buzogányt is! 😊

http://kutyuszoba.blog.hu/

Nem tudom. De nekem is feltünt vmi hasonló. Én breton vagyok és szintén atronach. Eddig még legmagasabb mágikus ellenfeleim a will-o-wispek voltak. De egy "magamba szívott" varázslatuktól fele manám visszajött (az alap 50%-os spell absortionom van egyelõre). Ami meg átjött az meg alig sebzett vagy alig sérült az intelligencem és a willpowerem. Utóbbi kettõ egy harc alatt 2, max öttel. Jó, van ugye alapból 50 % mágia ellenállása is a bretonnak. De akkor is. Szal van valami aránytalanság. De én speciel nem bánom! :-)

Azért kérdeztem egyébként ezeket a bónuszokat meg egyebeket, mert akkor pl el lehet indítani egy orkot apprentice csillagjeggyel. Hiába 100 % weakness to magica, faji bónusz a resist magic, és +100 mágika, ami regenerálódik. Szal valószínûleg a következõ karakterem egy skandar graun lesz. :-)
Na arra már én sem válaszolnék. :-)

Egyébként térkép kapcsán jut eszembe. Találtam lenn egészen délen egy érdekes kétszintes házikót, aminek a neve valami olyasmi, hogy névtelen, nem jelzett épület. A nagy térképen a fõvárostól délre van egy terület, The West Weald. Na itt van a west szócska s betûjétõl kicsit északabbra, egy nagy domb aljában ez az épület. A nagy térképen nem jelenik meg, mint ahogy a barlangok meg a templomok és falvak szoktak. Viszont mindig találok benne banditákat. Van ennek valami köze bárminemû küldetéshez?
Eddig semmi kapcsolódó, akárcsak a környékre irányuló feladattal sem találkoztam. Nem kizárt hogy semmi szerepe, már azon túl hogy ingyen pihenõhely és jó nagy.

Ja és még egy érdekesség. Nekem legalábbis új volt, hogy némely oblivion kapu olyan világ szeletkére nyílik, aminek két bejárata van. Ha a másikon megy ki az ember, akkor totál más helyen köt ki. No ha egy ilyen oblivion területen zárolja a kaput a játékos akkor oda lesz visszatéve ahol bement oblivionba. Igenám, de ahogy észrevettem, a másik bejárat aktív marad és egy újabb dupla kapus világba vezet. Úgy tûnik csak ezek a kapuk azok, amik ha egy irányuk bezárul, nyílik egy másik.
Találkozott már más is ezzel. Én már be sem zárom az ilyenekt, inkább transzporternek használom õket. :-) Egyfajta alternatív gyors utazási megoldás.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

nah sikerült egy boltban vennek egy grand soul gemet a város kívül szerintetek hol próbálkozzak ilyen gemeket intézni?
dronkZero
Figyelj, jön a kérdés: "Hol van a térkép?"
😛 :]

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Kezdem érteni Tutilevi lelki megpróbáltatásainak forrását. :-)

AC2:
néha használd a térkéet. Elég részletes. Járd be a területeket és sok érdekességet fogsz tapasztalni. mint például hol voltál és felderítetted a környéket ott a térképen megjelennek az ajtók és azokra bökve a kurzorral megtudod hová vezetnek. Így könnyebb megtalálni helyeket még a fõvárosban is. Persze csak ha körülnézel. Anélkül nem fog menni. :-)

Az elõzõ megnyílvánulás globalize vonatkozot minden mage guild székházra. A fõvárosi egyetemen az alkimista épületben találnál ilyen boltost, de oda nem jutsz be hacsak nem vagy teljes értékû tag.
Esetleg szétnézhetsz a torony többi szintjén is,csak az onnan elvett kövek lopásnak fognak minõsülni

Bocs, nem tudtam, hogy abban a városrészben van más is az arénán kívül. 😊 DANKE

Próbáltad esetleg az alkimista szerkentyûkkel elhalmozott asztal mögött ácsorgó egyéneket? Meg mondjuk végig kérdezni mindenkit aki odabenn tartózkodik az épületben? Mondjuk reggel 8 és este 8 között (merthogy akkro van csak bolti nyitvatartás)?