The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qwertrt
Abszolute nem érzem sértve magam, mert nem nekem szólt a válasz...

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Nem akarok személyeskedni, meg okoskodni, de mindig van olyan okos is, aki naponta legalább eccer sídogál azon, hogy "milyen láma kérdéseket tesznek már megint fel!", sajnos. Ami engem illet, a magam perverz kis módján szeretek válaszolni a kérdésre, ha tudom, akármilyen láma is.
A HWSW fórumon van ilyen hangulat, ott a hozzászólások fele arról szól, hogy a hozzászólók másik felét fikázzák a kérdések miatt.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

dronkZero
Nem igazán. Tudod lehet, hogy neked életbevágóan fontos, hogy azonnal válaszoljanak a problémáidra, de:
1. Mi kb 1845.-jére olvassuk _TÖKUGYANAZT_ a kérdést, és már qrvára elegünk van 1846.-jára is leírni, mikor
2. OTT VAN LEÍRVA A QRVA FAQBAN! Pont ezért, hogy ne tegyél fel hülye kérdést, össze van ott foglalva egy jópár dolog. Ott is csak olvasni kellene, ugyanúgy, mint a hozzászólások közt, csak ott nem kell rá várni, és nem lesz hozzád bunkó.

És akkor még te érzed magad megsértve?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Gunner
Note: Completing the Pilgrimage of the Nine Divines will grant you the Greater Power Called "Pilgrim's Grace" (Fortify all Attributes +10 points for 300sec)

Táblázat alján, ez jól hangzik 😛

Ezután az áldás után v. miután kell menni hentelni 😊

Van olyan enchantolt armor ami ilyet tud?
V. olyan ami magic és iet tud?

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

PiszkosFred
Segítségkérés és segítségkérés között óriási a különbség. ;] Össze lehet ollózni olyan kérdéseket, amelyeket egyszerûen lehetetlen kitalálni szándékosan, de mindig van egy okos, aki felteszi. És a baj az, hogy nem viccel...

De mind1, ez az én agymenésem volt, nem oszt, nem szoroz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hello!

MEgtudjátok mondani hol találom Fathis Ulis-t,az Imperial City-ben levõ orgazdát?Mert nagyon ismerõs a neve,de most valahogy fogalmam sincs merre van.
Köszi

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Mike
neg eltelt nemi ido, es azota osszeszedtel egy kis jartassagot az angol nyelv teren

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

tugyiti
thx még 1x
még valami! teendõ csak annyi hogy meg érint, vissza megy, örül ?
Én az M.G. be jártam szippantani, oda éjjel is beengednek és ott nincsenek õrök se mint a fightersguild-ben. Valamit nem jól csinálsz, mert nekem sose ébredt fel a vérszívástól legfeljebb ha zajtcsaptam de az osonás+save segít. Mellesleg a Seduktion-spelltõl(csak magas vámpírizmusnál adja a spellt amelyikben a charm is benne van) jobban kedvelnek tõle az emberek sõt az árusoktól is jobban lehet a Charm segítségével alkudni mert megnöveli a dispositiont.

qwertrt
Nem tenyereltem, csak eccer elaludtam a gép elõtt, a fejem a billentyûzetre esett.. és másnap már meg is született qwertrt <#bohoc>
Eredetileg qwert lett volna, de az már volt a freemailben. Ha elindulsz a Q-tól a T-ig, K. eccerû begépelni, ez az elõnye.

Szerintem azok a szobrok Oblivion világában vannak elhelyezve különbözõ helyeken és miután ott "megáldattad" magad tudsz a tenyplomban is nyomulni. Bár ezzel a részével még nem foglalkoztam csak tipp...

Gunner
Leírás

Keresd ki a Wayshrine táblázatot

Mike
OFF
latom rettegsz a technikai fejlodestol
ezek a szerkezetek nem gonoszak

😊))))

szedd elo a regieket, illetve ha nem akarsz csalodni, inkabb ne, az ido sajnos mindent megszepit

(91 ota pc-zek)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Gunner

qwertrt
És akkor mirõl szóljon a fórum? Óránként mindenki beírja, hogy "de jó ez az Oblivion, hú de fasza!". Gondolom a fórumnak pontosan ez a lényege, hogy a sok "idióta", mint pl. én, segítséget kér.

Ezek a hgerg meg qwertrt nickek úgy születnek, hogy rosz napotok van és rátenyereltek a billentyûzetre amikor regisztráltok? Sory ha nem, csak hát nehéz megkülönböztetni titeket. 😊

tugyiti
thx
Gunner
Most megyek és megnézem azt a soksok borzasztó nehéz nevet, odamegyek az oltárokhoz a kedvedért, jó?

Gunner
Hát jah, általában van egy piros nyíl a soksok kérdez-felelekes nyomkodásos beszélgetés után, ha meg nincs akko kénytelen vagy a leegyszerûsített quest log-ot megnézni, ha az nem megy akko itt megkérdezed-megkeresed és ennyi. Vhol már túl könnyû 😛

PiszkosFred
Édesmind1, ha nem kezd el sípolni a játék mint egy õrült sziréna, addig úgyis csak leOKézza, azt'jónapot. Mindig minden le van írva a játékban. Csak ezt b..ik elolvasni a nép. Nem akarja mert siet és/vagy bamba? Nem tudja mert angolul kukkot sem tud? Részletkérdés, a lényeg a végeredmény: nem olvassa el. Ez nem az õ hibájuk. A mai játékok már csak ilyenek, nekik, az idiótáknak készülnek, csak õk még ezt a szintet sem ütik meg. Tisztelet a kivételnek.

OFF
Csak nagyon halkan, feltennék egy kõltõi kérdést. Anno, tízensokéve, amikor a szerepjáték igazán a fénykorát élte, és c64 és amiga után a PCken is megjelent, és amikor a hazai háztartásokban az internet az olyan luxus volt, hogy már egy 14.4es modemre is ráment a családi kassza fele - érdekes módon, ekkor is voltak játékok és játékosok. És ekkor (is) végig tudták játszani, holott a CoV és 576 csak havonta jelent meg, és legtöbbször csak ismertetõ volt benne, 1-2 végigjátszással. A TerrorNews és a többi lemezújság sem volt up-to-date, és leírások csak elvétve fordultak elõ benne. És nem volt 24órás otthoni internet, hogy teleszpemmelje a nép a fórumokat, csak mert elakadt, és két percnyi gondolkodás helyett már alttabot már nyomja és hisztizik mint a f...s k..a. Pedig ezek a mai játékok primitív gagyi vackok azokhoz képest, egyedül a látvány ami jobb. És mégis, tele van a fórum idiótákkal, akik annyira nem képesek, hogy figyeljenek is arra, amivel játszanak. De ez nem az õ hibájuk. Sajnos a vlág lett egyre hülyébb, és vele egy teljes generáció. Ismét csak tisztelet a kivételnek. És ezek az emberek a "jövõ".... Szép.
ON

tugyiti
Most soroljam fel mind a 9 kitalált és borzasztó hülye nevet?
tudod vagy nem hogy mirõl beszélek?
úgy kb.?
Leginkább kikapcsolódásról ha sok a fölös idõd. 😊

qwertrt
Különben fasza nagyon a játék, ha a Morrowinddel összehasonlítom, és csak a játékmenetet nézem (tehát a grafikát és összetettséget nem) vagy 1,5x jobb.
Érdekes pl. hogy én a sík angol tudásommal a Morrowindbe hamar beleuntam, itt viszont már 5 küldit megcsináltam (ne nevessetek, tegnap kezdtem), és nem csak úgy véletlen, hanem tudtam mirõl van szó, és mit miért csinálok. Ezzel szemben a Morrowind nyelvezete mintha bonyolultabb elnne...

Gunner
és mi ezzel most mit kezdjünk, ird le pontosan akkor talán tudok keresni-kezdeni valamit vele

tugyiti
Mara meg különbözõ tulajdon nevek
Gunner
attól függ milyen ilyen meg olyan nevük van

tugyiti
Sziasztok!
Most kezdtem a gamet és lenne egy kérdésem.
Minden chapel-be oldalt körbe ott vannak kisebb oltárok mikor meg érinted
mindegyiknél kiírja hogy meny el ilyen meg olyan nevü szoborhoz aztán sehol semmi.
Sehol ilyen nevü szobor vagy bármi.
Pls hlp😞
<#vigyor1>

Gunner
nyomasd be detect life-ot éjszaka azt hajrá 😊

Gunner
Igyis temple district-be vártam mellette jódarabig, amikor közelíteni próbált felém akko beugrottam a folyóba véletlen 😄

Gunner
Jaja, ott derül ki, hogy a srác õsei vámpírok amin kiakad

Engem nem zavar. 😊 Csak nem kaptad meg azt a jó kis gyûrût! Amúgy mondom nem bug csak észreveszi, hogy követed és elkolbászol másfele jelentéktelen alakokkal beszélni. Persze a találkozóra megy csak jó 20 percig követni kell..

qwertrt
<#confused>Nem, mert már szóba sem állnak velem a mágusok, tudniillik naon csúnya lettem, vámpírizmusból kifolyólag. Most ehetõ szingli emberkéket keresek, mert a katonák felébrednek a vérszívásra.

Gunner
Én ilyennel az egyik shrine-os questben taliztam, lent oblivion plane-ban, volt vagy 3-4 elszórva a pályán, tényleg nem nagy kunksztok

kène valami ùj game ez meg szimpatikus. mirol szol?<#banplz>
Gunner
Bár mondjuk abba lehet vmi, me ajtaja mellett aludtam(wait) 12 órát, legközelebb a saroknál alszom

hello
<#wave>
Gunner
Bocs, de türelmesen követtem, valszeg script error v. bug v. mittom én, majd máskor megpróbálom mégegyszer, annyira úgysem izgasson

Most botlottam bele a Hardwired cikkébe ami igencsak negatív kritikát fest le a játékról. Na persze néhány dologgal egyetértek. De, hogy lehet olyan láma egy cikkíró, hogy úgy tör be egy házba, hogy látják az õrök és ezt a játék hibájának rója fel?

PiszkosFred
nem és nem

dronkZero
Én csak azt nem értem, hogy azokat a lób*szó betûket, amivel kiírja, hogy megbetegedtél hogyan nem lehet észrevenni? Vagy a rád ható hatásoknál a betegséget? Vagy a képességcsökkenéseket? Ha meg 3 napig nem tûnik fel, akkor meg is érdemlitek. Szerintem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

tugyiti
Sziasztok!
Most kezdtem a gamet és lenne egy kérdésem.
Minden chapel-be oldalt körbe ott vannak kisebb oltárok mikor meg érinted
mindegyiknél kiírja hogy meny el ilyen meg olyan nevü szoborhoz aztán sehol semmi.
Sehol ilyen nevü szobor vagy bármi.
Pls hlp😞
ChevyG
ha veszek házat, akkor ha késöbb másikat veszek, akkor el lehet adni? (vonatkozik ez a kérdés a lovakra is)
Sikerült végül kigyógyulnod qwertrt?

qwertrt
Hát, esetleg ha adtatok egy tippet. Én az arénában vettem fel egy küldit egy orktól (aki mondig a deszkákat vagdossa a kardjával). El kellett mennem egy helyre, ott fertõzõdtem én is meg. Két ellenfél volt, egyik (amely megfertõzött) biztos vámpír, a másik nem biztos.

cenobite
"...Kicsit Cthulhu-központú vagyok..."

Az sose' baj! 😊

gamertag: kenobita

<#vigyor1>

MerlinW
zõd kiírás, zõd kiírás... az nem olyan interáktív mint ez<#idiota>

[merlinw.org]

Bázz. Kérlek mielõtt nekiállsz itt irogatni a fórum tetején lévõ kép alatt van egy zöld kiírás "Mielõtt kérdeznél kattints ide ide". Plusz bal oldalon kisebb betükkel (de még látható!) találsz egy olyat, hogy oblivion HQ szóval ezeket használd bizalommal mert kivétel nélkül minden hülye kérdésedre találsz választ.

Ennek az az értelme, hogy mondjuk ha neked is fél év múlva több sütnivalód lesz a játékhoz de még plusz információt szertnél szerezni akkor nem kell rászánnod több napot arra, hogy a hozzád hasonló emberek hülyeségein rágd át magad. Hanem kapnál egy olvasható fórumot. Bár ennek már lõttek...

Lobsterman
Sunken One. Igaz. Kicsit Cthulhu-központú vagyok 😄