41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#24026 Egy: icewolfnak teljesen igaza van.
Kettő: az ő reagja: "Ahogy nézem betörtek ide a Noob-ok... Komolyan. Már hozzá se szólok a dolgokhoz... de már annyira idegesít ez a sok hülye hogy az már fáj..."
kicsit kulturáltabb, mint a te: "faszt a szádba hűlye.". (egyébbként a "hűlye" az igy néz ki pontosan: hülye)
Három: rendben hogy kérdésed van, de ha ilyesmivel floodolod tele a forumot naponta: "most hova csomagoljam ki? most kicsomagoltam de nem jó. Most mit tegyek. Most hova rakjam. Most miért anyu miért???" akkor egy idő után az ember megunja és elkönyvel téged egy sík hülyének, akinek felesleges ehez a játékhoz vagy a hozzá készült módokhoz nyúlnia. Főleg hogy álltalában minden le van írva a txt-be is. Elhiszem hogy felmerülnek problémák, én sem tudok megcsinálni mindent kapásból. De törekszem rá és probálgatok, és olvasom a readmet. És ha nagyon nem megy megkérdezem. De nem 5 perc alatt 10 hozzászólásban, 3-4 szavas reagokban.
Kicsit nézz magadba is.
Továbbra is várjuk kérdésedet, legalábbis néhányan biztos, és probálunk segiteni is.. de normálisan könyörgöm. -
#24025 khm...eddig többet segítettem mint kértem.attól hogy egy dolgot nem tudok még nem kell bunkó módon "növessz agyat" beszólásokat beírni. -
Tutilevi #24024 XP-t?
én eddig úgy tudtam hogy a major skillek fejlődésével lépünk szintet...:) -
#24023 Fennt van az a mod, ahol lehet h állatom, mint kisérő.Hol lehet ezeket az állatokat beszerezni ? -
#24022 OFF
Ne nekem szolj vissza pls, inkább növessz eszet, meg tanulj angolt... asszem nem neveztem néven senkit, de igen főként Rád is gondoltam.
A kérdéseitekre jószerivel már van válasz. ezek megtalálására tökéletes a Fórumablak legalján elhelyezett kereső! Ide berírod mi a gondod, és nagy esélyel fogsz rá találni megoldást. Ennyi.
Én sem tudok sok mindent, de ha valami nem megy akkor ott a Google, vagy átlapozom a fórumokat. Mondom: átlapozom! Nem teleszemtelem olyan kérdésekkel amik már többször is meg lettek válaszolva.
Szerintem egy kezem elég lenne rá, hogy megszámoljam hányszor kérdeztem... és ezzel sokan így vannak.
Nemrég olvastam valahol hogy az agyonhype-olt játékok fórumjai leszenk tele ilyen sok newbie-val...
Ezentúl ehhez tartsd magad. Tanuld meg használni a neten. Tanulj meg fórumozni... (ebbe beletartozik a fórumszabályzat és az aranyszabály: OLVASS VISSZA! ÉS NE TEGYÉL FEL KÉRDÉST 60-ADSZORRA IS!
Remélem érthető voltam.
ON -
#24021 már nem tudom kimoderálni és ha tudnám se akarnám... -
#24020 köszönöm szépen, működik. Örűlök hogy nem csak ilyen faszok vannak a fórumon mint icewolf! Mégegyszer köszi szépen... -
#24019 ok kösz
-
#24018 Naaaa moderáljuk má magunkat, wazz. -
#24017 Na ezt lekéstem. -
#24016 faszt a szádba hűlye. -
#24015 Ha bezárod őket, akkor nem lesznek nyitva.
Mindegyik bezárásáért egy jó vagy kevésbé jó sigil stone jár.
Azt inkább ne kérdezd meg mi az a sigil stone, hanem olvasd el EZT . -
#24014 Be lesznek zárva és tök jó lesz.
Azon kívül sok XP-t (mielőtt megkérdeznéld tapasztalati pontot, amitől fejlődsz) jó cuccokat és egy sigilt stonet, kapsz, amivel mágikusan fel tudod tölteni a felszerelésed valamely darabját.
De nem muszály velük foglalkozni. -
#24013 az oblivion kapukat zárjam be ha találok z úton? mire jó?
ha bezárom őket?
-
Tovi #24012 Ritkán van a loot-okban, meg pár embernél lehet venni (IC külső falánál áll egy árus pl.)
De lépj be a tolvajcéhbe, és lesz dögivel... -
Danton #24011 fxes bocsánat
-
#24010 Kimész IC-ből az istálló felöli kijáraton és elindulsz közvetlen a fal mellett az istálló felé.
KB a 8.-ik beugróban áll egy csuklyás alak, próbálkozz nála. -
Danton #24009 nem nekem azóta ilyen a "fejem" mióta az fy-es beállítás használom, komolyan naon szép minden csak az az egy kis hiba:D
-
Danton #24008 hallod én már amikor installáltam a játékot, uána a t6-os oldblivion tettem fel, de azért köszi:D -
#24007 Hellosztok! Azt szeretnem kérdezni h hol lehet venni lockpicket? Melyik boltban v kinél? Mer probaltam keresni meg a vampirokat is végigkérdeztem, a tolvajoknal is kerestem de nem találtam. Lehet h csak nem voltam elég figyelmes de megköszönném ha segitenetek! -
#24006 Alapból nem, de mintha létezne rá valami MOD, ezt most fejből nem vágom.
No én meg pont most kezdtem egy új karaktert akit vámpírnak szánok, már meg is harapták. -
#24005 HEhe.. Énmeg még mindig a vámpírsággal küzdök és kitartóan hajtom a soulgemeket.. Találtam már négy grandot, de ebből kettő sajnos "lelkes". Nem lehet valahogy leszívni belőle a lelket?Akkor már csak egy kéne -
#24004 Ahogy nézem betörtek ide a Noob-ok... Komolyan. Már hozzá se szólok a dolgokhoz... de már annyira idegesít ez a sok hülye hogy az már fáj... -
#24003 Jézus isten...
-
#24002 Mi lenne ha az üvöltözés helyett inkább olvasgatnál.
Amúgy azt meg elárulom, hogy bármilyen DaedraArtifact jó lesz Martinnak nem muszáj pont az Azura csillagát adni neki. -
#24001 Ne Ordíts pls... vagy legalább is engedd ki a CapsLockot...
Ott egy világító kis zöld repkedő valami kell kinyírni. Keress vissza a fórumban, és mindent megtalálsz! -
#24000 CSÁ OTT TARTOK HOGY EGY NŐI SZOBORNÁL A Daedra VÉRE RÉSZNÉL ÉS NEM NAGYON ÉRTEM EZT A RÉSZ HOL VAN AZ A SZÖRNY AMIT MEG KELL ŐLNI???
SEGÍTSETEK
KÖSZ ELŐRE -
Tovi #23999 Mindegy milyen karid van.
A Data megfelelő könyvtáraiba csomagold ki, és a ArianaTrudeaux.esp fájlt meg a Datá-ba.
Induláskor a Data Files-ben pipáld ki a két lehetőséget. -
#23998 nem akar összejönni.
nem az a baj ho férfi karim van?
és csak úgy csomagoljam ki a datába??? -
#23997 ok -
Tovi #23996 Ott van az, ha megfelelően aktiváltad a hozzátartozó két modo (Ariana és Companion share)
Csak nem bant áll az arénában, hanem az Arena District-ben kívül, és babrál a kis lombikjaival. Ott valahol, ahol két gladiátor kardozik kívül. -
#23995 nincs az arénában a csaj... -
#23994 thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, thx, -
Tovi #23993 Beszélsz vele, és a menüben a Companion Share menüt választod, és megosztja a cuccait -
#23992 de hogy tudom előhívni az invetoryját? -
Tovi #23991 Teszel az inventoryjába fegyvert és pánélt, és automatikusan használja. Ha megnézed a képet, ott van a hátán egy szuper staff -
#23990 hogy tudom felfegyverezni? -
#23989 thx -
#23988 és ha fiú a karim akkor is működik? -
#23987 én oldblivionnal játszok...Régen nekem is ez volt de átváltottam erre: letölt
és nagyon jó lett.Csak leszeded, bemásolod a játék mappájába és az oldblivion.exe-vel indítod...