The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
öööö...van ben fapuma?! <#idiota>
micsoda játék!
jaja...szal na, az ember a krokodiltól származik, annak az alap félhüvelyknyi agya arról szól hogy: mitkömegenni-mitkömegenni, ez mostanra párembernél felfinomodott a: mitkötenni-mitkötenni-re. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Már írtam ember. Az arénában. Van ilyen városrész is. Nézd már meg a térképet legyél kedves. :-)
meg játszál és fedezd fel a játékteret, ne ide rohangáljál mert így nincs értelme az egész játéknak. Gyakorlatilag mindent készen tálalnak neked a segítõ szándékú játékosok.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Gunner
Aréna?

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

archane cen.t a mages guildban az embertõl csak spelleket tudok venni holvan amire te gondolsz?
Hali!

Nem erre gondoltam de ez sem rossz megoldás. :-)
Egyébként mikor enchantolsz magadnak tárgyt nem csak az értékét írja ki, de a magicka igényét is. Ha ezt nem tudod teljesíteni (márpedig kis skillel nem fogod tudni) akkor tényleg nem fog megjelenni mint felhasználjható effekt.

Tárgyakban meg lehet ilyeneket találni. Chameleon-osat többet is (a Dark Brotherhood boltosánál akad ilyen kesztyû, de van még a ring of Khajiiti isamit valamelyik daedra úrnõ ad, vagy a ring of specters amit valami lootból szedhet össze az ember).

Vagy ugye ott van az oblivion kapuk bezárásával megszerezhetõ sigil stone is. Na ilyen effekt is van a kövekben, csak nem biztos hogy egybõl kapsz ilyet.

Melyik városrészben van a bloodworks?

dronkZero
Nemnem, amikor bejön a spell, akkor elvileg* 95%ban elnyelem, 5%ban bejön, de akkor high elf faj miatt 125%ot sebez.

* Nem vágom, hogy ez most %-ban van-e, vagy mi a fenében. A sigil stone-ra azt írta, hogy Spell Absorption 15 pts. De simán hozzáadta az attronach 50-éhez. És akoriban fílingre olyan fele-fele arányban nyaltam be.
Most, 95-ön alig sebez be spell.
Úgy jön össze, hogy:
Attronach +50, 3xSigil Stone Spell Absorption +15 (Glass Boots, Glass Cuirass, Necromancer's Hood)= 95 S.A.
100 Intelligence*2 + High elf +100 + Attronach +150 +6xSigil Stone Fortify Magicka +50 (Glass Greaves, Glass Gauntlets, Glass Shield, 2*Ebony Diamond Ring, Gold Amulet)
A sigil kövek mind transcendent méretûek.

Aztán van egy olyan dolog, amit nem értek. A minótauruszok ezt a 750 magickát egyetlen tûzfújásból maxra töltik. Ennyire durva spellje van annak a dögnek?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Mike
IGEN, Sikerült átlõnöm a lábam ijjal, profi vagyok, ugye?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
el vedd ne meg

Mike
nem megy
hiába váltok tps nézetre, nemtok szembefordulni a karimmal <#vigyor3>

irgum burgum hiába próbálok én itt nevelõ célzattal mûködni kutya se figyel???
OLVASS VISSZA!
chorrolban pl lehet kapni!
és még mielõtt megkérdeznéd hogy pl fapuma hol található:járd a világot fedezd fel, és keress magadnak
mi se a kisujjunkból szoptuk

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

Mike
a Mágus akadémián fix van
meg erre arra
mászkáljál

ha negyon nem megy a lap alján ott a keresõ
keress rá a GSG-re

Ezt ugy erted hogy enchantoljak magamnak egy chameleon gyurut? Mert hiaba vettem egy chameleon varazslatot, nem engedi kivalsztani enchantkor, gondolom azert mert meg nem tudom elsutni az alacsony szint miatt. Vagy en rontok el valamit?
0Fritz0
Vedd elõ a plazmaágyút és a lézeres célzókával mérd be homlokod közepét, majd húzd meg a ravaszt és nyugodj békében… <#wink>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

na ne húzzál még jobban még te is így is elég xar napom volt😊
asszem mostmár rámférne egy kis idegnyugtató dark brotherhood

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

segítsen plzzz valaki grand soul gameket hol vegyek szerezzek? Mages Guildben nem lehet venni!?!?
Mike
állok egy hídon, aminek a végén 2 vár van
most micsinájjak?

😊))

dronkZero
Iggeeeen! Na végre valaki más is rájött, hogy mirõl is szólnak ezek a számítógépes "szerepjátékok"! 😊) 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

oda megyek a mges guilben és nem lehet senkitõl semmti venni akkor hpnnan intézzek grand soul gemekeT?
Miért? Csomó elõnye van. Sokkal jobb fizikai tulajdonságok, egyedi vámpír képességek (amivel még a boltolás is könnyû). 2-3 naponta éjszaka meglátogatsz egy alvo személyt és lopakodás közben táplálkozol belõle. Táplálkozás után 24 óráig a nap sem fog sebezni és sokkal normálisabb kinézetû leszel (igaz nem is kapsz ekkor bonuszt a tulajdonságaidra).

Emellett talán nézd meg a bannert meg azt a zöld színû sort, ami felszólít hogy kérdezés elõtt talán tájédkozódjál. :-)

ha tudod mért kérded????

mi ez a sok LOL kérdés?senki sem veszi a fáradtságot utánanézni ennek annak egybõl itt spammel?

nem kell minden hülyeséggel ide jönni:elõször nézzétek vissza fórumot,vagy ajánlom szíves figyemetekbe az oblivionhq.hu minden részletre kiterjedõ leírásait, de ott van még a FAQ, s ha minden kötél szakad még mindig megtanulhattok angolul😊

Vagy tekercsrõl. Esetleg konstans effektes tárgyból. Tényleg nincsenek journeyman szint alatt ezek a varázslatok.

Tényleg nem tudja vki a választ??
nem akarok bõregér maradni

Jol latom hogy nincsen alacsony szinten (min. Journeyman) Invisibility es Chameleon varazslat? Ezek szerint akkor ezt csak potionbol tudom hasznalni alacsony szintten?
meg fogsz lepõdni de mages guildekben😊

mage guild alkimisták holv annak?
Én csak a tulajdonság növelõ tárgyaknál ezt tapasztaltam.
Ha bemész az arénába ezt szépen szájbarágósan elmondja neked a redguard. De ez így van a játék egészével. Mindent gyakoraltilag megondanak, hogy mit csinálj, mikor, hol legyél, mire figyelj. Túl könnyû ez így. :-)

Hali all!!

Nagy gondom van,az a baj hogy vámpír lettem,és már csak este tudok közlekedni,nem tudom hol szedhettem össze.Lehet ellene tenni vmit??????
PLS segítsetek!!!!!!!!!!!!!!

ha intelligenciát is akarsz növelni, és még szinte alig használtad a conjurationt vegyél egy gyökér idézõvarázslatot, és süsd el néhányszor
a conjuration ugyanis állati gyorsan növekedik és az intre pakol

Hát akkor tessék idézgetni nagy bõszen, meg kutyulni a lötyiket és fogdosni a lelkeket (vagy life detect-et lõdözni). :-)

Nem beszélek veled csúnyán, de ha nem értesz hozzá, miért teszel úgy, mintha értenél? Reflectionról szó se volt, én azt kérdeztem vkitõl, hogy hozott össze 700-as magikát. Milyen rucival. Meg azt: hogyan érvénysülnek pontosan a különbözõ elõnyök, hátrányok. Nem pedig azt, hogy mi az a reflection. Néha nézd már meg, hogy mire válaszolsz.
Mike
milyen jó, hogy az általam használt varázslatok csak ezt növelik 😞(((

Kössz. Idáig csak a küldiket csináltam, azé nem tudtam.

Bocs, a fatigue értékbe is beleszámít. :-)

Csak arra jó, hogy gyorsítja a magicka regenerációt. Mást nem befolyásol. Minél magasabb annál gyorsabban töltõdik újra magától a magicka értéked. Jó, atronach csillagjegynél ez lényegtelen tulajdonság mert ott magától úgysem töltõdik a magicka.

Mike
jatélleg
biztos el is olvastam még anno 😊

magicka regenerálódásra meg fatigue növelésre
de csak el kéne olvasni...

Ha már felvettek küzdõnek akkor felajánlják, hogy válassz magadnak aréna rucit. Lehet ez könnyû vagy nehéz. Ha kiválasztottad a neked szimpatikusat, akkor vedd fel és így kérd a csatát az manustól (redguard mókus az egyik sarokban). Csak ebben harcolhatsz. Ha nincs rajtad mikor a küzdelmet igényled vagy visszamész a pénzért amit gyõzelem esetén kapnál, akkor nem lesz küzdelem (szól hogy öltözz már be9, sem pedig zsetont nem ad.

Mike
akkor a willpower mire jó?

köszi akkor csk én néztem be😊)
Mike
ha tudtad, miért kérdezted?
én ne beszélj velem csúnyán 😞

Kössz, de mit vegyek fel és hol?

CS@
Ja ezt korábban már írtam én is.

Hali!

Errõl én is olvastam már, de nekem ez még nem jött be. Pedig 12 könyvet hurcolok magammal ilyen céllal, hátha beigazolódik ez nálam is, de eddig még semmi. :-(

AC2:
Csak a fõvárosban van aréna. menj le a bloodworks-be és jelentkezz a fegyvermesternél. Csak aztán ne feledkezz meg az átöltözésrõl, különben be sem engednek a harctérre. ha meg ott öltözöl át, akkor meg veszítesz, majd kizárnak.

persze elfut rajt(de csodát ne várj), de ha varázseffektnél beszaggat, akkor vegyél lejjebb a video beállitásnál valamit(ha élsimi be van kapcsolva akkor azt lõdd ki szépen none-ra)
nem

Szia!

Ezt így kapásból cáfolnám. :-)
A Dark Brotherhood küldetések során van pár szintfüggõ ajándék aminek a tudása (sebzése) konkrétan a szintemmel volt egyenlõ mindig. A sufferthorn által bevitt health damage 10. szintû karakteremnél 10 pont volt. Az íj health sebzése detto 10 pont volt a 10. szintû karakternél. Mikor még nem vettem át, hanem felfejlõdtem 12. szintre elõbb, akkor 12 lett ez a sebzés.

A spéci, resistet és reflectet adó tárgyak is a szintnek megfelelõ mennyiségû %-os értéket adnak.

Az egyéb jutalomtárgyak közül is amelyik nem skill-t erõsít vagy tulajdonságot növel (bár volt kivétel alacsony szinten), mindig a szintednek megfelelõ mértékû extrát ad. A skill és tulajdonság maceráló dolgoknál meg nem tudtam egyértelmû képletet felállítani. Volt hogy a szintem felével megegyezõ módosítót kaptam, volt hogy annak kétharmada volt ez az érték.

Hol vannak arénák és hol lehet jelentkezni harcolni?

találkozott már vki olyannal, hogy felvettem 2 skillnövelõ könyvet, már jó régen, akkor beleolvastam, skill fejlõdött...aztán jó pár lvl-el késõbb ujra rákukkantok mi van a batyumban(örök problémám a helyhiány)mit kéne szanálni, erre rákatt megintcsak növeli a skillet!?..
tehát én néztem félre csak, vagy valóban többször is növelhet skillet egy könyv elolvasása??