The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
micsoda játék!
jaja...szal na, az ember a krokodiltól származik, annak az alap félhüvelyknyi agya arról szól hogy: mitkömegenni-mitkömegenni, ez mostanra párembernél felfinomodott a: mitkötenni-mitkötenni-re. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
meg játszál és fedezd fel a játékteret, ne ide rohangáljál mert így nincs értelme az egész játéknak. Gyakorlatilag mindent készen tálalnak neked a segítõ szándékú játékosok.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Nem erre gondoltam de ez sem rossz megoldás. :-)
Egyébként mikor enchantolsz magadnak tárgyt nem csak az értékét írja ki, de a magicka igényét is. Ha ezt nem tudod teljesíteni (márpedig kis skillel nem fogod tudni) akkor tényleg nem fog megjelenni mint felhasználjható effekt.
Tárgyakban meg lehet ilyeneket találni. Chameleon-osat többet is (a Dark Brotherhood boltosánál akad ilyen kesztyû, de van még a ring of Khajiiti isamit valamelyik daedra úrnõ ad, vagy a ring of specters amit valami lootból szedhet össze az ember).
Vagy ugye ott van az oblivion kapuk bezárásával megszerezhetõ sigil stone is. Na ilyen effekt is van a kövekben, csak nem biztos hogy egybõl kapsz ilyet.
* Nem vágom, hogy ez most %-ban van-e, vagy mi a fenében. A sigil stone-ra azt írta, hogy Spell Absorption 15 pts. De simán hozzáadta az attronach 50-éhez. És akoriban fílingre olyan fele-fele arányban nyaltam be.
Most, 95-ön alig sebez be spell.
Úgy jön össze, hogy:
Attronach +50, 3xSigil Stone Spell Absorption +15 (Glass Boots, Glass Cuirass, Necromancer's Hood)= 95 S.A.
100 Intelligence*2 + High elf +100 + Attronach +150 +6xSigil Stone Fortify Magicka +50 (Glass Greaves, Glass Gauntlets, Glass Shield, 2*Ebony Diamond Ring, Gold Amulet)
A sigil kövek mind transcendent méretûek.
Aztán van egy olyan dolog, amit nem értek. A minótauruszok ezt a 750 magickát egyetlen tûzfújásból maxra töltik. Ennyire durva spellje van annak a dögnek?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
hiába váltok tps nézetre, nemtok szembefordulni a karimmal <#vigyor3>#vigyor3>
OLVASS VISSZA!
chorrolban pl lehet kapni!
és még mielõtt megkérdeznéd hogy pl fapuma hol található:járd a világot fedezd fel, és keress magadnak
mi se a kisujjunkból szoptuk
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
meg erre arra
mászkáljál
ha negyon nem megy a lap alján ott a keresõ
keress rá a GSG-re
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
asszem mostmár rámférne egy kis idegnyugtató dark brotherhood
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
most micsinájjak?
😊))
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Emellett talán nézd meg a bannert meg azt a zöld színû sort, ami felszólít hogy kérdezés elõtt talán tájédkozódjál. :-)
mi ez a sok LOL kérdés?senki sem veszi a fáradtságot utánanézni ennek annak egybõl itt spammel?
nem kell minden hülyeséggel ide jönni:elõször nézzétek vissza fórumot,vagy ajánlom szíves figyemetekbe az oblivionhq.hu minden részletre kiterjedõ leírásait, de ott van még a FAQ, s ha minden kötél szakad még mindig megtanulhattok angolul😊
nem akarok bõregér maradni
Nagy gondom van,az a baj hogy vámpír lettem,és már csak este tudok közlekedni,nem tudom hol szedhettem össze.Lehet ellene tenni vmit??????
PLS segítsetek!!!!!!!!!!!!!!
a conjuration ugyanis állati gyorsan növekedik és az intre pakol
de csak el kéne olvasni...
én ne beszélj velem csúnyán 😞
Errõl én is olvastam már, de nekem ez még nem jött be. Pedig 12 könyvet hurcolok magammal ilyen céllal, hátha beigazolódik ez nálam is, de eddig még semmi. :-(
AC2:
Csak a fõvárosban van aréna. menj le a bloodworks-be és jelentkezz a fegyvermesternél. Csak aztán ne feledkezz meg az átöltözésrõl, különben be sem engednek a harctérre. ha meg ott öltözöl át, akkor meg veszítesz, majd kizárnak.
Ezt így kapásból cáfolnám. :-)
A Dark Brotherhood küldetések során van pár szintfüggõ ajándék aminek a tudása (sebzése) konkrétan a szintemmel volt egyenlõ mindig. A sufferthorn által bevitt health damage 10. szintû karakteremnél 10 pont volt. Az íj health sebzése detto 10 pont volt a 10. szintû karakternél. Mikor még nem vettem át, hanem felfejlõdtem 12. szintre elõbb, akkor 12 lett ez a sebzés.
A spéci, resistet és reflectet adó tárgyak is a szintnek megfelelõ mennyiségû %-os értéket adnak.
Az egyéb jutalomtárgyak közül is amelyik nem skill-t erõsít vagy tulajdonságot növel (bár volt kivétel alacsony szinten), mindig a szintednek megfelelõ mértékû extrát ad. A skill és tulajdonság maceráló dolgoknál meg nem tudtam egyértelmû képletet felállítani. Volt hogy a szintem felével megegyezõ módosítót kaptam, volt hogy annak kétharmada volt ez az érték.
tehát én néztem félre csak, vagy valóban többször is növelhet skillet egy könyv elolvasása??