The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lvl10-12-re a legkönnyebb és a leggördülékenyebb feljavítani a fõtulajdonságokat, mert akkor még alacsonyak a hozzáértésszintek, utána meg már szinte mindegy, ha valaki nem akarja maxolni az összes tulajdonságát, akkor nyugodtan háttérbe is szorulhat a szintfejlõdés.
A legnagyobb problémát az jelentheti, ahogy eleinte a topic-ban is elõfordultak túlfejlesztett minor hozzáértések szintlépés nélkül...ebbõl lehet elrontott karakter, jobban mondva játékélmény, mivel magas minor hozzáértések esetén nagyon lefékezõdhet a játék lendülete.
a mindenlében kanál karakterek is találkozhatnak problémákkal, ha tank módjára nyomulnak...de nincs lezárva az út semmilyen karakter elõtt, és sztem sincs elrontott karakter, max. vannak eredményesebbek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Végülis mindegy, szerintem lehetne jobb is a rendszer.
Viszont az nagyon érdekelne hogy a LUCK-ra miért éri meg pontokat rakni mert én semmi egetrengetõ változást nem vettem észre ha növeltem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
A Morroban is megtanultunk, hogy egy ideális karakter nem 3x5 ös szorzóra kell, hogy pedálozzon, hanem 2X5 –re +a LUCK. A kevesebb HP sem teljesen helytálló mert pl én elég késõn kezdtem el fejleszteni az endurancet és így lett 545HP most, de ha ez a HP csak 400lenne akkor sem befolyásolna semmit mert ugyanúgy tudnék azzal is boldogulni.
Szóval én nagy általánosságban nem hiszek az elszúrt karakterekben.
Egyáltalán nem figyeltem oda, a szorzókra, két tulajdonságom már így is százas(Igaz, ezekhez volt plusz 20 a Tolvaj Csillagjegy miatt)és még nem volt olyan Monszta, vagy Npc, ami különösebben megizzasztott volna(Persze volt, de 50 közepesen erõs szörnyre jut 1 rohadterõs😊). Ha valaki azokat a képességeit használja ki, amit a kaszt megkövetel, akkor nem hiszem, hogy komolyabb nehézségbe belefuthat. Illetve, akkor nem használja ki azokat a lehetõségeket, amiket a játék megenged. Én pl:Egy-egy barlangba, ha látok valami keményebb ellenfelet, csak összedobok egy Shield Potiont és onnantól kezdve gyerekjáték.
De én Tolvaj vagyok, és egy Íjat is nehezen emelek meg.e Egy harcos megveszi és magával cipeli. Megoldható szerintem. Különösebb szorzófigyelés nélkül.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Finger of Mountain küldetés.
Mage Guild recommendation küldi, nyilván mágus karakter fogja megcsinálni és szintén nyilván alacsony szinten (hogy egyáltalán bekerülhessen az akadémiára), pláne Chorrolban kezdõdik ahova a fõszál elõször küld tehát akár 1-2-es szinten is simán elõfordulhat hogy megcsinálja. (én 2 szintû voltam asszem)
Eredmény, kap egy "über" spellt ami 6 pontot sebez (HATOT BAZZEG!! <#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>)
Hát LOL!
Majdnem annyit sem ér mint az indulásnál alapból kapott Flare spell, ennek így mi értelme!?
Ennek a spellnek egy nagyhatalmú jutalomnak kéne lennie nem egy patkánykergetõ piaci trükknek!
Másik példa:
Thoronir küldije 1-es szinten egy 5 resist fire/5 resist frost gyûrût ad.
HULLADÉK!
Fölösleges és értelmetlen egy ilyen gyûrût bárkinek az ujjára húznia plusz megkapod a Debasert 5 will/Int drain for 20 sec.
???????
Minek? 😄DD
Valszeg a Bethesdások így akarták megakadályozni hogy a játékos alacsony szinten "über" cucchoz jusson viszont magasabb szinten egy NEM über hanem kellemes cuccot kapjon, csak nem igazán jött be a módszer mert egy csomó cuccot így teljesen használhatatlanná tettek, ha alacsony szinten szerzi meg a játékos már dobhatja is a kukába.
A mágus talán nem a legjobb példa mert a három alapkaszt közül pont ennek elég csak két attributum az Int és Will, meg még valami más amire rakni kell szal itt nem lehet igazán elbarkácsolni a karaktert.
Az másik két alapkaszt (tolvaj, harcos) 3 attributumról szólnak és ott is relatív sima ügy, oda se kell figyelni szinte.
Persze itt is jöhetnek érdekes dolgok pl vki nem figyel egy pillanatra és a nagy fõzõcskézésben csak az Alchemyvel meglépi a szintet és ha az Int már 100-on van akkor eloszthat 3x1 pontot. <#idiota>#idiota>
A baj az hogy ez a rendszer megköveteli a kiegyenlített szkillfejlõdést pl ha harcossal jaj de ügyes vagyok és az alacsonyabb szinteken szinte nem is találnak el akkor a Heavy Armor nem fog fejlõdni -> nincs szorzó Endurancera és amikor magasabb szinten már rendesen ütnek akkor kevesebb HP-m lesz -> elszúrt karakter
Spellswordnél Int, Will, Strength, Endurance, Agility is fontos, ha itt nem figyel az ember akkor kap egy mindenhez-keveset-de-semmihez-sokat karaktert pedig nem ez lenne a lényege a kasztnak, vagy inkább elkezd fejlõdni az egyik kárára és átmegy inkább harcosba vagy inkább mágusba hogy jobban boldoguljon.
Mire fel fejlõdik egy fixre egyszer megkreált tárgy a karakterrel? Miért lenne szükség ilyesmire? Hogy ne érezze táptalannak magát a vérpistijelölt, egérmaceráló játékos? még az is határeset, hogy egyáltalán a karakter szintjéhez generálódik az adott tárgy minõsége, de egye fene, még belefér (nagy hõsnek nagy jutalom). De hogy aztán vele fejlõdjön...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
48dik szintû vagyok, és egyáltalán nem foglalkoztam a szorzókkal.
Ez meg is látszik a karakteremen, mert még pont 2szintet tudok lépni a major skilljeimbõl, de a WILL Max 85 körül lesz az INT talán eléri a 100at a LUCK pedig 80at Ennek ellenére komoly problémám nem volt (leszámítva a nagyobb csoportban támadó goblinokat).
Azt nagyon remélem, hogy a TES sorozat sosem lesz olyan mint a Fable. Számomra valami elképesztõ baromság volt az a szintlépéssel egybekötött öregedés. Odamentem a szintlépõhöz és egy másodperc alatt 21éves ficsúrból 65éves aggastyán lettem.
Ezeket én artifaktnak hívom, tudom hogy a daedricokat külön számolja a program de ettõl a többi sem szarabb sõt!
Egy 30-as "sima" artifact simán odaver bármelyik daedricnek szvsz
Amúgy ennek a fegyvernek a kapcsán van egy észrevételem. Nem 30. szint a vége a tápadásnak, hanem 35. Befejeztem már az egész orvgyilkolósdit 30. és 40. szinten is. 30. szinten +30 health damage jött, de 40. szinten már 35. Elkezdtem visszatöltögetni a régebbi állásokat és egészen 35-ös szinttõl már +35 volt ez a sebzésfokozódás. 34. szinten viszont 34.
2. Igen, igazad van csak a nem monszta monszták lépegetnek 😊
A moszták nem fejlõdnek. Alig van szörny ami szintet lép (konkrétan 5 vagy 6). Legfeljebb jön az erõsebb változat. :-)
Akik feljlõdnek a karakterrel, azok a az NPC-k. Na õk meg úgy vannak megalkotva, hogy mindig max fejlõdést produkálva ugrálnak (azaz ami fontos nekik, abban õk garantáltan 5-ös szorzóval fejlõdnek).
Kis pontosítás:
A játékban artifactnak csak a Daedra Lordoktól kapott cuccokat nevezi a progi (van is külön bekezdés a talált artifactok számontartására a karakter összesítõjében).
Minden más sima varázstárgy. Az artifact-ok pedig fix értéket adnak (sebzés, védelem, spell effect) és ez nem változik.
Csak a revard és a nevesebb varázstárgyak esetében van szinthez szabott hatás. Ilyen tárgyakból meg elég sok van, de ezek nem artifactok!
Next PC upgrade: 2022
1-8
9-14
15-
Szintfüggõ, minimum 15 szinten kell lezúzni hogy a legjobb verziót kapja az ember.
Egyébként szinte az ÖSSZES artifakt szintfüggõ, gyakori hogy 30 szinten lehet csak a legjobbat megkapni de az átlag a 25.
Enyhe spoilerek:
A DB start kard:
Blade of Woe (1, 5, 10, 15, 20, 25, 30)
szal alacsony szinten kezdve egy hulladék bicskát ad a játék 😞
Thoronir küldije:
Weatherward Circlet (1, 5, 10, 15, 20, 25)
1-es szinten 5-5 resistet ad, magasabb szinteken értelemszerûen többet :/
Oda van írva mit tegyél. Leadtad a szajrét (összeloptál 200 aranynak megfelelõ értéket és leadtad az orgazdánál) és most keresd szépen meg feladatkérés címén az adott személyt (konkrétan ez egy khajiit nõ, akit S'krivva néven lehet fellelni).
Mikor elõször elküldenek hozzá pontos útmutatást kapsz arról hol található, mikor szabad zavarni. ha máskor macerálod nem fog elõkerülni a szükséges diskurzus.
holott tegyük hozzá 17 szint alatt 1 egész db 5-ös szorzóm volt, és sose vártam a szintlépéssel 20 meg 30 skillfejlõdésnyit
hiába, redguard warriors rulez😊
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Más: Heh, nyelvtan, ultralol kifogás az, hogy lesz*rom, mert abbahagytam a tanulást, attól még lehet jól irni, amúgy, ha az ember akar valamit, akkor az élete végéig tanul. Nade én ezt már kiveséztem, szóval peace.
Olvass vissza. Többször is elõkerült már a téma. Venni nem lehet, le kell gyõzni a forgatóját és akkor elveheted. Alul a fórum végén van egy keresõ. Használd és megtalálod amit keresel.
Emellett meg fedezd fel magadnak a játékot. Hiába szerzed meg a legjobb cuccot a játék elején semmit nem érsz vele, míg elég jó nem leszel a használatához szükséges képzettségben.
Két lehetõség van de mindkét emberhez elmegyek csak beszélni tudok velük nincs semmi más lehetõség.
Mit kell csinálni??
Az a gáz hogy figyelni KELL, én legalább is képtelen vagyok belefeledkezni a játékba amíg a fõbb statjaim el nem érik a 100-at mert csak onnantól igazán mindegy a szintlépés, onnantól már csak a játék élvezete számít 😊
Nekem a Fable rendszer tetszett eddig a legjobban, remélem a következõ TES már olyasmi lesz.
szval miért van az hogy a karim egyre kevesebb cuccot bír el?? már csak xxx/180..
nemvágom
kösz
!Forza Ferrari!
Elõször Thief guild és DB, kiváncsi vagyok utána az infame-emmel bevesznek-e a mágus guildbe <#idiota>#idiota>
Az anti-tápot úgy értem hogy fenti karinál 30 Strength és Endurance marad VÉGIG ergo nagyon kell figyelnem hogy ne üssenek meg 😄D
Legalább lesz kihívás, Endurance tápolt karakterrel nem nagyon kerültem veszélyes szituációkba az egyoldalú mészárlás meg nem szórakoztat 😊
Egyébként Imperial Citytõl nem messze nyugatra, egy ayleid romban van Umbra. Le kell hozzá verni valami némbert(ehh hogy mennyivel jobb volt a Morrowindes Umbra). A rom neve asszem Vindrasel, de ez nem 100. Szerintem meg fogod találni. Rövid kis dungeon, nagyon lineáris, patkányokkal. Alacsony szinten ne próbálkozz vele mert lever 2 ütéssel.
😄DD
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nemtudja valaki hová megy a LÓ amikor pihenek és eltünik tõlem?
Egy 4es szorzót sem láttam életemben nemhogy 5öst. Bár ez lehet hogy csak az én hülyeségem hogy nem fogok csak egy-két tulajdonságra gyúrni szintlépésig, hanem csak akkor és azt használok amit épp a helyzet megkíván és nem idegen a karaktertõl. Ezzel nem téged szidlak b type, csak különvélemény. Ignorálj ha sértõ lennék 😊