The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nana, ha már ott áll elõttem a warhammerral akkor simán halott vagyok így is úgy is! <#idiota>

De futkározás közben miért ne lehetne varázsolni? Szerintem az oké, fogalmam sincs hogy egy varázslónak mennyire kell tudnia koncentrálni (mivel amúgy a valódi életben még nem voltam varázsló <#idiota>) de az biztos hogy futás/ugrás közben nem tudnék egy üveg piát meginni, pláne nem olyan gyorsan hogy *gulp*gulp*gulp* és már bennem is van három üveg cuccos <#hehe>

Így van, fegyvert sem lehet javítani harc közben, a potionivás se "reális", már amennyire a realitásról itt beszélni lehet

Sir Quno Jedi
Sõt, feltettem a topless modot, így valóban egyszál tõrben (meg tangában) lehet rohangálni némi ékszerezettséggel 😄DD! A gond csak az, hogy pl. az élemedett korú grófnõ is meztelnkedik a kastélyában és ez sokkolt engem... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

b-type
ezért lenne jó ha lenne megzavarás, bár én nem kívánok rosszat a mágusoknak, de súlytanék keményen a tolvajok sneak attack-jára is és a mágusok megzavarására is.
Érdekes hogy ha nincs fej-láb-test lövés, akkor mire fel ad sneak attack-ra 6×-os sebzést??!
oké legyen 2× mert nyugodtan felajzhatja és célozhat, de 6× akkorát hogy a rákomba üt attól hogy szinyel egy sötét sarokban?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sir Quno Jedi
Vazeg, közelharcba megyek TÕRREL, mostanság csak így nyomulok és Mage birthsign-ú vagyok nem Atronach. Simán elég a 240Hp, de a fele is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ne légy hüle. AZ egész irreális ezen az alapon. Mikor tundál te hadonászni, hogy varázsolj, miközben egy bazi nagy, kétemeletes szörnyeteg jól nekihuzakodik a pallosával és kettészelési kísérletet tesz károdra náhány másodpercenként?! Arról nem beszélve, hogy mennyi a védõértéked ilyenkor bután ott állva az ellenfél elõtt mindenféle mágikus okosságokat mívelve (amihez ugye koncentrálni kell).

Arra figyeltek, hogy ne válthass fegyvert csapás közben, de arra nem, hogy ne tudj varázsolni, ha éppen fejbekúrnak egy buzogánnyal! 😄

b-type
inkább az a táp része hogy lehet inni csata közben 😊,
mert ahogy fegyvert nem lehet váltani, sztem úgy nem kellene inni sem miközben egy háznyi üllõt vasnyélen csapdosnak a fejemhez.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

SRobert
"Megnézném hogy ha baseball ütõvel kergetnek valakit akkor hogy fog az meginni futás közben pl egy üveg sört mert kb ez az amit a potion függõk csinálnak csak nem egy üveggel hanem egy egész rekesszel!"

Lehet, hogy ezért hívják játéknak? 😄

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Akkor vegyél a kezedbe egy kardot és menj közelharcba, hirtelen nem lesz olyan bõven sok az a 240 HP

Attronach mágusnál csak az Intelligencia stat számít és gyk semmi más, nem a legjobb karakter a példálózásra 😊

Megnézném hogy ha baseball ütõvel kergetnek valakit akkor hogy fog az meginni futás közben pl egy üveg sört mert kb ez az amit a potion függõk csinálnak csak nem egy üveggel hanem egy egész rekesszel! <#idiota>

Szerintem az Alkímia helybõl nagyobb táp mint bármi más.

Sipocz
A játék tuti nem a "táp"-ról szól. Sokkal-sokkal fontosabb hogy az Általad elérhetó eszközöket (elég tágan értelmezve az eszközöket, tehát spellek, italok, scrollok, ruhák és fegyverek-páncélok) stratégia-szerüen használd. Hogyne, lehet tápolni, számolgatni mindenféle szorzókat csak nehogy ez a törekvés sivárrá tegye ezt az egyébként roppant hangulatos környezetet.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sir Quno Jedi
A másik. Ha valaki mágust akar indítani újat, akkor ajánlom a High Elf Atronach Mage-et! Ennek idulásnál 360magickája van ELSÕ SZINTEN és term. manaabszorpiója. Ugyan érzékenyebb az elemi sebzésekre, de az csak vicces értékû gyengeség és lazán lehet kompenzálni tárrgyakkal/spell-ekkel. A gond az Atronach birthsign miatti manaregeneráció-hiány lehet, de az csak alacsony szinten gond max., addig lehet harcolni, vagy tápolódni a M.guild-ben.

McHaals
7es szinten nyomtam le
A karakterem lopakodós, kis mage beütéssel: az emeletrõl rálõttem stealhtban, erre felrohant hozzám. Mikor megláttam, lõttem egyet bele, leugrottam, erre õ visszarohant hozzám, a folyosó végérõl belelõttem, elraktam a fegyvert, hogy gyorsabban meneküljek, visszafutottam az emeletre, és az egészet újrakezdtem. Így is volt vagy 5 perc, mire levertem + csomó poti + healing varázslat 😊
Amúgy ez a második karakterem, de az elsõvel is megtaláltam umbrát (azzal nem sikerült megölni).

MadWolf#11626

Sir Quno Jedi
Semmi ilyesmi nincs. Csak nyugodtan nyomuljál ahogy szeretnéd. Nekem nem egy szintlépésem volt mikor 1-es, meg 2-es szorzóim voltak max. és semmi gondom nincs! Ha jó játékos vagy ez nem akadály.

Sipocz
Karakter-fejlesztéshez egy szvsz.: mindig rakok a luck-ra (esetleg a Thief zodiákus választása esetén pár szint kihagyható) és igyekszem tartani hogy a a luck értéke 50+kariszint legyen, nem csupán a LoT-ra hat de secu-ra, fegyveres találati valószinüségekre, sneak-re....... Tullihegni nem szükséges persze egy 5+5+5 stat.növ. sansz mindent visz, de inkább a luck-ra +1 mint vmi másra +2 vagy +3.

Siman lehet menni tapolas nelkul.
En sose szoktam szamolni hogyan is allnak a szorzok.

Sir Quno Jedi
Az én karimnak mindössze (tárgyak nélkül) 300magicka és 240hp-ja van level 34-en. Ez bõven sok és a magicka is azért ennyi mert Breton Mage vok =szal. lehetn kevesebb is). Ezzel lazán lehet boldogulni! Legyõzhetetlne vagyok így is. Szal. nem értem azokat akik 600-as étékekkel is szívnak?!

Lenne egy kérdésem? Tápolás nélkül tényleg nem játszható a game? Mert az igencsak rontja a játékélményt, ha szintlépés elõtt 2 órát ugrálok... Azt olvastam, ha a tulajdonságoknál nincs min 3x akkor lehetetlen lesz a játék... (ellenségek erõsebbek lesznek) Nincs kedvem ezzel vacakolni, mert engem a szerepjáték része fogott meg, nem az, hogy tervezgessem, hogy mikor lesz meg az 5x szorzó még a szintlépés elõtt, és felesleges skilleket növeljek...

http://www.kettlebelledzes.hu/

Sipocz
Csak csatlakozni tudok. Nekem a "szivemcsücske" a lovam és amikora városokba érek minden esetben "bekormányzom" a karámba, fast travel esetén is a városi karám mindig a célpontom. Tapasztaltam, hogy a városok környékén is olykor eléggé erõs a monszter aktivitás (kivált ha vmi rom vagy barlang van a falak mellett) és az õrök sem mindig a megfelelõ helyen állnak pl. Bravil ahol a karám egy ruin árnyékában áll (min. 2 troll rajcsúrozik feszt) és az õr vagy bent poccan a kapunál vagy maxi kisasszézik a híd közepéig. Sõt azt is észleltem, hogy az egyes karámok vmi affinitásban vannak egymással pl-> az IC-ben az ork karámjában ûltem lóra és fast travelt kértem Leyawiin-ig a karámhoz, megérkezés után még a keritésen kívül szálltam le a paciról amelyik önmagától megindult az általam már korábban kinyitott karámajtó felé és szabályosan leparkolt, nagyon tetszett😊).

Amit kihagytam : a mana megvan hozza, azt mondja hogy a skillem alacsony.

Egy kerdes :
Alapbol 43-as az illusion skillem.
Ezt 10-el noveli 53-ra a DB light armor.
Ennek ellenere nem tudom elnyomni az invisilibity spellt, amihez 50-es illusion kellene.
Szerintetek normalis hogy az alapot nezi vagy bug?

Mivel pl 50-re novelt armorerrel mar lehet magikus cuccot javitani, meg ha az alap kisebb is.

Én sajna már korábban is, amikor észrevettem, hogy a 10 sebzés 10 mp-ig hiába kevesebb mana, mint a 100 sebzés 1 mp-ig, nem éri meg, mert a spell után meg kell várni, amíg az elõzõ lejár...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Kisérletezgettem egy kicsit:

A DoT spellek NEM halmozódnak, tehát egy 5 sebzés 20 másodpercig spellt ha rálövök egy monszterre kétszer akkor a második csak a számlálót nulláza de a monszter csak 5 pontot fog veszteni másodpercenként.
Úgytûnik ugyan ez igaz a kardokra is, A második csapással az elsõ csapás hatása megszûnik.
Szóval ugyan annak a tárgynak/spellnek csak egyszer érvényesülhet a hatása.

Megkerülni ezt a jelenséget varázslatoknál úgy lehet hogy az ember csinál 3 tökugyanolyan varázslatot különbözõ nevekkel és egymás után lövi el õket pl

LightningStorm 1
LightningStorm 2
LightningStorm 3

Így már összeadódik a 3 spell sebzése.

Lehet hogy ezt már mindenki tudta, én csak most jöttem rá 😊

Mayday
Azt mondjatok mar meg, hogy az ARENA kuldisorozat lesz-e valaha COMPLETED? Vagy ezek a Grand Champion utana ellenfelek mar "allandoak", barmikor lehet menni, es ezaltal az Arena mindig aktiv kuldetes marad?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Lobsterman
Hányas szinten iktattad ki? (csak kíváncsiság)
Egyébként tartozik hozzá küldi, Daedra Lordos, de az érte kapott jutalom nem ér fel az Umbrával

Mindenki ezért a kardért rohangál a játék elején de ha igaz amit mondasz akkor ezek közül az emberek közül Te egyedül érdemled meg. Gratulálok hozzá és viseld egészséggel. 😊

Spoiler. Ne foglalkozz a Bravilben lévõ nyíllal, csak menj oda Waterfrontba és éjfél körül találkozz Armand-al. A bravil-ben lévõ csávesz meg mindig szivesen lát ha van némi lopott cuccod a számára. Szal vidd a gamet lopogass add el neki és nem lesz problémád.

McHaals
Hi, 1 kérdés:
lementem valami dungeonba, levertem nagy izzadva egy umbra nevû csajt, aki ott volt (volt nála nagyon durva cucc, legalábbis az én szintemhez képest).
Ez a csaj ugye nem valami questmob?

MadWolf#11626

Ejnye! Rosszul bánsz a lovaddal. Ha sajátkezüleg beviszed az istállóba majd szépen megalszol a városba egyrészt az élete is fullon lesz másrészt nem mozdul egy tapodtat se. Magyarul bánj vele igazi lóhoz méltóan és akkor szeretni fog. 😊

Panzerfaust
Nekem van tapasztalatom. Ha minden igaz 50es luckom van. Egyik küldiben le lett szívva 4esre. Hát hihetetlen mennyit szívtam míg templomhoz értem. Minden sebzésem csökkent eggyel, de pl blokkolni képtelen voltam, és a támadásaimat szinte mindig blokkolták. Ezzel a karival pusztakézzel végigtoltam az arénát.(ez nagyon jó módszer a heavy armor fejlesztésére) Úgyhogy azt tudom mondani igenis kell a luck, ha nem tudsz mire adni akkor nagyon jól jön, és talán még a sebzést is módosítja.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

CHEAPBOY
kocce, mit akarok, most hogy az install shield wizard lefagy állandoan... mi lehet a gond?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

PiszkosFred
Vannak esetek, amikor kedvezményes áron juthatsz hozzá a cuccokhoz (pl munkatársak, szerkesztõk, családtagok, stb), akkor õk kapnak egy ilyen kódot, amit itt megadva aktiválhatjuk a kedvezményeket. Simán hagyd ki ezt a részt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

CHEAPBOY
épp vennék modot, de miarák az a promotional code?

CHEAPBOY
kirááály😄

Mike
van erre is mod

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

PiszkosFred
Nemtudom hogy volt e már szó róla, de a Wizards Tower berakott egy kereskedõt 2000es arany korláttal (alchemy típusú, de 50+ mercantile skill után ez édesmind1, és a továbbiakban simán kihozható belõle 3000es, mindent megvásárló kereskedõ) a Mystic Emporiumba (de lehet hogy már korábban is ott volt), akitõl meg lehet venni majd a torony bútorait, és kapásból volt nála Grand Soulgem, és aránylag ritka alchemy alapanyagok. Vagyis azt hiszem új kedvenc született a moddal;]

Ezt értem, ha magas szinten szerzed meg, akkor nagyon jó kis spell. De olyat még nem hallottam, hogy a karival fejlõdött volna.
Ilyen nincs. Nem a destruction szinted alacsony? Szerintem ez nem lehet a Finger of the Mountain. Vagy nincs valami mod fenn? 40-es sebzéshez túl soknak tûnik mindenféleképp a 185 magica.
De ez hogy a pecsába??? Nekem is 2. szinten volt meg, és nekem is csak hatot sebez, pedig már a 20-on vagyok. Biztos hogy ugyanarról beszélünk? Mer nekem se fejlõdött egy cseppet sem.
Kandurex
500+? Az nem egyszerû!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nah, elindítottam a második karaktert.. egész pofás lett 😊)

Arlaure

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

tibor16
40-et, 185 magicaért, 11 szintû vagyok és 11-et sebzett az elején, amikor megkaptam. De nemtom használni, mert alacsony szintu a mage guildem (bár 368 mage szintem van).

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

dronkZero
Asszem lvl21-22 környékén szereztem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Nekem 140-et 5 lábon, 75ös skillel 510 magickáért. De majd csak 100as destructionnal tudom majd használni...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

PiszkosFred
És még én vagyok lehülyézve, mert a drága képtelen egy kib..ott szótárt elõvenni, és megnézni a NOON kifejezés jelentését...

kovecses
E-mailben ha lehet! Mégegyszer köszönöm!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
ELOLVASTAM A ZÖLDBETÛS SZÖVEGET...DE NEM SEGÍTETT...PLEASE HELP ME !!!

Lenne egy problémám...kérek mindenkit hogy segítsen...
elakadtam a játékban...a fõküldetést csinálom,ott tartok hogy Imperial Cityben kevergek és megszereztem a 4 könyvet ami segithet megkeresni azt a bandát aki lenyúlta a gyûrût!!! Már meg is van a hely ahova menni kell, a temetõ és ott egy sírhel, de hiába megyek oda (zöld háromszög a térképen meg minden) nem történik semmi, nem nyílik a sírhely a nap egyik idõszakában sem!!!!!!!!!!!!!!!!

mit csináljak????

[email protected]
[email protected]

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Kandurex
Mert mostanában neked mennyit sebez?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

CS@
Ebben a szubjektív dologban igazad van, bár mondhatnám azt az ellenpéldát is, amit te magad írtál, ha a 600 is kevés neki, akkor szintén mindegy, hogy 400al vagy 600al pusztul meg.
Mondjuk a saját példámból kiindulva, ha esztelenül berontok egy jól felszerelt goblin csapathoz, akkor megdöglök, tök mindegy, hogy 400 vagy akár 600 a HPm.
Ha ugyanezt ésszel csinálom, akkor nem én, hanem õk döglenek meg, de szintén mindegy, hogy ezt 400 vagy 600Hpvel csinálom.

A luck a leírása alapján elvileg mindenre hatással van.
A Morroban én úgy vettem észre, hogy erõs kihatással volt a lootra.
Itt ezt még azért nem tudom elmondani, mert még nincs igazán viszonyítási alapom, majd talán úgy 5-6 eltérõ értékkel rendelkezõ karakter után azt mondhatom, hogy na a magasabb luckos többször talált jobb cuccokat, mint a másik.

b-type
😊))
Azért mert Luck, és abból sosem elég <#idiota>, kasztfüggetlen és inkább fejlesztem azt mint valami kasztidegen tulajdonságot.
olyan háthadolog 😊

tibor16
Bocsi, hogy ennyire láma vagyok, de most kezdtem a tolvaj küldiknek, és nem vágom mi a nyavaja van. Rögtön az elsõnél - elviszem Bravilba a lopott cuccot - 50 goldnak a többszöröse, utánna visszamegyek Armandhoz, és hát a párbeszédbõl meg az aktivált küldetésbõl mintha az derülne ki, hogy megint kell 50 arany értékût lopnom? (béna vagyok angolból), ráadásul 2 aktív nyilam is van, Armand és a Bravili kereskedõ - mi is van most? nem értem, segítene vki?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...