The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
félredobtad??! 😊 Csak azért mert táp? én perelnék. 😊)
Nekem a következõ is táp lenne, sztem csak nehezen tudnám nem tápolni..azaz el kellene rontani.
De egyébként is tök mindegy mert faj+csillagjegy+az az izéspecializálódás-tól függõen 10-es szintre lehet maxolni a karakter kasztjára jellemzõ 3 fõtulajdonságot, és onnan mehet vmi kettõ meg a luck orrba-szájba, mivel a Luck uis 1pont, ezért a hátralévõ szintek alatt a másik két tulajdonságot 2×-on is ki lehet maxolni,...szal tök hülyeség ezen õszülni, kell 10 szintnyi 5× szorzó és kész a karakter, a többi szintlépés csak pakolgatás. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kandurex
Akar a halál idegelni. Csak szúrja a szemet a dolog.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Haggyá már, ki a rodhadt életet érdekel a nyelvtan(látom sajnos téged igen)örülök hogy vége a tanulásnak ne idegejjé má te is

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
<#idiota> az technikai malõr.

Egyébként rögtönzött szabályként, szerintem, minden E/3 ló, hossz ó, a többi meg rövid?

dronkZero
Mi az a lóvas?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Kandurex
Grebber, a falramászok a lovaidtól, meg a lovacskáidtól, hangsúlyozottan a lovacskával:

Tehát:

Ló, lóval, stb.

Lovam, lovas, lovagok, stb.

dronkZero
kurva lovacska még mindig rövid o...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

grebber
Bazzeg ez a kurva Shadowmere lóvacska.
Akárhányszor elfárad és pihennék "T"-vel hogy õ is felépüljön eltünik és nem kerül el és görcsölni kell hogy megoldodjon a gondom 😞
Ilyenkor hova megy a ló ?

Azzal csak egy extra powert kapsz de a csillagjegyed marad a régi

oneal1
😊)))))

!Forza Ferrari!

oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

qwertrt
Nah, csak újat kezdek, bár ezt a mentést elteszem szebb idõkre... de most naon okos leszek, tanulmányozom a rasszokat, a képességeket és a csillagjegyeket :-)
És az ork küldijét nem csinálom meg!

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

shit😊)
ez elment
üssetek meg , de még sose csináltam ezt egyszer kipóba: TÉK😊)))))
Lobsterman
Ha minden küldit meg akarsz csinálni(és csak azokat csinálod) akkor szerintem van benne úgy 40-50 óra. Ha rendesen játszol, akkor gyakorlatilag soha nincs vége. Ha csak a fõküldit akarod végigtolni, az szerintem fast travellel megvan 3-4 óra alatt is.
Én eddig 2 karakterrel toltam "végig", úgy 60-80 óra van bennük összesen, és még nem unom. Most kezdtem egy újat, de közben a "régieket" sem hanyagolom természetesen.

bocs a 19994-re akartam
a tessourcen van egy mod erre( birthsign mod)
Lobsterman
Szerintem van. Anvil mellett a tengerparton találtam egy monolitot, rányomva megkérdezte szeretném e a sorsom a Lady keze által vezérelni ezek után. Ugyan nemet nyomtam, de mivel van a The Lady nevû Birthsign, ezért betippelném hogy az erre való, és hogy nem csak ez az egy ilyen hely van.

oneal1
hány órát lehet nyomni a játékkal?
mrámint hogy mennyi idõ alatt lehet kb végigjátszani?

!Forza Ferrari!

Dr4gonlord
Nincs, csak a játék elején lehet, legutoljára amikor kimész a csatornából.

arpad vezer

#19982-re nem tudtok valamit??

Árpádvezér

oks, engem ezek a spéci fegyverek izgatnak a legjobban(a játékban😊)..gondoltam mégha vki végig is viszi valószinû hogy a spéci dolgok bizonyos részével fut csak össze, esetleg többszöri végigjátszással lehet minden különleges tárgyal "összefutni"
Gyadi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõtte kapsz egy papírt valahol, ha jól emlékszem, azon rajta van a "labirintusok" térképe mindenféle jelekkel. Viszonyítsd ahhoz, ahol te állsz és ugyanazokon a jeleken haladj tovább.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Milyen tolvaj vagy te, ha nem jutsz be vhova? :-)
<#violent><#help>

Talán mert 3 szintû tolvajjal nem volt bejárásom a mágus akadémiára? <#idiota>

Megtudtátok csinálni azt a küldit amelyet a basili mage guildben kaptok? ( egy ember rémálmában kell teljesíteni a cuccokat) Én a táblára lépkedõset nem tudtam, mindig sündisznó lettem 😄

PiszkosFred
Érdekelnek, és már gondolkoztunk a Kincseskamra beindításán (mint Morro esetén), de ellentétben a MW-del, most nagyon kevés az artifact, azok is inkább kvesztrewardok, ezért nagyon nem erõltettük. De ha van elegendõ fix hellyel rendelkezõ tárgy, akkor felõlem mehet a dolog, hétvégén reaktiválom a Kincseskamrát.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

grebber
Arcane Egyetemen (Arcane University) jogot kell szerezni és ott lehet!

Lobsterman
mágus akadémián is lehet enchantolni, de ahhoz kellenek a recommendation-ök

Képességet tárgyakba csak az oblivion kapuk elpusztításánál kapott kövekkel rakhatok?

arpad vezer
Minek ahhoz a nyaklánchoz Sigil Stone? Nem éredemes ilyenre pocsékolni... Én azt a nyakláncot egy Petty Soul Gemmel csináltam.

Árpádvezér

arpad vezer
Sziasztok!

A cheat-en kívül nincs valami mód a Birth Sign megváltoztatására késõbb?
Mert már12-es szintû vagyok.

Köszi a választ!

Árpád

Árpádvezér

Egyébként hogy lehet az, hogy csak 1 soul gemet tudtam feltölteni?

enyém 7-es, mondjuk nem jáccottam még tíz órát

Lobsterman
még pici. 3. szint

Mennyi az íj ára?

bocs, 25 illusionnal

Night-eye spellt már 50 Illusionnal te is tudsz használni, én mondjuk egy Sigil Stone-al enchantoltam magamnak egy nyakláncot ami állandó night-eyet ad 😊

Potionbol max 10 hatása érvényesül egyszerre (100 Alchemy szinten)

Hali.

1. kérdés: ezt az umbra kardot el lehet adni? mert nekem nem engedte.
2. kérdés: akarok valami olyan cuccot ami ad éjjellátást, mert a barlangokban megvakulok, Nighteye potionom meg kevés van. Valami cucc?
3. kérdés: a dark bro.hoodban van egy ilyen macskaface aki ad el cuccot és van neki egy 11ezres íja,ami nekem kellene. Erre pénzt össze lehet szedni? Ugyértem ha magasabb a level, akkor több aranyat dobnak? Ezt az íjat valaki már tesztelte?

Én pl direkt 30 Endurance-al kezdtem a játékot (és nem is rakok rá többet) hogy legyen izgis helyzetek, a táp karakteremet inkább félredobtam mert egy idõ után dögunalom volt 😞

eszrevettem 2 dolgot.
tobb feather potion megivasa utan a hatas osszeadodik.
es tobbfele feather varazslatot is el lehet sutni egymas utan, amiknek a hatasa szinten osszeadodik. vagyis erdemes bevasarolni , vag ykesziteni tobb feather varazst.

és hanyas?

Lobsterman
Ja, és mostantól valószínûleg veszélyesedik a helyzet. Az új karakter orvgyilkos, tõrrel aprít, lopakodásból ofkorsz, és abszolút semmi páncélt nem hajlandó felvenni(saját hülyeség, de így izgalmas, és realisztikusabb a teljes glass vértben ólálkodó tolvajhölgyikémnél), ellenben lelopkodja a nadrágot az ellenfeleirõl trófeának(kellett egy kis elmebaj neki, szintén saját hülyeség 😄), és nagyon hasonlít a cigarettázó emberre az Xaktákból(legalábbis amennyire sikerült). Úgyhogyegzotikus lesz. Az elsõ dungeonben már meg akarta verni pár csonti, de gyorsan futok 😄

Gerisone
thx

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Shift+LMB

az hogy tulpakoltad magad, és nem tudsz mozdulni...el kell dobj valamit, vagy feather növelõ potion, és futás vmelyik kereskedõhöz eladni...alul az invertorydban meg tudod nézni mennyit bírsz el, és mennyi holmi van nálad..

de ezért máskor, ezért a kérdésért leharapják a fejedet(jogosan), mert ez akérdés már egy hónapja 1000 szer fel lett téve..mindez megtalálható a faq-ba, méghozzá kiemelve
Gerisone
jójó! de mivel dobok el valami! a gomb beállításoknál semmi ijet nem talátam!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Egyébként a faq minden alapvetõ kérdésre választ ad