The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a következõ is táp lenne, sztem csak nehezen tudnám nem tápolni..azaz el kellene rontani.
De egyébként is tök mindegy mert faj+csillagjegy+az az izéspecializálódás-tól függõen 10-es szintre lehet maxolni a karakter kasztjára jellemzõ 3 fõtulajdonságot, és onnan mehet vmi kettõ meg a luck orrba-szájba, mivel a Luck uis 1pont, ezért a hátralévõ szintek alatt a másik két tulajdonságot 2×-on is ki lehet maxolni,...szal tök hülyeség ezen õszülni, kell 10 szintnyi 5× szorzó és kész a karakter, a többi szintlépés csak pakolgatás. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Next PC upgrade: 2022
Egyébként rögtönzött szabályként, szerintem, minden E/3 ló, hossz ó, a többi meg rövid?
Tehát:
Ló, lóval, stb.
Lovam, lovas, lovagok, stb.
Akárhányszor elfárad és pihennék "T"-vel hogy õ is felépüljön eltünik és nem kerül el és görcsölni kell hogy megoldodjon a gondom 😞
Ilyenkor hova megy a ló ?
Next PC upgrade: 2022
És az ork küldijét nem csinálom meg!
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
ez elment
Én eddig 2 karakterrel toltam "végig", úgy 60-80 óra van bennük összesen, és még nem unom. Most kezdtem egy újat, de közben a "régieket" sem hanyagolom természetesen.
mrámint hogy mennyi idõ alatt lehet kb végigjátszani?
!Forza Ferrari!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Árpádvezér
A cheat-en kívül nincs valami mód a Birth Sign megváltoztatására késõbb?
Mert már12-es szintû vagyok.
Köszi a választ!
Árpád
Árpádvezér
1. kérdés: ezt az umbra kardot el lehet adni? mert nekem nem engedte.
2. kérdés: akarok valami olyan cuccot ami ad éjjellátást, mert a barlangokban megvakulok, Nighteye potionom meg kevés van. Valami cucc?
3. kérdés: a dark bro.hoodban van egy ilyen macskaface aki ad el cuccot és van neki egy 11ezres íja,ami nekem kellene. Erre pénzt össze lehet szedni? Ugyértem ha magasabb a level, akkor több aranyat dobnak? Ezt az íjat valaki már tesztelte?
tobb feather potion megivasa utan a hatas osszeadodik.
es tobbfele feather varazslatot is el lehet sutni egymas utan, amiknek a hatasa szinten osszeadodik. vagyis erdemes bevasarolni , vag ykesziteni tobb feather varazst.
de ezért máskor, ezért a kérdésért leharapják a fejedet(jogosan), mert ez akérdés már egy hónapja 1000 szer fel lett téve..mindez megtalálható a faq-ba, méghozzá kiemelve
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz