The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Azért egy TC-ben jól meglenne. <#idiota>

Juteszembe...kiadta már a drágalátos beth a teljes programcsomagot a modoláshoz, vagy még mindig "monopolhelyzetben" van?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZaJanga
ráérõs b@rom a készítõ

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

CS@
Ez nagyon gáz.

PiszkosFred

No comment... (nem tûrné a nyomdafesték amit errõl gondolok..)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

CS@
Pedig azt hittem érthetõen leírtam az OlvassEl.txt fájlban, hogy elõtte pakolj ki a ládákból.

Khmmm...
Clavicus Vile küldetése
Itt megvan minden infó

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

qwertrt
Nézd, máe, hát az istennek nem találom az Umbra lelõhelyét. A szigeten van, vagy a vízen túl?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

hát lehet erre nem gondoltam😊)kössz!!
warass
Kösz!<#worship>

Egy levél asszem. Ott van a fölszinten az asztalon. Csak nehéz észrevenni. Feltúrtam az egész házat én is.
warass
Amikor a három vampire hunter elküld Roland Jenseric házába, valamilyen nyomot
kell keresni ami utal pofa hollétére. Valaki tudja mi az?

Lobsterman
Hehe. A Feledés tényleg jó név egy kocsmának 😄

David2
hátha belehal

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

50 v. 60 pontnyi Drain Life mágia 1 sec-ig

Ez miért jó? <#fejvakaras>

Mike
tobbszor nezegettem mar
ezek szerint feluletesen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mint közben már leírták én úgy értettem a 6-8 dolgot,h azok közül válogathatok.
De közben segített valaki,h ha veszek többféle varázslatot, akkor azok közül is válogathatok enchantnál.
Támadó varázsoknál tudsz többet beállítani. Nekem két favorit van (ennél értelmesebbet még nem tudtam kitalálni ebbõl az elcseszett enchantolásból):
50 v. 60 pontnyi Drain Life mágia 1 sec-ig vagy 9 pontnyi tûz, 9 pontnyi jég és 11 pontnyi shock támadás...asszem még idefért valamennyi Drain Healt is. Az elõbbi verziónál 100X az utóbbinál 50x tudom használni az adott fegyvert...
F1, utolsó fül. Van ott egy marha hosszú felsorolás, táblázat. De ezek szerint mégiscsak érdemes megnézni? :-)))
köszi szépen és bocs hogy értetlen voltam igy már megtaláltam

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Látod, látod. Ha eleget ittál volna, sose haltál volna meg. :-)

Tényleg nyitni kéne egy kocsmát Oblivion névvel. Remek koktélokat lehetne nyomatni. Receptötleteket kérek! :-)
Mike
fame 120, infamy 87,

ez hol nezheto meg?

Mike
emlkeszem a Blade of Darknessben, akkor halt meg egyszer a karim, amikor eppen a szajahoz emelte volna a lotyisuveget 😊)))

"...Master szinten még 10 egyébb potiont..."
Sajna ez így nem mûködik, a Bethesda elfelejtette megcsinálni, mindenki max 4 potion hatása alatt lehet egyszerre.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

tibor16
nna azér 😊))

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

PiszkosFred
Csak mert te lusta vagy elõkeresni?

Lap tetején: | Mielõtt kérdeznél kattints ide! | - kattints, vagy
Lapalján keresõ, vagy
www.oldblivion.com, vagy
www.elderscrolls.com és itt a fórum/Oblivion és keresd meg a megfelelõ topikot.

ugye nem várod el, hogy házhozmenjen valaki, és meg is csinálja helyetted?

most radeon 9200 am van ha valaki tud megoldást az írjon plz

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

Lobsterman
vagy mindkettõt 😄

PiszkosFred
Régi a vkártyád, célszerû használni az oldblivion-t (www+.com), vagy a hivatalos fórumon olvasható régi kártyákra vonatkozó tweakeket.

A fene se tudja. Élni és élni hagyni! :-))) Én még a kapukba bele sem kezdtem. Tényleg, ha megcsinálod a fõszálat, akkor utána már nem is lehet kirándulni Obliba? Kész, passz?
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy az miért van hogy elindul a játék és fehér minden ? Az ellen mit tudok tenni ?Ja és a játékba nemtudok grafikát állítani mert kilép elõre is köszi a segitséget

Hm... Ezt viszont nem értem. Itt tényleg vmi gubanc lehet...
Hehe.
Én inkább a hangulatra mentem rá. Ha valami nem illik a karakterhez, akkor nem teszem meg. Egy sunnyogó késelõ ne legyen varázsló, se aréna legfõbb hentese, se pedig harcosok nagymestere. Sokkal inkább illik hozzá szerintem a lopkodás és lopakodás, a sunyin gyilkolás és az egyéb alvilági munkák. Mondanom sem kell, hogy nem volt éppen alacsony a hírhedsége a kahjiitomnak.
A hírneve is csak a sok bezárt oblivion kapu miatt volt magas (fame 120, infamy 87, legnagyobb bounty 500, mert felvettem egyszer a Grey Fox maszkját). Nem bírtam elviselni hogy rontják a tájképet azok a nagy lángoló kapuk. 😉

Elhiszem neked.
Csak még zavar, hogy több hatást sem tudtam még egy tárgyba tenni, mert az elsõ belerakása után már nem volt újabb választható mikor visszakerültem az alap kreáló képernyõre. Vagy törölhettem a hatást vagy elfogadhattam de ennyi. :-(

Engem nem érdekel, csak az alacsonyabb szinteken, hogy milyen a kari. Tehát, hogy elõször mit tolok végig. Mágussal a mage guildet természetsen. Utána jöhet bármi. Mondjuk azért az arénától ódzkodom, mer öreg vagyok én már bohócnak! :-)))
Mondom: én még csak a fegyverekbe berakható "on strike" típúsú hatásokat tudtam állítani. Asszem a más tárgyakba rakható constant effecteseket nem. Ha jól emlékszem.
Bocsi, visszaszívom, az a hozzászólásom nincs benne a faq-ban. :-))) Az enchantolt hatás erõssége asszem csak fegyvernél állítható, és minél erõsebb, annál több töltetet eszik, tehát annál kevesebbszer süthetõ el.
Tudom, hogy sigil stone esetén nem állíthatok semmit. :-)
Azt írtam, hogy inkább sigil stone-al oldom meg emiatt az enchantolást, mert eddig mindig csak 1 hatást tudtam belepakolni a tárgyba függetlenül a soulgemtõl és annak töltöttségétõl és még állítani sem tudtam semmit, holott tudom hogy lehetne a tényleges enchantolásnál benn az egyetemen.

No de majd most kezdek egy új játékot, mert már a mostani kezd unalmas lenni (tolvaj és gyilkos küldetésekre specializálódott karakterrel). Sok kedvem ugyanis nincsen ezzel a karakterrel mage guild küldetéseket csinálni. Nem illik hozzá. :-)

Nem akarom azt mondani, hogy FAQ! :-))) Szerencse, hogy melóhelyen vagyok, és ilyenkor mindegy hogy mi, csak ne kelljen dógozni! :-)))

Egyébként meg az HQ-ún van enchant leírás, meg a sigil stone-ok hatása is fenn van, sõt az is, hogy ezeket véletlenszerûen generála a progi, szal ha nem tetszik, akkor nyomhatsz egy reloadot és elveheted még egyszer. :-)
tibor16
aztaaaa - nna, ma már megérte irogatni... nem értettem, miért nem tudok több hatást belerakni az enchant-ba

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
ja - kész karaktert használtam (Battle Mage), a játék rakta be a blade és a blunt skillt

tibor16
Quest Award Leveling - No Finger of the Mountain.esp a neve. És alighanem igazad van, ha jól értelmezem az infónak az uccsó sorát "Here is the full list of items that are upgraded as you level up with this plugin, and the levels for different versions of the item" Már nem emlkeztem rá, csak annyit jegyeztem meg, hogy vmi aránytalanságot hoz helyre. kikapcsoltam, úgy hívtam fel a játékot, de minden maradt a régiben, gondolom benne van a mentésben, nem csak ha érvényesül nyomja fel. Mind1, mostmár így marad.. úgy veszem, hogy most ez az alapjáték és kész...

Sigil Stone-nal nem tudod állítani a hatást. Az fix!!! Csak az egyetem, az enchant oltárnál. Szal nincs semmiféle bugod, nem kell reinstall! :-)))
Ja sory! Magamnak állítottam össze a Battlemagemet és úgy is neveztem el. Végülis strengthre így tuti nagyobb szorzót kapsz..

Dehogy. Csak egyet. Nem is legnagyobbat. Hanem csak greatert. És azzal nyomtam bele két hatást, nem túl nagyot, hogy ne fogyasszon sokat. Absorb health és magica 5 point mindegyikbõl on stike. Amikor az elsõt megcsinálod, akkor megkapod az induló képernyõt, amin ott az elsõ hatás. (Name item, stb.) Na ilyenkor nemcsak törölni lehet, hanem rányomni egy másik hatásra, és azt is belerakni. Semmilyen mod nincs fenn nálam.
Azt tudom minek kéne elõjönnie, mert itt van a kis kézikönyv mellettem, de még sosem jött elõ ilyesmi. Igaz fegyvert még nem enchantoltam (arra ott volt a sigil stone annál jobb meg nem kellett még a legnagyobb nehézségen sem), csak gyûrût és ruhát, de ott nem kellene lennie ugyanúgy állítási lehetõségnek? Vagy ott fixen a legerõsebbre teszi be amit a lélekkõ még elbírna? Akkor nem csoda, ha csak egy hatást tudtam belerakni. Ezért is nem megyek a mage guildba, mert felesleges. Sigil stone-okból mindig megkaptam amit akartam.

És nyilvan ha kikapcsolt monitorral játszom akkor sem igaz... <#wow3>

A Quest Award Leveling modból csak az egyiket kell bekapcsolnod

Akkor is érhetnek meglepik, ha játszottál volna vele. Nekem pl egyik kedvencem volt az absorb health. Ezért beraktam major skillnek a mysticismet, mert akkor ahhoz a mágiaosztályhoz tartozott. Csakhogy most a restorationhoz tartozik, az viszont minor maradt. És ráadásul az egyik legnehezebben fejlõdõ osztály most. A legkönnyebben az illusion és a conjuration fejlõdik, még minorban is mennek mint állat.
rage
Safe módban felment.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hát ez maxra húzott nehézséggel nem teljesen igaz...

Mike
azert mert a jatek alapbol beleteszi