The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ékkövek csak díszek egyelõre, vagy mint eladható vackok. Azt nem értem, hogy a kövek minõsége is "növekszik" a karakter szintjéhez igazodva, és mégsincs semmi szerepe az eladhatóságán kívül. Talán modderek majd csinálnak olyat, mint a diablós socketed itemek+gem, errõl valahol volt is már szó (illetve tervezte vki a hiv.fórum modder szekciójában), de azóta nem láttam volna ide vonatkozó újabb infót.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Next PC upgrade: 2022
Amit írtatok abból az tünik ki hogy enchantolni csak a fegyver és páncél(+ruha+ékszer) besorolásu eszkozöket lehet. Más lomot pl.: ékkövek, pálcák(bár ilyesmit még nem találtam, a DF-ben volt😊) egyáltalán nem? Találtam már fragment meg csiszolatlan és megmunkált ékköveket is (nem az óelf stone-okra gondolok persze, hanem pl. topáz, rubin....) ezeket csak mint ker.árú tekintsem?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Keress fel bármilyen Ayleid romot (fehér romok) és menj be. A kék színû kristályok amik állványokon vannak (nem ami világít) azok a Welkynd stone-ok.
A sigil stone hatásából nem te választasz. Az elsõ arra vonatkozik ha fegyverbe teszed, a második arra ha bármi egyébbe (ruha, ékszer, vért).
A night eye annyit tesz, hogy látni fogsz a sötétben, de minden kék színû lesz. A turn undead level 11 annyi, hogy a 11. szintû és gyengébb élõholtak 20 másodpercig futni fognak elõled (ez a 20 pts jelentése). A detect life meg kijelzi kis aurával a 60 lábon belül lévõ lényeket. Még ha egy fal túloldalán van, akkor is látni fogod az aurát.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Tornyom nincs, még nem is láttam, úgyhogy ennek nem tudok utánanézni, de így látatlanba elég nehéz elképzelni, hogy a készítõk elcseszték volna.
A ládák meg 4 naponta újrapakolják magukat az eredeti cuccal ha netán kivetted volna belõlük azokat. De nem nyúlnak az eredetileg nem benne lévõ dolgokhoz.
Amugy sikerült bezárnom már a 4-dik Oblivion kaput is és ismét gazdagabb lettem 2 Sigil Stone-nal !!<#wink>#wink><#wink>#wink>
Az egyik Shock Damage 10 Pt on Strike - Night eye on self A két tulajdonság közül melyiket érdemes használni ??
A másik meg azt sem tudom micsoda <#szomoru1>#szomoru1> <#szomoru1>#szomoru1>
az egyik Turn Undead level 11 20 Pt on strike - Detect Life for 60 s on self
http://www.kettlebelledzes.hu/
Nem lehet "befeketíteni". Az egy artifact és nem módosítható. Mint ahogy nem módosíthatóak a varázstárgyak sem. Az marad sima, egyszerû grand soulgemnek.
Annyi, hogy minden NPC fixen grand léleknek számít. Ha van sok ilyen lélekköved akkor gyûjthetsz sok grand töltetet magadnak, mert grand lélekkel rendelkezõ szörnyekbõl sokkalta kevesebb akad. Szóval ha van elég sok feleslegesnek vélt üres grand kavicsod, meg egy lélekcsapda varázslatod, akkor keress fel a megfelelõ idõben egy fekete oltárt és csináld meg a rituálét (oltárba betesz kavics, soultrap varázslat elsüt az oltárra és kész is, de csak akkor mûködik, ha ragyogó fényoszlop magasodik az oltár fölött).
Kérdés: a fekete soulgem azzal együtt hogy külön feladatot ad az elõállítása és alkalmas NPC-k befogására megéri a veszkõdést, mert én ugyan még nem találkoztam vele de olvasgattam a különleges rituáléról?
Az Azura's Stone grand soulgemnek számít, de max 1 lelket tud tárolni. Vámpírok, NPC-k lelkét ezzel befogni nem lehet. Ahhoz black soulgem kell. Olyat meg bizonyos napokon tudsz csinálni összesen 5 helyen és 1 black soulgem létrehozásához 1 db üres, grand soulgem kell.
A befogható lényekrõl infót találsz az Oblivion HQ oldalán (a szörnyek leírásában benne van, milyen a lélek, mekkora kõ kell a befogadásához).
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A make a pilgrimate annyit tesz, hogy keresd fel elõbb az adott istenség egy úti szentélyét (wayshrine) a vadonban és annál imádkozz (nem árt ha magas a fame értéked). Na ekkor kapsz egy 10 percig tartó bonuszt ami javítja valamelyik statodat. Ha egy istenség ilyen shrine-jánál már egyszer imádkoztál, akkor utána a templomok bármelyikében a kis oldalsó oltárnál is megteheted ugyanezt és megkapod a bonuszt.
Ha mindegyik istenség wayshrine-jánál jártál már és aktiváltad is õket (megkaptad a bonuszt) akkor kapsz egy új, erõs, ideiglenes javulást, ami egyszerre minden tulajdonságodat 10 ponttal emeli. ezek ideiglenes növekedések csupán. Ha lejár az idõtartamuk, akkor elveszíted a bonuszt.
A vadonban, az utaktól nem messze vagy nagyon messze, jelöletlenül állnak az ilyen oltárok. Kis, kerek alakú épület, oszlopokkal, középütt egy kerek oltárral. Változó, hogy mekkora szinten és mekkora fame értéknél aktiválódnak. A fõváros körül találhatsz 2 db-ot (az egyiket délnyugatra a fõvárostól, a tó túlpartján két út között, a másik meg közvetlenül a fõvároson kívül van, ugyanazon a szigeten, a hídtól felfelé, de ha körbejárod az egész szigetet úgyis megtalálod). A térképen nem lesznek jelölve ezek az oltárok!
Én vagy 5x végignyomtam azt a játékot, na annak a harcrendszere szerintem jobb volt, mint az Oblivion-é....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Security Rebalance-Traps and Bash Locks
Author: Lap
Description:
-Bashable locks on doors and chests
-Disarmable traps on doors and chests
-Detect traps Spell
-Better chest loot
-No more lockpicking in combat
-"Fixed" the skeleton key
-Established minimum security requirements to pick certain levels of locks
-The ability to trap mostly hard locks instead of them all equally.
-The ability to extract rare poisons from disarmed traps.
LINK
Olvass el egy plakátot amin a Grey Fox-ról van szó (a fõvárosban mindenütt lehet ilyet találni), majd diskurálj el egy koldussal és viola. Megvan a lehetõség a csatlakozásra.
legfeljebb akkor nem az van nála, ha 20. szint felett arénázgatsz vagy ha valami modot felraktál. Máskülönben az alap játékban ez a fix felszerelése az orkológus grand championnak.
LOOOL <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ott menni fog.
oda vagyok érte!
Inkább Charm varázslat vagy lefizetés!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Why so serious?
http://www.kettlebelledzes.hu/
Más: csapdakioldásnál "kézzel" csak a bukózsinórokat tudom elszaggatni, nyomólapoknál ez nem megy csak úgy ha kb.közelrõl jól belelövök egy íjjal, a nyomólapokat semmiképpen nem lehet kézzel oldani?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Kösz
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Töltsd le a warezost az faszán mûködik! <#hehe>#hehe>
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Árpádvezér