The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Skeleton key: 5000-et ér, és picklocknak lehet használni. az a jó benne, hogy nem törik el 😄DDD nagyon király! 😊 Noctural Shrine-nál kapod meg 😊 auto attempt-tel very hardokat törés nélkül 😄
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Bõvebben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bemész a terebe, beállsz a bal kézre esõ sarokba, rányomsz az oszlopra egy tûzsebzéses varázslatot(lehet érintéses is, nem kell, hogy célzott legyen). Óramutató járása szerint haladva utána fagysebzés, aztán damage magicka, végül fortify magicka.
(a két magickás dolog nem tuti, lehet, hogy fordítva kell.)
Egyébként a lent álló csóka mindent primitívbe a szádba rág, csak el kéne olvasni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
én eddig speciell csak egyetlen bugot találtam, és azonkívül még 3-rõl hallottam 😊 egyik itemnek nem volt megadva hogy mi is valójában, ezért egy nagy zöld felkiáltójel volt a helyén, és utána nem is mûködött a játék, de aztán visszatöltöttem.
a másik meg a pénzes bug, hogy vmi csávónál nem tûnik el a pénz, ha megölöd, és csomót kivehetsz belõle. aztán olyat is hallottam, hogy ha a levegõbenhagyod a tárgyat akkor elvileg ha Elven Arrow-val meglövöd több lesz belõle... elvileg 😊
aztán meg az, hogy valami quest után nem megy el a beszélgetõs menüpont, és folyamatosan kérheted tõle a jutalmat...
ennyirõl hallottam 😊
Tudna valaki nekem segíteni!
Már többször is felraktam a játékot, de nagyon gyakran hibát észlel és kilép. Szerintetek ennek mi az oka? Lehet ezzel valamit csinálni?
Elõre is köszi!
olvastam, de akkor se sikerul kinyitni az atjarot, pedig probalkoztam par varazslattal..😉)) Szoval
milyen konkret varazslatokat erdemes hasznalni (lehetoleg alacsony szintueket irjatok), stb...
Amugy a karakter egy lovag, aki epp most kepzi at magat botcsinalta varazslonak..😉))
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Felszedek pár harcos lelkü emberkét és járom Tamriel vidékét balhék után 😊
Az a funny, mikor megmondom egyik emberkémnek, hogy támadjon egy járókelõre és felszeleteli, és én nem kapok bounty 😛
Most szerváltam be egy countess bodyguard emberkét, jó cuccai vannak 😛
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Destiny. The design is clearly ancient.
Together we'll fly someday...
Még a játék elején amikor kiérek a csatornából ott megkérdezi,hogy hogyan szeretnék eljutni a helyekre.Elvileg kilehetett azt választani,hogy egyik helyrõl a másikra "repüljünk",de én nem ezt válaszotottam,így barangolhatok a vadonban.
Nem tudja valaki,hogy nem lehet átállítani,hogy gyorsan utazzak??
http://www.mininova.org/tor/286019
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egy angyal vagyok! <#hawaii>#hawaii>
Azt gondolom te se tartanád reálisnak ha szemtõl szembe egy tökig páncélozott faszit hamarabb lõhetnél le mint hogy odaérjen hozzád 😊
Az íjásznak az Agility adja a bónusz sebzést.
Jó minõségû íj kell.
És jó nyílvesszõk.
A Marksman 75-tõl lesz érezhetõen hatékonyabb.
konzol : "0"
rakd be default-be a video beállításokat, aztán 1024x768 aztán shadows-okat kapcsold ki szerintem, amit lehet on, köztük mehet hdr is. ha nem zavar, hogy a szabadban nem látsz távol, akkor kapcsold ki a distant land-ot, ne a view distance-t szedd lejjebb
konfig: gef6600GT, 1GB RAM, 2,4Ghz Celeron
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
meert sztem nekem a konfigom elég jo kéne legyen ehez a gáméhoz szal azért köszike a tanácsot kiprobálom és majd elmondom az eredményt de akor meg egyet még mindig nem értek, a (jaj nem is az😄)játék automatikusan detektálta a cuccosomat és HIGH ra nyomta be AKKOR MEG MIT ****KODIK?
JA 5 PERCE LEVETTEM MINDNET :2 CENTIIG SE LÁTTAM EL OAN KICSI VOLT A LATOTÁV DE MÉG IGY IS CSAK AZ FPS 30 VOLT PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF NA ERRE VARJATOK GOMBOT
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
a #20849-re ment válaszként 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Másrészrõl azt sem értem, hogy a szintlépésre könnyen használható major skillek nálad miért egyenlõek a powertraineléssel?"
re: én ilyet nem írtam, ha gondolod nézd át megint, powertrainer így értendõ a hsz-mben:
"(falnakúszás-falnaklopakodás, blockodás az egérrel, rágatás az egérrel)"
"Alacsonyabb szintrõl jóval gyorsabb fejleszteni (akár szorzót, akár szintet az most mindegy)...pl. 10-rõl hamarabb lesz fejlõdés mint 25-rõl."
Ez igaz, de ez az állapot sajnos nem tart örökké. (Egyébként csak a szorzóról lehet szó ebben a témában, mert ugye szintet lépni csak majorból tudsz, ami alapból ~40rõl indul)
re: alacsonyabb szintet írtam, értsd: 3 tulajdonságnövelõ skill-bõl az alacsonyabbat, nem major-minor vonatkozásban
"Eleve mi az, hogy "hasznavehetetlen skill?"
[b]re: pl. Ork harcosnak Personality, vagy intelligencia növelõ (varázsló kaszt) hozzáértések.
"Lassítani marha nehéz, fõleg, ha olyan skillt lassítanál, ami automatikus."
[b]re: miért?, athletics lassítás=ló, erõnövelés lassítás=blade+blunt+hand2hand felváltva, endurance lassítás= kovácsnál javítás, vegyes páncél hordása, a harcban block illetve nem block. éstöbbi éstöbbi...
"Na szal azért lesz lassabb mert major-ban magasabb szinten indulnak a skill-k."
Persze, az elején. Aztán egy idõ után a használt minor skillek szépen behozzák a szintlépõs majorokat, és máris nehezebb lesz õket fejleszteni.
re: hát ez természetes és igen kézenfekvõ, itt az indulásról volt szó, mivel kb. 10szintig tart term. az egész addig lényeges, nekem pl. az erõ maxolva lett kb. 50-60-80 blunt+blade+hand2hand skillpontra, tehát jóval gyorsabb lett volna a fejlõdés ha blunt-tal verek, de nem volt kedvem, így is kényelmes volt.
végül hozzátenném hogy szvsz pl. a trainer nem tápolás, szintenként 5pontot enged csak, ez nyugodtan kihasználható, én pl. ezzel fejlesztettem agilty-re, mert nem fogok falnaklopakodni sem íjászkodni, a zárak nyitása mellett elegendõ egy trainer...és az agility fontos tulajdonsága a harcosnak...sajnos csak tolvaj/bérgyilkos, ilyesmi kaszt hozzáértéssel fejleszthetõ, az meg én nem vagyok..illetve a karakterem (de én sem <#idiota>#idiota>)
Igazából nem nagyon akarok a témánál maradni megmondom öszintén, mert sztem leírtam már mindent amit akartam, és hogy pontról pontra újravegyük az már csak idõ.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Why so serious?